Съратник на Виктор Янукович се е самоубил

Бивш украински депутат и съюзник на сваления украински президент Виктор Янукович се е самоубил, хвърляйки се от 17-ия етаж.

Обратно в новината

Коментари - Съратник на Виктор Янукович се е самоубил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те така самоубиха и едната от дъщерите на Ж.Желев, ако си спомняте. И след това той стана много послушен и сговорчив към американските приятеле. И на вас ЦРУ да ви убие едното дете и да ви подскажат, че за да ви остане другото, ще станете сговорчиви. Гадост.

Самоубил се е един от онези, дето със сигурност знаят как е започнало всичко в Украйна. Аз не знам как е започнало. Не знам дори дали Путин знае. Със сигурност знам, че Янукович знае. Самоубилият се бил приближен на Януковия също ще да е знаел, ще дае знаел и това, дали Путин знае.

Допълнение: ЦРУ,Мосад, Ми-еди-колко-си не знаят. ФСБ-КГБ-ГРУ знаят, защото вече са разпитали Янукович и той си е казал всичко. ФСБ-КГБ-ГРУ ще да са докладвали на Путин, който може би вече е знаел за какво става дума, но може и да е бил изненадан. Простотията човешка движи всичко.

Самоубил се е--само че е скочил два пъти--след първия скок се е върнал да напише предсмиртното писмо и паке скочил втория път успешно...

Както се шегуваш, така ще излезе истина.

обяснявам. Не се е самоубил....САМОУБИЛИГО.

приом на комунягите. така владко - сина на тато "самоуби" телевисионната говорителка, вече и забравих името, поръчваики "самоубииство" от висок етаж.

Татяна Титянова.

Не беше Владко. Защото Владко, синът на тато, е бил добре възпитан от майка си, д-р Мара Малеева, и сега си изкарва хлябът някъде в САЩ.

И какво трябва да направим сега-некъв алкаж на 61 се хвърлил след 10 бутилки водка-проблем голям,тук преди две седмици самоубиха прокурора на Несебър Мариан Чернаев-самоубил се с ловна пушка-липсва му главата и рамото,нещо някой да рИве Боко какъв е кръвопиец,Путин,Мутин,ЦРУ,КГБ...много загрижени за Украйна го раздаваме...

А може и да са го помолили да скочи...

ЕДИН КОМУНИСТ ПО-МАЛКО НА СВЕТА!

Интересно защо никой не иска "обективно и независимо разследване" на смъртта на украинския депутат-опозиционер.

Лично видях как Путин го бута през прозореца, Имам и видео доказателства!

Има всякакви основания да ти се вярва на думите.

"Лова на вещици" започва още на Майдана , лошото е че страда обикновения украински народ , също като нашия , българския , управлявани от самозабравили се подлоги и продажници !

НЕ СЕ Е САМОУБИЛ А ВЛАСТИТЕ ОТ КИЕВ СА ГО ИЗХВЪРЛИЛИ ОТ ВИСОКИЯ ЕТАЖ ЗА ДА НЕ ОЖИВЕЕ.

Престъпникът Янукович кога ще самоубиват ? За него и девет самоубийства са малко.

Да бе, вярваме ви, че се е самоубил. Фашисти гадни!

Самоубили са го украинската хунта,която доиде на власт с тоягите.

""скочил сам от блока"" а що не скочи "яценук" (премиера)всичко си е постановка на фашизма. сега са бясни щот хората им разбраха игрите с запада и кадет квот могат затриват.това е украинско фашистко управление заедно с президента.

Под егидата на ЕС и САЩ се започва разчистването на политическите врагове много демократично - без съд и присъда! Скоковете от високо са любими на носещите демокрация!

Кажи нещо и за Немцов, да видим "демократа" Путка как действа с опонентите си

Колко други хора са бити, задържани или преследвани ,заради защитата на законното правителство.Тук беше изпробвана такава информационна завеса,че ако един ден се поотвори...

сашо, кажи ни виц и ще те пуснем - казали комунягите при един от арестити на сашо сладура - цигулар, убит в белянe заради вицове, а тои попитал от кои етаж?

Песков: Господин Президен Псаки е бремена Путин: Кого обвиняват , само мен или цялата Русия?

