В София нападател на полицаи е ранен със стоп патрон

В столичния квартал „Зона Б-5” мъж е нападнал с нож полицейски екипи,отзовали се на сигнал за семеен скандал. Нападателят е леко ранен със стоп патрон.

Обратно в новината

Коментари - В София нападател на полицаи е ранен със стоп патрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавието на новината трябваше да е "Полицай бе нападнат с нож"

Може пък мъжа да са спасили от жена му?! Нали жените - печелят повече, карат колите по-добре, може вече да са почнали и да ни попляскват! Те се еманципираха, така че не ги жалете!

АКО БЕШЕ ИЗОЛИРАН СЛУЧАЙ, ВСИЧКИ БИХА КАЗАЛИ, Е И В БГ СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА НЕЩА, НО ТОВА Е ЕЖЕДНЕВИЕ ПО ВСИЧКИ КВАРТАЛИ И ЖИЛ. КООПЕРАЦИИ, АЗ ЛИЧНО СЪМ СВИДЕТЕЛ НА МОИ СЪСЕДИ С ЕЖЕДНЕВНИТЕ ИМ СКАНДАЛИ, ПРЕДУПРЕДИЛ СЪМ КВАРТАЛНИЯ И ЗА СЕГА НИЩО И НИЩО

Браво! Полицаят е реагирал правилно и както трябва!

У Америка стрелат с бойни!!!

А, бе, в САЩ полисмените дали имат стоппатрони? Или спестяват на далекоплатците издръжката на пестъпника в бумбака! Един патрон - 2 долара, вот и все!

АКО ИСКАМЕ БЪЛГАРИЯ ЧАС ПО-СКОРО ДА СЕ ОПРАВИ ОТ ИДИОТСКАТА СИТУАЦИЯ, В КОЯТО Я ПОПАДНАЛА - ДА ЗАБРАВИМ ЗА ИДИОТСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ, ТАКА ШОРОКО ПРОКЛАМОРАНА ОТ ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ!!! НИКАКВИ СТОП ПАТРОНИ!!!!!!!!!!!!!! ИСТИНСКИ БОЙНИ ПАТРОНИ ЗА ТАКИВА ГАДОВЕ, КОИТО ПОСЯГАТ НА ПОЛИЦАИ!?!?!?!?!?!?!? САМО ЗА МОМЕНТ ДА СИ ПРЕДСТАВИМ КАКВО БИ СТАНАЛО АКО СРЕЩУ НЕГО НЕ БЕШЕ ПОЛИЦАЙ, А ОБИКНОВЕН ЧОВЕК КАТО НАС!!! СМЪРТ НА ТАЯ ИДИОТСКА, БЕЗПОЛЕЗНА ПАПЛАЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да бе, пак американците са виновни! Ама друг път, там се стреля с бойни патрони!

Браво на полицая,другия път да стреля с истински патрон- един боклук по-малко в България,време е да почне да се разчиства боклука

Тук в Зона б5 е една от най-големите клоаки на София ! Строен за боклуците от комунистическия елит,сега престъпния им ген е избил в деградиралото им помиярско поколение! Бандити, наркомани и всякакъв боклук обитава грозните блокове, а сутрин не можеш да изгазиш по тротоара от хвърления през прозорците боклук . И всичко това в центъра на София !

мъж, зона б-5, семеен скандал...направо трогателно. и кой ли изобщо ще се сети, че циганите са тия, дето са на свобода, макар "криминално-проявени" и вадят нож за щяло и нещяло, та дори и на полицаи. впрочем-браво на полицая! само да не го съдят по толерасткия ни АНТИ-ЧОВЕШКИ, ПРО-ИЗРОДСКИ "закон" за "самозащита", че е трябвало и той с нож да се отбранява от поредната отрепка "от зона б-5". тоя е пътя-днес стоп-патрон, утре-истински.

Горкият престъпник...Дали го е заболяло?Извинете му се...(1000 пъти)

Толкова много граматически грешки има в тази малка статия! Направо съм удивен колко неграмотни са днешните редактори, писачи, журналисти и тям подобни неграмотници! Мога само да си представя какво им е в главата на такива... Научете къде се слага пълен и непълен член, все пак пишете на български!

За някои писането на български е трудно а за някои е невъзможно. После се чудим защо народа изпростява все повече и повече. Каквото види по телевизиите и чете по вестниците такова приема за вярно....

Сега ще съдят полицая , че е стрелял и го е ранил! Преди години имаше подобен случай- полижаи отиват в склад след обаждане , че са проникнали крадци, заварват ги още в склада , казват им да се предадат - те естествено побягват , следват викове"Спри, полиция" , предупредителни изстрели , след което стрелят в краката на единия със стоп патрон , раняват го и съдиха полицая зтова , че е стрелял и причинил телесна повреда- това е БЪЛГАРИ?!?!?!

