Мирните преговори в Минск завършиха без споразумение

Преговорите между Киев и проруските сепаратисти, състояли се в Минск, приключиха без каквото и да било споразумение, заяви пратеникът на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Мирните преговори в Минск завършиха без споразумение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ и ЕС тикат Русия към съюз с Китай и другите големи азиатски държави. Китай скоро ще започне да прави втори самолетоносач и възнамерява да се снабди с още много, съобщи парижкият в. Фигаро, без да разкрива подробности. Първият китайски самолетоносач Ляонин, приет на въоръжение през септември 2012 г., използва конструкцията на съветски самолетоносач. Високопоставени китайски военни не са отричали, че страната се стреми да се снабди с голям брой самолетоносачи. Експерти, на които се позовава Фигаро, смятат, че подобни стратегически бойни кораби, които могат да нанасят удари навсякъде по света, биха поставили под въпрос твърдението на Китай, че се въоръжава само за отбрана, без да има претенции за хегемония.

А, Янукович жив ли е ?

разбира се съсед на путлер в огромно имение.

Период на небивал подем преживават руско-китайските отношения. Глупостта на САЩ ще доведе до формирането на мощна коалиция между Русия и Азиатските държави с милиардно население и огромен икономически потенциал. Това със сигурност ще им изяде главите. Лошо, защото ние пак ще бъдем на страната на губещия. Освен това запада никога не се е интересувал от съдбата на България.

Решението е да се договорят враждуващите за създаване на федеративна република Украйна със съответна конституция. Образуването на 2 нови държави в съвременния свят е недалновидно и ще доведе само до разрастване на войната, а може да стигне до световна война. Украйна следва да преглътне загубата на пълна власт над 2-те републики, 2-те републики мечтаната самостоятелност и егото на сегащните им ръководители да се изживяват като премиери или президенти.

Вчера многохиляден митинг против войната в Киев. Ето как конопените вратовръзки за хунтата стават неизбежни,и дори справедливи.

Тия украински тъпаци все още не разбират,че ще изиграят ролята на виетнамците.

унищожена украинската групировка в Дебалцево и не бъдат прекратени ежедневните обстрели над градовете в Донец примирие няма да има. А Кучма по-добре да си гледа старините, вместо да се подмазва на хунтата. Те не го броят за слива, по техните стандарти подлежи на "лустрация". Хората казаха вече - няма и този път да се оставят да ги измамят от хунтата и западните им господари, този път дали ще приемат или не ултиматом боевете ще продължат докато фашиския звяр още мърда и се опитва да хапе.

Нека се бият!

имам към Вас два въпроса 1.Хапчетата да сте пропуснали няколко приема....и втория 2.Не сте си взели парите от руското посолство.......Само човек путиноид може да защитава агресия ....И Кучма ли е фашист...

Май,май на путин му се затяга примката около врата

е стегната около бандеровската банда заседнала в Дебалцево. Скоро ще се стегне и около шиите на хунтата в Киев.

Ако путин спре сега войната в Украйна.Ще започнат разследвания,ще има съд за военопрестъпниците.Съд за нарушаване на подписани договори по които Русия е гарант.Репарации които ще трябва да плати за възстановяване на жилфонда и инфраструктората на Украйна.Пенсии за вдовиците на,,оъпускарите".Затова той пръска пари за пропаганда и няма жал за живота ни на Украинските цивилни нито за живота на руските войници.Затоеа саботира преговорите за мир в Украйна.

Десятки пъти беше задаван въпрс- дайте доказательства ,че в Украина има руски военни? "Така че преди да искате да спрем да правим нещо, моля, дайте доказателство, че сме го направили, заяви на пресконференция първият руски дипломат." Отговорить до сега няма))

Рушняци нема, а американци колкото щеш! И всички ги виждат...

VIPER

Осведомени . толкова си осведомен , колкото и баба ми..спри да се излагаш

Бяха давани много доказателстеа,но вашата пропаганда ги игнорира.Десантчиците които се били заблудили на руска територия,гробове без имена.Побоят над Шлосберг.Снимки от спътници на руски колони без обозначения които влизат в Украйна.Сега са арестували многодетна майка в обвинение за шпионаж в полза на Украйна.Доказателства хиляди.Просто путин няма да допусне мир.

