Борисов е добре, препоръчват му да спре футбола

Министър-председателят Бойко Борисов бе успешно опериран в Университетска болница „Софиямед“. Намира се в добро състояние, но му препоръчват да спре футбола.

Обратно в новината

Коментари - Борисов е добре, препоръчват му да спре футбола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започвам да си мисля, че едва ли този велик българин толкова може да не се погрижи за себе си, че да се докара до трета операция на едно и също коляно. Най-вероятно му е направена черна магия. Спешно да иде при ходжа да му я развали. А може да има и друго подобно обяснение. Възможно е бившата народна обич да се е трансформирала в народна омраза. Тази омраза го разболява. Спешно трябва да заработи народна любов, иначе кой знае какво още може да му се случи. Опасявам се, че народната омраза много по-трудно се разваля от черната магия, особено когато има 16 милиарда причини.

Е, каква злоба, какво нещо! Прочетох само първите няколко коментара, по-нататък няма смисъл....Ако това ви носи утеха...

Отношението към него е само огледално отражение на неговото отношение към народа.

Не е лесно ,два пъти по половин час да натискаш колесника на самолета с коляно.И самолета да не се вдига и да не се вдига.Менискус е това.Деликатна жила

Няма ли да обновите инфото относно копитото на дявола от Банкя?

С тези патерици Борисов ми се вижда вече ненужен на господарите си. Да не свърши като Немцов.

Господ отлага, но не забравя!

Сега вече щв започне да работи! От този футбол не му оставаше времв за ратота. Успех!

Не можах да разбера, колко пъти е пръцнал днес Борисов. Тези медии не си вършат добре работата, ще им намалим издръжката, така да знаят.

Ще трябва да се върне към рекета и наркотиците от мутренските си години! Щото Боцето друго не умее!

Вай, вай, вай, България изгуби един от най-големите си футболни таланти! Дето досега е бил поне за десет Златни топки, ама нали ФИФА са мафиоти с обратни наклонности...

а да бие по дупета репортери можели

да ни е жив и здрав и все така да ни води камголямото светло европеиско бадеще *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Борисов е добре", че ако "не е добре ",ние как ще сме аджаба!А дали има" голче" преди травмата или просто са го сритали да го предотвратят?Все " въпроси,въпроси"!За спорт ли поиграва,заобиколен от охрана или избива комплекси чакащ подарено "голче"?Каква трудна" главоблъсканица" да се разберат премиерските неволи!

"Борисов е добре..." Може би и ние щяхме да сме добре, ако му бяха резнали тиквата и да бяха сложили вместо нея глава.

Дали под влияние на упойката не се е появил подсъзнателно образа на "брата" Юнкер да му напомни че в България липсват реформи за икономически растеж,та да получи прозрение ,когато дойде в съзнание,че заложените 0,8% са абсолютно нищо на фона на 16 млрд. нови и останалите неплатени стари дългове,че както имаме вече отделно министерство на икономиката с мълчащ министър и консултант Каролев без иновативни идеи ,говорещ глупости си оставаме на дъното,ако няма промяна!Защо не вземе пример от Камерън,уж приятел,който е заложил в програмата си 170 000 нови предприятия,А!Ама футбола по важен,"ГОЛмайстор",ГОЛчета,както Жиеков стрелял по вързани мечки,та да си избиваме комплексите!

Oбама прати ли съболезнователна телеграма?

Боко бърза - чакат го 16 млрд. Като гледам тази будеща умиление фотография, та ми се иска да споделя един виц. - Чарлз, каква е тази радост в България? - Празник, сър. - И какво ще празнуват? - Четири почивни дни, сър. - Но защо вдигат толкова много шум, Чарлз? - Ами ще ядат и пият, сър. - И с какви пари, Чарлз, нали са бедни? - Със заеми, сър. - Че могат ли да си го позволят ? - Не, сър. - Тогава защо го правят? - Ами, българи, сър...

Да се занимава с футбол, а не с политика.

И на мен ми е жал за Бистришките тигри - ще пропаднат съвсем.

Сега пикливите Му фенки и насраните Му фенове ще легнат да спат спокойно цял ден чакат новини за менискуса МУ

бОЙЧО ДА НЕ СЕ ДАВАШ ДАТЕ ЛЕКУВА крадливия Дебел доктор от Военната .Той не е никакав доктор ,Слушай ме аз го знам този крадливец ЗНАМ КОИ ПИСАХА ДИСЕРТАЦИЯТА МУ. , ТОЙ Е ПРЪДЛИВЕЦ нищо не разбира от медицина е е генерал за подарък

ДИР-а,махайте я тая статия!Вече го изписаха!Много сте изостанали,бе!

