Траурни шествия и митинги в Русия в памет на Борис Немцов

В Москва и Санкт Петербург се състояха многохилядни траурни шествия и митинги в памет на убития опозиционен руски политик Борис Немцов.

Обратно в новината

Коментари - Траурни шествия и митинги в Русия в памет на Борис Немцов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Монтирай си новата сонда на ШейХрон за индивидуално събиране на газ и ще се почувстваш ОПТИМИСТ

Нека поясня малко за незапознатите какво е новата индивидуална сонда на ШейХрон. Това е сонда за газ която ви прави дълбоко сондиране отзад, като събира и откарва в газовия хъб на ШейХрон вашите естествени газове. Неприятното в случая е че ШейХрон НЕ е благотворително дружество и ще се наложи да си плащате газа.

То бива да сме прости ние българите , но това което чета тук надминава и най-песимистичните ми представи. Много скоро България не само ще се циганизира , не само ще стане най-бедната в материално отношение в целия свят , но и в морален аспект , ще се върнем с хиляди години назад... Като чета как за една тема по едно нагло и брутално политическо убийство , тук някои нещастници изливат тонове помия , злоба и омраза се питам има ли по-нещастно и изостанало племе от нашето , БЪЛГАРСКОТО ??? Живея извън страната си , от скоро и с цялото си семейство . По-някога ми е тъжно за Родината .. но тогава влизам в сайтове като ТОЗИ - ЧЕТА КОЛКО ЗЛОБА , ПОШЛОСТ И ИЗОСТАНАЛОСТ ИМА У НАС - БЪЛГАРИТЕ ... ОГЛЕЖДАМ СЕ ОКОЛО МЕН - СЪПОСТАВЯМ ..И ТАКА БЪРЗО ТОПЛИТЕ МИ ЧУВСТВА КЪМ БЪЛГАРИЯ - ИЗСТИВАТ ! Емигрирах по икономически причини , но сега след години си давам сметката за крайно промененото ми мислене в културен и морален аспект ! И НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА НИЩО ! Накрая отправям призив към всички млади , не си хабете сили , енергия плам ... за нищо в Родината си !!! Там никога няма да бъдете оценени подобаващо - защото там оцеляват и надделяват не способните умните и честните... А ЗЛОБНИТЕ , НАГЛИТЕ , ЛЪЖЛИВИТЕ ..АГРЕСИВНИТЕ .. БЕЗПРИНЦИПНИТЕ ...... ТОЧНО КАКТО ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН Е И ТУК !!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Малко вероятно е поста ми да не бъде цензуриран ( защото няма да е по темата) , но дори един единствен да го прочете и да се замисли ...пак ще е нещо ... повече отколкото злостните помии писани тук по "темата"..

доказателството за онова което написах е "поста" ..на умника - под моя !!!!!!!!!!!! четете и мислете !!!!!!!!

Опаа още един талибан приел "правата вяра " ви учи кое е добро за вас. Що изобщо четеш този сайт и си даваш мнението?

Като си такъв песимист що не вземеш да се обесиш. Това ще реши всичките ти проблеми

Яко сте трили неудобните коментари ма нали имаме ДЕМОКРАЦИЯ. Пичка командва и вашия смотан сайт. Знайте който се води по акъла на пичка , накрая се налага да му шият задника

НЕ разбрах - на тези "шествия" видях и украински знамена. Някой знае ли каква връзка имат те, с "шествие", повод на което е убийството на руски политик.

Връзката вероятно е агресията на един режим - над един човек или страна - все тази. Все агресия.

Ще дойде време когато руснаците сами ще свалят другаря Путин от власт!

пак и пак се уверявам,че комунягите нямат уважение пред нищо, наи-малко пред човешкия живот. защо се мислите бессмъртни?

Утре празнуваме ротшилд и ще пеем евреиския химн.

