Станишев: Не е даденост Борисов да стане президент

Не е нещо неизбежно кметовете на големите градове да са от ГЕРБ или следващият президент да бъде премиерът Бойко Борисов, смята Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Не е даденост Борисов да стане президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България не е лява , премахнете името България от наименованието на Вашата партия

ivo10

Тоя очилат плъшугер трябва да бъде разследван и съден за заговор срещу държавата, организиране на държавен преврат и съучастие в дестабилизиране на обществото и банковия сектор. Ако имаше прокуратура и съд това щеше да се случи, като във всяка нормална държава.

А моят разказ е, че през последните 70г БСП е управлявала явно 62г и резултатите са на лице. През останалите 8г управлението и не е съвсем явно, но е доминирано от нейни кадри.

Даденост е даденост е мръсен съсел. Ще стане Борисов президент.А теб няма вече кой да те чуе. ИЗМРЯХАААА.

Единия продажник,другия антипродажник?Абе я не ме занимавайте с ваште простотии.

А бе на този името му със С ли започваше или с Л? Че не съм го чувал отдавна и забравих. Мирише на Л...

Много правилно го е казал, цитирам: да представи на хората левия разказ. Да, Станишев има за цел да представя убедително разказ. Това пишлеме все още вярва, че политика се прави с бедителен разказ. Казвах ви, че е болен. Психопат лъжец. За такива не е важно какво ще направиш, а как ще излъжеш. И това си и правят - лъжат. Дргите като него са Манолова и Миков. Това са откровени мошеници, даже си го и каза Миков на група студенти! Човекът им каза, че са наивници и че не се прави това, което се говори. На прав текст! Това са уроди. Други такива болни мозъци работа немогат да си намерят. Той Станишев не е работил и един ден де. А не знам Манолова дали би могла да се впише като адвокат пред друг съд, освен пред липсващия български съд. Тя е битова простакеса, подбрана от Станишев на принципа на подобието със самия него. Време е нацията ни да различи такива хора и да ги изхвърли от позиции, от които могат да влияят на развитието на нацията ни.

На изборите ще засвидетелстваме,отново,голямата си ОБИЧ и ПРИЗНАТЕЛНОСТ към ДРУГАРИТЕ.Защо се скри в Брюксел след "Голямата победа"през май?Нахален,нагъл и безочлив Плъх.

Този фалшиво - ляв индивид пак се размириса.

ДЕЦАТА, ВНУЦИТЕ И ВСИЧКИ ПОДЛИЗУРКУВЦИ НА ЦК НА БКП СЛЕД 25Г. ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПОДВИЗАВАТ В СТРАНАТА И НИЩО ДА НЕ СЕ ПРОМЕНИЛО ОТ ЕПОХАТА НА БАЙ ТОШО

Е, унищожението/ с 2 000 000 по малко/ и рушенето не е ли нещо?

Да не е луд Бойко Борисов да става президент , та каква роля изпълнява президента -никаква , няма никакви правомощия , на тез много им се иска да стане президент за да го елиминират, надявам се да не се кандидатира!

Това нещо защо е в България? Защо още смее да дава акъл? Ай с....

Другарю Станишев, вие не сте в ред.

Не е даденост БСП да надхвърли 4% бариера на изборите и да влезе в парламента.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

ало,пицарията!в Шабла започна десант на сапьори отUS!строят поннтонен мост да акостира КОНСТАЛЕЙШЪН.ще свали на брега ядрени остановки!бягай впротивоядрените убежища под парт. дом!!!!

Станишев: Не е даденост Борисов да стане президент вместо мен.

Очевидно залповете на Аврора продължават да кънтят в кухите глави на много хора. Напук на казачоците и кючеците, трудното за България е към края си. Още малко и сме в Шенген, а еврото ще е национална валута.

Ние в Пресцентъра на Партията искаме да изразим своята убеденост, че тази година в големите градове ще постигнем балотаж. На него нашият кандидат ще заеме престижното второ място, а кандидатът на ГЕРБ ще остане предпоследен.

