Светът осъди убийството на Борис Немцов

Барак Обама осъди убийството на руския опозиционен лидер Борис Немцов. Владимир Путин определи неговото убийство като поръчково и провокация.

Обратно в новината

Коментари - Светът осъди убийството на Борис Немцов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже Немцов бил противник на Путин това веднага означава,че Путин е поръчал убийството. Ами Луканов беше противник на СДС това означава ли,че Иван Костов е поръчал убийството му?

то и убиството на братята Кенеди бе осъдено отсветът:)!

награда от 3 милиона рубли ( 3 млр. гривни) за ценна информация във връзка с убийството нa Немцов

За ЦРУ тази сума е малка те играят с милиарди!

+16 000 000 000

Разбрах, че веднага е докладвано на Путин за смъртта на Немцов, и сигурно "Задачата е изпълнена". Но Путин трябва да знае, не се гаси туй що не гасне. Не можеш да убиеш всички руснаци имащи различно от путиновото мислене. Срам за Путин!

В БРБ / бананова република българия/ е пълно с промити мозъчета като твойто! Срам за БРГ!

"не се гаси туй що не гасне" не беше ли написано от един русофил?

Странно, но никой в Русия не споменава с нищо хубаво Немцов, спомнят си окрадените заводи, далаверите му когато е бил губернатор и т.д. и т.п. Споменава се, че е редовен и скъп гост в американското посолство, и че е от 30 години е на хранилка на САЩ.

Руската пропаганда си работи,омърсяват един убит човек по "православянски", е що!Гузен негонен бяга!Немцов е имал дялове в Газпром,но това е отдавна и пак отдавна и досега има дялове Путин и обкражение!Все пак Путин е милиардер,а убития не е!!

Кви българи сте бре подлоги Кремълски!!!!!

А с какво краварските подлоги са по лошави от кремълските? /Мамино детенце/!

И ти показа, че си част от хибридната война! Че си сборище на получовешки, дивашки мурзилки, за които човешкия живот, пък и моралът въобще не означават нищо!!! Драскайте си, опиянявайте се от злоба и омраза, величайте си и си обожествявайте ДУХОВНОТО и ИНТЕЛЕКТУАЛНО джудже от Кремъл, но знайте че справедливостта винаги накрая тържествува!!! Бог да пази България! (Хайде, трий бързо, жалко нищожество!)

На какви психотропи си?

Това е поредното действие на американската истерия породена от икономическия колапс в който са изпаднали Обонго и компания. Новите икономически гиганти Китай Индия ... и военното превъзходство на Русия подлудяват онези зверове във Фашингтон и вече не сде подбират средствата. УБЙСТВОТО НА НЕМЦОВ е извършено по типичен американски сценарий - Путин вероятно този път няма да остави нещата както се получи със сваления самолет в Украйна. Точно така ни курдисаха американците когато ни обвиниха че искаме да убием папата - тогава нашия Военно-промишлен сомплекс и търговията на КИНТЕКС силно притесняваха УСА като търговец на оръжие 1 в света.

кагебистки! Десетки, даже стотици примери, ХОЧЕШ?

Кенеди, Кенеди, Лутър Кинг, Джон Леннън...

Зам.министър председател при Елцин - спрете папагалската героизация на човек, докарал унижения и бедност на народа си! Политик,способствал за възхода на нацията си, е достоен за почит, а тия като убития не заслужават вниманието,което им отделяме.

търгаш, безродник, предател и педофил по-малко, и тия дето го убиха, тоест господарите му леят сега крокодилски сълзи, белким поне малко си възвърнат милионите, които потрошиха да му пълнят гушата, а той нищо не постигна дето очакваха от него.

Каква позиция изрази официална България за зверствата в Одеса през пролетта, за разпаленото от западни дипломати братоубийство? Германци изпратиха хуманитарна помощ в Донбас - не се чува нищо за помощ от българската левица. Всички ли са обезчовечени /в превод дехуманизирани /?

Тоя не беше ли криминаен тип ? Те криминалните се стрелят един друг.Нормално е.

То, всъщност в Кремъл днес са си криминални! И се отбраняват, нали?

Немцов е еврейн по майчина линия,мяза на мангал,развъждал се е като мангал,крал е пари като мангал и е застрелян като куче-напълно нормален изход на този сюжет.