Хава нагила, хава нагила ,трам тарам та там,

Многохилядни са за българските мащаби - за Петербург 3 хиляди души е несериозно и не може да формира дори новина. Въпреки това шествието беше медийно отразено. Българските медии има на какво да се учат от руските... за наше горчиво съжаление...

държава са твърде множко!

Бедните руснаци си купили 400000 имота в БГ. Като прибавим подобни цифри и в Кипър и Гърция излиза че почти всеки 30 -ти руснак има така наречения втори дом.Този путин много ги мачка.Горките нямат си демокрация.

Въпрос на гледна точка. Ако си голтак това те впечатлява. Сега пресметни и процента на българите с имот в Гърция. Жалко че основно руснаци купуват в България. Няма да ни обогатят културно със сигурност.

познаваш ли руската култура?

Нико , що чакаш - оди тамо? Те они , че додат тука заради такия кат тебе

Митинг, начело с организатора и ръководителя на палежа в Одеса, който е бил надеждата вероятно да организира подобен метеж, като в Украйна. Но, попадна в ръцете на полицията и започна да приплаква - " Не съм скандирал никакви политически лозунги! Не съм викал "Долу Путин! Не нося украинско знаме, освободете ме!" защото ще бъде съден за Одеса, където са загинали и граждани с руско поданство.

В Одеса, в Дома на профсъюзите са били убити и двама украински граждани - българи.

Бог да ги прости! Страхувам се, че следващият ще е Навалний. Доколкото знам, одобрява присъединяването на Крим към Русия. А е и единственият руснак сред опозицията.

И началник на полицията в Одеса по време на клането е бил българин-украински гражданин. А сега посланик на Украйна в България.

Имаше снимка в един украински сайт (но статията изчезна), където Немцов, прегърнат с Юлия Тимощченко, се хилят с Поросенко в приятелски кръг. Статията беше за Немцов и как на 50 годишнината му щели да присъствуват и трите му жени ...

Четирите жени, Немцов - на заплата в американското посолство, човек който при Елцин съсипа и разпродаде предприятия, човек съсипал селскостопански предприятия, гушнал милиони. Немцов,вв крайна сметка беше по-известен с амурните си приключеия и извънбрачни деца, отколкото с някакъв принос в политиката. Немцов, който защитаваше интересите на шефовете си отвъд океана. В руските форуми няма нито един човек, който да каже нещо хубаво за него.

Кво да коментирам - ютюб е пълно с видеозаписи. Който иска - да ходи и да ги гледа. В Москва крещахя "Русия - без Путин". Просто си представих, какво ще стане, ако по улиците на София мине демонстрация с лозунги "България без Плевнелиев" или "България без Борисов"... Щото то, от "Оставка" до "БЕЗ" има доста разлика, де... В Москва - Според полицията 21 хил., според организаторите - 70 хил. (при заявени и разрешени 50 хил)., според НПО знимаващо се с броенето на участниците в обществени прояви - 21 хил. За 12 милионна Москва е нищо. Дори и нашите протестъри на моменти се справяха по-добре. По другите градове - доста по-рехаво, дори опозиционните медии говорят за "стотици" хора.

Извинявам се, но съм допуснал техн. грешка - според НПОто участниците в Москва са били около 27 000, а само полицията дава 21 000.

А от Москва ли са наистина?! От Украйна, Естония, Литва - руснаци май нямаше. Всички се загрижили за Русия и руснаците!

Само в Русия има демокрация- Путин, 80% одобрение , Меркел, Обама, Оланд и т.н по-малко от 25%!(Действително тия мусори са окупирали длъжностите си!) В Русия няма гей-пидер пропаганда и закони търпими към тия уроди, на Запад даже и не питат никой! ФАЩ премахнаха робството 2013 година!(Западът е фашистки)! Слава Русия!

Извинете, не искам да Ви обидя но вие луд ли сте.