"БСП спи и се храни при Георги Гергов" Много точно и правилно...при кого да спят и се хранят...много ясно при "Знатния свиневъд"....Той знае как се обгрижват такива твари....

" БСП ще има бъдеще, ако съумее разбираемо и убедително да представи на хората левия разказ за това каква България искаме и ако го отстояваме последователно, посочи Станишев." Вашия "ляв" разказ го живеем от 1944 година, "социалисте" десен днес...

докато има такива като серж и дудука, които да имат постове и глас в европа, българите няма да вярват на ес и идиотските му ценности.

Мале-е-е...колко Матросовци има на амбразурата! Е, защо не видите и другата тема "Борисов пред US-бизнеса: Не бива Турски поток да ни изолира"- там герберското присъствие е много слабо - или изоставяте вожда си, или просто няма какво да кажете? Аре дайте малко подкрепа, де! Да, Станишев е за трепане - спор няма. Но поне едно трябва да му се признае - не лазеше пред господарите си като Борисов (или поне не явно), и на въпроса "А сега какво ще правите?" никой не е чул от него "Ами каквото ми кажете!" (Б. Борисов във Вашингтон). Така че, стягайте редиците, нещо много сте се олабили!

Станишев си лазеше пред СССР, доколкото му позволява Европа, което е грешно. Хем се е разкрачил между два стола, хем ако не лази пред правилната сила, скоро тя го одупва и в резултат пак лази, но вече одупен. Виждали сме го веднъж през 1996-1997. Сигурно и американските пратеници са го намекнали тъкмо преди спирането на Южен поток. Хубаво е да си отстояваш интереса, но да бъде с мярка, защото твоят винаги граничи с нечий друг и ако го настъпиш лошо...

Е не беше ли неговото правителство, което спря ЮП след посещението на тримата задокеански влъхви? А Драго Стойнев, дето натресе Уестингхаус, не беше ли негово лично протеже? Вие откъде падате бе, хора?

ба не лазеше!кой ходи в сараите да моли доган да го сложи за прем. след орешарски щото му пада репутацията?КОЙ СЪСЕЛ КОЙ КОЙ?

ТОЗ СЪСЕЛ ИЗПЪЛЗЯ ОТ ДУПКАТА, ХАХАХА

...думата....

Съселът изпълзя от дупката ...

БСП ще направи коалиция с ГЕРБ, ДПС, Риформаторчетата, и други знайни и незнайни партии. Следващите избори ще има само една коалиция, тя ще се казва ПСП - партия за спасение на политиците. Лозунгът и ще бъде ясен и лесен за запомняне: - Умори пенсионер, спаси политик!

А бе недоразумение нищожно, от теб нищо не зависи относно това кой ще е президент или кмет...

На тоя не му ли онръзна ББ да го бие като тупан на всички избори. Колкото пъти се появява, толкова пъти хората се втурват да гласуват за ГЕРБ.

Много смешно ми става, когато комунистчетата започнат да повтарят до втръсване някои опорни точки с цел да ги набият в чугунените глави на селскоциганския си електорат, Една от тях е, че са най-демократичната партия. И да си призная, взех да им вярвам. Само че мисля да казват не само демократична, а и психоклинична. Как иначе да си обясня, че акъл за изборите ще им дава и те ще му пляскат не кой да е, а Сергейчо, този регистрирал в над сто годишната им партия най-дългата поредица от загубени избори. Ами само луд може да му повярва и само демократ може да изтърпи такова дебелоочие и да не го прати в Украйна.

БОЙКО БОРИСОВ ПАТРИАРХ!!!

Заядливо мръсно гадно геиче;Барабар с циганката до него Унищожи ни и пак е на свобода Виденов е нищо пред този геи унищожител на нацията Aко изобщо можем да кажем ч съществуваме все още като нация

И ТИ НЕ СТРУВАШ!!!! И ТИ СИ СЪЩИЯ КАТО ГЕРБ.

