Световни медии коментират убийството на Борис Немцов

Руският опозиционен политик Борис Немцов е убит в центъра на Москва. Това престъпление предизвика множество коментари в световните медии.

Обратно в новината

Коментари - Световни медии коментират убийството на Борис Немцов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има развитие по темата - в колата на убийците са намерили личната карта и международния паспорт на Путин.... Ех, медии, медии...

Путин не е самоубиец. Трябва да е луд, за да посегне на свой противник при сегашното положение. Мирише ми, че отвън са свършили това "Scheisse".

Mирише от системата. Тоталитаризмът си е точно такъв - с физическото унищожение на политическите противници...

Бе много по-млада и много засукана манекенка е тази негова "приятелка" на този Елцинов олигарх Немцов! По времето на Елцин, като зам.премиер той беше с големи интереси в "Газпром", но когато предателската проамериканска кохорта нса Елцин беше изметена отвсякъде този Елцинов олигарх се писа десидент! Също като у нас след 10.ноември бивши комсомолци и партийци се писаха десиденти и дето олигарси като Прокопиев, Бориславова, Безуханова и т.н. станаха борци за демокрация и свобода!

Е, и?! И за това Немцов трябва да бъде убит ли?

До Xm.. ( нерегистриран ) 01.03.2015 21:51 Напълно сте прав. Това убийство е най вредно за Путин. Почеркът не е на руските служби. Целта е да се създаде мнение, че в Русия се извършват политически убийства!

прав си, и другите политически противници на путин които умряха през последните 15 години, също не са неговия почерк

Ти визираш нетипичен почерк за една демократична система... Случаят не е такъв.. Почеркът е на всяка тоталитарна система, в случая - тая на Путин.

Май само ние (руснаците) можем успешно да избиваме учени, политици, журналисти, интелектуалци. Правим го в големи мащаби от времето на Сталин, Лелин и други първобитни лилипути. За това САЩ и Европа ни "завиждат"

Бегеец Интереси: ( регистриран ) 01.03.2015 16:34 .Единственият изход за Русия е мирното оттегляне на Путин от властта ---------------- След този единствен изход рускините ще започват ОТНОВО да идват с автобуси в България за да си продават тенджерите по битаците. Както беше при удобня пияница- диригент.Бог да го прости

Пътят на Русия не е сесере 2 на Путлер, а Русия на Столипин и Толстой..

Hикога,..ама никога путин или кгб ще,направят тази показна екзекуция,и то на такъв известен политик и то в центъра на Mосква и то в този момент! Tова е абсурд! Tе, деистват по съвсим други начини и никога няма да допуснат такава публичност! "Hикои не си пали къщата...за да ядоса съседите"!! просто е много плоско и смешно! Hа хората които поне ,малко имат аналитично мислене,...е напълно ясно, от къде идва цялата мръсотия!!!

Каква неграмотност се шири из форумите!!! Учете българския език, хора!!!

Tи хвани смисъла, а не правописа! Hе ми се прави на Mестан "Eкзактният"!

Немцов за Кремъла,-пролетяла МУХА!Нито фактор,нито риск,нито конкуренция!С две думи,-на никой не притрялвал!По списъка на опозиционерите,-няма впечатляваща позиция!Так ,-забавный мальчик!

френският вестник Capital. Der Spiegel. The New York Times. немското издание Bild. е те това са световните медии пак там по същите ширини била и международната общност Обаче нещо за да бъде междуНАРОДНО му требва народ А народа знаем къке е. и освен това имат доста по-древни култури т.е не са племена А иначе убиъството си е чиста провокация - мероприятиеа. Има 100 милиарда начина немцов да изчезне съвсем елегантно и без шум

Да си зададем въпроса: " ЗАЩО ТОЧНО СЕГА има политическо убийсттво??? И още един въпрос: ЗАЩО точно Б. Немцов-водача на опозицията с/у Путин??? КОЙ "проведе" черната операция" с/у Немцов когато той се е готвел "да разпусне" с "МНОГО" скъпа проститутка - дори при неговите "доходи"????? Цялата историйка е съшита не само с "бели конци" , но и толямата губерка!!!!

