Сотир Цацаров разкри и разработка ”Таласъми”

Сотир Цацаров разкри и нарушения по разработка - “Таласъми”. Бившият директор на ОДМВР-Бургас твърди, че Цветлин Йовчев е искал достъп до секретен сървър.

Обратно в новината

Коментари - Сотир Цацаров разкри и разработка ”Таласъми” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цАЦЕ И ББ ха сега ПОНЕ НАПРАВЕТЕ НАЙ ДРЕБНОТО ХВАМЕТЕ БЕЗОБРАЗИЯТА НА ДЕБЕЛИЯ ОТ ВОЕННА БОЛНИЦА .хА ДА ВИ ВИДИМ СЕЛЧО И ЦАЦАТА можете ли поне след като не хванахте КТБ ПОНЕ ЕДИН ДАЛАВЕРАДЖИЯ ДА ПОКАЖЕТЕ !!!!

link

link

Егати държавата сме. Споменават се имена на разузнавачи. Главния прокурор написал НЕ като Цветанов на искане, но виждаш ли, него няма да го съдят.

Цацаров отново ни занимава с глуопости. От него се очаква да разкрие виновните за кражбата на 4,2 милярда от КТБ и да ги вкара в кауша. Да им отнеме имуществото и парите, включително тези в офшортите им сметки. Да, ама не. Той симулира дейност, като окрива маловажни нарушения.

вероятно са събирали материали за дисертациите на библиотекарите от ДАНС. Все пак научна работа.

Са Глистите ! НО, над тях някой опъна чадър?

"Абевистити" ! Шеф Манджев

Бря, бря, бря каква стана тя? Ще ревете май за Цветанов, ама късно.

може би някои. Та нали той даде тон.

Цацингер, кой ограби КТБ? Не се праи на луд, Мая селска нема да те спаси

Ухо С ухо напред ,ухо навред, ухо и под юргана. Ухо, за Гербер- мироглед. Ухо за всяка баба! Ухо за теб, ухо край мен. Слухтят! Да не забравя! Ухо:- министър изпотен, ухо навред поставя. Ухо. За всички обица! Навред слухти ни Ушев! Следи и дебне:-цял народ! А кой влезна в кауша? С ухо напред , ухо навред, ухо и под юргана. Ухо:- за Гербер-мироглед! Ухо? А резултати няма! 30.04.2013,Паси

Такива глупави твърдения и несвързани бръщолевения отдавна не бях чел.Само и само да изместят нещата встрани от истинския проблем.Опитва се да подражава на някой ,но не му се получава.

Да, хората ги познават като "Вътрешно- македонските" ! Доктор Чайчева

Как да няма операция 'червеи',като родителите и близките на протестиращите,бяха превиквани и сплашвани в МВР!Цацаров е длъжен да разкрие укритите доказателства!Опитите да се потули тази операция са доста наивни и прозрачни!

Най- бързо и лесно се приспособиха на кабинет "Борисов- 2", в тарбуха ?

КОЙ, КОЙ, КОЙ- КОЙ ?? Койчо, Койке, кажете бе ! Радуйчо

Кога се очаква операция 'ибрикчии', да вкарат цялото ДПС в ареста? А кога 'дудуците' и 'бяла златка'?

Медийте са ваши бе, гусин Цацаров, ами дайте нещо по- академично, а не така, на час по лъжичка, нервиш ме! Радойка

Това, което казва статията е, че няма нищо ново на политическия фронт. Всяко правителство използва МВР, ДАНС, МАНС, . . . . за собствени облаги, за собствено попечителство с една единствена цел - прикриване на далавери и започване на нови. За съжаление в БГ има два типа далавери: - Крадене от държавата - Наркотици и оръжие

Библиотекарският Професор големият разбивач на женски сърца и КРАСАВЕЦ - на СЪД ,като Ц. Цветанов. А до него Дупнешкият ЕКсперт!

всъщност кои е бил министър? пак объркани изказвания. По непотвърдена информация разработката е стартирала по времето на служебния кабинет на Георги Близнашки, когато вътрешен министър е бил Йордан Бакалов. е получил обаждане от тогавашния вътрешен министър Цветлин Йовчев с искане за вътрешно съдействие. Става въпрос за секретен достъп до секретен сървър, уточни Милен Димитров

Чадо бе , ами "глистите" кога ще ги провеждате? Че Шаро май ги е прихванал и него да излекувате че с мойта пенсийка.....

Криминално протъркани лица, заинтересовани да клатят "Борисов 2", са пуснали вредителите в гащите на Главочев , в прашките на, Цепка Квачкова, И, мундите ! Праз- центъра на Милицйата

А нещо за разработка "Вампири и върколаци" да кажете

Моля да престанете да използвате имената ни за да прикривате некадърните си работи! Дори Таласъмите се разсърдиха!

