Борисов и Кънев признаха за ниска дисциплина в мнозинството

Борисов е прав, че има ниска дисциплина на нашите депутати, време е това да се признае, каза Радан Кънев. Той е знаел за кандидатурата на Румяна Бъчварова.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Кънев признаха за ниска дисциплина в мнозинството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Радане, абе Кънев, каква ниска дисциплина какви 5 лева. При предишното правителство, партия ГЕРБ начело с пожарникаря другаря Борисов играеха на криеница в Народното събрание. ГЕРБаджиите го превърнаха на цирк, за посмесище станахме пред Европа. (пак да обясня, не съм комунист и никога не съм подкрепял тази партия) Сега си броим дисциплината. Господин Кънев ходи се .... барабар с примиера пожарникар инж. Борисов. Лек ден, уважаеми.

Държавата ни, според РК и ББ не е парламентарна република, а боко-раданска управление. Парламента според тях трябва да се дисциплинира. Трагични са разбиранията на тези псевдо политици. Трагедията обаче ще бъде за народа. Къде сте заклети протестъри, красиви ранобудници и гладуващи сугаревци!?!

А кое му е рефоматорското на този блок, след като изпълняват всичко, което мутрата им нареди ? И в какво се състоят реформите, след като отново се назначават на важни постове некадърни, но послушни калинки ? ОСТАВКА !

ОТ 1945 ГОДИНА СЕ НАДЯВАМ НЯКОЙ КОМУНОИДИОТ, ДОПЪЛЗЯЛ ДО ВЛАСТ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, БЕЗ ДА БЪДЕ ИЗРИТАН С ШУТОВЕ, ТАКА И НЯМА ДА ДОЖИВЕЯ.

Очаквах от Кънев повече характер, а той като препикано мушкато. Къде му останаха идеите, къде му останаха реформите?!

Имаме заявка за тип "царско" владетелско управление

Това с ДПС не е само впечатление, а факт.

Да лизне ташака на Борисов 2 ! Марийка вдига ръка : - С подскок ли го лизва, или бес? Госпожата, троснато : - Не знам, но да кажем бес, кажи! Марийка се смущава : - Тогава, и ас не знам, госпожо? Мислех за Радан, но той подскача, със засилване , като за висок скок! Госпожата припада, а децата в предучилищната , започват да скачат със засилване и с оплезени езици! На може да си преставите, какъф ташак ?! Гледайте довечера, камарите на бТТВ Трътките *(21)

окрала и продължаваща да краде държавата трябва да се разст.....ля!!!!

Е НУЖЕН! ПИНОЧЕТ!!!

Бойко Борисов винаги се е обграждал от негови хора които да го слушат и изпълняват. Всъщност как може да ни предлага една НИКАКВА ЖУРНАЛИСТКА ДА УПРАВЛЯВА НАЙ-ОТГОВОРНОТО МИНИСТЕРСТВО? ТЯ ДОРИ НЕ Е БИЛА РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТКА! ЦЕЛТА Е БОРИСОВ ДА УПРАВЛЯВА МВР И ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЗАЕДНО С ДАНС И ГЛ.СЕКРЕТАР ДА СЕ ПРИКРИВАТ. Ние знаем защо дойде Директора на ФБР .Естествено заради неразкритите престъпления както с КТБ, така и за изнесените 19млрд. долара извън страната,но и за някакъв център позорен за България за приемането на "бежанците" -незаконни имигранти пък после уж да работели заедно за разкриване на престъпни бойци от ИД. ПОЗОР ЗА ТАКЪВ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, КОЙТО КАЗА ,ЧЕ ОБИЧАЛ МЮСЮЛМАНИЕТ ПОВЕЧЕ ОТ СЕСТРА СИ.Това ще го пиша непрекъснато с цел най- после да се осъзнаят БЪЛГАРИТЕ ЗА КОГО СА ГЛАСУВАЛИ.

Какво значи "ниска дисциплина" според ГРОБ?Да се краде без одобрението на лидера ли?

Содома и гомора, куче влачи рейс...с една дума Борисов 2.

Имам пророчески качества и съм СИГУРНА,че до края на м.април 2015г.това правителство ще ПАДНЕ.Постоянните спорове за "сладки постове " в Министерството,използуването на ДПС за гласуване на големият заем от16млр.,неразкритите виновници за "изчезналите"милиарди от банка КТБ-т.н."дупка",повишената цена на тока, безработицата,преподписването на договорите с американските ВЕЦове,които народът не ги иска, всичко това ЩЕ доведе до падане на това правителство.ПОМНЕТЕ!!!

А как може да се уговорим с тебе, да те чуем в началото на май т.г., за да видим дали се е сбъднало "пророчеството твое"? И тогава да коментираме отново дали са се сбъднали глупостите, които си написала. Или тогава удобно ще забравиш да се обозначиш като "голяма пророчица", нещо като Ванга номер 2?

Не всичко му харесвах на Станишев но за това беше прав!

