Цецка Цачева: Няма ново прегрупиране на политическите сили

В парламента няма ново прегрупиране на политическите сили, заяви в интервю за Нова телевизия председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева.

Обратно в новината

Коментари - Цецка Цачева: Няма ново прегрупиране на политическите сили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е това юридическо и умствено плевенско недоразумение Цачева е един от най-слабите партийни кадрови избори на Бойко Борисов... Тя е като ватманка - става само да бие звънеца в парламента...!!!!!!

Какво прегрупираме още в една напълно фалирала държава?

Цецка лъже. Четворната ламя стана петорна. Петата е по-хищна дори от първата. Парламета, с ратификацията на абсурден договор за огромен заем, се прояви като разбойническо сборище, надушило плячка.

Всеки гласува ,както смята за правино...другото е манипулации на хората от ДС/тя съществува и работи и явно и под прикритие/!

щастлив съм, българи, че такъв прилеп ще яде от кредита за 8 милиарда, дето ние ще го плащаме

Все пак да питам, а и да получа отговор. Тази от наште ли е ... или е от ... Абе много като са тези, като тази дето се оперират, за да приличат на..... знам ли, питам? Лек ден.

''......че четирите парламентарни групи, които стоят зад кабинета Борисов, ще удържат на казаната дума и ще продължат да бъдат твърдо зад кабинета.'' Цеци и ДиПиСе-то ма.Нали у краденето сте единни?!

Цацо-о-о-о .... Цацо ма ...... не ти ли стана хладно вече да ти "духат под опашката" , а .... ?!?!?......

Естествено, че няма прегрупиране на силите в парламента. От самото начало управляващите разполагат с депутати и/или цели парламентарни групи "на повикване".

ТОЛКОВА ПРОСТОТИИ ИЗПИСА ПОНЕ ЕДНО САНИРАНЕ МОЖЕ А ТИ ПУСНАТ ГРАТИС

гАРГАМЕЛЧО ПОСЛЕДНО УРЕДИ ЛИ СЕ ЗА САНИРАНЕ НА ПАНЕЛКАТА В СЛАТИНА

БОСТАН БОСТАН БОСТАН ЦЕЦКА ПАРТИИНАТА Я СТИГА И СЛЕПИТЕ ВИДЯХА КОАЛИЦИЯТА БОСТАН

Не, но има прегрупиране на политическото безсилие.

Ииииии... ЗАЩО бе Цачева,не беше обяснено и огласено и разяснено КОГАТО И КАТО ТРЯБВА ?!

БОСТАН е факт - ! Веч етри пъти дпс подкрепя безусловно герб - за плоският данък, за пенсионните фондове и за нереалните 16 млд. дълг ! точно това е коалиция - да гласуват заедно всички важни закони ! КОЙ се договори с герб и дпс ! КОЙ уреди срещата между пеевски и борисов, за да може дпс да осигури предсрочните избори, а борисов да не закача дпс за КТБ ? КОЙ бе проституиращи ?

Баба Цецалана бивша партйна секретарка и бивш юристконсулт на Румен Петков в кметството на Плевен е подготвен цербер за длъжноста си.Не мога да си обясна за депутатите,как влизайки в парламента със скромни доходи ,излизат след 4-ри години със солидни банкови сметки ,апартаменти в София и скъпи маркови МПС ? Децата им учат в колежи и университети в Англия,Германия ,Щатите и т.н. Вероятно работят и на втора работа като таксиметрови шофьори,сервитьори,танцьори/ки в нощни клубове, домашни помощници или градинари.В парламента идват да отморят или преспът по банките,за да имат силици за втората работа.Мъка, мъка депутатска с тези ниски заплати ,добавки безотчетни ,бонуси,парички за лобизъм и правилегии. Да ги ожали човек миличките.Не са за завиждане.

jingiby

Бостан е задкулисна коалиция в която ДПС по всички важни финансови въпроси подкрепя ГЕРБ в НС. А както знаем: приятел в нужда се познава. Все пак: дружбата си е дружба, но сиренето си е с пари, тоест плячката явно се дели от ортаците по някаква схема...

