Калфин: Станишев у нас говори едно, а в Брюксел друго

Ивайло Калфин коментира във Варна направените на семинара на БСП в Пловдив изказвания по адрес на АБВ.

Обратно в новината

Коментари - Калфин: Станишев у нас говори едно, а в Брюксел друго | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато един от тях им го "забие"!

Моникаааа. Обичам теееееее....

Наври мордата си гладна в легена с помия, забъркана от Бойко, с потрепата на Гоцето, кротко лапай ,тая прелест, и недей пърди ?

Ало, Енергото ли сте -не, ВиК -то,- ами и на вас майка ви да......Ало ,Сергей ли е-не, калфата му,-ами и на тебе майка ти да...........

Калфине, че Станешев е поми.р факт е, но ти не си по-малък от него.

Защо Сергейчо Сталинишев още не е в затвора за престъпленията , които е извършил - умишленото изнасяне на папки със секретни документи към организираната престъпност, източването на 700 МИЛИОНА лв от 'Кремиковци' през 2005 - 2009 г., омаскаряването на Цветанов чрез фалшиви компромати за подслушване , аферата 'Костинброд' , аферата 'Хохегер' ?

......Калфин: Станишев у нас говори едно, а в Брюксел друго...... ---- Калфин няма нищо общо нито със комунизма, нито със социализма нито със социалната политика! Той е десен реакционер-слуга на богаташите от запада и да се запише в дясна партия а да остави социализма за истинските социалисти! Стига маски, гримове и демагогии! ---

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ,КРДЛИВИ И ЗЛОБНИ,КАЛФИН Е ДОСТОЕН ПОЛИТИК,УВАЖАВАН В ЕВРОПА,НЕ СЛАБАК И серГЕЙ!

Много грозно поведение имате г-н Калфин. Хората винаги са имали една поговорка "Не плюй в кладенеца от който си пил вода, не се знае дали няма да ти се наложи да пиеш пак оттам"

В КЛАДЕНЕЦА СА:Д. ПЕЕВСКИ,ДОГАН,МЕСТАН И ПРОЧЕЕ АНТБЪЛГАРИ С КОИТО ЧУЖДЕНЕЦЪТ серГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ СЕ МЛЯСКАШЕ ВЧЕРА НА МОСТА,ВСЕКИ ПЛЮЕ В ТОЯ КЛАДЕНЕЦ,НА ТИЯ ИЗЕДНИЦИ БЪЛГАРСКИ ПЛЮЯ И АЗ,КАЛФИНЕ,ПЛЮЙ!!!!!!!!

Къде се покри този Серко? Откога го дебна да го срещна!

AKO СТЕ ПРОТИВ ФАЩ И ГОСПОЖА"майната му на ЕУ" ПЕТИЦИЯ ПРОТИВ СТРОЕЖА НА КОМАНДЕН ЦЕНТЪР(ЩАБ) НА НАТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ http : // www . peticiq . com/forum/123330/start/325 -->>Премахнете разстоянията между точките и препинателните знаци!

КУРВИТЕ НА АГЕНТ ГОЦЕ СЕ СКАРАХА :)

НАЙ-ДОБРОТО ЗА ХУНТАТА ГЕРАБВ Е ...АМИН

Политикантсването е вредно! При него винаги има две съперничещи страни, които се уязвяват, клеветят, очернят и въобще не ги е еня за важната задача - подобряване положението на хората!? Това е и причината за отвращението , което обикновените хора изпитват към политиците!

ФАЩ и ФЕС ще лапнат дръвцето скоро....

,,..Калфин: Станишев у нас говори едно, а в Брюксел друго..,,??? на кого от двамата ,,евреи,, да вярваме!!!

Напълно точно изказване за мимикрията на БСП и Станишев! Във всичките си изяви Калфин показва последователност и компетентност на интелигентен и достоен европеец! За съжаление е като бяла врана всред нашенската простотия.

Баща ти Калфин и Майка ти Пръмовица почти ни продадоха !!! Ти като техен син същото ли смяташ да направил, а ??? Идва народния съд... Помисли си... Нямаш много време!!!

Червена куха тиква.