Да превърнем депутатите във войници на партията Герб и измикярските партии РБ,АБВ,ПФ./също ,като БКП с измикярите си БЗНС и ОФ до 1990г./.Това ги е учила партията кърмилница и това си знаят.Какво каже батальоният и всички да са за.Вас народа не ви избира,а партията/ите/.Дисциплина без мнение, без вопъл и стон.Ясно ли ви е дупетати?

Прав си сбърках, но сякаш така по ми харесва - грънци. Лесно се чупят, временна работа.

Бойкоооу!!! Стига плещи глупости, ами си спомни миналата година коя парламентарна група разваля дисциплината в парламента!!! Че хем не ходехте на работа и вземахте заплата колкото един лекат от отделение плюс "представителните" и без да сте стъпвали на заседания на парламента ползвахте почивните бази на депутатски цени!!!! По тзи начин саботирайки работата на парламента дръпнахт България една година назад!!!

Ти не плещи глупости! Кворумът е проблем на мнозинството, НЕ на опозицията. Сега не става въпрос за кворум, а за за съвсем друго нещо. Ходи плувай в Перловска река.

A сега четворната коалиция като е мнозинство подпряно изотзад от Местан защо в крайна сметка нищо полезно за страната не свършиха? Обещаха реформи - пазариха се цял месец иж заради реформите коя партия с коя да се съешава, обаче нма реформи. Преди месец се договаряха тепърва за рефоемите. На нас всъщност не ни трябват реформи, ами да се изрине цялата политическа паплач като оборски тор и да се започне начисто - както направиха в Исландия. Защо сега Исландия я няма нийде в новините? Защото хората ГО направиха и сега не е удобно да се споменава че те ще се оправят, защото стават неудобният добър пример и за кьоравия става видно, че разни тикви и кратуни са излишни и зловредни. СЪБАРЯНЕ НА ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА. ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ БИВШИ ПОЛИТИЦИ, НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КАКВО СЕ Е ДОГОВАРЯЛ, НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЕРП-ТАТА, БТК, КОРАБОСТРОИТЕЛНИЦИТЕ И НАРОДА ДА РАБОТИ, ЗА ДА ПРОСПЕРИРА!!!

Преди време един коментатор на футболен мач каза по радиото: "Очертанията на игрището напусна топката" "Имаше от негова страна ангажимент, че ще е човек, който в сътрудничество с ДПС и модела Кой по никакъв начин не може да бъде подозиран, каза още съпредседателя на ПГ Реформаторския блок." Каква прилика, какъв изказ. Тъжно!

Абе Кънев да ти Изпратим Доктор Ливайн за едни Наколенки - ще се протрият Колената и Ставите от тези Чупки и Наколенки ! Понеже и Името ти е малко станно защо не си смениш и Фамилията на Мерудиикин много ще ти отива ! Ти задмина и Чича ти Педераса ... ( Фундаментална статия на Радан Кънев: Трябва да подкрепяме гей парадите в София! Чичо ми от 40 години живее с мъж ) Бойко още не се изказал ама ти вече го одобри - Мнетор ли си му или какво ?

За ниска дисциплина - наказания! Какво чакахте досега, бе Раданчо?! Хайде вече всеки вожд да си строи хрантутниците и за затягане на дисциплината да обяви наказани за провинилите се. Примерно: за подадена ненавреме оставка - на колене в ъгъла и върху черупки от орехи; за крадене в малки размери - тоже и т.н. Ами съсипахте ГО, бе, "пръц-ньорите"! Не разбрахте ли, че ако не беше ТОЙ, никога нямаше да "помиришете жълтите павета" (=облагите от властта). Не виждате ли, че Съсела се навърта тъдява, а и Мазния Местан излезе от нелегалност и потрива ръце....

За каква дисциплина ми говори Борисов след като ГЕРБ не влезе повече от един месец в парламента /42 народно събрание/ И сега като някой общински инспектор на просветата се вмъква класната стая да въвежда ред. Няма ли правилник това народно събрание. Когато се обсъждаше заема го нямаше никакъв. Скри се. Сега държи тон сякаш народното събрание е подчинено на Мин. Съвет, а не обратното. Той трябва да дава обяснение защо се е стигнало до тази оставка. Щом приема оставката, значи не е съгласен с исканията на мин. на МВР. А Грънчарова няма да създава проблеми.

Не е Грънчарова а Бъчварова.Гърнето е малко и глинено ,а бъчвата е голяма и дървена.Ама може и да си прав ТОЙ е голям и дебел -да е Бъчваров ,а тя малка и смачкана -Грънчарова.

Радан съвсем си повярва- за каква дисциплина говори?! Парламентът да не е казарма, а депутатите - войници. Ако е така, по-добре 4 депутати- по 1 от всяка партия и да нямат проблем с дисциплината. Освен ако не получат раздвоение на личността и не знаят как да гласуват :)

Оставка, време е боко-тъпото да подава оставката.