Имало усложнение ? Покрай, мъник- соца, спукан бил и, тестиса! Връщат го в Болница. Същия доктор, ще го Оперира защото Бойко него го харесал мнного

За Лошовата Богиня*, мадамата В, По пенйоар и пантофи с стаятя му да влезне, И, една мазна свир.. ох, баница да му врътне ! Барна Мерано Шарлия

Как бързо ще докуцука до президентския пост...аааа!!!

Ох, слава на Бога - добре е. А аз така се бях притеснил....

Бокооооо, защо не отиде да се лекуваш в болницата в Перник бе президентиноооо!!!!

Борисов две, много е добре, НО, Тези, които не го блЕнуват едни лоши магии му правят.

те па взеха че хванаха :Р

Моля ви, нека поне един човек да ми каже защо хаесва Борисов. Ако е жена сигурно вижда, че прилича на тюлен и няма нищо мъжествено, ако го харесва мъж вероятно е двуполов. На този нафукан селяк някой му дърпа конците и му плаща защото той е толкова ограничен и нагъл, че никога няма да се случи нещо добро за хората.

Лелее! Ами сега? Какво ще правят бистришките тигри?

Заспим от тревоги!

Премиерът Бойко Борисов с патерици (архив) Сн.: БГНЕС Тема: Кабинетът Борисов 2 Местан: Подкрепата ни не е сделка с г-н Борисов Цецка Цачева: Няма ново прегрупиране на политическите сили Съюзът на съдиите се възмути от думи на министър Горанов Министър-председателят Бойко Борисов бе успешно опериран в Университетска болница Софиямед. Намира се в добро състояние, но му препоръчват аутопсия.

Тигре тигре , имаш ли самолет ;)

Има , ама не го дига......не можееее...

На първо време трябва да отслабне. Костна система, която е пригодена до 90 кг не може да носи 120 кг. Всеки наднормен килограм се умножава по 4 на ставите. Тялото му прилича на гардероб. Мутрешките телосложения не са на мода вече. Пък и годините си казват думата. И този нередовен полов живот.......

Да се откаже и от политиката, да ни отърве веднъж за винаги от тъпотията си и да се маха. Оставка.

Скъпи сънародници, Като чета "любовта"къб тиквата, кой според вас направи 37% за ГЕРБ. Аз не познавам нито един гласувал за това формирование на дебили! Какви са пътищата на евреите? Как стигнаха 37%? Как?

трябваше и психиатрите да го прегледат, за да му кажат, че и с политика не трябва да се занимава!

ХАЙДЕ СЕГА...ПРИ МИНАЛОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ ПРОБЛЕМИ С КРЪВНОТО...СЕГА ПЪК С миниУКСА на коляно...Ма тоя човек яко трябва да е коленичил някъде та глей сега какво стана!? Че как със сакат премиер бре!?...

Нали говореха, че има проблеми с мензиса? От каде се пръкна сига и това там, менискеса ? Абе има ли нещо да му е нарет, на тоя Бойко ! леля Койка

В някои отношения Борисов винаги е бил много добре. Например физически Борисов винаги е бил много добре!

Пак баба не яла, пак баба не пила, Пак Боко кръшнал, пак мачлета играл, пак дуспи си бил, и, пак се Боко пребил.