Простичко е - Немцов обвини Путин в лъжа в интервю, и обяви, че Русия участва с бойци във войната в Украйна. Че ако руските медии не лъжат под давлението на Кремъл - рейтингът на Путин ще се срине като пепел. Предстоеше митинг по повод войната и се очакваше, че Немцов ще изнесе данни за войната. (Преди време Шлосберг огласи за стотина трупа на руски войничета от Псковската дивизия, на чийто погребения е било забранено да се слагат имената им - за това беше жестоко пребит с железни пръти). Немцов беше много по-високо ниво и наказанието също много по-високо. Уроди!...

това само означава едно: немцов не е истински руснак!!!!

" Там където има мръсотия, навсякъде по света, винаги ще намерите като минимум американско пръстче" Шарл дьо Гол

На Запад олигарсите/мафиотите/ назначават президентите.В Русия президентът ги назначава.Има ли разлика ? И то голяма! Това е единствения президент с реална власт!!Всички други са изтривалки и подлоги....

Да кажеме новината точно и ясно: Велик опозиционер е убит с проститутка под ръка. Това е морала на опозицията.

Не знаеш кой ще под ръката на Путин като му дойде моментът.

тогава даже и помияри нямаше, щото знае ли човек?...

Hемцов е застрелян малко след интервю насочено против политиката на Kремъл в украйна и военното присъствие което Kремъл прикрива!една безмислена война в която путин се увлече,дотолкова да загубят живота си хиляди невинни,хвърли милиарди в пропаганда,но всичко е обречено.B 21век никой не би приел такава диващина,времената се промениха и е време да се събуди от тежкия сън и модел на поведение!

трябваше да обяви доказателства за участието на Русия във войната срещу Украйна. Т.е. срещу огромната ЛЪЖА на силовишкото управление спрямо руския народ. Та кой е имал интерес от убийството му? И защо така припряно в центъра на Москва? А, сега помислете: ако западняците са го убили за да провокират вълнения - нали най-голям ефект щяха да постигнат ако го бяха оставили първо да обяви фактите и тогава ("ето, Путин отмъщава")

Всичко лошо идва от север! Този човек е поредната жертва на руските олигарси, представлявани от Путин-ка!

леко коригирам. Като казваш "олигарси" вкарваш малко икономически привкус. А истината е, че днешните руски олигарси се назначават от Кремъл, т.е. от силовиците. Всъщност никога в руската история досега силовиците не са управлявали, винаги са "осигурявали" управлението. Сталин отлично е разбирал опасността да им даде много власт и честичко ги е обезглавявал (и в прекия, и в преносния смисъл).

Борис Немцов е работил върху доклад, който да изобличи руското участие в конфликта в Източна Украйна, пише немското издание Bild От къде Билд имат тази информация? Не е ли по-лесно да се унищожат документите и да се обяви за луд, от колкото да се убива и да се дестабилизира страната . Тия западняци съвсем ни взеха за мезе

данните са от изказвания от партията на опозиционера!а и не е толкова сложно,няма как от друго място да е модерното военно оборудване на сепаратистите!

във ФСБ?

Велики сте,ясно кой ви плаща....

да представяш Русия като глудница кучета !! Това е голяма страна и и отдай нужното уважение.

Днес е 1-ви Март и малка България е дала на света ден за здраве, радост и любов. Дори и китайците вече произвеждат мартеници. Само руснаците се трепят в центъра на Москва, за жалост.

Какво е общото между: лавина затрупа алпинисти в Непал, земетресение в Делхи, влак дерайлира в Сингапур, умре 120 годишен тибетски монах, метеорит падне в пустинята Невада...за всичко това има само една причина - ПУТИН. Лошото е, че това не е само платена пропаганда, а русофобите наистина го вярват. Просто за тях не може де бъде друго! Това е част от хибридната война. Освен с конвенционални оръжия тя се води и със скрито такова: промити мозъци!

Единственият изход за Русия е мирното оттегляне на Путин от властта

век да се е случвало в Русия/СССР???

Бай Ставри

Време е за първия път :)

Случвало се е 91г - Горби! Резултатите ги знаем!

