ДКЕВР е установила нарушения на Енерго-Про

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране е установила, че обявеното от Енерго-Про отчитане на електромерите през декември не съвпада с реалния график.

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР е установила нарушения на Енерго-Про | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решението е във всяко жилище механичен надеждно пломбиран и тариран електромер за сверяване и край с електронните шмекерии.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

национализирайте ги,не ни пишете само констатации и нищо,те ни направиха луди от грабеж.....и безнаказаност,това държава ли е ,или кочина на ЕС

как няма да имат нарушения частни и чуждодържавни монополи, те са тук да вземат каквото могат и да бягат, не са тук да строят, да развиват, да пазят и да умножават, не са тук да създават работни места, не ги боли за майка ви или за съседа ви, те са тук временно, а нали знаете, че "чуждо кокали няма"! И после някой ми се прави на изненадан, че били избрали най-големият черпак да сърбат от джобовете на хората, фирмите и общините! Конкуренция йок, що да им разваляме хаира на тумбаците!

И като са установени "нарушения", какво следва от това... И на 3-те ЕРП-та трябваше още преди 2 г. да им отнеемат лицензиите, като на ЧЕЗ в Албания! Много ни плашеха с култовото: "...ще видите какво ще им направят на албанците от Европа за това"... И какво им направиха - спря ли да съществува държавата Албания?! Доколкото разбирам точно напротив - по-добре се развива от България! И да видиш ти чудо - без ЧЕЗ!?

Да се върнат старите електромери. С новите сметките скочиха още първия месец с по 30% смениха ги без да ги проверяват за точността им.

На старите не може да им се настройва и коригира софтуерно коефициента бе, чичо. Как да ги върнем при това положение :)

Вместо САМО да се констатират нарушенията на ЕРП-тата---- ОТНЕМЕТЕ ЛИЦЕНЗА на ЕНЕРГО-ПРО и останалите ЩЕ КЛЕКНАТ!!!!! ЕВН до сега НИКОГА не са издали фактура на клиентите си /на гражданите/, ТЕ сами ПРОВЕРЯВАТ ИЗПРАВНОСТТА на електромерите?!?!?? КОЙ ще каже че те не отчитат правилно????Кой си признава грешката?? Наложителен е НЕЗАВИСИМ орган за проверка пригодността и точността на електромерите!!!

Случаят КТБ не е ли дестабилизация? Ограбването на здравната каса, какво е? И още много други.....

Действията на ЕРП-тата предизвикват предпоставки за дестабилизация на вътрешния ред в държавата. А това е достатъчно основание за ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ и натирване от страната, а не национализация.

И сега какво? Ще им издърпат ушите на Енерго-Про. Егати и реформите.

бай Тошо бъркаш се: докато не изстръскат някой от тия или ония с глоба няколко милиона та да ги върнат в 1 ви клас и да върнат ключовете от мерцедесите...няма оправия. И това не важи само за Енерготата ами за одиторски компании, мобилни оператори и къде що има големи тарикати

Абе хора, не разбрахте ли, че докато не се осигури преносимост на абонатните номера т.е. докато не ви позволят ако сте недоволни да си смените оператора промяна няма да се случи. конкуренция трябва а не монопол!!! Помните ли как е*аха мамата на монопола на МобилТел - ами като разрешиха да си прехвърляме номерата - тогава за една година МТел загубиха 23 % от клиентите си :)))

В България и това не става. Мошениците ги светват да си направят тайно монополно споразумение.

ВСЯКА ГОДИНА ЕДНО И СЪЩО НЕКА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА ЕДИН ПЪТ И ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ДРУГИ НЕЩА ЗА РЕШАВАНЕ. САМО С ГОЛЕМИ ГЛОБИ И ЕЖЕМЕСЕЧЕН КОНТРОЛ ЩЕ СЕ ВЪЗПИТАТ КОМПАНИИТЕ НА РЕД И ДИСЦИПЛИНА. ТОЛКОВА ДЕПУТАТИ ИМАМЕ А ФАЙДА ОТ ТЯХ НЯМА САМО ПЪЛНЯТ ДЖОБА. ДАЙТЕ ПОНЕ ДА ГИ СЪКРАТИМ НА ПОЛОВИНА ПО МАЛКО ГУШИ ДА ХРАНИМ ПО МАЛКО КУРУПЦИЯ ДА ИМА.

