В Македония осуетили опит за държавен преврат

За пръв път в историята на независима Македония се прави опит за насилствено сваляне на конституционния ред, заяви вътрешният министър Янкуловска.

Обратно в новината

Коментари - В Македония осуетили опит за държавен преврат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Публикувай цялата новина! В опита за антиконституционен преврат са участвали и чуждестранни спец служби. Стига с полвинчати новини, все пак можем да четем и чужди сайтове. Стига сте се слагали...

Македонска тройка- двама правят секс, третият с нож в гърба.

А дано по- скоро тая измислена държавица изчезне от картата на света! Даже в Африка няма по- смешни племена от македонците.

Присмял се хърбел на щърбел

Видно от т.нар. македонска преса е ясно, че управляващата ДПМНЕ-ВМРО разчиства сметките си с опозицията от СДСМ(наследница на бившите комунисти в бившата югославска република). На всички отдавна им е писнало от т.нар. управление на Груевски, но за момента няма алтернатива,тоест читава политическа сила, която да вземе властта и да реши проблемите с името,членството в ЕС и НАТО, което Груевски умишлено бави и протака.

obedinenieto pravi silata ! Ako se obedinim s FOROM v edna golqma Bylgariq w Evropa ste imame bydeste i ste se preborim s turci i albanci . Tova e pytq !

Edno make -unak,dve maketa -cheta!Chetiri-prevrat!Na vnimanieto na MBR I MNO-da ne se dopuskat poveche ot dve maketa ednovremenno v Bulgariq,che kakto sme s taq mnogobroina armiq i kakto policiqta ni pazi...otidohme i se ne vidqhme 100 godini pod makedonsko robstvo!Nqma maipat,ei!

България трябва да обърне повече внимание на реда в Македония и е показателно че след като македонците приеха бежанци албанци те се вдигнаха на бой и се наложи България да им подарява танкове за да се защитават и сега втория им офицялен език е Албанския и на ръководни държавни постове има албанци.Дори македонския посланник в България е албанец с фамилия Спахио, което е показателно,че нещатата не са добре там.

Постановки от селски вечеринки стил КГБ.Дайте нещо нова

Чета умните и язвителни излияния по-долу и се възхищавам на смелостта на наследниците на народа,допуснал да преведат през половин Бугариа само с две заптиета ,най-великия си син и национален герой-Васил Левски и да го обеси един циганин пред българска публика. Иначе пред компа сте много смели и умни!

Там е разликата маке :) Ние бугарите си снаем че сме мишлета и си траем, държим си главите наведени. А на вас затова цял свят ви се смее, защото сте по-големи мижитурки и от нас, но се мислите за голяма работа... От де тая мания зя величие, не ви знам, нодобре че сте вие, да ни зябавлявате ;)

..какво подобие на умно и язвително изказване....ние има с какво да се гордеем и има и с какво да не се гордеем..а вие нямате нищо, ..ооо, и няма и да имате ..

Интересно с какво се гордееш? С изоставените села и цели райони ,разрушавани от циганите,с кадърни управници ,с фалиралата икономика или с високата прпусквателна способност на Терминал 2.

Прав си Тодор25, но в утрешният ден България и БЮРМ, пак, ще са заедно, докато Русия и Украйна никога.

2041г., Гъоешево, граница, табела: БЪЛГАРИЯ АЛБАНИЯ! А дано и по-скоро.

2042 г.-Силистра-табела Турция-Румъния. Юндола-табела Турция-Албания,може и по-скоро.

А Вие от сега можете да тренирате, тупайки се в гърдите и викайки", ФИТКА" и за румънците, "МИСИРКА"!

Боклук!

Макетата си измислят сюжети за историята която ще пишат след време.....

мога да си представя за какъв преврат става дума. За справка - преди години воюващи лидери на водещият им синдикат се замеряха с ролки тоалетна хартия в супермаркет. Та и в този преврат ми е интересно с какво са се замеряли.Пародия си бяхте, братя македонци, пародия ще си останете. Това е положението!

четери човека и преврат.ха ха ха.измислената"македония".другият пат да опитат с пет човека.може и да успеят.точно пет им трябват за парламент и правителство.

Тююю жалко. Едни трезвомислещи хора да се вземат оружие в ръце и веднага ще ги заключи тоталитаризма...

Защо ни занимавате с измислени проблеми за измислени неща за измислени държави?

Тия по-скоро са планирали група за групов секс и тъй като съпругът не е бил съгласен него са го задраскали.

Познайте кой ще прави преврата?Сетихте ли се, да Путин е.

И прочее България трябва да си прибере Македоиния, Западните покрайнини и Беломорието!

За да ги напълни с роми и орки ли?

За да потънат в мизеря ли? Ти виждал ли си Беломорието?

а ти виждал ли си черноморието фес ? балгаря е древна с велика исторя и светло бадесте не е далеч денят в които повечето балгари по света ще се варнат у дома гаранзя за това е факта че за парви пат в наи новата ни исторя имаме на власт обединени всички патриотични и способни балгари

Зависи как го мислиш. Ако ще е с лозунги и "твърди" действия-това са приоми от преди век. Начина е по немски-немците с яка икономика си взеха Европата. Лошото е, че ние не сме по работата, а по лозунгите...