Какво падение и човекоподобие доказват болшинството коментари.Тази гнусавиня може да бъде нагло демонстрирана САМО ОТ ДЪЛБОКО УВРЕДЕНИ МОЗЪЦИ ИЛИ НЯКАКВА СИ ТАМ НЕОПРЕДЕЛЕНА ДО МОМЕНТА СУБСТАНЦИЯ.Цинизмът и пошлостта на ОПОРНОТОЧКОВЦИТЕ в техните изяви има някакво обяснение за мненията им по до сега коментираните теми.Различни теми,различни хора с техните различни мнения-приемани или неприемани.Всичко това е в рамките на допустимото човешко, НО КОГАТО ЗА ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА СЕБЕПОДОБЕН, ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОГАТО ТОЙ Е НАШИЯТ ПРЕМИЕР ЗА ВТОРИ ПЪТ ИЗБРАН ОТ БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ СЕ ГОВОРИ ПОМИЯРСКИ, ТОВА СИ Е МНОГО СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ.Материалният недоимък се преудолява,но само когато голямата част от един народ има,съхранява и развива духовния си потенциал.Да си представим,ако тази армия от злостни плямпчи е правил или направи само по едно малко,добро дело за сънародниците си, ние вече щяхме и можем да бъдем нормално живеещи и доволни хора.За съжаление не сме защото допуснахме тези злостни,човечета да вилният и опустошават всичко качесвено,което докопат.Това са НЕЩАСТНИЦИТЕ,КОИТО НАПРАВИХА И НАС НЕЩАСТНИ.Б.БОРИСОВ ЩЕ СЕ СПРАВИ СЪС ЗДРАВОСЛОВНИЯ СИ ПРОБЛЕМ ЗАЩОТО ТОЙ ИМА КАЧЕСТВА,ХАРАКТЕР И ВОЛЯ.ТОЙ ЩЕ ОЗДРАВЕЕ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ОЗДРАВЯВА И БЪЛГАРИЯ, ВЪПРЕКИ ЦЯЛАТА ЗЛОНАМЕРЕНОСТ И СЪПРОТИВА ОТ ВРЕДИТЕЛИТЕ И УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК/1-ви и 3-ти Март/на всички българи, които искаме и ще работим за доброто на родината и народа ни.

Додич ли си,или който и да си анонимни драскачо с болен мозък или замъглено от алкохол съзнание.Не пиши глупости и не се излагай повече.Най добре е да постъпиш в лудницата.

"Това е трета поред операция на същото коляно, направена от доц. Антони Георгиев, припомня БТА. Предишните му операции са били направени във Военно-медицинска академия." Ясен знак за качеството на услугите предлагани в нашето здравеопазване. Щом на Борисов му се случват такива неща, какво остава за обикновените хора. Предполагам Борисов не е питал оператора дали "ще струва нещо", а пък на тях им е било неудобно да си поискат ... та така се е стигнало до тук!

Защо,защо ни уведомяват само за менискуса?А как му е чревният тракт,простатата,хемороидите?Горкият,може и там да има проблеми!!!!!

Докторе , препоръчай му и да спре да премиерства , защото на топсерсемите , като него , акъла им е в краката , а тиквите им са празни!

За пръв път чувам, че при скъсан менискус операцията е спешна. Явно когато човек си повреди коляното, това много застрашава живота му. :))) Или само при наш Бойко е така?

Абе глупак, не съди кое е спешно според нас! Борисов не е един от нас и е вероятно да има по-специална анатомия. Може неговия менискус да се намира в главния мозък и от тази гледна точка операцията наистина да е била спешна!

Той футбола - и ние можем да го спрем от лигата с Мино защитника. Но виж някой да го спре да се опитва да мисли - това е по-важно.

ЗАЩО НЕ ИЗБРА СКАПАНИТЕ БОЛНИЦИ КАТО ПЕТА ГРАДСКА ,ПЪРВА ГРАДСКА И ОКРЪЖНА ,КЪДЕТО МАСОВО ИЗМИРАТ БЕДНИ ХОРА, А ТИЯ ТОЧАТ ЗДРАВНАТА КАСА ,А ПЛАТЕНИЯ СОФИЯМЕД - ТЕЗИ ,КОТО ИМАТ ПАРИ ЩЕ ЖИВЕЯТ,ТЕЗИ КОИТО НЯМАТ ДИРЕКТНО В ГРОБИЩАТА НА БУСМАНЦИ

ПЛАТИЛ ЛИ СИ ОСИГУРОВКИТЕ 3600 ЗА 15 Г НАЗАД И ЧАКАЛ ЛИ Е 2 ЧАСА ЛИНЕЙКАТА.МОЙТА МАЙКА ПОЧИНА,ЗАЩОТО БЕШЕ БЕЗРАБОТНА ОТ ТЕЗИ МИСНИСТРИ И ЛЕКАРИТЕ НЕ И ОБЪРНАХА ВНИМАНИЕ ЗАРАДИ ТОВА,ЧЕ Е БЕЗРАБОТНА

Добре е редовно да бъдем осведомявани и за физиологичните нужди на мутрата, кога са големи, кога малки, иначе почивните ни дни ще минат непълноценно. С огромна мъка разбрах, че временно тази същата мутра няма да може да рита мачлета и да цъка тенисче и се замислих какво ли ще правят без него Бистришките баби, та искрено разчитам на независимите и обективни медии дето не работят за ПР-а на мутрата да ни осведомяват, за което предварително благодаря.