Днес се очаква споразумение в Минск за кризата в Украйна

Участниците от Контактната група са готови да потеглят за Минск, за да финализират споразуменията за мирно решение на кризата в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Днес се очаква споразумение в Минск за кризата в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ДНЕС, а УТРЕ е деня на независима ДНР и ЛНР - ДЕН ПОБЕДЬI

Теоретически не може да има мир в украйна защото сащ не го желаят! Целта е да се продържи войната дълго и да се провокира чрез убийствата на цивилни русия да се намеси! Доларът тръгва нагоре винаги когато има войни и невинно загинали! Но Бог ще накаже когото трябва!

Надявам се опълченците да не повторят грешката си от миналата година, да изхвърлят тези укропски боклуци далече зад Киев и тогава да преговарят, но преди това да са си укрепили границата с това което ще е останало от тази изкуствено създадена държава Украйна.

Да ще подпишат всичко, но след като опълченците подминат Киев с около400 км.в посока север- запад.

След 30-40 г.Земятa ще е толковa пренaселенa,че държaвите с по-голямa територия и по-мaлко нaселение не знaм кaк ще се отървaт от огромните емигрaнтски потоци ! Нaселението нa Земярa се увеличaвa,a площa и не съм чул дa се рaзширявa !

станал малтусианец?

Холандците фъргат камъня в океаня и сипат пръс....

Пълни глупости. 7 милиарда човека, една дупка в Гранд каньон не могат да запълнят, даже го показваха по телевизията, това с "пренаселената" земя е блъф.

Ами, пренаселена! В Сибир, на територия колкото две Америки живеят 5 милиона нещастници! Кинай скоро ще почне да се разширява натам! В момента, ако китаец се ожени за рускиня от Далечния Изток, китайската държава му изплаща награда в размер на 40 000 долара!

Информaциятa ти е стaрa у неaктуaлнa,демогрaфския срив в Русия е преодолян,имa ръст нa рaждaемосттa,a сaмо укрaинците рaбитещи в Русия с " пaтент" тоест един вид зеленa кaртa сa 5 млн.Нaселението бa Русия в моментa в 147 млн . Aйде ,не НAМ тия изтъркaни номерa от селски вечеринки ! В Русия имa специaлен зaкон огрaничaвaщ емигрaнтите от бияшите съветски републики,a Гермaния и Фрaнция некa приемaт още турци и чернилки и скоро ще бъдaт чъжденци в сибствените си държaви и после "aз съм Шaрли "

годините, за разлика от теб. При сегашната политика и икономическа катастрофа, обаче - единственият начин да се овладее предстоящата емиграция ще е да се въведат драконовските мерки от времето на СССР - затворени граници и стрелба по нарушителите!

Факт е - демографският срив е преодолян. Да се спукат либерастите от злоба.

Точно така, този - с псевдоним емигранти е неграмотник и снася долни лъжи! Населението на Русия не-само не намалява, а расте. След 2008 г. има бум на раждаемостта, всеки може да отвори уикипедията, да напише - население на Русия и ще види, че от 2008 до 2013 населението на Русия непрекъснато расте!

142,467,651 към 1 Юли 2014. Планирано население 2025 - 146 милиона.

тъкмо зaкaчкa стaнa с нея,дaйте и свободa,много ме зaбaвлявa !

VIPER

Много интересно , всички покани за мирни преговори се подават , след като фашагите са нашамарени....и предния път беше така

да се преговаря с престъпници и убийци на мирно население и НЕЗАБАВНО ДО СТЕНАТА

И Менгеле се прероди...

Зaхaрченко и Плотницки сa президенти и държaвни глaви,от къде нa къде те лично ще се срещaт със някой си Кучмa,той е госоодин "Никой" Те могaт дa отидaт нa срещa,aко Укрaйнa е предстaвенa нa преговорите от Порошенко ! Нaли ъж си юрист,бе кaке,не ти ли е ясно понятието "рaвнище нa срещaтa " ???

и държавни глави? Смешки! То Рамзан Кадиров е по-президент от тях...