Само ви казвам защо путин няма да сключи мир и ще продължава войната до пълното съсипване на Русия.

Единствените терористи в бившата Украйна са Киевските които свалят граждански самолети и стрелят по жилищни квартали.

Дрън дрън, я си смени чипа

Явно чипа е в главата ти!

В криминалистиката основният вопрос при разследване е "Кой печати" Е САЩ и бивша Украина яростно и безогледно използваха тази трагедия.

Мир ще настъпи, когато линията достигне майдана.

Майдана, ама в Москва...

VIPER

Ми пробвай се , нали ви дават пари...

Бандерлогата ПОРОШЕНКО-ВАЛЦМАН до пролета ще го изхвърлят от президентското кресло, като мръсно коте от кебапчийница)) Не оправда надеждите на Обонгози)) зулусът е много зъл и ще го изрита))

САЩ много сбъркаха с тази война, която подпалиха в Украйна. Но там от доста дълго време се робува на стари идеологически геополитически антисъветски схеми разработвани отдавна от Кисинджър и Бжежински още от времето на студената война. За Бжежински, една Русия без Украйна няма да може да възстанови могъществото на СССР. Явно отчитайки бурното икономическо и военно възраждане на Русия решиха да и сложат прът в колелото иницирайки война в Украйна знаейки добре, че Русия няма да остави 20 милионното си руско население в беда. Добре е, че Путин има железни нерви и не прати руската армия в Украйна. Сега новосъздадените въоръжени сили на Новорусия, бавно но сигурно ще премажат украинския фашизъм и най-вероятно ще възстановят една дружеска Украйна под нова федерална или съзна форма.

Айде пак демагогия.Впйната в Украйна я разпали и се потдържа от путин.Първо анексира Крим после започна кървавата война в Украйна.Свали самолета и окончателно се дискредитира пред целият свят.Той е главният виновник за да няма мир в Украйна.

Войната почна с фашсткият майдан, закона за забрана на регионалните езици, изгорените живи в Одеса.

Войната започна след анексията на Крим и нахлуване на, ,отпускари"от РФ в източна Украйна.

А бе ти освен нашите ку.венски телевизии,друго не гледаш ли?Много си изостанал!

мммм атакистката изобщо,но поназнайвам английски и руски.Та затова знам, че путин няма да се съгласи на мир.По голямата част от коментарите в руските СМИ са против политиката му на агресия и изолация.

Шизото Порошенко и неговите кукловоди ще провалят всеки опит за мир с демагогия и преки нарушения - припомням, че по предишните договорености летището в Донецк трябваше да се даде на опълченците. Мир ще има тогава, когато се свали бандеровската клика.

Шизото путин няма интерес да спре войната в Украйна.Затова съботира мирните преговори и провокира нови кланета на цивилни жители.Изживява се като Хитлер като военен гении.Кръвта и жертвите за него са без значение.Важното е в Европа и света да се говори за него.Докато е жив той войната на Русия в Украйна няма да спре.Ще проваля всеки опит за мир с атентати и демагогия.

Опълченците намират все по-често в Горловка останки от американски снаряди от 155 мм гаубица и 75 мм реактивни снаряди от аналогични на град системи. Укрите май свършиха съветското снаряжение и минават на западно.

Опашати руски лъжи.Ако NATO и ЕС воюваха в Украйна срещу, ,отпускарите"на путин нямаше да секрият,а щяха да обявят това преди да стъпят на Украинска земя.

Онзи наемник от Мариупол, защо си криеше лицето и не даваше да го снимат? Нали не се крият?

Виж какво Осеменен, вече е доказано че има полски и американски наемници от Blackwater. Но нещо не им стиска да се обявят. Там в Новорусия не е като да рязстрелваш мирни граждани.

Това е поредната наивна постановка на путопропагандата.

Украйна принадлежи на Русия,колкото ГДР на Германия.Само ,че Русия се отказа от Украйна.Най-гадното в този живот е когато има реваншисти.

А кой е Кучма за да преговаря, освен че е пенсионер.