Рассия она, пагубила, Бариса, А мьй, пагубили... МензИксуса! Два народа, братскийье, у нихх, судьба адинаквая, еврасабачая! Я, бабачка Тадорачка, Паетическая секретарица Гербах

Герб ?! - Ах ! Паетическая ? ..ил - патетическая ? ... Всъщност - сатиристическая !

Цъфнал ГЕРП и т.н. Творете!

Утре в 12.00 часа пред НДК в град София ,празнуваме освобождението на република България ,с помощта на най-великата и достойна християнска държава Русия.

А къде забрави помощта на Румъния, Украйна и Финландия?? И Русия е искала да превземе Босфора, затова е дошла насам!! Не е дошла за да ни освободи!! А и колко българи са загинали докато Русия не е "освобождавала"?

Румъния ,слаба ракия ,та нали Румъния си получава златна Добружджа ,какво да и благодарим .

LeGrandTulup

Кааак можа да пропуснеш, че сред стохилядната руска армия е имало и 12 шведи, 8 норвежци, 3 испанци и 2 гърци?!

рязан, а сигурно американските и английските журналисти, отразявали потушаването на Априлското въстание, са ни освободили

jizast

Ще освобождават ми, де ще идат, нали още пишат на нашата азбука. Нещо забравиха напоследък кой им е дал език и писменост, неблагодарни рашисти.

България--Докато в Русия по това време крепостните роби били напълно безправни даже дрипите на гърба им принадлежали на господаря да не говорим за негрите в Америка експлоатирани продавани и избивани поголовно то в България се строили свои манастири църкви училища. Условия били разбира се като данък десятък девширме но това съответствало напълно на този исторически период. Истинската история трябва наистина да се учи ....Русия е голяма освободителка!

По скоро Русия е голяма поробителка!! Там все още има народи в робство!! Няма какво да я хвалим!! Украйна сега се бие за свободата си!!

Това са силни аргументи, дали по времето на окупацията на България от Османската империя, е имало робство, като философско понятие, в смисъл, робовладелски строй, или в епоса и в литературата под робство се е разбирало подтисничество, чуждо владичество!

Как да ви пожелая да ви се върне това жадувано от вас ( и тримата) минало, като по тия земи още има и читави хора, още незаминали или незатрити.

Ех! Беше чудесно време! Всички обичахме Щатите, свободата и слушахме Led Zeppelin ! Как се обърнаха нещата! Просто човек да не повярва!

Лошо е, когато някой упреква властимащите за убийството на опозиционен лидер! Веднага правя аналогия, че това ако се случи у нас, някой може да упрекне Боко!

Да, КГБ може да ползва този номер!! Има някои лидери дето не си изпълняват добре задачите поставени от Москва!! Има такива дето получаваха медали там!!

Мдаааа , 70 000 души сега ?! При този тоталитарен строй и с тази екстрмистка машина за убиване КГБ?? Явно не им е мил живота на тези а ??? Или име омръзнал ???

Като разгледах снимките, присъствието е повече от незначително. Я има, я няма 5-6 хиляди. просто едно жалко изпълнение!

Все пак това е погребение. Ако смяташ, че е малко, кажи кое погребение е събрало повече. Погребението на Путин ще събере ли 50 000 души?

Има над 50000 със сигурност!! Какви 5000?? Колоната е била 2 километъра!! На металостърсачите е имало хора да броят, те са преброили 52000!! А има и такива дето не са минали през металотъсачите!! Едва ли е имало начин как да затварят напълно мястото, че да се минава само през едно място!!

Вия от скръб, че идолът на атакистите се оказа соросоид! Останаха вече без опорна точка!

Над 80% от туземната популация е болна от дедоиванщината ! Чакат и се надат некой, в случая дедо Иван, да доде некогаш от некъде.

Това е от руските лъжи и пропаганда от 1944 досега!! От промяната на нашата история и нагласяването и от руските фашисти!! Затова имаме паметници на окупационни съветски армии и войници окупатори в България!!