ТАКА Е АМА ЗАЩО НИКОГА НЯМА НАКАЗАНИ ЗА ТЕЗИ НАРУШЕНИЯ А САМО СЕ КОНСТАТИРАТ И НИЩО ДРУГА ДОРИ БОЙКО БОРИСОВ ВЕЧЕ ПОЛУЧИ СТРАХОВА НЕВРОЗА КАТО ЧУЕ ЗА ПОКАЧВАНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА ЗА ПРОТЕСТИ И ДРУГИ ДАЖЕ ВЕЧЕ СМЯТА ЧЕ СЕ ГОТВИ ЗАГОВОР СРЕЩУ НЕГО И ВЕЧЕ ИСПАДА В УЖАС ВСЕ ЕДНА ДА ГОВОРИШ ПРЕД ДЯВОЛ ЗА ТАМЯН

ВСЕКИ ВИЖДА НАРУШЕНИЯТА АМА НЕСМЕЯТ ДА НАЛОЖАТ ГЛОБА НА ( ЕНЕРГО-ПРО ) ЩОТО МЕРКЕЛ ВЕДНАГА ЩЕ ГИ ПРЕВИКА ДА ИМ СЕ СКАРА АПЪК И ЗНАЯТ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ОВЧИ НАРОД И ТЪРПИМ КАКТО СЕ КАЗВА ТЕ НИ ГО В----Т А НИЕ НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ВЪРТИМ ТА ПО ХУБАВО ДА В---Е

Не мога да разбера защо при правителство на БСП когато се обвиняват ЕР- петата е виновна БСП, а при ГЕРБ виновни са ЕР- петата.

Бойко си е научил урока.

Всички драскачи, които плюете тук поради собствената си жалка неграмотност, наясно ли сте как се налага глоба на ЕПР? Наясно ли сте, че първата стъпка е да се констатират фактите (чрез въпросния констативен протокол), след това следва възможност за оспорването му от ЕРП-то и чак след това ДКЕВР взема решение и налага глобата. Ама нали трябва да квичите по атакаджийски ...

Административнонаказателно производство се образува със съставянето на акт за установяване на извършено нарушение. Този акт не подлежи на самостоятелно оспорване, тъй като не създава пряко права или задължения. На основата на съставения акт ще се издаде НП /наказателно постановление/. С него вече ще се наложи административната санкция и то ще бъде предмет на оспорване.

Има една малка подробност. И тя е, че това не е административно нарушение, а е нарушение на общите условия на ЕРП-то. Т.е. не е нарушение на закон, наредба, правилник и прочие, а е нарушение на договор с клиенти. Така че тук не се съставя акт за административно нарушение. Малка подробност.

МАЧКАЙ БОЙКО НЕ СЕ ОХЛАБВАЙ, ДОКАТО ВСИЧКИ ТРОЛОВЕ И ТУРУЛИНКИ ИЗДЪХНАТ. ТЕ СТЕНЬАТ ЗАЩОТО СА МАЛОУМНИ, И ИСКАТ ДА СИ КРАДНАТ. НИКАКВА МИЛОСТ!!

КАКВО ЩЕ МАЧКА НЕВИЖДАШ ЛИ ЧЕ СЕ Е ОШАШАВИЛ ТА ЧАК И ЗАГОВОР СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ СЕ ПРЕВИЖДА ( ТА НАЛИ СЕГА ТЕ УПРАВЛЯВАТ )

Още една опрона точка - "Трябва да се върне Драгомир Стойнев - той щеше да им отнеме лиценза, а Боко само ги защитава и прикрива". Тролчета, изроди мои, дадох ви ЦРУ (ценни ръководни указания), а сега ви давам команда - "Вперёд, изяжте форума!"

Щеше, щеше да го отнеме, но в някой следващ живот.

Тъпак !!

Не мога да си обясня защо си продадохме стритегическия енергиен отрасъл. Вън всички ЕРП-та от БГ.

Или си много прост, или се правиш на такъв. Защото когато, се управлява от българи е на загуба. Това е. Справка -БДЖ, Топлофикация и т.н. и т.н

Когато се управлявало от българи било на загуба? Ти какъв/ва си бе? Турчин, евреин, руснак? Ти правиш ли разлика между държавно предприятия и частно такова? Няма държавно пердприятие, което да се управлява по-добре от частна компания. Но какво общо имат българите тук, а? Защо не направиха ЕРП частни, но в български ръце, а? Никаква толерантност вече към вас! Където ви видя, там ще ви бия!