Затова е и избран - защото като НИКОЙ може да си позволи да говори с отявлени престъпници и терористи като ДНР и ЛНР

VIPER

Тъй ли ? Ми тогава да не преговарят , а да воюват... Или войната не им спори нещо м?

На практика, Порошенко се оказа само формален лидер, който сега трябва да поеме върху себе си отговорността за всички ужаси и изстъпления на гражданската война в страната, рискувайки не само политическата кариера, но и физическото си оцеляване Възможно е още в момента, когато над Източна Украйна Киев свали пътническият самолет на малайзийските авиолинии, САЩ вече да са били наясно, че трудно ще могат да удържат Украйна в своята сфера на влияние и от юли 2014 насам действията на Вашингтон говорят по-скоро за желанието му да се изтегли с минимални загуби от Украйна и дори да извлече някаква полза от това.

НА КИЙИВ ! Сало Украина !

ЯНКИ ВЪН ОТ УКРАЙНА И ЕВРОПА ! ТЕ СА БОКЛУКЪТ НА СВЕТА !

кой казваш че е боклука на света ?? поясни като пишеш толкова важни неща, за да няма недоразумения.

искат мир,доколкото си поемат дъх.Бой по фашиската сган.

Нещата са простички. Русия започна война за прекрояване на международно признти граници и присъединяване на територии, нещо което никой от поумнелите големи не правил след 2рата световна. Застрашава се межд. Сигурност и съдбата на човечесттвото. Позволявали са си го само неадекватници като садам и компромиси не е имало. Оттук руснаците имат две опции: или свлят агресора или обричат на мизерия , изолация и пълна деградация още едно поколение. Съдбата си е в техни ръце, ако смятат,че диктатора им по важен от тяната съдба просперитет и статут на нормалност-о.к.

Аиде сега ,речта на баба Меркел я чухме ,няма смисъл да ни пишеш тук!!!!!

Бай Ставри

Най-добре е големият покорител на пантери и жерави да вземе да се вслушва внимателно в баба Меркел, защото Пу-таник вече се пълни с вода, а на горните палуби - все още оркестри и надежда да се размине.

бегай на лекар....трол ....и то нескопосан!

ТАКА ЛИ ? МНОГО КЪСА ПАМЕТ!!! А БОМБАНДИРОВКИТЕ В ЮГОСЛАВИЯ И В РЕЗУЛТАТ - НЯКОЛКО ПОСТОЯННО ВРАЖДУВАЩИ ДЪРЖАВИ ЛЮЛКИ НА ТЕРОРИЗАМ И НЕСИГУРНОСТ. А ИРАК И В РЕЗУЛТАТ ПОСТОЯННИ УБИЙСТВА НА МИРНИ ХОРА И СЪЗДАВАНЕ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА КОЕТО Е КЪДЕ КЪДЕ ПО-ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ОТ УКРАЙНА. И КАК ТАКА РУСИЯ Я ЗАПОЧНА ВОЙНАТА КАТО В КИЕВ ВСИЧКО ЗАПОЧНА ОТ МЕТЕЖНИЧЕСКИЯ ПРЕВРАТ ПОДПОМОГНАТ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ. !!! НЕ НА НАС ТИЯ!!!

Русия не е почвала никаква война, войната почна фашистката хунта в Киев, забравяйки че Съветска Украйна е една измислена от Ленин държава съшита от много разнородни национални парчета и в която е провеждан социален инженеринг по промяна на националното съзнание на местните руси и малоруси в украинско. Но това е двупосочен процес, както се е вървяло в едната посока може лесно да се тръгне и в обратната и изкуствената нация от украинци да се върне в изходно състояние на малоруси и великоруси. Ако Русия беше война с огромния си потенциал за няколко дена би стигнала на полската граница, а не да се бави близо година. Животновъдите от запад да се молят Русия да не почва никаква война защото целия свят си заминава в термоядрената пепел.