Един кратък исторически преглед на района и появяването на "новите държави" Босна и Косово, ще ни покаже най-добре, кога македонците ще търсят спасение у нас. Разминаване няма. Няма вечна измислена държава.

Нараства слагането на марионетни правителства в Европа и организиране на цветни революции от страна на ЦРУ. По обяснението на македонските власти, чуждестранни служби са дали много записани телефони разговори на президента и депутати от властта, с разни компромати и снимки на опозицията, с цел да изнудва за служебно правителство и предсрочни избори. Мисля че всичко е свързано с преврата в Украйна, и търсят подчинени правителства и пушчено месо.

Гербът кърти мифки: лъв в аквариум.

С похлупак отгоре, да не изкочи и не се "увади" на сухото :D

Македония е българска,езика им е български,историята също са я взели от нас!Ако един ден не си я вземем..

неке ме биде за комита, много пърдам и кашлям, ке предадем четата

шума ке ручам, комита ке ставам магаре ке продам, пищол ке купим

а от луната 6 снайперисти гледат към македония Луно, луно - земльо македонска

подводницата заседнала у пекоко на Вардаро и не могла да са включи в преврато

Ну Заев, погоди!

Е, сите повервааме, дека ке я катурали владата! :) D)

Да.... и всички с били против Александър Македонски....

Това е по сценарии писан от Станишев, де го сега техния Цацаров да даде една велика пресконференция!

Нашто с тефтерчетата беше по-готино. Пак се явяват като лоши имитатори.

Поредното активно мероприятие на Груйо. Вдигнал е мерника на Заев...

santina53

Верен, смислен и точен коментар.

ако всяка група от 5-10 души която пие, псува и се забавлява се тълкува като подривна група, то тогава на нас във форума не ни мърда присъда за подривна дейност!

Това, че Жельо подари Македония на САЩ, не означава, че е загубена на 100%. Един ден ще си вземем това което си е наше. А там където има компромати, то се знае, че ЦРУ разполага с тях и шантажира цяла Европа. Македония не е изолиран случай.

А защо смяташ, че Русия, Великобритания или някоя друга от заможните държави не може да прави същото. Аз дори смятам, че някоя от европейските страни в по-голяма степен е заинтересована да го прави. У нас също не е по-различно. Плановете се спускат от Москва или Берлин, а тук ни се налага да ги изпълняваме.

Ама извинете кой план спуснат от Москва сте изпълнили? И защо говорите за Германия като за някакъв фактор? Извън ЕС Германия е никой.

Mnogo ти е крив снайпера. Желев направи това което всеки един българин би направил в този момент. Би ги запазил от войната тогава. Това, че ни плюят е заповед от Кремъл и Белград, но какво от това, бебето нали е цяло. Като порасне, ще се освести.

magit@abv.bg

Ами дай да скланяме на всеки глава, който иска от България да си прави държавица а? Ние имаме опит викаш? Много лицемерен коментар.

Бебето е болно от шизофрения и не се знае коя страна ще вземе връх. Аз лично залагам на албанската.

Този Зоран Заев не беше ли "бугарофил"?Сега фиромите ако не изкарат България виновна в опит за преврат, те на.

от мишка слон

Според мен тая влаинка нещо лаже.

Тия сигурно са твърдяли.че Мандела не е македонец

Може и за Дилма Русев да са спорили. Вагабонти.

Точно така, те твърдят, че е от Габрово в Пиринска Македония, отново не проверяват информацията.

ПоДпомага, народа, ексЦесии и главни букви в началото на изреченията. Това са грешките на един "интелигентен"...

заплашили са ги че ще разкрият на цял свят че "македонска"нация нямa . ами че са си чисти балгаре.

Били са! Сега чистите българи в Жългария не са българи. Няма никакво чувство за национална принадлежнсот, а ти говориш за откъсната територия като македония....

тия,щото никой не ги бръсне за слива,решиха да си направят една постановка,че да влязат в световните медии,па белкем някой се сети за тях!

що е маке....все е....лаино..хихихи..

Kalin

Нещо много пришито с були конци ми се вижда.По прилича на разчистване на сметки.

Съпруг, съпруга и двама техни приятели правели опит за държавен преврат!!! Най-вероятно вината им е, че са се запили и са псували властта. Македонска работа.

Интересно е съпругата кава роля е играла в тази постановка?

ето за това у нас е важна ролята на дпс, да потпомага за вътрешнят мир и сплотеност на народат и да няма такива ексесии ,ние интелигентните варналии сме винаги зад дпс и бсп!!!

Абе селска пръчко, варналии са добитъците от делиормана и добруджа дошли във Варна преди 5 , 10 години. Иначе тези дето не сме от дпс сме ВАРНЕНЦИ. Анадънму!

TИPAMИCУ

Анадък! Сен кьорт олдум му?

Ти, "интелигентният варналия", първо научи правописа и тогава коментирай ! Иначе, надали има интелигентен варналия, който би подкрепил БСП и ДПС.