Колко от депутатите и министрите в действащите парламент и правителство не са членували в БКП или не са преки наследници на БКП - величия?

Цецка Цачева,защо не ни каже от къде има толкова много пари,за Вечеря във Столичен Ресторант да плати 1700лв,явно я бие парата през ръцете,те така ще стане и със новият дълг,лапалома бланко.

Има или няма трябва всички да бъдат изгонени - защото не обосновано подкрепиха предложени цифри на Министерския съвет. Президента също - защото и той преглася. Трябва за държавата да се мисли.

От Май 2014 има само БоСтан. дригото за парлама пред баламите боконисти и РБ-ари.

Скука!

Вие да благодарите на бога,че онази румънката не е тук,че така ще ви разпердуниши,че чак свитки ще ви излязат през очите.Ненаяли се лицемери.

Няма, разбира се, станахте комуняга до комуняга, ДС до НМ, просто красота, а ти-шефка, нали си бивша партийна секретарка, отива ти!Плевньо и той, бивш комсомолски платен работник към ОК на БКП-Благоевград, лика прилика сте си! А сега, господа журналя от сайта, трийте, накърнявам доброто име на управляващите.....

Не НЯМА "прегрупиране" по-скоро има пазаруване и купуване на депутати !!

Той обеща- тези 2 млрд лв няма да ги харчат.Вероятно ще ги сложат на депозит при 2.2% лихва / като другите/, ония ще ни ги дават,като кредити на 8% лихва, и разликата ще си я делкат по братски.

Hещастна свещенна крава. Tези 2 000 000 000 няма да се харчат Aми тогава защо да се плащат лихви госпожо DOLI

DOLI означаваше клонирана овца нали ?

да пъравата клонирана овца в света се казва DOLI

НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ,ЧЕ НЯМА ДА СЕ ХАРЧАТ ГЛУПАКО...ЧЕТИ И СЛУШАЙ ВИМАТЕЛНО ЧЕРВЕН БОКЛУКО

По колко ти плащат да се правиш на анонимен Гаргамел - защитник на НОВОКОМУНЯРСКАТА мафия ГЕРБ+всичките и патерици, или както народа ги нарича годавци, или май беше глизци.. то нали е все тая - за кинтио, дали ще давате, дали ще лижете - все сте от един бранш!

Еее разбира се, че няма! След кафето в Кърджали, Борисов и Местан станаха първи дружки, а сега и тези 16млрд ще ги сближи още повече! "Браво" на всички, които върнаха мутрата обратно на власт!!!

Народа го върна глупако Това е волята на суверена - всичко друго е рога и копита

Кой народ - този дето го свали от власт ли ? Или "народа" спонсориран с 400 млн. долара от фонзация "америка за България" ? Защото народа - ама истинският каза НЕ на мутренско милиционерската диктатура на герб - от 6 млн. избиратели, само 1 искат чалгаджията ! Затова сега с още 4 партии управлява насила !

Прегрупирането няма, няма и защо да има. Всички политически ООД-та за разграбване и източване на държавата следват ясно и точно партийната линия и повеля на партията- майка БКП. Бившите комунистически секретари, комсомолски секретари, агенти от ДС, УБО, 6-то, 4-то управление,техните деца и внуци са разпределени в следните бутафорни политически организации СДС, ДСБ, БСП, ГЕРБ, АБВ, ДПС, ПФ, Реф. Блок, ББЦ и вярно следват завета на червените си деди!!! На всекиму според потребностите, от всекиму според възможностите. А потребностите на червените унучета са големи- яхти, вили, часовници от 50 000 лева, почивки на Малдивите... Заробеният , угнетен, потиснат и оскотен народ няма потребности освен хляб, вода, малко ел. енергия, някой друг аналгин и парацетамол...В замяна на това, той има само задължения - да работи като скот за без пари, за да хрантути по-горните търтеи, измекяри, паразити, пиявици, кърлежи и вредители !!!! Вън, търтеи!!! Концлагери за вас, не депутатски и министерски кресла!!!!