политиката е като мафята, които не играе според правилата, това му е краят, сащото е и с биснеса.

Кради Ник-а,бе!

Tи кои беше, че не мога да се сетя.

Барак Обама се е промъкнал незабелязано до оградата на Кремъьл и понеже е била много висока е започнал да стреля произволно, по случайност в момента там се е разхождал опозицония фюрер с украинския топ модел от КГБ и е бил засегнат смъртоносно от проектилите:)

като гледам в Русия хич нямат високо мнение за Немцов, смятат го за пияница, развратник, мошеник, завлякъл мафиоти с много пари. Когато са го убили е бил с някаква украинска "манекенка" с 30 години по-млада от него.

Аха, новата смяна застъпва в 23ч и още не се е ориентирала, че тези неща се предъвкват от сутринта:) А бе ти защо не си минал на инструктаж преди работа :)

Ами нали Путин нямаше връзка ,какви измишльотини сътворявате за лидера на опозицията!С тези похвати съмненията стават сериозни!

Че, там, освен пияници и мафиоти, има ли други ? А, тук има мулета, които очакват да ги приемат в руската мафия. Трябва само малко да отрезвеят.

Путинката си е 1 прост сатрап-комунде.

Дано поне знаеш какво е "сатрап".

Се виж в огледалото,за да видиш,какво значи-простак!

Бог да убие ,убийците на Немцов!

моше да не се възмути за Ефимич ))) де гиди жидове де..подгониха ли ви а...

Не се безпокой. Йехова мели много ситно. Рано или късно ще им извади сметката.

"Политически маргинал. Накрая ще изплува причината - пари и курвалък. Навални да се готви."

Добре че знаеш причината преди да е изплувала.

Светът НЕ Е бараката, нито дирниците. Никой не скърби.

Сталинската параноя и страх от всеки и от всичко е обзела и таварищ Путин!Ще има бъдеще за демократичните сили в Русия и те ще победят!А убийците и чекистите ще си получат заслужената присъда...

Слагайте минуси атакистчета жалки,когато властта на сатрапа падне ,а това ще е скоро! Ще ви търсим под дърво и камък за интервю...

Атакисти-путлеристи до един сте си фашисти!

Американците ги е страх, че няма да им се получи майдана в москва и продължават с провокациите - боинга, Мариупол, Волноваха, сега Немцов (Бог да го прости). Дано за утрешния митинг на опозицията в Москва не са приготвили нещо.

Айде пак американците а за сатрапа в Кремъл си сляп!

и за какво му е на Путин да убива или да провокира опозицията? за да дойдат утре още повече хора на протеста ли?

ЗАЩО до сега не е публикувано мнението на Слугарев и Минджев? ЗАЩО,питам?ДИР-а изоставате от събитията-недопустимо! Нали те ,при посещението на Путин в София, бяха събрали хо.мо,дружинката на Орлов мост и се дереха,че Путин е убил Политковская? Е ,после се оказа ,че Путин няма нищо общо и истинските извършители са чеченци,но голяма работа!Все някого ще убие някого!Ето сега сгоден случай да му го напомниме!"За Политковская не познахме-но за Немцов сме сигурни!Казаха ни го от едно братско посолство!"

Хей шоп дървен, естествено че Путин не изпълнява лично убийства но ги ПОРЪЧВА!

абе,шебек,много откачена фантазя имаш!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

..а в същото време в Русия преобладават мнения като 'на кучето кучешка смърт', весели наздравици, спекулации кой ще е следващият - Чубаис, Горбачов и т.н. Уникална нация.

Точно в този момент може да си включиш руския Первый канал и да видиш какво се говори по национална телевизия. Няма нищо общо с глупостите, които пишеш. Изразяват се всякакви мнения, включително опозиционни. Никаква цензура. Това може да го гледат ВСИЧКИ в Русия. После пак си повярвай в "Путиновата пропаганда".

са ми по-интересни неподпавените мнения на обикновените руснаци: 'Не зря его ВВП предупреждал: "Борис разобрался бы ты со своими бабами"

В същото време, в Новорусия се отнасят към Немцов като към отрепка, като към предател, желаящ тяхнта смърт. Вярно, че за много от тях дори и Путин е слаб и нерешителен. Виж какво стихче са пуснали и ще разбереш някои неща: Сегодня праздник у ребят Ликует пионерия Борис Ефимовича ждет Лаврентий Палыч Берия

Руският народ който гласува за диктатори като Путлер е достоен за съжаление но не и за уважение!