Чета тука как вият и стенат някакви екземпляри и оплакват един политик, който докара руснаците до положение на абсолютни просяци и мизерници. Просто не ви минава номерът! Прозрачни сте!

А , те щото сега не са просяци и мизерници нали?? watch?v=yCkz9j-4lwA Тогава беше единственият момент в който имаше демокрация в Русия!!

Вий друже, вий! Все тая!

Из предговора към статията на Георги С. Раковски Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите, публикувана във в.Дунавски лебед, 1859 г.0 Захари Стоянов, статия Русия и българската криза пише: С безобразните си военни действия през 1804, 1807, 1828 и 1854 тя опожари страната, погуби населението и в крайна сметка я остави на произвола на поробителите. Трябва да се отбележи, че тези войни не се вдъхновяваха никога от интересите на България, чието име не бе дори произнасяно. Не е ли Русия тази, която разруши градове като Свищов, Русчук, Силистра, Сливен, Стара Загора, Разград, Варна и т.н. Коментар: Разгледана в по-широка перспектива, тази политика на Русия към България (а и не само към нея) е дообогатяване на панславизма, същността на който се изразява главно в непризнаването на отделни славянски нации и тяхното разглеждане като различни групи от един и същ народ, предопределен да се обедини под скиптъра на руските императори. Точно в този дух е прекроена и цялата история на българо-руските отношения.

Някои говорят за личния живот на Немцов. Имал 3 брака, любовница, деца от различни жени. В негов противовес, перхидроленото човече живее без брак с разните жени!

Брест-Литовският мирен договор от 3 март 1918 г. между Четворния съюз (Германия, Австро-Унгария, България и Османската империя) и Русия слага край на руското участие в Първата световна война. Хубаво наритваме руските задници , чак до Браила!!

ОТ 1944 Г. ДО СЕГА МОСКВА ДИКТУВА ЖИВОТА НИ И ЗАТОВА СМЕ ИЗОСТАНАЛИ ОТ ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ. И НАШИТЕ НЕОБРАЗОВАНИ ЧУГУНЕНО-ГУМЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЛАВИ ЗАЩИТАВАТ МОСКВА. А КАТО СЕ СЪБЕРАТ НА СЕДЯНКА ВСЕКИ СЕ ХВАЛИ ЧЕ НЕГОВОТО ДЕТЕ ИЛИ ВНУЧИ ЖИВЕЕ И РАБОТИ НА ЗАПАД.ЧЕ СИ КУПИЛ ХУБАВА КОЛА ЧЕ ХОДИЛ НА ЕКСКУРЗИЯ В ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ И КАК ТАМ ИМА РЕД ЧИСТОТА. ВСИЧКИТЕ НИ ЗЛИНИ ИДВАТ ОТ МОСКВА С ПРОВОДИМОСТТА НА ТЕЗИ ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТИТЕ.

След избухването на Априлското въстание Русия спешно подписва с Австро-Унгария секретното Райхщадско споразумени, с което цели да предотврати образуване на българска държава или в случай на разпадане на Османската империя да не се допусне образуване на голяма и сплотена България. На 15 януари 1877 г. по време на Цариградската конференция Русия препотвърждава споразумението и подписва секретната Будапещенска конвеция. На следващия ден руският консул в Цариград Граф Игнатиев започва саботиране на Цариградската конференция и обещава на Турция гарантирани територии в европейската част, което се и случва с Берлинския договор.

Има ли комунист да не е убиец?Аз не съм чувал за такъв.

Веднага след като Георги Раковски издава брошурата си Руската убийствена политика за българите през 1861 г. Русия оказва силен натиск върху Сърбия и Влашко брошурата на Раковски да бъде иззета и унищожена. Руският консул в Белград поставя ултиматум на сръбските власти Първа българска летия да бъде разтурена. Започналата да набира сили и воля за обявяване на независимост Българска екзархия също попада под ударите на коварната и двулична имперска политика. В същата 1861 г. по настояване на княз Лобанов - руският консул в Цариград и тримата български владици са заточени в Диарбекир в опит да се спре единението и обявяване независимостта на Българската екзархия.