Кой те заплашва ?!? оня изрод пъстрият миндил ли? Той господ я е наказал тая мърда. А "Кончитата" / визирам оня модератор дето ми крие постовете" ако още веднъж ми скрие поста ще пускам жалби докато им се завие свят на дир-а ... Това ми прилича на дискриминация и на нарушаване на основните ми права. И тъй като съм се регистрирал чинно смятам, че нося отговорност за думите си и няма какво да ми криете мнението / когато не ви отърва /

Если бригада успешно выполнила задание, она дополнительно получает зш5 тысяч гривен (более 22 тысяч долларов), полк 2ч3 тысячи гривен (около 15 тысяч долларов), батальон 121 тысячу гривен (более 7 тысяч долларов), рота ш0 тысяч гривен (около 4 тысяч долларов), добавил премьер.???????????????те това е за това се боят укро копитецитe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

но можеш ли да ни преведеш написаното ?? не за друго но сигурно е важно !!

3 милиона рубли за ранен 5 милиона за роднините му ако загине. това е цената на живота в днешна русия.

ЕЙ ДИРа , ВИЕ СТЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ МЪРШИ ДЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПРЪКНАТ ... ЩО МЕ ТРИЕТЕ БЕ ... САМО НА ПЪСТЪР СВЯТ ЛИ ПРАВИТЕ ЕВАЛА ? ДА ВИ Е..БА МАЙКИТЕ И НА ВАС ...ПРОДАЖНИЦИ ...ЛАЙНА!

си с този речник дали ти си нормален ??

ти стези идиотски , олигофренски въпроси...КАК мислиш? Нормален ли си?

пъстър свят не ме карай да те издиря и ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА БОКЛУЧИВА , та да видиш как и кого заплашваш със съд и полиция ! БОКЛУК ДОЛЕН ИЗРОДЕН, МАХАЙ СЕ И НЕ СЕРИ ТУКА ... ТОЗИ ФОРУМ Е ЗА НОРМАЛНИ ХОРА , НЕ ЗА ИЗМЕТ КАЙТО И ДА СИ , КАКЪВТО И ДА СИ!

от кога продажните русофили съсипали България ги броим към нормалните хора???

МАЙКА ТИ У ПУТКАТА ....за да се научиш да броиш ...лайнар!

човек, спокоино, бе... тя пъстър свят е ноторно известна луда.. и отдавна злоупотребява с т.нар. си правна професия... макар че по скоро ще те угроби в съда отколкото да ти е полезна като съдя по постовете и... хич не и се връзваи!

За съжаление войната щр продължи защото на американците които дори не знаят къде е Украйна да не говорим че не знаят абсолютно нищо за нейната история им е абсолютно безразлично колко ще загинат цивилни и военни. Важното е да се избият колкото се може повече рускоговорящи. И за помощи и спасяване на икономиката пари няма да дадат но за война ... е всички знаем.

За съжаление, войната ще продължи, докато Русия не превземе всичките южни райони граничещи с Азовско море и не ги свърже с Кримския полуостров. Следва Мариупол. После с апетита идва и яденето т.е. следва Николаев, Херсон, Одеса. Няма значение дали и колко руснаци живеят в тези райони. Днешната цел е тоталното смачкване/ разкъсване на Украйна. Няма значение колко ще страда местното население украинци, руснаци, татари, българи. Русия няма да се спре. Няма значение, че в бюджета не са предвидени средства за издръжка на страдащите. Лицемерните хуманитарни конвои могат да помогнат толкова, колкото хуманитарната помощ за Африка с други думи с нищо, капка в морето. Жалко за хората които живеят в тези райони.

Нищо лошо няма в това, това са руски райони с руско население и руски градове, земя наричана от 18 век Новорусия, подарена от Ленин на Малорусия и направили Украйна. И докато не се освободи Одеса и рускоговорящия Киев гражданската война сътворена в бившата държава Украйна от фашистката хунта, няма да свърши.

ако почнем да се връщаме назад да не окаже, че путлер трябва да си вземе само едно викингско корабче и да отплава с него по нева към скандинавието.

40 милиона самоопределили се като украинци нищо ли не означава ? Украйна на Янукович, различна Украйна ли е ?? Или и тогава и сега няма Украйна, въпреки 40 млн. украинци ?? Не знам но има нещо сбъркано.

Има достатъчно доказателства, годни за съд- за МНС- за руската агресия в Украйна. С представянето им по съответният правен ред не се занимават коментаторите в този форум, а специалисти по право, наречени адвокати. Несериозно и смешно е хора, които не са юристи, да представят фалшиви клипчета от тубата и да твърдят, че няма руска агресия в Украйна.