Вярно ли е, че Яне Янев е назначен за съветник на Бойко Борисов? Па тоя не искаше ли да го уволнява и какво ли не говореше за ББ? Боже, наистина политиката е мръсно нещо!

НА НАСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НЯМАЛО ДА ХУЛЯТ ГЕРБ!!!!!!!! МА ВИЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА СЪЩЕСТВУВАТЕ БЕЗ ИЗМИСЛЕН ВРАГ?????? СЪМНЯВАМ СЕ.

тоя плъх пак изпълзя от дупката в която избяга, не можа съвсем да затрие българия , но много му се иска все още да може

С едно уточнение, че замъка в Швейцария в който сигурно живеят с "Люински" не е дупката от която изпълзява. Лятото по разни яхти го бяха снимали, а тука идва само да хвърля пясък на бедните в очите.

То не е речено, ама Станишев работи за ББ и ГЕРБ. Дано да не успее!

СерГЕЙЧЕТО, трябва по - често да се изказва, за да може да ускори затриването на подлогите на ДПС. Ако До'ан няма подлоги, партията му е едно НИЩО. Е, понякога ще се намери някоя Бяла Златка, за да се подлага и тя на сараите, но това няма значение.

Ще влезете в "битка за ценности"?! Вие Г-н Станишев това правите с Борисов вече 6 години - борите се ДА МАТЕРИАЛИЗИРАТЕ вашите ЦЕННОСТИ!

за кой ли път не позна мълчанието злато

"На семинара ще бъдат излъчени основните леви послания за предстоящите местни избори". А КАКВО СТАНА СЪС СТАРИТЕ ЛЕВИ ПОСЛАНИЯ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ? 20 Февруари 2013 "БСП обещава данъчни реформи и по-високи доходи, ако спечели изборите. Пенсии до 1575 лв., нови заводи и летища. Друг важен ангажимент на БСП е да се разкрият 250 000 работни места". 15. Февруари 2013 "Ако дойде на власт, БСП обещава да премахне плоския данък. Програмата е красноречиво озаглавена "БСП прави завой наляво, поема ангажимент за откриване на нови 250 000 работни места". Мотото е "Мисли първо за малкия и "Давай предимство на българското". 21 Февруари 2013 Станишев "Ако управляваме пак, ще продължим АЕЦ "Белене". Самото строителство на атомната централа би създало 50-60 хиляди работни места" посочи Станишев. 02 юли 2013 "Социалистите ще махат данък-лихва" (не го махнаха, а намалиха го с 2%) 15. Февруари 2013 "БСП обещава ляв завой, отмяна на плоския данък и щедри социални стимули" 26 Март 2011 Сергей Станишев: "Хората не ядат асфалт" и "Асфалта не се яде" 2 декември 2011 Сергей Станишев БСП: Увеличаването на пенсионната възраст е нагло и шоково (20 декември 2013 Хасан Адемов БСП/ДПС: Възрастта за пенсиониране ще се увеличава)

Че кога БСП е спечелила изборите????Все още има политически и икономически ограничени хора, които гласуват не за БСП, а за ГЕРБ, ДПС, Деформаторите , "Патриотите " и т.н. Ако бяяхте гласували за БСП и тя беше направила самостоятелно правителство, щяха да са удовлетворени интересите на обикновенните хора, а не на експлоататорите....

вярно ли ве? сам не си вярваш

Другарю Сергей, колкото повече стоиш близо до БСП, толкова повече работиш СРЕЩУ БСП, или по скоро за противниците и ... не го ли разбираш ...

Стига сте си мерили п...те Вижте държавата на какво прилича.И двамата сте еднакво" велики"

серГЕЯ и бсп ПОЗВОЛЯВАЛИ?!??? :))))) Уважаеми сънародници, НА това му се казва ОПТИМИЗЪМ! (въпреки, че това е слаба дума)

Станишката си ближе лай..та

Човека се изсра преди една година. Обърсаха му л. и сега отново идва на чистото. Дано никой не му се хване.

едно голяяяяяяяяямо Л..но

е няма друг такъв гьонсурат като станишев!