Това ми напомня талибаните, които се радват на всеки атентат, и които се кефят сега на обезглавяванията и масовите разстрели на ИДИЛ...

европа

А на мен ми напомня на украинските "демократи" и борци за "справедливост" как се радват на убитите деца в Донбас. Даже си устройваха в училище угощение с компот наречен "кръв от руски бебета", кифли наречени "танкове за Москва", "мозъкът на Жириновски" и т.н.

Президентът на Чечня: Убийството на Немцов е организирано от западните служби Това е провокация, за да бъде обвинен Путин, убеден е Рамзан Кадиров Организаторите на убийството са се надявали, че след смъртта на Немцов целият свят ще обвини президента на Русия и ще се предизвика вълна от протести срещу него. Няма никакви съмнения в това, бе убийството на Немцов е организирано от спецслужбите на Запад, които се стремят по всякакъв начин да предизвикат вътрешен конфликт в Русия. Такава е практиката им. В началото се сближават с някого, наричайки го приятел на Америка и Европа и след това го принасят в жертва, за да обвинят политическото ръководство на страната му, убеден е Рамзан Кадиров.

Точно неговото мнение е най-ценно в момента, нали е 'специалист' ..

Да бе,крадеца вика дръжте крадеца!

Дай сега мнението и на Фидел Кастро, на севернокорейския сатрап и на Бялата Златка и ще изградиш непробиваема защита на Путин ;)

ли така, с чиста съвест, цитираш това човешко недоразумение Рамзан Кадиров?

Против убиването на когото и да било съм, но не преувеличавайте значимостта на Немцов. Волтер е казъл "За умрелите - или добро, или истината". Бил това, бил онова... Ама БИЛ, отдавна, някога, а точно преди да го убият по влияние сред хората в Русия беше НИКОЙ. През последните години имаше влияние в политиката в Русия, точно колкото в България имат влияние Евгений Бакърджиев и Венцислав Димитров.

Немцов,до убийството беше лидер на руската опозиция ,известен със своята смелост да остоява позицията си!борещ се за правата ,критик на правителството,познат на всички световни лидери !Къде го сравняваш с хора отпреди 20години!Много тъпо и тенденциозно!

Виж, не се опитвай да пропагандираш, като не знаеш дори историята на България през последните 20 години. А Немцов на последните избори е бил толкова популярен, че е станал депутат в областната дума в Ярославл (все едно общински съветник в Пловдив). Партията му е събрала нищожен брой гласове. Истината си е истина - тя не може да бъде нищо друго.

КАто гледш с каква манекенка се е събрал, не е нужно повече коментар!...Циркове и палячовщини, а плебсът реагира първосигнално и не се усеща как го пързалят пак!...

Веднага след като Ходоровски заяви пред западните лидери повече да контактуват с опозицията защото лимита на Путин е изчерпан,наричайки го "голия цар" заради политиката която води ,се случи това убийство!Сега ще търсят "убийците" и пак ще гледаме простотиите на самозабравителите от властта!

Вижте руските опозиционин медии (за разлика от България, в Русия има и опозиционни медии) - дори съратнците на Немцов казват, че сега трябва да се мисли трезво. Сакралният въпрос "На кого е изгодно?" не върши работа, казват те. Трябва да се търси и кой може да си е помислил, че ще му бъде изгодна смъртта на Немцов. Прави са хората. А иначе - ще гадаем и ще заприличаме на Ходорковски. Този шут направи следния "мъдър" анализ: "Путин ще го свалят от власт". След което добави - "Може би. До около 10 години".

И пак въпроса е на кого е изгодно ?Няма случайни неща,не че на Кремъл не му е изгодно дестабилизация в опозицията,защо са му критикари,след като плаща милиарди на медии за пропаганда!

Е, много ясно че Путин е застрелял Немцов. Лично той е гръмнал! Когато му съобщили, че Псаки е бременна, първият му въпрос бил: Само аз ли съм виновен, или целия руски народ? Много плитко бе, господа пиндоски храненици - и много тъпо. Напънете се малко , измислете нещо по интелигентно. Ама кви ги говоря аз - пиндосия и интелигентност - несъвместими понятия...

