Преустановено е изтичането на фекални води в ”Сребърна”

Проверка е установила преустановяване на пускане на фекални води в езерото "Сребърна". Няма мъртви птици, риби, водни организми.

Обратно в новината

Коментари - Преустановено е изтичането на фекални води в ”Сребърна” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще престане изтичането на фекалии от президентството и Безродното събрание?????

Статията е от общ политически характер много приказване и нищо не казване. Отишла била някоя си и видяла ,констатирала и т.н. общи приказки. А колко отровни вещества са изследвани , какви са нормите какви са измерванията- такова нещо няма.

Бойко е велик. Спря изтичането на лайна към езерото "Сребърна". Защо няма пречиствателна станция...на никой не му пука. Чудна работа, сега, тия лайна къде ли се изтичат ?

Това се трови от години къде са еколозите,какво стана с тяхната позиция и бла бла бла,а да няма външни интереси и спонсори както Банско и други туристически дестинации в България,които видиш ли са много по интересени и доходоносни за България,че нали това е идеята да се съсипе и туризма най после,или поне малкото останало от него.

Кой открадна парите за пречиствателната станция и кога ще го видим обесен на мегдана?

"Кафеникава" !? Марийка, 1-ви кл.

Тия ако дойдат да спират всички фекалии към морето, ще се гръмнат.

Е къде отиват тия фекални води след като няма пречиствателна станция? Дори и да ги събират в ями пак се просмукват в езерото.

Ако рибите умираха от човешки екстременти , въобще не искам да си представям какво се случва с хората отделили тези продукти .

Рибите и водолюбивите твари са живи, но т.н. комисийка е пропуснала да установи причините за липсата на битови отпадни води. Оказало се, че ХОРАТА са измряли, а които са могли са забегнали на гурбет.

Аха, отишли са на гурбет в едни по-нормални държави, където хората не си изхвърлят фекалните канализационни води в реките и езерата. А тук са останали, които не могат да заминат и глупаци като тебе, които се опитват да остоумничат нелепо като коментират встрани от темата.