Путин: Италия е привилегирован партньор на Русия

Руският президент Владимир Путин заяви, че Италия е един от привилегированите партньори на Русия в света въпреки трудностите в отношенията с ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Италия е привилегирован партньор на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много коментари - много злоба. Все много знаете и разбирате от политика,все сте най-добри,питам ЗАЩО НЕ СТЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ОПРАВИТЕ ДЪРЖАВАТА АМИ РАБОТИТЕ НА ПОЛЕТО,ПО ТАКСИТАТА И КАТО ХИГИЕНИСТИ??учудващо е,че хората които знаят как оправят тая нашата държава не са своето място.

хм ако някой ми каже какво означава ще го призная:) 3-1=2 2 и то не точно

Откакто гепиха жигулата от макароните,все стратегически партньори се наричат.

...И още нещо. Пица -мица,Дянков номера при вас не може да приложи. Щото пица с руски помодор не става.

И Ренци се изгаври с Путин. Много му се ще на вовата да има поне една страна да иска да върти бизнес с Русия, ама няма. След като се "предложи" в Китай и Турция без успех путин изведнъж видя в Италия "привилегирован партньор".

Путин за две седмици се срещна с Орбан и с Ренци (Унгария и Италия - две натовски държави от ЕС) въпреки че е "в тотална изолация, под санкции и го мрази целия свят", според соросоидите! Преди това беше в Турция. Хм... май соросоидите лъжат нещо

срещите с Меркел и Оланд не ги споменавам. Само Плевела не го искат никъде!

По-интересно е, какво дири вицепремиерът на БГ, Ивайло Калфин, в Москва. По откъслечни съобщения на руските медии, Калфин говорил за възстановяване на някои енергийни проекти и подобряване отношенията между България и Русия. Българските медии казват още по-малко

Другарю Путин, мого-добро изказване ...Италия несъмнено е един от нашите... жалко, че не знаеш какво пише на гърба на Руски паметник. Лек ден, уважаеми.

Дрис, дрис, аз съм путлерист!

Всички западни държави искат да са привилигировани партньори на Русия. Обанго се мъчи да ги спре. До момента, когато и САЩ ще искат да станат привилигирован партньор на великата руска страна. И хамериканският президент коленопреклонно ще стъпи на червеното килимче в Кремъл, с молба към Владимир Владимирович за икономически и търговски привилегии.

анализатори и пиари като тебе много трудно ще прокопса милиционеринът.

кажи 2 привилегии бе? аре... една. знаеш ли какво значи тази дума въобще???? Тъпак.

Значи можело хем да си в Европейския съюз, хем да си в добри отношения с Русия...

Путин свири на тънката струна на самочувствието на младоци в политиката като тези в Унгария, Гърция и Италия.

Ние май сме в положението на лисицата и гроздето.

На изнежените италианци не може да се разчита. Всеки момент те са готови да продадат евроатлантическите ценности. Трябва да вземат пример от нас. Камък върху камък не остана от икономиката ни, но опазихме идеята. Спряхме руското проникване в Европа.

Истината е, че Меркел и Оланд вече бяха при Путин. И не един път ... Сега там е Матео Ренци. Даже Калфин е в Москва и се навърта край Кремъл, по поръка на Бойко. Следващата седмица и гръцкия Премиер каца в Москва ... и т.н. ...

като се разболее някой източен деспот започвата да се мъкнат при него лечители от цял свят...

да не се прави на министър на икономиката и шлемовете, ами да вкара в ред измервателните средства на входа и изхода на Лукойл. От тая проблем няма диря нито от данъци, нито акцизи..Пълна безстопанственост на руската олигархия...на родна земя.

Сакън, как шъ посяга на братушките, нали шъ ни са разсърдят!

Стиснаа си ръцете и сега някои донове ще бъдат удовлетворени. Няма световен заговор, но има световна мафия и каквото виждаме то е част от интересите на тази световна мафия. Може да не им мина номера с италинаския проект, но пък италинаците са творци и винаги успяват да измислят нещо красиво за сметка на останалите, които ще им плащат сметката. Какви прекрасни хора и колко богат партньор си намериха в Русия. Дали някой би се сетил да завижда на руския народ като гледа тази снимка?Няма го вече Немцов да пречи на големите и изящни проекти. Но пък да не губим надежда! Най- доброто за Путин предстои!

Бе, тоз Ренци, малко на диктатор ми мяза. Ще се надигнат и в Италия май демократичните сили. Като в Унгария.

Лошият Ренци си прави приказка с Путин - обяснява на Порошенко ,къде му е мястото -само с Плевнелиев не се съобразява ,да си помисли - да не му направим и на него Майдан

Голем наплив за троянски коне се наблюдава. Не съм щастлифт.

Хамериканските ,,санкции" против Русия, вече не могат да се търпят от Италия. Хамериканските простотии вече са дошли до гуша на италианците. Матео Ренци и Владимир Путин са разговаряли на четири очи повече от три часа. Барак сигурно ще се пръсне от нездраво любопитство ...

Чак "да се пръсне"...

Невероятно е лекомислието и наивноста ,с която разни хора коментират визитата на Ренци в Москва.Като солова акция,"зад гърба на ЕС".Нищо, ама нищо подобно,дори е смешно!

Руснаците са велики (особено милиционеринът), докато целият свят, особено САЩ и страните от ЕС се управляват само от олигофрени. Тово е НАЙ-ОПОРНАТА точка на путиништите.

Статията не отразява това, което са договорили. А то е, че Руския фонд за преки инвестиции (РФПИ) съвмвстно с партньори от Италия СЪЗДАВАТ съвместен инвестиционен ФОНД от ЕДИН МИЛИАРД ДОЛАРА. И това ако не е победа на Путин, здраве му кажи.