Да живей България, Странджа ! Единна. Силна. Преуспяваща. ОТ и ЗА Нас-Всички !

angoabg

Чичката имал 5 деца от три различни жени и накарал момиче да абортира от него, преди да навърши 20 години...един промискуитетен педофил по-малко...какви конспирации само! Cherchez la femme...

Ако Путин е наредил убийството му затова, а не по политически причини, ще го разберем!

Това с аборта си е лъжа на КГБ? Къде го прочете??

angoabg

и всъщност, какво значение има дали е лъжа, той не знае ли на колко години е...

Руската милиция няма никакви претенции към Гончаренко!!!И той може да напусне Русия!! Само дето малко са го отупали и заплашвали вчера!! Трябва да ги съди в европейския съд, защото той има дипломатически имунитет и те не могат да го задържат!! Тъжна новина за нашите кръвопийци русофили и атакисти!! Какво стана със делото бе боклуци??

Атакисти, вече отпадат страховете ви от соросоидите! Стряскаха ви и насън. Вашият идол щом е соросоид, светът е в безопасност!

КГБ е поръчителя няма кой друг.

Путин няма как да се оправдава,тъй като явно е замесен в поръчката за убийството,тъй като неговите служби и агентура държат под контрол всеки сантиметър под прозорците на Кремъл и записват дори и шушукането,така че участието на Путин и службите му са най-вероятните съучастници в убийството!КГБ пропагандата на Путин се спука позорно!Путин е вдъхновителя и поръчителя на убийството!

И каква се оказа тя - камерите на Кремъл от тази страна били изключени заради ремонт??? Случайност?

Това като пияните на пистата с шефа на ТОТАЛ....КГБ стайл....

един слуга на левитската мафия по-малко! а какво стана с травестита Дурецкая или каквото е там?!

Гледам руските тролове сте се активизирали много. Това означава едно: руските тролове сте си в Русия и сте на бачкане!!!! Защото в България днес е почивен ден. Разкрити сте, руски мърши! Български проститутки!

Изказването ти може да бъде определено с медицинския термин "орална диария".

Руският Цар, заедно с децата му го УБИХТЕ??? Императрица Александра Фьодоровна вижда убийството на съпруга си и слугите си преди военният комисар Петър Ермаков да я застреля от лявата страна на главата, малко преди тя да успее да се прекръсти с ръка. Пияният Ермаков намушква с щик няколко пъти мъртвото й тяло и това на съпруга й, натрошавайки ребрата и на двамата. Александра е оставена да лежи до Николай II в огромна локва кръв докато болшевиките разстрелват и децата им. След убийството на Александра и семейството й, според сведения на участници в деянието, убитите са съблечени, а дрехите им - изгорени. Телата са хвърлени в стара минна шахта в Ганина Яма, на 19 км. северно от Екатеринбург. Няколко дни по-късно те са изровени, лицата им са обезобразени, телата са осакатени, залети са със сярна киселина и са заровени под един железопътен траверс с изключение на телата на две от децата, Алексей и Мария, които не са открити до 2007 г.

Какво се оказа сега! Путин бил соросоид! Сорос притежавал 4% от Газпром, в която държавата е мажоритарен собственик!

С Путин сме кръвни братя по Еврейска линия!

Това са основно хазарски недоносчета и заблудени рашъни!

А другите рашъни са психично болните и алкохолиците.