+

д-ре ъсагласна :D stumblin in you...Путин ми е личен приятел и на целия свят. :))

Д-р Менгеле и другите фашисти са стари дружки с руските чекисти, по-късно кагебисти, и се подкрепят :)

НИЩО ЧУДНО Е И ТОВА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ УКРАИНА ! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ОГРОМНА ТА ЖЕСТОКОСТ ПРИ БАНКАТА И ТОВА ЧЕ УКРАИНА ЗАБРАНИ НА ВСИЧКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ НЕ САМО РУСНАЦИ НО И УКРАИНЦИ КОИТО ПОКАЗВАТ ТОВА КОЕТО СБУ НЕ ИСКА ДА СА АФИШИРА !!! КАК БЕЗ ЖУРНАЛИСТИ !!! ЗНАЧИ ЩЕ УБИВАТ КАКТОВ ДЕБАЛЦЕВО СЪБЛИЧАТ ХОРАТА (ГОЛИ )НА СНЕГА ) И МНОГО ДРУГО НО ТОВА НЕ Е ТЕМАТА РЕЖИМ КОИТО Е ПО СВИРЕП ОТ ВЫСИЧКИТЕ РЕЖИМИ ДО СЕГА

Да там е фашизъм от нов тип

Аха, от американски тип - "демократичен фашизъм".

Изумителни съчинения на копейчовец!Още се подлагайте и деградирайте!

Е, къде по друго си е да си завреш главата в демократичния американски гъз и да ближеш, да ближеш...

Иди домой!!! Не ви щем, ""освободителю""!

А какво общо имаме с тоя. Ще има ли траурно шествие в София-вместо да си оправиме сметките за ток и парно ще носиме плаката на някакъв фашист-нямаме общо с този гущер-да гние . Русия е голяма ние сме малки. Немцови там има много

Всеки,който познава центъра на Москва,знае че там се следи и записва от камери дори и пръцкането на човек,така че оправданията са смешни,а е ясно,че всичко е поръчано и под контла на Путиновите служби и участието им не може да се скрие пред света!Версиите са излишни и смешни за заблуда!

Е, и? Сега Путин ще си поплаче горчиво в Ново Огарьово (ако не знаеш, според американските спец.служби, той в Кремъл почти не ходи) и ще си го премести от едини крачол в другия.

Major Payne

И Янукович си го "местеше" на златния кенеф, пък, пък в един момент му припари...

Ами да, на друго място можеше да има и частни камери и някои записи да "изтекат", където не трябва...

са си комунистически, макар и излезли под прикритие.

За съжаление има още много хора които не са разбрали голямото сходство между Сталин, Хитлер и Путин.

Вчера пут*ин надмина Хитлер и в момента се опитва да доближи грузинеца , е има много още да тренира но все пак знае как стават нещата от първа ръка , нали дядо му е бил част от кликата

русия , империята на злото както искаш я наречи , аз и викам оная територия населена с ченгета , доносници и алкохолици

Като непознаваш Русия ,не се обаждай. Само алкохолици и ченгета! много си примитивен.

Абе хора, някой може ли да ме светне, защо той се казва Немцов, а майка му е Дина Яков Ейдман? Щото, доколкото си спомням, по еврейските религиозни закони (там върви по майчина линия, независимо какъв е бащата), той трябва да е считан за юдей. Защо си е сменил името?

На Станишко майка му Дина като е еврейка защо не носи еврейската и фамилия?

Много точна забележка! Браво!

Много лесно обяснение за проблемите на Русия, създадени от примитивите от силовишката КССС (по Иларионов)! А може би и ще ни кажеш, че икономическият "възход" на Русия се дължина такива фундаментални икономисти-гении като мултимилиардерите братя Ротенберг (и синове)? И че истинско щастие за нацията е, че 13-годишния Вова Путин имал шанса да бъде обучаван по карате от единия от тях? И после се отблагодарил на цялата фамилия... А дали еврейската им националност има нещо общо с всичко това? А си питай началниците от ФСБ - това не е ли национално предателство? Или просто по този начин уж "божеството" Путин ще слышка по-добре? Ух, сложна е руската душа!...