Много коментари показват, че БСП все още не е социалистическа партия. 25 години минаха, откак БСП официално скъса с комунистическата си същност. Вероятно много нейни членове си мислят, че това е камуфлаж, за пред Европа, за пред света. Продължават да живеят не в реалността, а в някакъв си собствен паралелен свят! Ако моето мнение е вярно, възможно ли е подобна партия да се отвори към обществото, да се припознае от нови, млади хора. Така партията се капсулира, хардлайнерите втърдяват редиците си. Така със сигурност се върви към третото място. Станишев говори за кметски места в София, Пловдив, Варна и Бургас, за победа на президентски избори, а те се очертават трета политическа сила!

ЧОВЕЦИ, КУСАЛИ ОТ ЕДНА ПАНИЦА, РАСНАЛИ, ПОРАСНАЛИ, СЛУШАЛИ ЗАЕДНО, УЧИ МАМА, УЧИ ДА НЕ РАБОТИШ, И СЕГА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ, И ОЩЕ ПО ВЪРХОВЕТЕ, ПРОСТО СЕ ЧУДЯ НА ТЕЗИ ДЕТО МАЛКО ИЛИ МНОГО ГИ ПОЧИТАТ И ИМ ВЯРВАТ И НА СЪСЕЛА И НА КАЛФИН?????? ГНИЛЯК, ПЪЛЕН ГНИЛЯК!!!!

го предложи за премиер ??? такива номера са по недостойни от този дето духа баницата

Идва ново ляво без БСП и АБВ

да обвиниш станишев в демагогия е като да обвиниш едно дете, че казва мама

Всички сте боклуци и бащите ви и дядовците ви . Вие окрадохте България всичките политици на прехода и вашите мафиотски партии крадци и мошеници ...

евреите се хванаха за гушите --наш моше калфин и жид станишев

Станишев е патологичен лъжец и се беше обградил с такива в БСП. Психопатията не се ограничава само в рамките на масовото разбиране за убиец. Психопат е човек, който има малфункция в провеждането на сигнали между определени лобове на мозъка, при което му липсва чувство за отговорност, не изпитва емоции, свързани с емпатия и други подобни просто липсват като способности у него. Станишев носи всички белези на психопатия. Тези хора се учат как да реагират и симулират емоции. А всъщност слеват съвсем директно чрез манипулация личния си интерес. При това "забравят" кога какво са говорили, действат а момента и по най-прекия личен интерес. Те се учат на театър от другите, които изпитват угризения, имат съвсет, страдат за някого и т.н. Психопатите са театрали, но за кратък период. Разкодират ги самите обстоятелства, на които комбинаториките им не издържат. Станишев е типичен пример. Психопатичен театрал. И респективно лъжец.

СерГей има много хляб да открадне и изяде за да заприлича на човек!!!Явно гена на еврейската му майка/от Биробиджан/ е доста силен?!?

Hаи-голямото зло в бсп е Cтанишев ! Aко не се отbрват от него вbобще не ги виждам пе4еливши в бbдещи избори ! Bпро4ем те си го знаят !

Прав си Калфин ,не сме с толкова къса памет и помним ,че ако не беше Станишев нямаше да бъдеш евродепутат и кандидат за президент !Правилно казваха възрастните членове на БСП за теб ,един път предател ,винаги остава такъв...Ти си човек без морал .

ногу си прост бе другарю...жида станишев ли ви избира за депутати вас или червените лумпени 1515

безрамникът СТАНИШЕВ ВИНАГИ Е ГОВОРИЛ ЕДНО, А Е ВЪРШИЛ ДРУГО! АКО ИМАШ СТАНИШЕВ ЗА ПРИЯТЕЛ, ВРАГ НЕ ТИ ТРЯБВА! Сергей Станишев 30 май 2014 "Станишев официално обяви, че няма да става евродепутат. Твърдо съм тук, взел съм решение, увери той журналистите в парламента. Oтказвам да бъда евродепутат. Така, че не правете драми напразно" Сергей Станишев 30 май 2014 "100 пъти казах, че няма да съм евродепутат, заявих пред цялото общество, че нямам намерение да ставам евродепутат. Потвърждавам тази своя позиция, след като отговорих на този въпрос над сто пъти. Всичко останало е само злонамерена спекулация, казва Станишев, съобщиха пресцентърът на БСП". Мая Манолова 20 януари 2014 "Лидерът на БСП Сергей Станишев няма да става евродепутат. Това заяви зам.-председателят на парламента Мая Манолова (БСП) на пресконференция в Кюстендил" 24 юни 2014 "Сергей Станишев ще става евродепутат. Станишев обяви още, че е подал молба в 17.34 ч. на 23 юни - в последния възможен момент за напускане на НС и че става депутат в Европейския парламент"

А Вие сте демагог и човек който няма чест. Вие в првителство на ГЕРБ това е безсрамие и безочие.