Путинофилите виждат че привършват парите от Кремъл. Няма война за която да пишат по 1000-2000 поста и да им се плаща. Та сега здраво развиват 1000 теории за смъртта която една с една не си пасва, но важното да ни отклонява погледа от истинския убиец - ПУТИН !!!! Самите те не си вярват по между си. Всеки издига своя версия за това. Колко са жалки милите. Не могат да се организират дори. Като подплашени пилци са.... :))))

Стига сте се занимавали с Путин.! Той балансира силите. Искате да дойде някой генерал на власт ли ? Ние пак да треперим от ракетите-луди хора сте,луди

Да дойде някой като Сахаров, защо генерал, как генерал?

Ами то "матряла" в Москва само от мафиоти и генерали ли е??

не е ,но ако притискат повече Русия ще дойде такъв като Жириновски

В момента на убийството на Немцов е била изключена камерата на най-близката кула на Кремъл!! А тя е гледала точно към мястото на убийството!! Много други камери се били оказали с ниска разделителна способност, или били изключени или изобщо ги нямало??? На мястото на убийството се появява почистваща машина която закрива убийството от единствената камера която е снимала тогава!! самия убиец може да е дошъл с тази почистваща машина. После той избягва със кола която спира и го взема?? Явно е,че всичко това е организирано от руските служби!!

Ами ние когато сме снаряд си вършим работата и не спим!

Ти що не станеш един следовател а? Ей много знае това несмислено буквено съчетание, в кенефа го затвори гладно няма да остане))))

Агент Смит, добре ли спахте? Кремъл вай ви дава златни чаршафи?

Явно ти водиш следствието, а?!

това е разследване на руски журналисти и фотографи!!

...Траурни шествия и митинги в Русия в памет на Борис Немцов... --- Справедливо е да има и траурни шествия и за Хитлер! известно че Сталин пръв напада Германия, стига до Берлин, там прави глупости и ядосва Хитлер и той си го връща донякъде на Русия Но в крайна сметка Хитлер се оказва агресираната жертва и затова трябва да се чества! ---

Путин не разбра, че да си силен президент е много лесно, да си човек е трудно.Силата не е определяща, това не разбраха руснаците.Силата в 21 век не е решение.

Забравяте фашистите от Киев и те са способни да го убият, доказали са се в такива действия.

Къде са тия фашисти в Киев за пръв път чувам за такива, ти болен ли си?

Бай Ставри

Иска да каже фашистите в Кремъл, объркал се е

Фашисти има само в Кремъл, само Русия отговаря на определението за фашизъм!! Агресия към съседите си, еднолична власт, унищожена опозиция и свобода на словото!! Грамадна пропаганда!!

Безспорен факт

е имал от които други не са оцелели? Ботулиновия токсин дето ползва за бръчките ли ще го убие? Или токчетата на които ходи? Или няколко бели косъма които боядисва като фуста ежеседмично? Кое?

Това ,че е враг на най -безскруполните в света САЩ.

неговите хора, а не са решили, а не е путник.

Няма подли политици... Има политици защитаващи интересите на държавата си и продажни политици!

Истината е, дали КТБ са разбрали, че Немцов е евреин. Защото форумниците ако го знаем това, не е страшно. Страшно става, когато стигне до ушите на КГБ!

Пише го в уикипедията. Да не си мислиш че ти като не четеш и другите са така?

Не бе, надявам се тези от КГБ -то да не са го чели!

Салям алейкум Мунчо. Аз съм евреин. Доказан и то. 1:1 сме с Берея. Виж ни снимките дори. А и сме еднакви идиоти и садисти. Само дето аз съм с ботокс, а той не е ползвал. Немцов го убих щото не ме кефи и говори истини който не ми понасят на челото.

Сигурен съм,че ако в България се случи нещо подобно(не че има сериозен опозиционер),същите дебили,които сега защитават Путин,моментално ще ревнат,че бат' Боко си разчиства опонентите...Бас хващам.

И на мен ми се струва така. Ако гътнат Волен, направо могат да упрекнат Боко!

Перхидроленото човече Волен направо е смехурко....