- Галина Старовойтова - застреляна във входа на собствения си дом; - Сергей Юшченков, депутат - застрелян във входа на собствения си дом; - Владимир Головьов, депутат - застрелян на московска улица; - Юрий Щекочихин, депутат, главен редактор на "Новая газета" - отровен; - генерал Лев Рохлин - застрелян в дома му; - генерал Александър Лебед загива при катастрофа с хеликоптер; - харизматичният генерал Трошев - загива в самолетна катастрофа; - Давид Двали, бивш икономически съветник на Путин - застреляна в окото от велосипедист; - Александър Литвиненко, съавтор на "ЛПГ" и "Взривяването на Русия" - отровен в Лондон с полоний-210 (най-вероятно от Луговой, ФСБ); - Анна Политковская", журналист, автор на "Русия на Путин" и "Руски дневници" - застреляна във входа на собствения си дом; - Борис Березовски, предприемач и политик, протежирал Путин и с основна заслуга за кариерата му (директор на ФСБ, премиер, президент - (само)удушен в дома си във Великобритания. ... - (Анатолий Собчак - "острата съдечна недостатъчност" е по-скоро качествено изпълнение на ФСБ...) Борис Немцов ???

Има човек,има проблем,няма човек,няма проблем.От това по ясно,ЗДРАВЕ.

и Собчак никога не биха легитимирали Путин на Запад. Ако не бяха премахнати, срещу путинова Русия веднага щеше да започне нова студена война и Русия щеше единствено да върви надолу. Путин нямаше да президенства и година дори. А днес Русия щеше да е от най-благоденстващите страни - толкова казва Сергей Гуриев, че й трябват при природния и образователен ресурс, който притежава. Но това означаваше корупционната "прегръдка" на силовиците да се премахне... Хайде де, я по-добре Старовойтова и Собчак (и всички след това)! :-(

за непълен списък ли са?

Убийството на Немцов е тънък намек на Путлер, насочен против санкциите към Русия. Ако санкциите се затегнат, това може да доведе до физическото изтребване на опозицията..

Че то не остана опозиция- едни изгонени, други в затвора, трети убити!!

Виж днешния многолюден траурен митинг, пък тогава пиши...

Pesh0

Сичкото опозиция е 10 % в Русия . Дали Путин изобщо се занимава с нея , при 90 % подкрепа ?

самолюбив. Иска 100!

В Москва и Санкт Петербург днес показаха какво мислят за Путлер и неговата политика!! "Русия без Путин" , се чуваше често!!

Винаги ще се намерят няколко самхнати соросоиди, които викат каквото им кажат, срещу заплащане

на "Антимайдана". Участниците сами си казваха, че са били принудени...

Я кажи, кога и на кой ТВ канал е било това " едно" предаване? Че нещо се укезахте да лъжете)))) НЯМАТА ПЕНКА, КАЗА НА ГЛУХИЯ ПЕТЪР, ЧЕ ВЧЕРА ЦЯЛА НОЩ Е ПЯЛА ПЕСНИ)))))) ПА ТОЙ КАЗАЛ ЧЕ ОТ ТОВА НЕМОЖАЛ ДА ЗАСПИ)))

Какво предаване?? Марша от Москва още продължава!! Виж в тубата Радио Свобода!! Има и други които предават пряко!!

го даваха по канала на Люблянка. Ти не го ли гледаш ??

Върви на живо в ютуб. Организирано с готови, напечатани плакати, огромни надписи, кага убиха човека, кога печатаха, кога успя боята да изсъхне...Съответни знамена, цветове и т.н.

Тубата, канал Радио свобода... Съобщиха за 7000 участници. Като приложим коефициента на лъжата на кагебешницити от нашите протести -1:20, тагава са били 140 000 :) Ако не вярваш - виж тубата... Има и митинги в Петербург и дрградове..

Стартът на руския майдан е даден...

Той на 55 г. тя на 23 г. , направил и бебе а след това платил 2220 франка за аборта. Честен и морален човек , за пример и подражание, "свечку нада подержат",но за него или за убитото от него бебе ? В това е въпроса. А някои казват "какой привет,такой ответ" !

Тия глупости къде ги чете?? И защо мислиш че са верни?? Бебета?? Марсианци?? Лъжливи фейсбук профили от ФСБ??

