Осем души са били убити при стрелба в Мисури

Осем души, включително нападателят, бяха убити при стрелба в Мисури, предаде Асошиейтед прес, като се позова на полицията в централния американски щат.

Обратно в новината

Коментари - Осем души са били убити при стрелба в Мисури | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия остро осъжда убийството на 8 невинни граждани на УСА....

Тежко е "По Мисури". Вместо да изберат демокрация, основана на просветата, нашите "братя" американци са избрали демокрацията на Колт и Уинчестър. И резултатите са тук. Добре че "протестът" на този гражданин не е бил в стил Десперадо или Джанго с "Гатлинг" в ръка, не 8 - 8000 щяха да преброят.

Демокрация от старогръцки означава-власт на свободния човек с роби !Френската буржоазия забогатяла от колониите, разделя властта със суверена и издига лозунга за народовластието.Така създават говорилнята, наречена парламент. Командува олигархията или мафията във всяка държава, кичеща се с думата демокрация. Останалото е за прости хора и/или роби! Кога овце са избирали овчаря си ????

Лошо ем когато някой изтрещи и е въоръжен. Но няма как да приберат на американците оръжието - гарнция за демокрацията е все пак!:)

8 ? 8 000 да бяха поне :)

........казах ли аз: Ние ги хващаме те ги пускат. За това ще убиват, нали е демокрация......

Ха ха, кабало-говедарите се самопрочистват.

Защо ли стрелят по невинни хора? Не им идва най -елементарната мисъл ,че причината е в системата.

Дааааааааааа ХУБАВО СЕ ЖИВЕЕ В КРАВАРНИКА!!! Бият и трепят наред негрите..Щот ловния сезон за тях е открит.........Трепят се по училищата и моловете напълно демократично! Бе голяма работа е то демократичния краварник!! Само да не си негър или латинос там! Че иначе може да получиш куршум в задника.....Но затова пък напълно свободно и демократично може да влезеш в някой магазин или училище и да изпозастреляш всеки когото видиш.....Е това е демокрация..НАЛИ?!

Да така е в демокрацията наречена САЩ. Защо ли точно там стават такива неща. Явно на хората им идва в повече тази"демокрация". Е все пак 8 са малко. Попитайте колко са убити в името на демокрацията във Виетнам, Гренада, Панама, Ирак, Либия, Афганистан, Сърбия и Черна гора. Въобще където има американска намеса всичко цъфти и връзва

Това ливие Американската мечта масово самоизбиване полицейско насилие знаете ли на година колко са такива ??

най-психясалото и скапано общество в цял свят-това са сащ.

Това за американците да се стрелят "на едро" е "Местен фолклор" от край време. Приема се, като нормално и е обект и храна за жълтата преса. Мислят се за прекалено развито общество и със съмочувствие си "регулират популацията". Разбира се те никога няма да допуснат "Майдан" и "терористи -опълченци" да правят това, защото това ще измени характера на вече утвърдения местен фолклор.

Ами.....добре. Това е демокрацията: искаш да постреляш, и стреляш....

тук повечето хора имат оръжие. или поне тези които искат могат да го имат. това си е изконно право и традиция. не ни берете грижата, това си е наш избор! със здраве!

Роден е на 9 октомври 1959 г. в град Сочи, в семейството на Ефим Давидович Немцов и Дина Яковлевна Ейдман лекар, педиатър, от еврейски произход.Коментарът е излишен!

Полека лека това изтрещяло общество ще възстанови Ку Клукс Клан и съда на Линча! Особенно под давлението на воинстващата чифуто-мафия, управляваща US! Демокрация ли? Скоро светът ще разбере кон боб яде ли!

да спи зло под камък!!!

...всяка минута трябва по толкова ,за да се отърве света от тази ялова ,загниваща и сееща войни ,смърт и разруха краварска измислена държава ...с едва 200 годишна история !!!

тази вечер, в центъра на москва, е бил застрелян борис немцов, опзиционер, противник на путин. хаиде сега пишете ми минуси

Да, точно преди протестите на опозицията. Наистина намирисва на брутална провокация... още повече, че става въпрос за човек, който не е имал особена подкрепа в обществото, тоест, не представлява реална заплаха за Путин.

Роден е на 9 октомври 1959 г. в град Сочи, в семейството на Ефим Давидович Немцов и Дина Яковлевна Ейдман лекар, педиатър, от еврейски произход.Какво ще кажеш?

виновна е цялата система / плащай си сметките за да печелят супер богатите. И един ден човек е изморен и ..... бум бум буммм

Ей тия опълченци нямат мира ей! Вчера в Мариопул, Днес в Мисури, Утре в Мадагаскар! Путята е виновен! Слава Окрайну

Неограничените възможности си има своите тъмни страни. Жертвите на подобни изблици са естествена и неизбежна "статистика" на това общество.

Поредния откачил ислямист...

Че ко ще търси ислямист в Мисури?

Очаквам утре да се започнат консултации за налагане на още санкции на Русия, тъй като няма начин политическата им класа да не е пряко свързана със стрелеца

санкции до дупка

2.з00.000 затворнизи има в сащ и се ъвеличават с 1000 на седмиза. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Знаете ли че в Русия стават в пъти по малко подобни масови разстрели отколкото в САЩ? Не че изобщо не се случват, но са в пъти по малко. И най важното и набиващото се в очи - в САЩ почти винаги разстрелват стрелеца или благородно му помагат да се "самоубие". Докато в Русия правят всичко възможно да го заловят жив и го залавят жив. И след това го осъждат на различен срок затвор, но не и смъртно наказание, защото е отменено. А в САЩ - прас, смъртоносна инжекцийка и толкова. Е, коя страна е по-дива и коя е по цивилизована? И хайде моля неграмотните фоби сега да не започнат да дават примери от Октомврийската революция, Сталин и Гулаг. Защото говорим за неща в наши дни, а не преди 50-100 години.