Ами като поседиш на тъмно, ще си обясниш много неща. Нема българин, който като му падне да не крадне от държавното.

Да откраднеш от държавата и от майка си, не е грях.

Дкевр издал констативен протокол, а енерго-про си го премести в другия крачол !! имитация на дейност и "загриженост"!!

Утре е 1 Февруари и Мутрата трябва да си подава Оставката незабавно,ако не иска народа да го изгони със камъни от Парламента!!!Нека Тикво да стане по добрият начин!!!

Пак си дал на късо,тъпако!

васко

Може като го боцнах на Майка ти,беше много мокра и даде на късо,какво да правим.изгърмя и бушона.

И ще дойде на власт,"КОЙ", съсела, нулата от Кулата и Лъжи Местан!

Тоя път здрав пердах ще ядете платени продажници.

ще си го изкарат на работниците ,без премии,орязване на дрехи и обувки и всевъзможни други гадории ,да не мислите че ще пострадат собствениците

ЕНЕРГО ПРО СА ТИМ - А ТИМАДЖИИТЕ КАКТО И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И КТБ ИМАТ БИЗНЕС С РАШКИТЕ И ОТ НАТО НАТСКАТ МУТРАТА ДА ГОНИ РУСКИТЕ ФИРМИ :))) .... ЗАТОВА Е ЦЯЛАТА СУЕТА - ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ НЯКОЙ СЕ Е ЗАГРИЖИЛ ЗА РАЯТА В БУЛГАРИСТАНА :000

Разбира се, че на никой от управляващите не му пука за раята, само тъпаците и малоумните се заблуждават, че не е така. Раята е нужна само да ги качи на вълната на властта, а после забравят за нея и я изпращат на дъното. А нима при вас у "карварника" не е така ?? Само, че там ПР теорията и практиката така ви е рендосала мозъците, че не го виждате.

ПРИ НАС АКО СЕ ОПИТАШ ДА ПРОТЕСТИРАШ ИМА ДОСТА ВАРИАНТИ - ОТ ЛОШО ДОСИЕ , ПРЕЗ ПСИХИАТРИЧНА КЛИНИКА , А В ПО-ТЕЖКИТЕ СЛУЧАИ СЕ САМОУБИВАШ :)) ...

Да бе, да. Те са таксували и издали сметки и фактури за 50 дни вместо за 30, а пък ни обяснявай как действията на ДКЕВР срещу тях били поръчкови.

АЗ СЪМ ПРОИТВ ЧАСТНИТЕ ЕЛЕКТРОПРЕНОСНИ ДРУЖЕСТВА КАТО ЦЯЛО :)) АКО НЯКОЙ ИМА ЧАСТНА БАКАЛИ ИЛИ МЕСАРСКИ МАГАЗИН - НЯМА ЛОШО ... АМА ЧАСТНО ЕНЕРГ ?)))

Е, не са поръчкови, а по указание на комунистическата зараза.

Колко е цената на тока при вас ? В канада знам , че е 20% по ниска от тази в България, защото съм виждал сметка-фактура плащана от мой роднина там ? Доколкото знам канадското ерп е държавно, както водата и повечети бензиностанции? Както и имат държавен монопол за продажба на спиртни напитки. Мисля си, тези там да не строят някакъв своеобразен социализъм????

ЦЕНАТА ПРИ ВАС Е ПО-ВИСОКА, ЗАЩОТО ОСВЕЕН ВСИЧКИ ДРУГИ ТРЯБВА ДА ХРАНИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ И ГЕРМАСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ :))) ... АКЦИОНЕРИ ВЪВ ФИРМАТА СОБСТВЕНИК НА МАРИЦИТЕ СА НАШИ АМЕРИКАНСКИ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ :))

Новата опорна точка е: "Боко не иска да глоби собствената си фирма, затова само им издава протокол!" Напред тролчета, изроди мои, изящте форума!

А нима не е така ?? Мизерника дкмс-ар, твоя президент нима не клекна на ЕВН във Виена да ги успокои от сатрапа Орешарски ?? Нима не ти увеличи цената на тока с 10% от които 9% в полза на ЕРП и само 1% за нек ?? Нима назначените от него ББ в дкевр нови подлоги не покриха протоколите-нарушения издадени и готови за глоба от старото дкевр ??? Аман от промити тъпоглави същества!