(бивш икономически съветник на Путин): ПРИБЛИЖАВАЙКИ СЕ КЪМ ЗИМБАБВЕ (2007) В Русия беше създаден нов модел на държавно, икономическо и обществено-политическо устройство - силовият модел. Той се различава както от модела в предходните години, дори в началото на този век, така и от модела, който съществуваше в продължение на 70 години при комунистите. За отделните елементи на тази система е казано и написано доста, но цялостна характеристика тя все още не е получила. Какви са основните черти на силовия модел? "Силовиците" получиха държавната власт в цялата й пълнота, при това не просто "силовиците", а служителите на спецслужбите, членовете на корпорацията на служителите на спецслужбите (КССС). Корпорацията овладя ключовите държавни органи: данъчната служба, Министерството на отбраната, Министерството на външните работи, парламента, държавните медии, използвани днес в интерес на членовете на КССС. С помощта на тези органи се извършва монополизацията на всички важни ресурси на страната - силовите, политическите, икономическите, информационните, финансовите - в ръцете на членовете на Корпорацията. Правовият ред, преди - доста несъвършен, се разрушава изцяло и се заменя с новите "правила на играта", най-важното от които е "избирателното прилагане на закона". Членовете на КССС са поставени над закона. Идеологията на КССС е "нашизмът", избирателното законоприлагане.

Не се считам нито за фашист, нито за нацист. Що се отнася до евреите - ще ти напомня, че те имат само един дом - Израел. Нетаняху преди 2 седмици заяви точно това, като апелира към френските евреи да отиват в Израел - "Израел е вашият дом."

Еврейна си сменя името само поради една причина- да скрие, че е еврейн. Или естествено, ако му платят!

Немцов сам си е избрал тази съдба.Върви смело срещу бившите си господари. !! В Япония по тротарите има сециална пътека за слепи хора -има ленти,прегради-всички правят път. Немцов е тръгнал в Кремъл като котка от приказките на Шарл Перо-тууп 7 патрона -луд и болен мозък

"Показният разстрел на един от водачите на руската опозиция само на метри от Кремъл оттеква болезнено и шокира не само Русия, но и целия свят. С него беше премината една червена линия, която отделяше управлението на президента Путин от най-мрачните страници в най-новата история на Русия - периода на Сталин. Борис Немцов беше трън в очите на мнозина крайни националисти, които доразвиха главния идеологически постулат в сегашната кампания за оцеляване на режима на Путин - Родината в опасност - в догма и послание към фанатиците да защитават до смърт своя Месия. Немцов не можеше да бъде спрян с арести от полиция или със съдебен произвол - прекалено голяма фигура беше за да бъде накаран да замълчи Той действително беше първоначалния избор на Елцин за негов заместник, но в последствие службите наложиха своя избраник Путин. Немцов, заедно с Касянов, Рижков и Милов бяха заемали най-високи постове във властта и като такива знаеха механизмите, които движат Кремъл."

коментар! За съжаление в него се прокрадва и трагична прогноза...

"Дейността на Борис по разобличаване на Путиновата политика в Украйна и безпределната му тревога за разкъсване на историческите връзки между два братски народа нямаше как да не бъдат наказани от някой, който стреля в Украйна в защита на сепаратистите и комуто Немцов пречи. Фронтовата линия на битките в Източна Украйна минава и през Москва - и там стрелят и убиват хора. Да, малко вероятно е Путин лично да е дал нареждане за убийството на Немцов. Както беше и за Литвиненко или за Ана Политковская. За това си има неформали, полувоенни, организирана престъпност и служби, който пазят режима. Но руският президент носи пряка отговорност за възраждането на крайните форми на руския национализъм за възраждането на духа и похватите от времето на Сталин, за потискането на инакомислието, за разгръщане на омразата и разделението, за насаждането на атмфосфера на терор и безвластие, за пренебрегване на елементарни човешки права и свободи - и всичко в името на оцеляването на Путин. Ако дълго и упорито насаждаш омраза, насилие и недоверие към външния свят, то неусетно те започват да преливат около теб, прерастват в недоверие, насилие и омраза към ближния и съседа. И един ден някой започва да убива."