и кой е победил? с кой друг са играли, че е паднал от Путинка? Ех тези русофили бе... само за победи и загуби говорят. Реално... какво е направил Путин? В Турция - подписа НАМЕРЕНИЕ за сътрудничество В Гърция - нищо не подписа В Италия - пак нищо освен празни думи и крилати фрази... "привилегирован партньор на Русия" - какви са привилегиите не разбра само?

Матео Ренци чистосърдечно си призна, че санкциите, наложени от хамериканците, влияят крайно негативно на Италия. Загубени са милиарди италиански инвестиции в Русия и е нарушен търговския баланс на Италия. Големи загуби са понесли земеделските производители и хранителната промишленост.

Те санкцийте за Русия едва започнаха бе ушанки. Чакайте края на годината за да видите как се запложда гладна мечка.

Явно знаеш по себе си как се запложда " платена ОВЦА" , така че разкажи вместо да чакаме цяла година ! А ти ако видиш дори само мечка, не да е гладна, знаеш с колко килограма ще ти натежат долните гащи:-)) А по темата- Италия е фактор в ЕС , а Ренци е мислещ премиер, така че е нормално да се намеси с опит за разрешаване на кризата. Но .. трябва да е лоялен европеец и .. дори Могерини смени тона след като стана комисар. Нормално е:-)

Европейските държави ,една по една,поединично започнаха да контактуват и да си оправят отношенията с Русия.Само ние слушкаме ,вървим против интересите си и мизеруваме.

А Путин знае ли, че Мусолини вече не е там?

А, ти знаеш ли какво е "фашо" - сноп пръчки. Снопът на Кубрат. Единство. Безпартийност. А, знаеш ли какво означава "партия". 'partis'-lat. - "части"- бълг. РАЗДЕЛЯЙ народа на части/партии, насъсквай ги една срещу друга, гледай им сеира И ВЛАДЕЙ. Затова и т.нар. "партийна демокрация" е свещена крава на самоизбралите се за господари на света. Защото единните държави са силни и излизат от контрола им. Като Германия на Хитлер, като Единна Русия на Путин, като Китай на ККП...

че изостаналост!...

На косъм сте да почнете да обяснявте колко е добър фашизмът, изроди.

съвсем не е нормално. Но за съжаление се случва...

Всички ръководители на големите европейски държави се извървяха на червеното килимче в Кремъл, при Руския Президент. Никакъв проблем в света не може да се реши без Русия. Скоро в Москва ще цъфне и Барак, да получи инструкции от Путин

Само един-едничък проблем не може да се реши без Русия!!И това е проблемът с канализацията на Московска област.450 000 ЖИЛИЩА са без канал в 21 век. Пък нека се хвалят кой им гостувал,кой им се свалял(в техните фантазии) и кой се страхувал. Забравих и за друг световен проблем който няма скоро да се реши,дори и Русия да иска.Моста до Крим бе...да мост като мост:-))

Колко квартала на СФ имат канализация?

Вярно е! Ама то и в европейска София има същия проблем. Ама друг въпрос - да го решават.

Ако знаеш в САЩ колко жилища нямат градска канализация.Но това ми напомня довода на един нещастен старшина при комунизма-Знаеш ли колко са бедни Щатите вика, целите са у дървени стълбове за жиците!!!Е, знам, ама като е ефективно и природосъобразно, що пък да не са.Та и с канализацията у Москва или където и да е.

Абе на путинката всички са му привилигировани партньори, ако дават кинти, ама всички ги чакат да фалират руснаците и после да си купуват на евтинийка.

по кагебистки!

в действие!

Стратегическите партньори на Русия са: Куба (32 млрд), Венецуела (26 млрд), Науру, както и братята им от Сирия, фашистките формации от ЕС + комунистически терористи

Ай стига се усер де))) подбери си лигите че ще че се подхлъзнеш)))

Преди беше Гърция, сега Италия. говори същите думи като Хитлер на времето като ходи по държавите. Какви са привилегиите за Италия? Знае ли какво означава думата привилеги въобще това ботоксово келешче? Що за тъпо изказване на този малък травестит? "привилегирован партньор на Русия"????

Подкрепям!

Путин: Италия е привилегирован партньор на Русия Бла,бла и т.н.

А, римски майдан, де! Арабските демократи в Италия само чакат знак от колегите в Саудитска Арабия и Катар.

Бай Маккейне, хайде да ни водиш и в Италия да им кажем какво трябва да правят тия жабари! Хайде, че отдавна искам да ида в Италия и да видя Забранетият град във Ватикана, да погледам корида и да си купя нещо местно за суверинир, например бутилка шнапс

Всичките ли юрошчета сте толкова неграмотни?

Корида в Италия ще гледаш, викаш?! Ти си толкова обратното на остър, че за тебе е измислен израза... Малеее и пишете смело глупостите си и си се радватеее. Я да ви спрат парите за пропаганда, че вече съвсем са занижили критериите.

Полека с хумора "сенаторе", че хората са толкова мутирали, че хващат и най-дебелата ирония. ГМО, чалга, наркотици, медийни промивки, ментета... водят да такава деградация, че хората губят едни от най-човешките си черти - чувството за хумор. Като се натъкна на такъв мутант изтръпвам като при среща от ІV вид.

Ренцо се среща със самият Путин, а нашият проститут Калфин са го пуснали да преговаря само с байчото от охраната

С Турция нещата стават со пари и со дупе.

гроши е?

Болшевишко бля, бля...! Всеки си има йерархично ниво на компетентност и срещи!

Санкции ли? Ние имаме да храним деца и правим бизнес с русите. Пък и кой ще ни опази от либийските талибани - САЩ заедно с тяхният могъщ съюзник България?