Ела да си вземеш надницата+бонус, днес си номер 1. Направо уби соросоидите!!!

LeGrandTulup

Че аз съм си винаги номер 1, какъв бонус, няма нищо ново.

Русия има 143 млн. души население, САЩ има 318 857 056 души,близо 3 пъти повече,нормално и престъпленията да са повече!!!

LeGrandTulup

В Русия не само като брой на случаите, но и като брой на жертвите на случай са по малко. Радко над 3-4 жертви. В САЩ са рядко под 10.

143.3 = 429 ... викаш съвсем близо ;)

Ща причаш ти бре бай Онзи?Бях барман във известен ресторант в Толияти.И всяка сутрим,ама всяка сутрин ти казвам.покрай реката имаше няколко линейки и милиция които събираха труповеот реката.Повечето бяха мъже.Но имаше и много жени и от време на време детски трупчета.Изкарах 40 бона в зелено тогава,но бях разстърсен. На няколко пъти и аз да заплавам в реката ама добре,че бях българин.Имаха ме нещо като неутрален.С някои от вдовиците на моите приятели и познати си пишем и си комуникираме до днес.Във Русия човешкияъ живот няма и грош цена.

и защо само за в наши дни говорим?

Това е прехвалената американска мечта.Нека ,нека се трепят!Колко войни по света развързаха през 20-ти и 21-ви век.

"Следователите все още се опитват да установят връзката между убиеца и жертвите." Браво Дир! Направо сте за Пулицър! По-вярно и по-точно не може да се изкаже. Ако ще да се заемат: Шерлок Холмс, Еркюл Поаро, Арсен Льопен, Филип Марлоу и Ераст Фандорин заедно, връзка няма да открият; такава Няма.

Путин ги е убил!

За миг да си представим какво ще стане, ако при говедарите пуснат в свободна продажба гаубици, танкове и тежки картечници.

Направо ще си разковат краварника

те имат. нали ги пратиха през границата на сепаратистите

Пич, там е свободна държава, такъв вид оръжие може всеки да си купи, включително и танк ако пожелае.В щатите е по-лесно да си купиш гаубица отколкото бутилка уиски. При пазаруване на алкохол ти търсят документи за самоличност, а при пазаруване на оръжие те питат само как ще платиш кеш или с карта

Е то значи и Либерия е свободна държава, купуваш си калашник за 15$ и изпотрепваш всички наоколо. Само за инфо, в Либерия се преселват част от освободените американски негри след гр. война...и първата им работа е...да поробят местните негри :))

Някъде четох, че около 20 процента от американците са на успокоителни..

Не са на успокоителни, а на антидепресанти.

не е мисури а мизури

А на дамите как им викаш: Мис, или Миз?

зависи дали е омъжена или това не се знае. в последния случаи е миз

това е мръсна руска пропаганда,целяща да очерни великия краварски народ

Бог да ги прости.Демокрация .

Бате, давах cамо статистика :) Явно този дето съжалява, че само 8 са убити е по темата... ;) п.п Жив и здрав да си. Всичко се пише. ;)

Само 8 язък...............

на ДИР-БГ Просто е престъпление да се оставят подобни коментари. Става дума за 8 ЧОВЕШКИ живота, дявол го взел. Дори и като шега е нелепо...

Нелепо е да продават в магазините огнестрелно оръжие срещу лична карта, и после да се вайкат по медиите някой да ги съжалява!

И една възрастна жена починала, вероятно сърдечен удар от страх ...

А пък в Бг Плевналиев си увеличи заплата с 30%. В Русия Путин си намали неговата с толкова.

Пишеш пълни глупости и откровени лъжи!

VIPER

Кой ли е виновен??? Събират се залози за ИД или Путин...

Социалната шизофрения набира скорост. Да са живи и здрави телевизията, интернета и компютърните игри.

Американците масово са психично болни с агресивно поведение. И политиката им е такава - агресивна и с мераци за световно господство. Те ще се самозатрият като нация, но дано стане по-скоро това, че да не тормозят останалия свят.

Въпрос на време е да си самовзривят някоя атомна бомба, и да започнат да унищожават света, защото някой в Ирак им е виновен.

евроатлантически ценности в действие. очакваме и тук подобни.

И тия,/USA/братя,Ни дават за пример и подражание,а ???

Сигурно Барак Хюсеин е разпоредил на мисурските заптиета веднага да направят проверка на гъбарите по реката.

Престъпни намерения....

А у нас, само един е убит, но с 13 куршума. Така е, българско ниско КПД! Само за гербери: КПД - коефициент на полезно действие. Както викал оня дето заклал тъща си. - Беше нещастен случай бе! Тя се подхлъзна и сама се набоде на ножа. И така 24 пъти.

В щата Оклахома намират труп на негър, с четири огнестрелни рани в гърба. Шерифът го оглежда замислено и констатира: "Какво брутално... самоубийство."

И на кого му пука кво става по Мисури

Ми не чети бе като не ти пука, одИ кОпай

Това не е вярно. Това е част от руската инфо война срещу САЩ. В САЩ никой никого не убива.

Като стане нещо в САЩ го чува цял свят, за разлика от великата русская шир. Здесь каквото стане, си остава в границите на селото.

Да така е!Както е новина в слугинажните медии,10 см сняг в Чикаго например!