нямал морални сили да живее, ебаси фарса.. личи си ЦРУ как рита.. дескретидира всичко дето е свързано с Русия, но най весело е, че Путин не могат да го мръднат, а убият ли го него край.. бай бай Америка, бай бай

Ние в България нямаме такъв случай на политик с дефицит на морални сили. Всички са бетон.

КГБ нещо се е разшетало тези дни

щото ЦРУ не биха се сетили да убият приближените на Янукович и да го изкарат разкаял се самоубиец.... но няма значение.. укрите и да се насират по три пъти на ден пак са за никъде.. а бих брадър няма кинтии, а биг брадър няма кинтии

Вярно бе. Даже и масовото убийство в Мисури пак е дело на КТБ - да дестабилизират САЩ. И тоя нашия Белята пак КГБ го е гръмнало - да дестабилизират и нас. Много лоши, пък ЦРУ се мъчи да пази всички с всички сили.

.........................

Сгрешил си абревиатурата. Напиши: КГБ !

Самоубииството с хвърляне от висок етаж е чиста работа ! Не оставя никакви следи към Убииците от Фашисткия кръг на ПорошЦенюк !!

Независимо дали си близък или врага на сатрапа Путин, няма да доживееш до старини.

С нетърпение очаквам съобщение за самоубийството на Янукович ! Той си е заслужил самоубийството.

И сега резултата от срещата е 1:1 .......или 2:0.........или 0: 2. Не е много ясно

самоубил се е от страх ! комуняга съвест и морал няма .

О да , като гледам най-големия комунист Боко тиквата със сигурност потвърждавам тезата ти -комунист съвест няма

ти по добре виж гоце той е класически пример за този дефицит !

До като в България има някакви останки от комунистическото минало, ще се гърчим в немотия и простотия стил мая манолова.

Ти, драги си една от останките и ти е време...

Алооооо, журналята, научете се, че "углавно" е на руски. На български е "криминално" !!!!!!!

научи българския. 'криминално' е от crime и не е българска дума. углавно е, макар да има друго значение углавен Значение на думата углавен углавна, углавно, мн. углавни, прил. 1. Спец. В правото който е наказателен, подлежи на съд и наказание. Углавно деяние.

Първо Немцов, сега и тоя .. кгб замита следите

я кгб замита следи, я цру създава следи..

Путин!

но този сатрап няма да се самоубие.

Човека, поне е споменал думата "МОРАЛ", която, за 95% от тези, които "драскат" тук.

... е непозната!

заради немцов ...

Какво е "Хибридна война? Това значи че ако лавина затрупа алпинисти в Непал, в Делхи се регистрира земетресение, дерайлира влак в Сингапур, умре 120 годишен тибетски монах...за всичко това има само една причина - ПУТИН. Лошото е, че това не е само платена пропаганда, а русофобите наистина го вярват. Просто за тях не може де бъде друго! Те това е хибридната война. Освен с конвенционални оръжия тя се води и със скрито такова: промити мозъци!

Промит е твоя мозък. Костов и неговото мекере Методиев се постараха доста да направят това и виждам, че има резултат. Браво Ваньо! Браво Костов!

Платен путлерист акъл дава!

Аз лично видях как Путин го бута... имам и доказателства!

Аз пък бях близо до престрелката, когато убиха Немцов. Всичко видях с очите си . ИСТИНАТА е, че изстрелите дойдоха откъм Кремъл, от един прозорец, за който си мисля, че е кабинета на Путин. И Путин видях на прозореца, после се скри. Всичко видях !!

А, аз бях и на двете места едновременно, знам кой ще следващия , и знам че пак Путин ще е "виновен" .

Помислих, че Путин се е самоубил понеже Янукович други съратници нЕма...

Ей,пъстър свят,успокой се! източване на кръв,гени,,.Ша съ затрийш.

Няма вариант. Етническа българка съм, родовете ми са етнически български родове и съществуват от 180-200 години. Единствено българска гражданка съм и живея постоянно само в България.

българка от ромски произход?

...просто без цвят ...с тези които плащат в цвят ...може и в "зелено".... ....Като тези на магистралите ...за тях цвят няма ...важното да е в ...."зелено " ...те не миришат !!!