Този е противен нагаждач.

канев, сега отвратителните сте вие! територята бг се управлява от бандата кои, в която участвате всички. палячо, много ни подценявате!

напротие. много добре си познават матряла

ПФ са абсолютни мажоретки.

"Борисов е прав, че има ниска дисциплина на нашите депутати, време е това да се признае, каза Радан Кънев. " Да, бе... предното народно събрание една парламентарна група цяла година саботира заседанията на парламента, сакън арламента да не си свърши работата за която всичките са там...

Наведии главити и пасии!

Егати Наглия Нагаждач е този Кънев . Абе в Устата ли са ти плюли бе Кънев , много насериозно се взе напоследък ! А Запри се малко не те ли заболеха колената а цирки на устата имаш ли вече .

Малко история от близкото минало.Нали помните какво стана с Ана -Мария Борисова ,избора на Боце с двете шефки на ДКВЕР... Едната нямаше дори образование.Защо пък е необходимо назначеният да има съответната квалификация? Щом е назначен от тиквун,той си е подготвен от само себе си.Е ,..направете паралела.

Какъвто Болен, такива му и троловете - неграмотни полуидиоти, но за сметка на това нагли пердета и лъжци.

Отново шизофренична постъпка на ББ. Вчера говореше, че САЩ и Англия били доволни от Писанчев и няма да го маха. Днес ще го маха, за да угоди на РБ, които от 4 месеца се точат за поста му. Те са ясни, гладни са, яде им се, но Борисов не е за разбиране, или да беше оставил Вучков и да смени тези двамата, или обратното. Сега за пореден път доказа, че е мега фурнаджийска лопата, или просто пуделче с много къса каишка на врата.

Лукарски правилно си призна!

пик. Кой го подведе тоя човек бе? И вчера и днес?

Абе ква дисциплина бе, то държавата се срутва те за дисциплина.Гледайте го Буда и си правете изводите, всичко е откачено и малоумно. Тотално разложение.Тоя ли некадърник ще осигури икономически растеж ? Та това е абсурд- Сега чакаме газ от луната и хъбче до хъбче.

За каква дисциплина се говори? Първо нека поговорим за възпитание. Когато един премиер си служи официално с изрази като "да ме хванат за шлифера". И това става пред медиите, което значи, че всички чужди посолства ще изпратят информацията в съответните си страни. Цял свят ще научи какво ниво имат политиците ни на най-високо ниво. Поне да си беше казъл, че ще го хванат за ........както си му е приказката. Резил! Срам за България!

Тези от патр фронт са пълни дупета и л ъжци

Това е една КОЛЕКТИВНА БЕЗТГОВОРНОСТ!

трябва да им правите. Поне по един път дневно.

И ти ли бе Радане ? И ти ли бе, птицо проклета ? И ти ли уста отвори ? Да грачиш глупост след глупост ....

Леле, Радане... колко си безгръбначен.

вие ще заработите ли някой ден!????? абе, откакто се сформирахте то само скандали, спорове и простотии, някакъв закон, нещо свързано с икономика, развитие, социална политика???.....откакто сте дошли, само едни заеми взехте и нищичко повече!!! наясно ли са тия минд*ли защо са в парламента???

Без звездичка - неграмотни, некомпетентни, алчни и продажни МИНДИЛИ.

Не дисциплина, искат диктат и послушковци всички лидери на управляващите: Борисов и Ко, Радан, Куневица, Гоцето, Валерката. Изграждат около себе си "банка" от свои хора, които като свински черва осигуряват електорат/за 20 - 50 лв./ на следващите избори!

защо сте недисциплинирани защо.Аз ще ви кажа -защото не ви е мястото там,защото сте невъзпитани,недоучили и най-вече гена,гена е най-важен.Куцо кьораво и сакато -депутат затова.

Каква дисциплина от хора ,които през цялото си съществуване като партии, само са рушали ,тръшкали са се по паважа,подскачали са ,пречели са ,оправдавали са се .Но нищо не са построили не са създали .Сега по стари рефлекси пак се изживяват като кадровици ,все някой им пречи ,все нещо реформират което в крайна сметка се състои в това да настанят свои хора.Генезиса им е паразитен от преди 09.09.1944 ,през празното им реститутско съществуване и злоба .

"Кънев: Борисов е прав за ниската дисциплина в мнозинството" Б.Б. към ПЕТОРНАТА КОАЛИЦИЯ: Я ВЕДНАГА ДА СТЕГНЕТЕ ДИСЦИПЛИНАТА,ВЪВ КОМСОМОЛСКИТЕ РЕДИЦИ!!!

Борисов,днес ни лук ял,ни лук мирисал...Това си било работа на герб...

Рамадане, кажи си!

Каква ниска дисциплина, я ги вижте като получават заплати, привилегии, нови коли, проститутки и какво ли не?Кой в командировка, кой на островите, кой си знае къде... ? Всички са дисциплинирани!