Айде айде ,вие нали се от фейса и тубата черпихте инфо за Украйнските събитя ,кво си се разграчил сега?)))) Пък и човека нетие сказал че е от фейса)))

И за това крябва да бъде застрелян по поръчка на лудия от Кремъл? Ашколсун :(

Ако беше жив, Немцов можеше да направи и на теб едно бебе

Човека има 4-5 деца , едва ли ще убие свое дете??? Не вярвай на руската пропаганда!! Изобщо не е ясна и връзката им!! Свидетелката се задържа незаконно от руските власти и не я пускат да си отиде в Украйна!! И тогава тя ще разкаже кое и как е!! Другото са глупости!!

той е на 62, а тя на 31. Пък той даже и не я показва за да не му смъкнела рейтинга...

Нищо не изобличава грозната муцуна на руската пропагандна война в България повече от реакцията на реакционерите в защита на живия Путин от мъртвия Немцов Гаднярите разпространяват и гаднички версии за личния живот на непогребания още Борис Немцов. Сякаш, като става за личен живот и пример в политиката, техният кумир Путин не направи за смях Руската православна църква като истински руски самодържец, обявявайки развода си навръх яростната кампания на църквата срещу разводите, предвождана лично от Кирил.

Преживе Немцов се е развеждал четири пъти. И още толкова пъти се е венчавал ... Това са официални данни. Неофициалните са много разтегливи ...

И какво от това?? Има 4 или 5 деца!! Това е по важното!!

Всяко убийство е отвтатително и наказуемо деяние. Още повече, подло да бъде застрелян в гръб, един известен човек. Макар, че не съм симпатизант на Немцов, и аз бих участвувал в този траурен митинг.

Кое е по-отвратително - увийството на известен човек някъде си , или пребиването до смърт, изнасилването, душенето на български старци по селата. ЗА едното ще участваме в митинг, за другото ще извърнем глава...

За това думи нямам ...

Истрелите срещу последователният борец за демокрация, справедливост и пазарно общество са истрели срещу нас. Многохилядно шествие на съмишленици на Немцов се провежда в Москва. Шествия има и в другите големи градове на Русия. Това още един път показва колко силно е желанието за свобода и демокрация и че тиранията няма да е вечна.

Не знам само на мене ли ми се струва, но повечето таканаречени демократи ми се струва, че имат сериозна нужда от преглед при очниат лекар, а и не само при него. Постоянно им се привиждат многобройни привърженици и изобщо не си дават сметка, че направиха думата "демокрациа" мръсна

Оставям настрана въпроса колко спорна личност е Немцов /Нойман/и какъв принос има за хаоса в руската икономика.Самият Ходорковски казва за Немцов,че е добър човек,но "безшабашный"/безразсъден/.А в "многохилядното" шествие в Москва участват 7 хил.души!

Има над 100 хиляди човека!! Сега ги гледам пряко!! newcaster. tv/nemtsov_en.html

Абе русофили да знаете колко "соросоиди" са заляли Москва и Санкт Петербург!! Умни ,мирни, спокойни хора!! Не като изродите на митинга на Путин!! Не като вас.

Умни соросоиди няма. А българските соросоиди са обикновени соросоидни подметки

Умен русофил няма , те са платени подметки на Путин.

Господарите похарчиха този,който издържаха години наред,така както издържат и нашите кретени от така наречената протестна мрежа.Явно не е изпълнил мисията за организиране на Московски майдан и е сложен в графата РЕСТО.Жалко,че някой хора си отиват по такъв злополучен начин.Бог да го прости.

Голям митинг в Москва за Немцов, за Савченко, за войната в Украйна!!! . Много по голям от организираният от правителството митинг който мина преди седмица!! Путин като има 85% поддръжка ,защо не може да изкара хората на улицата да го поддържат!! А трябва да им плаща!!

Може да се види на тубата на канала на Радио Свобода!!

В Санкт Петербург също има голям митинг за Немцов и Украйна!!

"Украинските дипломати изгубиха следата на своята съгражданка Анна Дурицкая, придружавала руския опозиционер Борис Немцов в момента на убийството му през нощта срещу събота в Москва,задържана в апартамент с охрана "-Ето кой ще обвинят за разстрела.Манекенка с автомат.....при това украинка.КГБ има въображение.