То си личи, ако нямаше предци като твойте, Левски, Бенковски, Каблешков и т.н. нямаше да виснат на бесилката.

българка си благодарение на руската армия, а ако не беше ни освободила през 1978, щеше да бъдеш етническа туркиня.

България изчезва от картата на свта, благодарение на такива каугърли като теб, които са заченати от бик, пръкнали са се в коневръза на Далас, но гордо крещят "българка съм". И един друг убиец на българи крещеше във Виена: "булгар! булгар!" Споко, не си сама. Ганьо Балкански те е изпреварил по време, но пък ти си го надминала в тарикатлъка и в злобата си.

има убит и в Сърбия ,явно америка си разчиства сметките

В Украйна има голяма вътрешно напрежение, между официалната власт и майданците. Преди време последните обявиха създаването на "паралелен" военен щаб. И побързаха да добавят, чу това не е военен преврат. Силно недоволство има и срещу Порошенко. Бивш близък на бившият президент. И двамата олигарски. Само че единият се е кланял на изток, а другият на запад. Отделен въпрос е, откъде един държавен служител, като Порошенко, притежава 1.2 милиарда долара. Явно Украйна не върви към оправяне. И както обикновено, страдат обикновените хора.

Всъщност, става дума за втори Генерален щаб. Предложението е на Ярош - т.е. на Коломойски. Ярош каза, че се подкрепя от повечето от доброволческите формирования. Направено е от болницата, където се лекуваше и то непосредствено след посещнието при него на Борис Филатов (заместник на Коломойский, станал известен с това, че написа във Фейсбук за преговорите с ДНР и ЛНр - "Обещавайте им всичко каквото поискат, без независимост. А после... После ще ги бесим".)

За последната година в Украйна са се "самоубили" повече политици отколкото за целиа останал период от разпадането на СССР. При това са все или от сегашната опозиция или са бивши "регионали". Същия ден са се "самоубили" и кметът на Мелитопол и зам.шефа на полицията в същия град... В Киев говорят за "вълна от самоубийства по морални причини" и за "нов вид лустрация". Интересно - ако са били толкова морални, защо са били с Янукович? А ако не са били - що са се "самоубили"? И в повечето случаи са все такави "особени" самоубийства - помните ли Сашко Белия дето се застреля сам с два курлшума отпред и един от зад? Е, не че и преди не се е случвало - след идването на власт на Юшченко, един бивш министър на вътрешните работи (Юрий Кравченко) се самоуби с два изстрела в главата... Укрите го могат това.

лилипутин замита следите

Путин наистина е подкарал наред.Всички,които не се справят със задачите поставени от Бащицата са на отстрел като вреден дивеч. Немцов,Чечетов,утре Янукович.После на редичката са Орбан,Сидеров,Ципрас. Така де,нищо ново под слънцето.Точно така е действал и Сталин.

Ама разбира се - а по заповедите на Хрушчов и Брежнев са били убити други техни несправили се служители - Мартин Лутър Кинг, Джон и Робърт Кенеди, Алиенди и още доста такива...

И Патрис Лумумба и Морис Бишоп и т.н. Ей и това е на Путин сигурно работа! Да не си помислите, че на обонговците!

"... е възбудено углавно дело, ..." уффф- на български език е " криминално дело", но нали дир.ру са си проводници на руските опорни точки, та съвсем са се самозабравили,...

Най лесният метод за отсраняване на антипутьовки като теб, се нариа "бан". И изведнъж, за теб няма никога да се чуе. Самото ти присъствие тук, е доказателството, че лъжеш. Но мисля, че лъжците също заслужават средството, наречено "бан". При това по признак, далеч по справедлив от русофилията.

А дали не са го самоубили майдановците?

По подобие на "Светът осъди убийството на Борис Немцов" и тази статия трябваше да е "Светът осъди... Този свят, който и да е той, явно има двойни стандарти.

на оня свят, стандартите са едни и същи и за шареното и за работодателя й от ФАЩ.

Моля, не политизирайте въпроса. Този човек е участвал в приватизацията. а там много яко се краде. Вместо да му конфискуват откраднатото и да лежи до края на живота в затвора, той е направил по лесният избор, в интерес на семейството си. И в Украйна и в Русия са едни и същи крадци. Че и в България.