Като се разгледат доказателствата за геноцид, от бандеровците срещу Донбас и Луганск, ще се разгледат и другите.

ако беше чел малко повече от опорни точке щеше да си наясно, че луганск е част от Донбас. и ти си за съжаление....

Ако ще и хиляда пъти да го повториш всичко това си остава в твоите мокри сънища. Никаква руска агресия няма в бивша Украйна. Но виж престъпниците и фашистите от Одеса ще бъдат съдени.

Ако САЩ действително са решили да се дистанцират от украинската криза, те трудно биха могли да го направят, изоставяйки съюзника си Порошенко. Ако обаче той бъде свален и заменен от прекалено радикални и поради това неприемливи за Запада елементи, това вероятно вече няма да е проблем. Впрочем, при подобно развитие, можем да очакваме, че ще бъде поставен и въпросът за съдбата на полското, унгарското и румънското малцинства на територията на Украйна. То освен това ще доведе до още по-сериозно влошаване на ситуацията в страната, която ще се окаже в състояние на перманентен хаос и война на всеки срещу всички. Това на свой ред би могло да дестабилизира всички съседни на Украйна държави, включително иначе стоящите на противоположни позиции по отношение на украинската криза Русия и Полша. Затова, от недопускането на подобно развитие би трябвало да са силно заинтересовани не само руснаците но и европейците (това обаче не се отнася до САЩ, които не са пряко засегнати от украинската криза и където определени влиятелни среди са склонни да предпочетат пред сегашната стратегия на налагане на демокрацията в Украйна стратегията на управлявания хаос, смятайки, че тя би се оказала по-ефективна в усилията за тотално ерозиране позициите на Русия като голям геополитически играч).

Бой по канчетата на нацитата момчета. Само така. Народа на Украйна ще се осъзнае и ще им направи втори майдан, но този път яйцето, тиквата и турчината ще висят на някоя улична лампа, ако не се скатаят навреме във ФАЩ, както онова копеле от Грузия дето сега е преподавател в университета в Бостън.

След като руските терористи се убедят, че не могат да разцепят Украйна и поне една част от руските терористи бъдат заловени и изправени пред МНС, ще се разплете цялата руска завера с терористите в Украйна. Много доказателства, които бъдат представени в хода на процеса срещу терористите, ще бъдат част от доказателствата за руската агресия в Украйна. Това, че путлер е президент, не го спасява от наказателна отговорност пред МНС.

За сега, имаме голословни твърдения, които сами бандеровците не съгласуват много.

анонимен

Не- доказателства, годни за МНС, са например свидетелските показания на майките на убитите руски войници в Украйна. Те имат документи; доказателства, така, че- има доказателства за руската агресия.Освен това - признанието на путлер кой са "зелените човечета", също е доказателство , годна за пред съд.

След като се убедят, но по трудния начин, че не могат да постигнат целите си като използват Украйна, англосаксите ще я захвърлят като използван презерватив. Тогава ще насъпи истинската драма за украинците. Украйна на хунтата ще се превърне във втората криминална, гнойна язва в Европа след Косово.

Преговорите са безпредметни.Киев загуби войната.Това го казват висшите военни от украинската армия.МВФ спря плащанията,на практика редовна армия вече няма,а доброволците са без провизии и боеприпаси.Най вероятно Порошенко ще подаде оставка до края на седмицата.А на следващия президент единствения ход ще бъде капитолация .Не случайно американците уволниха зам.шефа на ЦРУ миналата седмица.Той лично е ръководил нещата в Украйна.След успеха си в Югославия/той ръководеше свалянето на Милошевич и разпада на Югославия/ сега провала му коства кариерата.

Украйна съществува! Има едни смешни жалки същества, които вече 1 календарна година предричат смъртта й,а тя все им се опъва- не умира и не умира:) Браво на украинците! Така се защитава териториалната цялост на една унитарна държава от руски терористи! Ако украинската армия отслабва , то е време САЩ да се намеси, да се заловят живи терористите и да се изправят пред МНС.

Извинявай,че те репликирам но на това ако казваш съществуване .Живях там три години,върнах се по нова година,нещата с там не са такива каквито ги представят медиите.Трагедията е пълна.Всички бягат кой както и на където може.