Моля Страсбург да обвини полицията в използване на сила и да присъди обещетение в полза на нападателя. В БГ-то трябва да е шантаво!

Поздравления за полицая. За престъпниците - никаква прошка. Дори е трябвало с боен патрон, да го рани сериозно и никога повече да не може да ходи и да се противопоставя на полиция. Нужни са законодателни мерки ограничаващи престъпния нагон в тази сган и по големи правомощия на полицията в борбата срещу престъпниците. Познавам, макар и малко свестни, работливи и честни цигани. Но масата е паплач, която трябва да бъде обуздана, за да не страда не само България, но и светът. Да бъде ограничена раждаемостта им, както в някои страни. А то утре вместо България ще се казва "Цигания".

Недоумявам. Защо със стоп-патрон?

И аз това се питам! Нали уж ги гоним американците! В САЩ щяха да го гръмнат на секундата с един пълнител!

Не стоп патрон а истински патрон е трябвало да му вкара полицая,но уви после ще трябва да го лежи като за човек тоя изрод!Такива изроди не трябва да са извън затворите!

А, сега да видим, кой може да оспори, че нашите полицаи са на едно МНОГО демократично ниво? В съединените щати при нападение на полицай с каквото и да е оръжие, се стреля с боен патрон(така трябва да бъде и тук!). Има моменти, в които някои "защитни" организации си позволяват да квалифицират работата на нашите служители на реда като не добра. Ето един от многото примери, в който се доказва как стоят нещата. честит празник!

ТРЕПАНЕ ТРЯБВА НА ГОВЕДАТА - КРАДЦИ, ПСИХАРИ, НАРКОМАНИ ВСИЧКИ ПОД ОБСТРЕЛ - СЕГА Е РАЗРЕШЕНО ИЗБИВАНЕТО НА ДИВЕЧА ! ...ДА СЕ ИЗЧИСТИ ТАЗИ ИЗМЕТ МАЛКО !

Браво на нашите полицай във София,ако бяха и баретите такива като тях във Лясковец,нямаше да има жертви.

Браво на полицая, който е стрелял! Да не дава Господ, но в такъв случай се действа по следния начин: Два предупредителни в нападателя и два във въздуха, за да излезе броя на гилзите. Пък утре съседа нека да бие Сийка.

На такива изроди не стоппатрон,а истински!

Не може да бъде - полицаи най-после са стреляли по престъпник?

може - ако не е циганин и не е рецидивист.

Пази Боже, да не е циганин, че ще го побъркат от разследване този доблестен служител

е защо със стоп патрон???

Ужас , колеги никои ли от вас не е чувал думичката - сарказъм ? . Киро се напил и напляскал Сийка , в резултат на което пристигнали два / 2 екипа полиция . Ако това е бил единственият инцидент в Столицата ОК. ама едва ли .

Ами ако Киро не напляска Сийка ами я метне през балкона или я расфасова със същия този нож?Добре че са се отзовали на сигнал за битов скандал.

хаха нормална петак вечер у шопско - полицаи гърмят по хората, тук в варна такива неща не се случват защото хората тук са истински възпитани граждани !!

Наистина ли сте мирни и възпитани,г-н варналия?Тогава защо вчера имаше убийство край "китайската стена"?Знаем ви колко сте мирни и възпитани.

Че какво лошо има на петака?

петАк......хахаха

Не си грамотен - какво като си от Варна. Циганите също са неграмотни (повечето де).

полицаите нямат ли ножове? нали има закон за реципрочно използване на сила? ало полицята над закона ли сте ?

Значи на семеен скандал отиват два патрула и то реагират на момента. а при сериозни неща цял ден полицай не можеш да видиш

Съвсем скоро гледах клип сниман от камерата на полицайски автомобил в САЩ : същата ситуация, някакъв негър набил жена си, и изкочи от къщата с някаква дървена летва в ръцете към двамата полицаи отвън: след което те много порядъчно и систематично изпразниха по един пълнител в него- и на всичкото отгоре на решетираният труп сложиха белезници Та, нали постоянно ни облъчват с това колко бил хубав живота и как трябва да взимаме пример от САЩ- хубаво, кога и тук така?

Като изключим външната политика (която е дело на корпоративни интереси), САЩ в голяма степен се доближават до представите ми за това как трябва да функционира едно общество. Европа е прекалено толерантна, а Русия - може би доста противоречива. И моля без обиди - просто съм обективна.

