МВР работи по две версии за убийството на Боби Белята

По случая за убийството на Борис Борисов - Белята се работи по две основни направления, заяви главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Обратно в новината

Коментари - МВР работи по две версии за убийството на Боби Белята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е много грозен но за сметка на това не е умен

направено е показно за назидание на други.1зкуршума са 12+1 в цевта.от вупросното общежитие с лек режим знаят,но никои няма да обели дума.това за оружие и телефон да го извикат не е трудно.само малоумниците незнаят че в пандела всичко може.

самият район , на затвора , се охранява от лица изтърпяващи ефективна присъда !!! затворниците се пазят сами ?! защо плащаме на надзиратели ? тоя защо още е на работа ?

Виж как е загладил косъма! Висшите чиновници затова ходят на работа! А там паретата сами ги намират.

за обикновените граждани няма такива версии и работни доклади,само за престъпниците се работи в тази държава

Лазаров, ти си версия на главен секретар!

Мамунът можел да брои до две?

ква е таз държава дето пуцат по мирните си граждани ??? а ние , престъпниците , трепем работата по 10-12 ч :-) да му е честита придобивката както се казва :-)

Мен ме интересува друг въпрос, който никой не повдига! Как евентуален затворник отишъл на конспиративната явка с Белята до оградата на затвора го е гръмнал? Кой ги въоръжава, кой ги проверява, как се пазят:- с или без оръжие, охраната от затворници въоръжена ли е? Как не е реагирано веднага при такава пукотевица?

абе какво ни занимавате със тоя боклук

Абе какъв затвор е този, в който охраната се състои от затворници и липсват камери? Предполагам, че затворницити се събират в затвора само за вечерните проверки.

Значи има 2 варианта - или шЪ вали, или нямаа вали. Винаги познавам !

След като не го познаваме, този Белята, мир на праха му, трябва ли да ни занимавате с тези версии или просто нямате какво да пишете?

Лазаров, отивай си! След като знаеш версиите, защо не го "опази", като го пуснеш при братя Галеви, а?

"Понеже навремето имах спор във връзка със застреляния снощи на оградата на затвора. Вместо МВР да философстват по цял ден, да се стегнат да вършат работа. Още след заседанието на Министерския съвет с министъра на правосъдието да се изясни по каква работа е бил на оградата на затвора, с кои затворници се е виждал, защото камерите там не заснемат, възможно ли е там да няма видеонаблюдение, сиреч, ресорният заместник-министър по тази тема много обстоен доклад да направи и да се разясни"

Ей "генералчо" знаеш ли колко ме интересува дали е убит и с колко куршума един от боклуците български !! Повече ме интересува дали да пийна едно кафенце сега и колко захар да му сложа !

Не вярвайте на Лазаров! Той обича да лъже и да ни заблуждава - не знаел за "Червей", не чул и не контролирал следенето на протестиращи, не бил виновен за планирането на операцията в Лясковец и все не бил., не е ... и т.н. На всичко отгоре е и арогантен - вместо да отговори като професионалист, държи тон за някакви плетки, чорапи и т.н Такъв му беше тона и като отричаше, че знае за "Червей", а после арогънтният му глас секна. И сега - какви конспиративни срещи, бе тъпчо. Тя си е била нормална среща, но Лазаров не знае кой или кои са другите участници. Наистина, ако преди това го бяха информирали, сега щеше (Лазаров) вече да е "разплел чорапа".

""Според вас, криминално проявени лица, когато се срещат по конспиративен начин - каква е целта на срещата? Според мен - целта не е да си говорят за плетки и за риба......" ...ЕЙ МАЙМУН...ТАПАНАР......Какво прави криминално проявен боклук сред обществото??? Защо не е на "ТОПЛО"??? Майка ви шее....

Може да е бил на гости на някой в затвора и като си е тръгвал, да са го помислили за бягащ затворник и тогава да са го стреляли....

все тая, пишете в графата неизвестен извършител и приключвайте делото.

Белята му свършиха белите...Какво ще правят в затвора ? БЕЗПЛАТНА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА...?Мутрите да се оправят помежду си!

Боби Белята е там където трябва да бъде.Версии...не ме интересуват. Да го последват всички като него-за един по-добър живот в България.

"КАСИЕР НА ИПОН и ПРИЯТЕЛКАТА МУ".. И връзката на БЕЛЯТА С ОБИР НА НЯКАКВА СИ КАСИЧКА..

Ако беше в затвора - ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ЖИВ!!! Пародия... Те го светнали до оградата на затвора, ДЕТ ГО ПАЗЯТ УЖ АВЕРИТЕ МУ... А БОЦКО СА НАДА, ЧЕ ВЪТРЕ ЩЕЛИ ДА МУ ПРОСТЯТ???