"Затова днес Путин не може да се измъкне с дежурното обяснение, че някой го провокира - тази система и режим са създадени изключително и само за да обслужват оставането му на власт. Бъдете сигурни, че скоро ще бъде намерен някой дежурен виновен, който да поеме отговорноста за разстрела. Но никой разследващ няма да се осмели да стигне до истинския морален убиец и поръчителите. Не изключвам и други крайности в отчаяните опити за информационно противодействие, за да се снеме личната отговорност на първия човек в Кремъл за убийството на една от най-ярките фигури на политическия небосклон на Русия в последните двадесет и пет години. Борис Немцов беше всичко, което Путин не бе - ерудиран, харизматичен, висок във всякакъв смисъл човек. От тук нататък Русия няма да бъде същата Дългото сбогуване на руския президент с властта ще бъде болезнен, неравен и частично обратим, но неизбежен процес. Убийството на Немцов не е последното - много хора още ще загубят своя живот и в Русия и извън нея - защото царете в Кремъл, особено тези с власт и пари, никога не си тръгват доброволно."

Още 1 човек загинал от дулото на комунисти.

"виден опозиционен лидер".......? Този човечец беше един опозиционер, който направи "кариера "само с това , че критикуваше де що види, той програма нямаше!! Никакъв лидер не е бил. Кълвеше трохи тук и там, нищо едро не успя да " приватизира " както Ходорковски, един крадец на дребно. Каква опозиция, какви лидери ви тресат.... Мисля, че той определено подцени ситуацията..... Бисквитки, които струват $5милиарда са много солени!!!

Елементарно! Нямам какво повече да ти кажа. Гнусно е!

Е за кое лъжа де? Кажи го, като е елементарно!! Единственото което тук е елементарно е безмислието в което са затънали маса индивиди! Което и обяснява веднага защо България е най бедната държава- защото е най ниско информирана, най необразована и най ниско квалифицирана! Тъжно......

Нещо повече - този извод му е в джоба от няколко дни, очаквайки точният момент да се появи на бял свят.

ДАЛИ НЯМА ДА ВЗЕМАТ БАЛИСТИЧНА ЕКСПЕРТИЗА ОТ ПИЩОВА НА ФИКУСА, ТОЙ ОБИЧА ДА СЕ РЕБЧИ, И ДА РАЗМЛАТВА НАЛЕВО НАДЕСНО. А Е ДРУЖКА НА ТЕРОРИСТА ПУТИН!!

Каквото и да си говорим за подобни случай никога няма разберем истината. Всеки си прави собствните заключения. Трудно е да се повярва, че Путин би разрешил подобно нещо, на такова място, по този начин в това време. И ми е трудно да повярвам, че в центъра на Москва, строго охранявано място ще се случи подобно нещо. Това само наивник може да го повярва!

Не им се получи с войната на укрите, търсят се спешно други провокативни варианти, за да може опититите за дестабилизация на Русия да продължат с пълна сила.

мозъчно увреждане! Няма лек за путинофилията.

Единственото по-тежко заболяване е Обамофилията.

Ако долното твърдение е вярно, това е само началото. savepic#net/6386208#jpg Не е изключено, да е 100% пропаганда.

ФАЩ се управлява от терористи и те са Банкстерите-еврейските банкери--ротшилд,рокфелер,J.P.morgan и много други а официалните им представители се намират б белия кенеф а техен говорител и генерал губернатор е Обанана-барак хЮсеин обама. Смърт на фашизма!!!!

Пропагандата на Путлер може да облъчва колкото си иска,но за обикновеният руснак става страшно.Това беше поредният пирон в ковчега.Путлер мн.успешно връща русията във времената на Сталин.Само,че в 21 век при информ.технологии това просто не е възможно.

простотиите ти доказват само едно - говедата квичат от безсилие и яд.

Кое е простотия? Винаги изпитвам безсилие и яд когато се извършва злодеяние и беззаконие и не мога да помогна. Това за мене, средностатичния. За можещите - ще оставим те да преценят, но такива злодейства, в 21 век, сравними със сталиновите сатрапи Ягода, Ежов и Берия... Нетърпимо е!

Излез навън, разходи се, стига си четял само интернет или слушаш до припадък хип хопове и рапове и пр. Хората в България са гладни, боси, оскотели, умиращи. Така че страшното е при нас, с НАТО и ЕС начело. Русия не ги мисли.

А ти като се поразходиш и освежиш, седни пък попрочети това-онова за причините в България хората да са бедни. Пък и виж кога са били повече, и кога - по-малко. Пък виж и сравни разни БВП-та, разни жизнени стандарти и условия и т.н. Защото като виниш ЕС и НАТО, просто олекваш като червен балон, пълен с пропаганден въздух.