Египетски съд обяви Хамас за терористична организация

Египетски съд обяви днес палестинското движение Хамас за терористична организация. Месец назад подобно решение имаше за военното крило на Хамас.

Обратно в новината

Коментари - Египетски съд обяви Хамас за терористична организация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ходил съм няколко пъти в Египет и наред и мога да кажа, че египтяните са супер добри хорица в сравнение с нас...

На снимката сте объркали групировките. Тази снимка е на боец от Хизбула. Зеленото е цвета на шиитите. Сунитите слагат черни ленти на главите. Най вероятно сте взели нещо от 2006. Войната на Хизбула с Изрел. Некомпетентността ви е впечатляваща.

Крайно време беше да настане масово заколение на най-гнусните муслюмански свинки - палестинските хамазки нерезчета кастрирани!

Тъй-тъй в Египет са забранили и еврейския клонинг на египетските Мюсюлмански братя. А ако питате що му викам еврейски клонинг, ми щото по заповед на Голда Мейр израелските военни обгрижват шейх Ясин докато си прави фондацийката и пропагандира идеите на Мюсюлманските братя в Израел с идеята че неговото творение ще бъде противовес на левите палестински организации с фронтмен Ясер Арафат. Па сега всички из квартала се правят на ощипани от Хамас моми.

По-големи терористи от шибаните евреи и американци няма! Дано останалата част от света да се усети най-накрая, защото тая сган ще ни разкаже играта!

някои тук може ли да мисли ? струва ми се че не .. чичо сам плачта милярди всяка година на египет и стои зад преврата и военната хунта там . милярди долари всяка година повтарям . след израел египет е втори по смучене на кинти от уса . всичко си е един голям театер а балгаря е едно малко камаче от което никои не се интересува и го подритва ту наляво ту на дясно . воина в бг няма да има много сме подкупни и страхливи за да воюваме с които и да е било . така че си сарбаите попарката спокоино взимаите си хапчетата редовно .

Не е ли чичо Птка, който плащаше? Има ли прибран от Израел един чичосамовски "съветник" в Египет или има стотици руски. И дали Египет е въоръжен с руски ракети, танкове и самолети или с чичосамовски. данните ги има в пространството.

Най-после проява на НЯКАКЪВ реализъм от мюсулманска държава .... !!!!

Над 1000 норвежки мюсюлмани участваха вчера в акция на солидарност с еврейската общност в кралството след терористичните атаки в Копенхаген и Париж, сред чиито жертви имаше евреи. Участниците в акцията, която се проведе при минусови температури, направиха пръстен на мира около главната синагога в Осло. По думите на Хайрах Аршад, един от осмината независими организатори на събитието, то показва, че ислямът е за любов и единство. Главният равин на Норвегия Михаел Мелхиор изпя традиционна еврейска песен за края на съботния ден извън синагогата пред голяма тълпа хора, които се държаха за ръце.

Преструвки ... преструвки .... преструвки ...... добре организирани мюсюлмански преструвки ...... да не би вие Българите да не познавате все още що за стока са мюсулманите , а .... ?!?!?!?!

Ама после да не се гледаме с наведена глава! Питахте ли Обонго?

Египтяните може и болшинството да са мюсулмани но на тях имам повече вяра че ще се справят с разни джихадисти отколкото на щатите.

Ами това е начинът - нормалните мюсюлмани сами трябва да си озаптят фундаменталистите, както нормалните християни преди двеста години са прекратили католическите извращения. Отвън не става.

Щатите нямат интерес да се справят. Те създават и обучават такива формирования за изпълнение на техните интереси.

Щатите самите са ислямисти и джихадисти. И избиват сами себе си. Не е като другаря путкин, който убива всеки не руски и некомунистически.