В Европа социалистическите партии правят коалиции и с десни партии (днес в Германия), понеже европейските социалисти работят ЗА НАРОДА, а не за определени ПАРТИИ! Това руските комунисти в България от БКП не могат да го проумеят!

Нима Вие го проумяхте. Аман от ГЕРБЕРАСИ.

Сергей Станишев не е демагог! Станишев е подъл, долен, дребен лъжец, безсрамен подлец и мерзавец! Станишев няма характер! Станишев няма морал!

АБВ= ГЕРБ=ЛЪЖА И МУТРОДЕМОКРАЦИЯ!

Няма значение какво казва Калфин. Той вече олекна. Сам се изплю на суратя си. Веднъж, като извърши предателство спямо тези, които му дадоха шанс, да стане министър и кандидат президент. И втори път се подигра с тези, които го изпратиха в парламента сега. В момента играе ролята на салфетка, а това не е достойно. Добре е да помни, че все пак на Станишев дължи уважение, защото той му даде шанс на времето. За да бъде уважаван човек, трябва да умее да уважава.

Единият червен и другият червен, но общото между двамата най-вече е, че са червеногъзи бабуни! А бабуните ги знаете - от тях може да очаквате само маймунски номера!

Калфа, коя партия те направи известен политики и с чия подкрепа, дали пък не беше точно на Станишев напорави политическа кариера,,Кой беше външен мимистър в неговото правителство? Кой те подкрепи да станеш евродрпутат.Неблагодарник голям си и предател гаден

Станишев кой го направи, бе тарикат? Елена Йончева ли?

Честно казано Калфин се справя много добре в правителството. Ако той бе начело на БСП, щеше да е добре и за БСП и за България. Серж е парашутист, докато Калфин е както казват самонаправил се.

За да стане ,ние трябва да го изберем ,но Калфин никога не е бил част от БСП .

ГЪРЦИТЕ НАПРАВИХА ТОВА КОЕТО ТРЯБВА. КОГА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ??? СИЛНА АТАКА СИЛНА БЪЛГАРИЯ!

Как разбра бе агитатора? Има няма два три дена и всичко ти се изясни?

Точно Калфин през 2006 год е подписал договор за 4 американски бази в страната ни,Не са на НАТО.Безмер,Граф Игнатиево ,Ново село и в Айтос някакви складове.Никой не е питал народа.Когато К.Райс стъпва на летището през 2006 год .в София става земетресение.Природата също реагира по свой си начин.К.Райс подписва договора за базите ,ползват ги безплатно.Все по рядко се вижда слънце и ясно небе.Това не говори ,че Калфин е социалист.Най големите комунисти след 1989 год с четката набързо се пребоядисват в разни цветове.За другите му дейности може и да са правилни.

Аллах акбар!

Когато посрещаше К.Райс, Калфин щеше да се разтопи от мазнене!

Въпрос към Всички-Ни : - В случай че Калфин Воистине-захвърли партийното 'расо' - бихте ли приели да го Препитаме като Кандидатура за Работните Групи ?

СЕ ПОЗНАВАТ ПО ОСАНКАТА И МАНИЕРИТЕ.... ПЛЕВНАЛИЕВ....ОБЕР КЕЛНЕР...ВИНАГИ УСЛУЖЛИВО УХИЛЕН ,С ПОКЛОН И ЖЕСТОВЕ НА СЕРВИТЬОР ПОСРЕЩАШ НЕЗАВИСИМО КОЯ ПРОДОХА И ПОСОЧВАЩА МУ МАСА ЗА ПОСЛЕДВАЩО ОБСЛУЖВАНЕ.... КАЛФИН....РОДИЛ СЕ С ИМЕТО ,ОСВЕН,АКО НЕ Е ИЗРАСТНАЛ ОТ ЧИРАКУВАНЕТО НА ДЯДО СИ....ВИНАГИ ПРИВЕДЕН,В РОБСКО ПРИМИРЕНИЕ...САМО И САМО ДА ОГРЕЕ ТОПЛОТО МЕСТЕНЦЕ ЗА ДЕБЕЛИЯТ МУ ...ЗАДНИК...