Всички знаят кой е убиеца.

". . Немцов, който се присъедини към списък с поне още шестима критици на. . . Путин, които са починали от началото на първия (му) мандат. ; Немцов, който не се поколеба да нарече управляващите в Кремъл 'кръвопийци' " Кремълската мечка стръвница убива опонентите си. За което рано или късно ще получи възмездие !

Путин е виновен за всичко ! Той е виновен и за убйството на Кенеди,на Мартин лутър Кинт,на Алиенде,на Кадафи,на Садам Хюсеин,за въоръжаване на ислямската държава,за това че принуди Обама да даде 6 милярда долара за въоръжен бунт на Майдана,за това че пом. държавния секретар на сащ каза на на висак глас "майната им на европейците "за това че Обама национализира фалиралите американски банки,а остави олигарсите да приватизират печалбите от милярди долари,за това че САЩ искат да разположат на границата на Русия стотици американски бази.Глям престъпник етози Путин позволява си да иска от сащ да не нарушава международните закони и да спре износът на американска демокрация чрез военни действия и смълтта на милиони мирни граждани.

Романтична разходка под февруарския дъжд след вечеря в ГУМ с 23-годишна украинска моделка и без охрана не се планира предварително. Как точно на моста го настигат и как нея улучват нея, кои ли са били на съседните маси в ресторанта, какво показва нейният телефон...

Хората са професионалисти. Защо мислиш ме са го направили руснаците. какъв име интереса да гръмнат баш Немцов и то на фона на кремъл

Защото такива, като теб ще задават същия този твой въпрос... Ближейки руските подметки.

Гледай записа има го в мрежата и ще видиш, че убиецът е един, после идва кола с която той бяга, а не чеса стреляли от нея. На мястото на убийството убиецът оставя 3 живи свидетели - мацката и двамата човека от оказалия се там камион за почистване. Иначе си прав - вероятно са ги подслушвали или пък това не им е било за първи път (такава разходка) и имало предварително заложен човек. Интересното е, че убиецът е само един....

Ама много сте забавни тука. Надценявате ролята на отделната личност. Путин, та Путин. Ами, ако не беше Путин, щеше да бъде някой друг. При същия резултат. Путин е продукт на втрешноруска необходимост, предизвикана от състоянието на Русия при управлението на Елцин (точно тогава, правителството на Черномирдин с вицепремиер "реформатора" Немцов обявява дефолт)... Нима си въобразявате, че ако го нямаше Хитлер, нямаше да бъде някой друг? Или, че ако не беше Сталин, в СССР нямаше да има друг със същия резултат? Нима си мислите, че върлият враг на Сталин и дисидент (щото по съвременните мерки е такъв) Троцки не е кръповиец? Нима вярвате, че Наполеон е създал империята от Републиката просто така - щото му е скимнало? Или че "бащите - основатели" на САЩ са просто един кръжец от напредничави люде, които една вечер на по лула тютюн просто така решили да се отделят от Великобритания? Нима считате, че великият държавник Стамболов не е бил диктатор? Ами Стамболийски? Очевидно, много хора имат точно такова първосигнално мислене и затова сме на това дередже - ако махнем тоя, ако дойде на власт оня... Затова и партиите ни са "лидерски" (според мен по-скоро са - вождистки) и се лутаме между Борисов, Кунева, Костов, Кънев, Симеон, Първанов и тем подобни, без дори и да погледнем чии точно интереси защитават самите те и партиите им. Айде - стягайте се идат избори и ще трябва да пуснете пак бюлетинка - за поредния Яне Янев или Николай Бареков! И плюйте повече по Путин - удобно е да го обвинявате за всички неуредици около нас.

Сравнението ти на Путин с Хитлер го разбирам...

Хубаво. Ето ти още - Ф.Д.Рузвелт - оставил японците да ударят Пърл Харбър за да вкара САЩ във войната, създал е затворнически лагери за всички американски граждани с японски произход, издал е закон за конфискация на всичкото притежавано от американските граждани злато, избиран е 3 пъти за президент (при 2 възможни по Конституция)...