Дните на Делян Пеевски в България са преброени. Момчето си отива от българската сцена. Има две версии за елегантното му прогонване от страната. Първата е, че това е договорка между духовния му баща Доган и Бойко Борисов. Двамата са преценили, че успелият млад мъж на 33 вече вреди на общите им интереси в България, защото натрупа много негативи и беше осветен твърде старателно в последните две години. Втората, по-сериозна версия е, че руснаците не могат да простят пропиляването на сериозния финансов ресурс за Южен поток и АЕЦБелене и Пеевски си го отнася за всички. Затова двамата уж противници Борисов и Доган, са решили да го засилят по пързалката и да го спрат чак в далечен Катар, където вече предвидливо е изпратен за посланик друг верен човек на Сокола Метин Казак. Какви бизнес начинания предстои да завърти Пеевски в района на Персийския залив засега не знаем и нямаме намерение да спекулираме по темата. Само ще отбележим, че Катар се намира на едни Емирства разстояние от Оман.. Делян едва ли страда много от новото си поприще. Сигурно още сънува кошмари и се стряска от думичката КОЙ?, а и напускането на България ще му позволи да се разхожда спокойно из улиците на Доха, без някой да го сочи с пръст или да го преследват протестиращи. Освен това, Пеевски е богат човек, много богат. Така че, може да си живее живота и да си свирка до дълбока старост далече от родината! Приближени до Делян разказват, че към Катар пътуват вече тирове с мебели и покъщнина.

Aбе,да не е получил SMS от Hемцов а..??

Той един се скри на Аруба но и там го намериха.....

TИPAMИCУ

Не се е крл. Казаха му къде да отиде за да не цапат в България с него.

Борисов разпореди да се разследва щателно убийството на Борисов, за да бъде сигурен, че не е той.

Сега ако кажат тия пръдльовци , че и заплати дават на тия дето хем са в затвора и хем охраняват вече ще падна.

да падаи!! защото те не им дават заплати,...Aми ,ние им ги даваме!!

"определено е работено по конкретни версии, свързани с конкретно тежко криминално престъпление" Ако ние дето ти плащаме заплатата работехме така като вас, да сме умрели от глад досега.

лекарството срещу такива индивиди е не арести и затвор,а война между тях! "скарайте" ги,те сами ще ни освободят от себе си!!! официално трябва да бъде обявено,че за такива случаи полицията няма да води разследване,а само ще констатира и потвърждава смърта на поредната отрепка! предлагам на "Dir"-a да открие рубрика "Oще една добра новина" и там да се отразяват събития като това!

ПОДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА ЧЕРВЕН БОКЛУК

da ti go nabutam u traheqta bez wazelin

TИPAMИCУ

Голям смелчак с тази клечка за зъби си начи. Смешник.

Ъ, кой, Бойко нали?

Хайде стига с тия "версии"! Кажете поне веднъж кой и защо убива.

Е как да кажат кой? и защо? убива??!!! Това все едно да кажат кои висши полицаи и политици покровителстват толкова години мафията. Няма как да стане пич:Гарван-гарвано,око не вади!

sps_hrsf@abv.bg

апа ние си ги знаеме.... от усмивката на мафията, до тиквуня - все е покровител....

Версията е само една - мутра, която би трябвало да е в затвора, а не на свобода, гръмната от други мутри!

пандизчии, охраняват пандизчии ?! Баси! Никак не чувствам затворите, като сигурно място за изолация на престъпници. Абе, що е толкова скапана тая държава? Държава ли е, или просто територия?

Aбе,..по добре ще е,..тези пандисчии дето охраняват другите пандисчии,...да ги сложат да охраняват политиците,прокурорите,съдиите и всички властимащи дето парадират с власта на народа!!

Pesh0

Едната версия е че се е прострелял , сам ... докато е отивал да ловува шарани с пушка . Другата че се е спънал в случайно изтърван пистолет на полицай . И пистолета е произвел случайни изстрели . При всички версии е нещастен случай .

Поредните глупости на МВР, поредните глупости на Светълчо Лазаров, издрънкани с цел да остане на топлия пост главен секретар на МВР. Дали така нареченият Белята е отишъл да говори по криминален бизнес със затворник (интересно теренът на бизнеса мястото за лишаване от свобода ли е?), дали е бил завлечен там за да бъде екзекутиран не е ясно? И няма как да стане ясно. А дали това поведение на главният секретар на МВР не му издейства застъпничеството на Борисов напреко лобирането на Вучков вчера? Ще попитате защо? Ами защото убитият видимо е висаджия. Това може да е поръчка на Борисов. Лична!

МВР рОботи от две РПУ-та , му взеха Живота на Боби Белята Матриала е , ОТ : бТТВ "Трътки & Лизначки" ПРОФ

Много умен тоя бе....

Затворническо общежитие, което се "охранява от лица, изтърпяващи ефективни присъди" ??? WFT ??? Даже и генсек Лазаров, който не е много по мисленето, е леко озадачен :)))

"Гениални" разсъждения на глав/анак/ният секретар Лазар-off.

"...самият район се охранява от лица, изтърпяващи ефективна присъда лишаване от свобода..." Това само началото ли е?

"Според вас, криминално проявени лица, когато се срещат по конспиративен начин - каква е целта на срещата? Според мен - целта не е да си говорят за плетки и за риба." За какво, по дяволите, тогава се събира правителството...?

Да се готви...бейба, Тудор каа...!

на тази територия всичко е озадачаващо