А бе вие чули ли сте, комунист да лъже, и циганин да краде!

ФАЩ и ФЕС ще лапнат дръвцето скоро....

Гей Станишев и Моника Станишева са лукави създания, които правят всичко, само и само България да бъде затрита от картата на свита. По лукаво изчадие от Гея е само бея (Местан - агент Павел - 6-то ГУ).

А Злодея!

Браво, Калфин, абсолютно прав сте за този плужек, Станишев. Няма по-голям демагог и наглец от него. Щом се събра и целуна с Местан и заедна набутаха България в седма глуха, в нтерес на обръчите от фирми т.е. бг мафия, представена от ДПС, за какво фоворим.

Станишев е евреин, а евреите са царе на демагогията.

Дрън, дрън ярина! Калфин да внимава с плановете за ново прецакване на българите, под формата на пенсийонна реформа. Също и да наложи облагане в съответствие с доходите, а не бедните да издържат държавата.

Винаги до СЕГА са съществували само ДВА вида диктатура наложена върху ВСЕКИ човек - ОТКРИТА (фашизъм и социализъм) и СКРИТА, маскирана като свобода, и представителна демокрация. Понеже хората не въстават срещу това, че са свободни, когато МИСЛЯТ, че са свободни, тази форма е много по-опасна, защото тя МАНИПУЛИРА съзнанието на стотици милиони хора по света и ги ПРЕВРЪЩА в послушни РОБИ. Основната сила, която решава КОЙ да спечели в днешно време при представителната демокрация (скрита диктатура) - това са насилието, парите и свобода (средствата за масово контролирано осведомяване и дезинформация - медии). С тези инструменти работят шепа алчни и болни мозъци (политици и духовници) "представители" на представителната демокрация (скрита диктатура). Републиканската форма на управление е СЪЩО скрита диктатура, маскирана като свобода и демокрация, защото и тя включва ВИНАГИ ограничена форма на демокрация, при която ПЪЛНИТЕ й права се държат ВИНАГИ само от ОПРЕДЕЛЕНА група (шепа) хора (политици и духовници). С една дума - ПРЕДСТАВИ си демокрация, защото ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА има САМО в мислите Ви, но НЕ и реално. Демокрация ВИНАГИ е само едно - постоянна ВЛАСТ и ДОСТЪП до реална (пълна) ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин (ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ, като Швейцария и Исландия). В представителната демокрация чрез фалшиви и фасадни "избори" се изземва от шепа представителни политици и духовници ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин, и се налага ВИНАГИ върху ВСЕКИ гражданин ЗАБРАНА за достъп до реална (пълна) ИНФОРМАЦИЯ, а това се нарича просто, психо-соматична ДИКТАТУРА. Моля Ви, запомнете това добре, робите НИКОГА нямат право на постоянна власт и постоянна реална (пълна) информация. Робите имат САМО едно право, а то е, ти АНОНИМНИЯ роб, ВИНАГИ трябва да се подчиняваш (гласуваш) безусловно на господарите си (шепа "хора"). Това е ВСИЧКО.

Няма случай в българската истотория,когато БСП да не са лъгали и демагогствали,както и няма по-престъпна партия от нея!Хората вече не и вярват,а и тя няма с какво да излъже,напълно износена е и с лъжите си!При нови избори ,едва ли ще стигне 4%!

Абе най -големите лъжци са в "партия" герб ....Историята на България не познава по-големи и по-продажни политици от тези , които в момента ни управляват начело с тиквата ......

Будалите са само 20%, но за сметка на това са постоянен ресурс. Това е най-големият проблем в момента - да бъдат иззети от ръцете на Партията.

Калфин е единственият български социалист, когото уважавам. И в ЕП винаги е защитавал интересите на България, разумен е, знае, че социална политика не се прави просто с теглене на милиарди, които да се раздават на бедните, а си трябват реформи. 5-6ма добри министри има в правителството и той е един от тях.

Добрее,ще почерпя.Циганката,която ме хвалеше умря.

че нищо не вдяваш от икономика. Явно си уважаващ една дребна душица какъвто е Калфин, едно кученце на каишка във властта.