Че то и ние знаем че няма промяна . дпс си е в коалиция с герб , бдц си беше платена патерица на герб дудука обра негативен вот срещу герб и го продаде ;) , пф са си предатели по душа , абв са от търгаш нагоре а рб са на заплатав ам. ембаси ... нищо ново под небето ...

Аман от клоуни бе. Докога ще се търпи този цирк в центъра на София и каква е тази няма публика от зомбирани полуидиоти

Ти гласува ли...какво не ти харесва

Ти не ми харесваш. Не гласувах и се гордея с избора си. Хайде заработвай, а аз ще се бъхтам с крака и ръце за двадесет лева надница в крадливата и идиотска държава без бъдеще

А като си гласувал за ПФ, ДПС, РБ, ГЕРБ, барековци, АБВ, точно такава комбинация и програма ли си си представял. Бъди честен пред себе си, мен не ме интересуваш. При сегашния избирателен закон няма да отидат и 20% да гласуват. Затова наблюдавай какъв КОНСЕНСУС ще настане за задължителното гласуване. Единствено следващите ще ни убеждават, че са по-легитимни и ще им излезе по-евтино купуването на цели популации.

И защо ДПС да не гласува за това, което е правилно да се направи, ама - на, трябва винаги да е против, както разните му там Майчета Костинбродски и други пишман политици.

Вечно скимтящия българин...се другите му виновни за житието и битието...той никога НЕ

вари ги , печи ги , пак ще си останат същите, но всичките трябва да паднат заедно, ако не направят нещо за нормален живот в бг!!!! засега ни занимават само с манипулации, нищо конкретно , повдига ми се от цялата им паразитна система!

Чакай ще направят...олио и мед ще потече от чешмата ти...ти само стои и чакай

Утре ще дават по 20 лева на калпак, айде на опашката!

Няма ново - те са се разбрали отдавна.

Ти като гласуваш не мисли...па после са се разбрали

А като си гласувал за ПФ, ДПС, РБ, ГЕРБ, барековци, АБВ, точно такава комбинация и програма ли си си представял. Бъди честен пред себе си, мен не ме интересуваш. При сегашния избирателен закон няма да отидат и 20% да гласуват. Затова наблюдавай какъв КОНСЕНСУС ще настане за задължителното гласуване. Единствено следващите ще ни убеждават, че са по-легитимни и ще им излезе по-евтино купуването на цели популации.

Хубаво е , че има няколко оцелели комуноиди след погрома на столетницата , който нанесе другаря Съсел. Разнообразяват деня и карат хората да се усмихват снизходително.

Лошото е че са на власт. И прокарват безумни решения в стил ранния Тодор Живков - повече държава, всички зависими и всички гласуват като един за партията кърмилица..

Орешарски миналата година също не поемаше нов дълг, а трябваше да рефинансира стар, на който му идваше падежът. Обаче тогава искахте да линчувате депутатите, които го гласуваха, уважаеми герберчета, протестъри и прочее боклуци.

Ти за марионетното правителство ли плачиш...поплачи си

По навик се путсмихна, и каза, някак си тъжно, като обидена: В живота не всичко е пари? Но, за 16-те милярда не обясни! Нагла! Проста! Герберастия!

Никога не вярвам на партийни секретари-бивши или настоящи!

Може ли да се каже, че РБ в това НС с плаващи мнозинства (разбирай винаги гарантирано от ДПС мнозинство) играят ролята на скъпо платена декорация на управлението на ГЕРБ + ДПС ???????

Така изявената позиция от другарката Цачева ще прозвучи на публиката точно като "Има прегрупиране на политически сили в НС".

Права е другарката Цачева, няма ново прегрупиране. Останало си е старото (Бостан) плюс две-три мижави партийки за цвят и парлама...