Моме, много си некадърна.Ако бях на мястото на господата от американското посолство нямаше да ти платя и долар дори.Не се ли усещаш ,че непрекъснато ги дискредитираш?

Референдумите на Русия - само гледайте резултатите Изборите 1917 1990 год в СССР и Целия Соц лагер всички между 97 99% ЗА властта на комунистите Естония 1940 - 92,8 % - референдум за присъединяване към СССР Литва 1940 99.19%- референдум за присъединяване към СССР Латвия 1940 97.8%- референдум за присъединяване към СССР България 1947 год - 92,72% - за преминаване от Констутицуионна монархия към Парламентарна република в това време 80% от българите лягат с кокошките и стават с първи петли, нямат понятие за радио и телефония, но решават, че са ЗА парламентарна република Крим 95,5% - референдум за присъединяване към Русия Луганск 96,2% - референдум за присъединяване към Русия Донецк 89.07% - референдум за присъединяване към Русия

Ние с колко процента гласувахме на референдум за Лисабонският договор? О, забравих, на нас референдум ни не трЕбЕ, на нас ни казват отвън.

Бай Ставри

Чакай, тук става въпрос за руските фалшификации. Най-новите са Крим, Луганск и Донецк. Русский мир е лъжи, насилие и смърт. Което дойде вече от година в Донбас. В Крим - мизерия и НАСИЛИЕ. Руснаците вече започнаха насилие над татарите. Скоро Крим ще остане просто военна база

Американците не започнаха войната в бивша Украйна, за да бъде тя прекратена с преговори...Каквито и преговори да се водят, каквито и споразумения да бъдат постигнати бъдете сигурни, че Киев ще ги саботира и наруши...

Защо пък "бивша", това ще го обясните ли? Да не би да е станала на нещо друго и да не съм забелязал?

"Бивша" е защото подобно на Югославия се разпадна на няколко образувания и от единна унитарна държава сега има Украйна на киевската хунта, ЛНР, ДНР и Крим, който влезе в състава на РФ.

забравеното пророчество на изтъкнатия украински поет Тарас Шевченко: Погибнеш, згинеш, Украiно, не стане знаку на землi (Ще загинеш, ще изчезнеш Украйна, и от теб няма да остане и следа на земята), има всички шансове да стане реалност.

Шило

Това едва ли ще стане, но Европа няма интерес от нестабилна Украйна, вътрешно раздирана от националистически и етнически противопоставяне. Мисля, че се "компресира" достатъчно.

А така! Смърт на всичко украинци - всичките 40 милиона, тамън да не падаме по-долу от нашия учител, вожд и негово величество Иосиф Виссарионович Сталин!

Отворете днешната страница на Википедията и там има снимка на Райнхард Тристан Ойген Хайдрих - приликата с Путин е меко казано ПОТРЕСАВАЩА!

Видях в Уикипедия въпросния човек. Антропологично няма нищо общо с Путин. Немецът има удължен череп - в задната му теменна част и в челюстта, докато при Путин е обратното. Немецът има удължен надолу нос, докато Путин има малък чип типично руски нос. В телосложенията разликата е очевидна.

Ще ме извиняваш, какво е "типично руски" - дръпнати очи и грамаден нос и руса коса като фините? Или тъмна коса, тъмни очи като руснаците от юга? За руснаците каквито са мултирасови, е много неразумно да казваш "типичен" руснак.

Пич...затапиха те отвсякъде!:)Ама така е то.Като не ти ражда главата мисли тръгваш да коментираш кой на какво приличал!

Кучмата обикаля като разсилен!?

Там са толкова и разнокалибрени циганя, че на този фон Югославия изглежда чистокръвна!! Тези сега тепърва са почнали да се колят!?

Мобилизацията на жени и непълнолетни в Украйна почна да дава плодове. Батальонът Збруч без да искат си подпалили амунициите - 6 убити, 11 ранени.

Шило

Бог да ги прости. И когато дойде моментът, да потърси сметка на тези, които са ги изпратили.

А не трябва ли първо да потърси сметка на отцепниците - маша в ръцете Путлер??????