Обективна - точно колкото "обективно" виждаш отражението си в огледалото!!!

Оня, с 6-те дела, И, 6-те апартамента,Тъщини, Го турна , и на майта баба, Тудорка , че се обадила за Едни пор-тестутки, цела нощ оргясвали с профа Лизнашки?

Добавете към ник-а си и ...ментално увредена...

7+, и ти, и ас! За мен е сигурно, но ти, иди се прегледай, защо нямаш +120 ? И слушай Пич, нямя да се плашиш!

Е не е честно , четирима тежко въоръжени добре обучени командоси с две коли за отстъпление . Срещу сам пешеходец , само по едно ножче за плодове . Това си е добре планирана екзекуция .

Сопол, обърши си сопола, че ще ти влезе в устата!

Трябвало е да го гръмне в главата. И после да наградят полицая, а на нас да ни се услади хляба за празника на свободата.

Полицаят "произвел изстрел със стоп патрон.." . Ми то голямо чудо се е случило. Във всяка нормална държава този щяха да го отстрелят като бракуван кон. И сега като започнат едни процесуално- следствени действия, едни оперативно- издирвателни мероприятия за установяване произхода на гилзата... Добре, че говедата се отстрелват от време на време помежду си без пропуски и с истински патрони !

нападателят май е близък роднина на модератора!!!

До мда 28.02.2015 10:50 Пищете с чужд ник. Не е хубаво. Измислете си друг, де...

"38-годишен мъж, който е криминално проявен и регистриран за наркотици - напада полицаи с нож!" Жалко, че е било стоп патрон! Мноооооого жалко.....

Полицая в затвора до живот. Тука е демократична правова държава, кво е това нещо, да се стреля по хора?

СЕДЕМ коментара за случка в България и 700 за убит руски опозиционен лидер. При това в уж български сайт. Няма акция против България. Няма! А иначе - Света бе едно по-добро място преди толерантно да измислят стоп патроните.

Там пишат предимно платени тролове и ботове, а тук заинтересовани.

платените руски подлоги никога НЕ спят колега! НИКОГА! Те са копейкоЛюбци

Като се поогледам по сайта, май платените американски тролове са по-активни, от ранна сутрин, че чак до другия ден сутринта. Явно центолюбците са повече от копейколюбците...

От 7.30 до 12.30 - 1405 коментара. Това прави близо 300 коментара в час или 4-5 коментара в минута. Това не е кибервойна. Хич.

С нож срещу полицаи?! Тоя вече щеше да е освободил обществото от задължението да го храни в затвора, да харчи пари за съдебен процес и т.н.

Хм-м-м...това ербапче дали би се пробвало така с калъчката в Щатите...или в Германия, да речем?

Жалко! Можело е и с боен патрон...такива гадове не са нужни на обществото...не му е сефте

Дано полицая си няма проблеми че законите са така написани че защитават престъпниците.браво на полицая и дано четем повече такива новини.

Абе истинско "браво" щеше да е ако оня боклук беше поел 9мм от полицейския Макаров...

Ти пък! Какво ти е направил полицаят, та искаш в затвор да го пратиш! И то не за година-две.

Браво на служителя! Минимум щети + спасени колеги. За писането, надявам се, ще има кой да му помогне. Чудя се само колко нагъл трябва да си, че да вадиш нож на поне 4-ма въоръжени полицаи?

Представяте ли си, ако вади нож на 4ма полицаи, колко задръжки има пред обикновени граждани, като нас. Пълно е с психари.

Преди 5-6г. - ме спират двама полицаи (с колата съм точно преди една магистрала) и започнаха да се изживяват като в екшън филм. Помолих ги да се представят - каквото им е задължението и "Леле мале" - онези пощуряха. То не бяха документи, аптечка, налягането в резервната ми гума и ... поучения и заплахи. На задната седалка седеше синът ми (10 - 11 годишен) и когато им казах че е там - за да внимават какви думи използват - се оказа че станах още по-виновен защото не съм го казал по-рано! И след като се оказа, че освен налягането в резервната гума друго не намериха ме/ни оставиха да си продължим! Ако имах законно притежаван пистолет - разбира се че още щях да съм в затвора! Таааа в подобни случаи аз имам МНОГО НАУМ - кой знае ТОЧНО какво е станало ... !!!

Айдее голямо писане го чака, сега ще дава обяснения в писмен вид, в 3 екземпляра защо не е подходил по адекватен начин словесно, а после защо не е пробвал да го обезвреди с карате хватки.. Как може да стреля по рецидивисти - недопустимо !! Като за начало наказание мъмрене 3 месеца !