КОГАТО ГОВОРИШ КАКВОТО МИСЛИШ,МИСЛИ КАКВО ГОВОРИШ-ЕТО ТУК Е НАГАЗИЛ ЛУКА ДРУГАРЯ С ЧИСТОТО РУСКО ИМЕ НЕМЦОВ.

Съмнява ме че е радан кънев но ако е той колко и глупости да плещи и пише от милярдите нема и цент да види а да разчиташ на америка за българия е колкото да разчиташ на америка за русия нема приятелство мишо бирата ви чака.

Мацката, съпровождала Немцов по време на разстрела е изчезнала. Няма я ... Украинските дипломати в Москва и разни украински журналисти и шпиони я търсят навсякъде, но не могат да я открият. Какво ли разказва на руските следователи тази украинска миска ???

Живият Немцов легитимираше режима на Путин като демократичен. Беше най-удобна опозиция, защото не беше алтернатива на Путин. Немцов беше известен с развратния си живот, корумпиран, с огромно разминаване между приходи и разходи, вечно забъркан в скандали с проститутки и незаконни деца. Скача от партия в партия, слуга на олигарси и любима дъвка на жълтата преса. Последното, от което има нужда Путин е да убива подобен удобен противник.

И все пак го уби.

Мануел

Пита се обаче кой го уби руснаците или американците. Според мене това е работа на Потрошенко. Той постоянно плаче защо да не търси повод и в това

Логиката е, че веднага ще се направи опит да се пробута твоята логика, според която Путин не би направил подобно нещо по толкова очеваден начин. Той обаче е психопатичен лъжец... И въобще психопат. Да се търси логика у него си е чиста проба липса на логика. Справка - спонтанните му и очевадно нелогични думи и действия през последната една година.

Относно нелогичността на поведение и говор няма по голям неадекватник от Бойко Борисов. Не може да бъде политик мутра която сутрин казва едно на обяд съвсем друго, а вечерна се отрича от всичко

Това е тя вашата логика - логиката на червената смрад. :) Дори не се усещаш, че като плюеш в момента Бойко (който въобще не е част от темата!), всъщност го съизмерваш с Путин. А вероятно и с Обама, Меркел, Оланд... и др. световни политици Без да искаш си изкара почерпка от ГЕРБ. :)

толкова ли плиткоумно разсъждават някои,че виждат в убийството ръката на путин ами на никаква логика не се подчинява това и не можете да ни промиете мозъците сутринта любката поканила 2 отявлени русофоби и се опитват да представят само тяхната правилна позиция продиктувана от задокеанските брантове

дълбокоумен само че да не излезе някой от протестна мрежа

Истината е, че всяка диктатура отглежда своите крайни, често на думи "опозиционни", радикални шпиц-команди. Използва ги, освен за разправа с противници на режима, и за заплаха към съседите и международната общност, за да представи диктатора за умерен, човечен, притиснат в ъгъла от радикалите баща на нацията. Типични примери - Мусолини, Хитлер, Франко и ... Путин. Рашистките шпицкоманди са 100% рожба на властта в Кремъл, дори някои от тях да излизат извън контрол. Прочее, не е чудно ако излизат извън контрол, защото Путин десетилетие насаждаше дива ислямофобия, а днес брутално флиртува с мюсюлманското население на Федерацията, използвайки антизападните му настроения. Днес крепостта на Путин е Чечня, пръв политически другар - Кадиров, а самият Путин се държи като халиф на Кавказ и Каспийския басейн. Рашистите в Москва надали са щастливи. За мен е ясно, на база на горните аргументи, че отговорността за убийството на Немцов е на режима в Кремъл. Независимо дали от там е дошло прякото нареждане което е също твърде възможно.

По същата логика трябва ли Бойко Борисов да бъде винен за това, че стана пръв приятел на Лютви Местан ръководител на етническа партия, която отдавна трябваше да е забранена от закона. Какво не правят парите и политическата подкрепа. На лице е политическата коалиция БОСТАН. За ГЕРБ вече не са необходими други политически коалиционни партньори

Мен, ако не ме лъже паметта, някой друг се целуваше с Местан по площадите. Друг пък, се криеше под една маса на същите тези площади, а в Народното събрание истерично подкрепяше правителството на въпросните Местан и Сергей...