Тоя Йовчев не беше ли произведение на Боко ?

Овчев си е произведение на БСП и ДС! Видно е библиотекарските му изяви в някакъв си университет за библиотеки и чекмеджета и тайни сървъри. Овчев, полицай с бяла маска Догански и т.н.

Да! Произведение на Боко след сутрешното му кафе!

Много ти разбира пипето-да не го направиха от посирано шеф на данс ,началник на кабинета на президента и вътр.министър и то вицепремиер?

Споко откачени крайни хейтъри,оказва се че "Червеите" не се отнася изобщо за така наречените "протестъри" а е гадни хватки в "свободната" ни съдебно система в съдружие с "демократичното" МВР.Озверяването в стремежа към постове и пари превръща младите и средновъзрастни българи в животни.Имам пример с бивши наематели в мизерната ми панелна гарсониера,които работеха в съда преди 15-18 години...такива провинциални пощръклели да се докопат до власт и пари зверове от женски род не са виждали почти 70 годишните ми очи.БОЖЕ ОПАЗИ че напуснаха!

Млад си още, какво си видял! Какво да кажа аз като наближавам 100- те а ха хаа

Ти изчете всички секретни документи, за да стигнеш до този извод, нали? Или е по-важно не какво виждат очите ти, а какво казва Кутев?

Тролчета,Йовчев беше разтревожен като му поставих задачата да ми събере малко инфо за неудобните ми лица. Рече: " Ама това е незаконно. Аз му викам - А уе ей, тъпанар, обади се по телефона на началника на РПУ -то! Без заповед. Ако избудалее после няма да има доказателства че ти си му наредил". Ама въпросния началник излезе съвестен ( като ония дето пишеше НЕ!!! на съдията, ама него стратегически го осъдих,за да насъскам балъците срещу всичкото ГЕРБ) та това активно мероприятие се провали.

Управляват ни кръгли идиоти: разработки "червей", "таласъми",...управляват ни вдетинени разбойници с разпасани пояси, правят си ташак с нас и се кефят на пристотията и покорността на раята. Докога ще ги търпим, не преля ли отдавна чашата на търпението ни?

За унищожилите българската икономика в последните години ще има ли? Да се конфискува прекалено порасналото имущество на такива хора и децата им и да се оставят на минимална заплата или пенсия. Те повечето са вече прасета и хипопотами и по размери от имена няма нужда.

цоцаров, кога като в Румъния, кога...колко министри затвориха! Никога ли......... Срамота!!!!!!!!!!!

Разработка "Педерунгеле" нема ли да има?

цацата ще остане във вечноста за поколенията, като костинбродският прокурор. и до днес се прави на луд, единственият неразбрал...

Интересно защо се "забрави" лицето Алексей Петров и неговото присъствие в службите?! Има ли той пръст в това източване на инфото на МВР и в чии ръце (извън България) попада тази информация?! Защото крйната цел на мероприятието май е тъкмо тази.

наистина ли има все още хора в бг които да не са разбрали че държавата се управлява от Пеевски?

станишев избяга орешарски потъна ходи ги търси всеки път едно и също с бсп атака и дпс

Трябва да го прекръстят на Сотир Костинбродски, тоя пумпал кви ги върти Агата Кристи пасти да яде! Всичките нездравословни събития в България са с негово участие, включително аферата КТБ! Хора, докато ТОЗИ не го изгоните НИЩО добро НЕ ви очаква!

Когато стигнете до върколаци и вампири ме събудете!

Ние в Пресцентъра на БСП искаме само да уточним нещо. Няма данни за подслушвани протестиращи по "Червеи". Тук искаме да вметнем, че "." не е протестиращ.

Следват разработките:"Вампири", "Караконджоли", "Тенец", ""Шейтан", "Тикви и кратуни".

Да не забравиш "Гаргамели" :)))

Хляб и зрелища-Когато искаш да окрадеш държавата пусни на тълпата някаква разработка - Таласъми ,може даже и Налъми, вътре вкарай и догатки за повече хватки и така приспи тълпата докато се окаже с празен джоб .

.....Сотир Цацаров разкри и разработка Таласъми.... --- Следващата разработка "вампири" ще хване всички народни представители и правителството. ---

Цацка а какво става с Цв. Цв.? Кога ще е в Софийския вместо това да се блещи на първия ред в парламента?

Защо ми пердашите минусите? Нали всеки осъден трябва да си излежи присъдата?

Бах ти и миндила!

абе другарю бай-Ставри що не отидеш заедно с всички лекета в северна Корея и не оставите Бългаския народ на мира

Нали той и ББ ме назначиха, не ме гледайте какво правя, а слушайте какво ви говоря. Тези дето ти пишат минуси са всъщност един клати....ц, пишещ под различни никове.