Уж обясняваш по-горе колко си преуспял, а пък тук звучиш като прост озъбен атакаджия :)

Аз не мога да разбера толкова ли са прости, или на прости се правят. Отчели са 30 дни период и после 20. И до 10 февруари трябва да плащам сметка и половина, или за 50 дни. А следващия отчет би трябвало да е за 10 дни. Значи март ще плащам за 10 дена. Ами сменяте падежа на плащане на втората фактура на 10 март което е равно на 30 дена и духовете се умиряват. Ако има разлика 1 - 2 дена, все пак ще се преглътне по-лесно, не са 20.

Komenatat mi, koito beshe iztrit, zashtoto ne bil po temata beshe sledniat- KAKVA E SANKCIATA ZA KOMISIATA, CHE NE E OSASHTESTVILA PREVANTIVEN KONTROL, A SAMO POSLEDVASHT I TO SLED KATO STANA SKANDAL

Къде сте бе хакерчета? Нахакайте им го на тия нищожества.

то каквото го майсторят това за им се падне

И кога ги установи тези нарушения ДКЕВР - когато абонатите скочиха. Иначе, щяха да се правят на 2,5.

а стига бе, нарушение в ЕРП?! Това с очите си да го видА, не го вЕрвам?! Това е "долна инсинуация и политическа поръчка"... D

Досега са установени хиляди нарушения, какво стан с лицензите им, кога ще им ги вземат?

Това е най Крадливата Фирма на Борисов,който иска да ви вземе и последната стотинка от джоба,да не говорим и мръсните гащи от гъза.

Жираф, недей така, как да нямаме закони? Когато е необходимо веднага създаваме нов /виж делото Цветанов/ Ти какво искаш - специално за тебе, за мене , за обикновенния човек да има закон който да го защитава. Ами стани депутат и си внес такъв закон, иначе ще чакаш много.

Тези се правят,че вършат нещо,а това нарушение е нищо със сериозните.Пример-влизане в частен имот без да бъде уведомен собственика,без разрешение.

докога нашите в парламента тїркат столовете на парламента напразно защо ощте нее гласуван закон че при най малкото нарушение минималната глоба дае 10 000лева тя да важи и за всички фирми за всички квартални магазинчета големи вериги и т.н.ит.н за отграднат буркан от мазето сїщто и при повторно отнемпне лиценза за цял живот и да няма такава графа че на него му е за първи път да му се опрощтава или нее видял защтото в България всякъкъв вид нарушение е умишлено и много добре е знаел нямаме закони нормални които да са на страна на честния човек вярное че голяма част от народа баше честен но със тия закони които имаме не знам дали а така сега като гледам как мдобре си живеят крадците в българия може и аз да почна и на мен ми се иска като тях да си поживея добре а не да бухам като ненормален за 500 лева заплатаи съботата да не говорим че не винаги получавам цялата заплата да не говорим че и много ама страшно много фирми и бавят и не дават и заплати а тях фирмите никой не ги наказва защтото тименно там сме най зле а хората си мълчат защтото се боят че ако се оплачат щте ги изгонат и нама да получат нищто трябва всички фирми да се проверяват да проверява абсолютно всичи

ДКЕВР открила топлата вода. И защо чак сега? За да няма протести ни хвърлят прах в очите. Кой трябва да провери дейността на ДКЕВР. Там е истинския проблем.

и сега какво следва,ще ми варнат ли парите за втората платена сметка или титично по путурлански си оставаме с констатациите.питам и отговор неискам.

Голям праз! Нищо ням да се промени от това .... Абе хора, не разбрахте ли, че докато не се осигури преносимост на абонатните номера т.е. докато не ви позволят ако сте недоволни да си смените оператора промяна няма да се случи. конкуренция трябва а не монопол!!!

да и какво - голям праз! Нас какво ни топли? Когато ги глобяват трябва да се връщат парите по сметките на клиентите!!!! А не да отиват в държавните джобове!

Да им се отнема лиценза И ДА СЕ МАХАТ ОТ БЪЛГАРИЯ, защото иначе още малко и ще трябва да прогоним ДКЕВР И правителството, ако не защитават б ъ л г а р с к и т е интереси!!!!

голяма работа бе КОНСТАТИВЕН ПРОТОКОЛ...това кого топли...

ще си преместят в другия .... "джоб"!