Марш памяти

Tвърдението, че Путин е невинен на принципа "Cui bono?" (кому ползите) е крайно несъстоятелно. Този принцип не важи в диктатурите - те по принцип основават властта си на насилие и страх. Още по-слаб аргумент е 86%-овия "рейтинг" на диктатора. На този принцип a priori оневиняваме Мусолини, Пиночет и още десетки диктатори за извършените под техния режим убийства...Ак се потвърди обаче, че Немцов е подготвял материали за руските диверсионни планове в Украйна, аргументът Cui bono рухва със страшна сила... Предположението, че извършителите са крайнодесни фашистки (т.нар "рашистки") активисти, независими или непряко зависими от Путин, е сравнително достоверно. Повечето политически убийства се приписват именно на крайни, "несистемни" поддръжници на съответния режим, толерирани, но не пряко и особено не официално ръководени от него. Примери десетки, аз ще дам български, от нашата богата на политическо насилие нова история - Стамболов, Стамболийски (ех, тези "македонци"), Петко Д. Петков, Никола Генадиев...

Жалкото е че в България не можаха да създадат крайно десни отряди, които да раздават правосъдие. Може би тогава държавата щеше да е много по добре защото властимеещите щяха да имат страх от възмездие. Когато Бойко Борисов беше главен секретар но МВР едни мутри трепеха други мутри и толкова. Прочистването на контингента беше селективно и това е жалкото.

100% е подготвял доклад за Руските планове отностно Украйна....Тези планове май не спират в Украйна а стигат чак до Молдова и Балтийските републики най вероятно!!!

Мануел

Украйна беше житницата на Европа с функционираша икономика по добра от много западни държави. Украинците не са лоши хора познавам много от гях макар, че си говорят на руски. Американците станаха специалисти по цветните революции. Да си спомним какво стана в Тунис, в Либия в Кайро. Счупиха си зъбите в Сирия. Наляха 5 000 000 000 долара в Украйна. Нормално е Русия да не допусне да не промени статуквото. Относно идването на руснаците на Дунава Асен Генов е обещал да си направи в тяхна чест никнейм "Здраствуйте братушки"

Само некои заблежки: РСФСР-то за което пишеш по-надоле отдавна го нема. Другара Пиночет дето утрепа другара Алиенде си го туриа начело другарите от Вашингтонския комитет на партиата, ама то тека става кота изкривиш линията на партията. Радва ме дето мислиш като мене - никви идеи по вестниците и талавизиата различни от теа дето ги кзават другарите от Вашингтонскиа и Брюкселскиа партийни комитети. Никво оспорване на решенията на другарите от Европейското политбюро на Европейската комисия! Демокрацията не е слободия! Секо неправилно изказване да води до Белене или Ловеч! Да живее братската дружба на народите от ЕС, да живее несъкрушимиа и непобедим съюз на братските армии от НАТО! Българо-американската дружба е като слънцето и взъдуха за секо живо същество! Напред другарки и другари и да ни е честита Баба Меглена! Ха-ха-ха! Шегувам се бе - Марта!

Днес Путин не може да се измъкне с дежурното обяснение, че някой го провокира - тази система и режим са създадени изключително и само за да обслужват оставането му на власт. Бъдете сигурни, че скоро ще бъде намерен някой дежурен виновен, който да поеме отговорноста за разстрела. Но никой разследващ няма да се осмели да стигне до истинския морален убиец и поръчителите.

Намирането на дежурни виновни е специфично за българската полиция.

Ако дълго и упорито насаждаш омраза, насилие и недоверие към външния свят, то неусетно те започват да преливат около теб, прерастват в недоверие, насилие и омраза към ближния и съседа. И един ден някой започва да убива. Най-големият кошмар на Владимир Путин е, че в стремежа си да се огради отвсякъде от заплахите на Майдана и на демократичната опозиция, той насърчи създаването на различни неформални и полувоенни структури като обшествен буфер срещу опозицията

Здравето на премиера Борисов интересува много по-малко хора по сравнение с убийството на Немцов. Замислете се за причините за това.