НИХМ предупреждава за опасност от дъжд и вятър

Оранжев код за дъжд и вятър е обявен за областите Смолян, Хасково и Кърджали за днес от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.

Обратно в новината

Коментари - НИХМ предупреждава за опасност от дъжд и вятър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярвам на болките в ставите и на силния световъртеж, както и сънливостта. Така съм от сутринта, до вечерта би трябвало да завали силен, пороен дъжд и ще се стабилизирам. Ако не завали, също. Ама чак утре. Това е за района около София! :-)))

Тези неща са ти от ЕГН-то... Когато човек е млад не е такъв прогнозатор.

А аз не мога да разбера толкова ли не можаха да предксажат урагана през нощта? Обявили ми вчера някакъв си 'жълт' код за опасен вятър, а то какво - с цял ураган ни изненада времето...

опаснос от дъж, ох, цъ цъ, опаснос!

То вече половината страна биде отвяна - тия сега ще ме предупреждават... Като с изненадващо падащия сняг през зимата.... И колкото да е учудващо, напролет ще потекат води и ще маляд дъждове. Но най-страшното ще е лятото - тогава ще грее...какво? Слънце, представете си! Но и това е нищо пред очаквания мощен........листопад наесен! Просто да се чуди човек!

На Беклемето в момента е слънчево!!

Бягай бързо оттам! Наистина!!!

Бурята иде ...

като гледам сега над София какви буреносни облаци има и какъв пороен дъжд се сипе , направо ви призовавам да си смените професията метеоролог

Аз на очите си ли да вярвам? Тия що зомбират хората?