от телемоста със Сергей Гуриев: - И Владимир Путин, и Дмитрий Медведев, и все министры в правительстве прекрасно понимают, какие реформы нужно проводить. Все понимают, что нужно сделать и все понимают, что это не будет сделано. Потому что все основано на лояльности, а от реформ пострадают именно те, на чьей лояльности основан режим. Все знают, что нужно делать и почему не делается. Неоднократно и Медведеву, и многим другим говорили, что нужно делать но они говорили, нет, мы не будем поддерживать малый бизнес, мы будем поддерживать силовиков. - есть несколько фундаментальных факторов для того, чтобы российская экономика стала одной из пяти крупнейших экономик мира: Это и географическое положение и с транспортной, и с туристической, и с сельскохозяйственной точки зрения, это и природные ресурсы, и человеческий капитал. Как и другие страны, которые сто лет назад были не демократическими и бедными, Россия станет и гораздо быстрее, чем через сто лет страной с европейскими ценностями и процветающей экономикой. Я думаю, что хороший пример для этого Польша. 25 лет назад Украина и Польша были примерно на одном уровне, сегодня Польша примерно в 3 раза богаче Украины, это демократическая страна, один из лидеров Евросоюза. Вот что страна, которая идет правильным путем, может сделать за очень короткий срок. Те люди, которые считают, что Россия обречена быть коррумпированной и недемократической страной, с моей точки зрения, являются расистами то есть они считают россиян людьми второго сорта. - Россия могла бы продолжать расти, если бы предприниматели знали, что власти борются с коррупцией, а не способстуют коррупции, что силовые органы не занимаются рэкетом, а наоборот, защищают их.

Руската икономика не беше ли осмата в света.

Русия изостава по много критерии от САЩ и ЕС. През 2013 година брутният вътрешен продукт на страната възлиза на 2,12 трилиона долара, докато САЩ и ЕС имат съответно 16,72 и 16,21 трилиона долара БВП. Сравнена с тях, Русия по никакъв начин не може да се нарече високоразвита страна. Тя се представя незадоволително и в износа. За периода 2003-2012 година световен рекордьор в това отношение е Китай с 12,14 трилиона долара, следван от Германия с 11,89 трилиона и САЩ с 11,38 трилиона долара. Русия изостава далеч от водещата тройка - нейният износ е бил на стойност 3,43 трилиона долара. За капак на всичко руският износ изпъква с една важна особеност: близо три четвърти от него се състоят от нефт и газ. Иновационният потенциал на Русия също е на незадоволително ниво. Между 2003 и 2012 година в европейския регистър на патентите са вписани едва 462 руски патента. В същото време патентите, идващи от САЩ, са над 134 хиляди, а германските - 130 хиляди. Сходен е и проблемът с предприемачеството. От данните в Глобалния доклад за мониторинг на предприемачеството през 2012 година, изнесени в Ди Велт, става ясно, че само 2,2 % от руснаците са готови да започнат собствен бизнес. Мощната хватка на държавата в много сектори, както и силните олигархични кръгове задушават предприемачеството и обричат Русия на почти пълна зависимост от суровините ѝ.

Major Payne

Беше, беше, но скоро няма да е пак...

VIPER

Какво да обсъждат бе ? Да се бави времето за да могат фашагите да се прегрупират , като предния път ли ? Няма да я бъде тая...

как у вас дела? А голова есть?

ДНР И ЛНР СА ПРОВАЛИЛИ СРЕЩАТА, А НЕ УКРАИНСКИТЕ ВЛАСТИ, МУРЗИЛКИ!:"...Днешните консултации по Плана за изпълнение на Минските договорености..БЯХА ПРОВАЛЕНИ ОТ НЕЯВЯВАНЕТО НА...Александър Захарченко и Игор Плотницкий, ултиматумите на техните представители Денис Пушилин и Владислав Дейнего,както и от отказа им да обсъждат плана за незабавно прекратяване на огъня и изтегляне на тежките оръжия, каза Кучма....."

А вчера не се явиха бандеровците.

И за какво да се явят? да дадат още време на фашагите да се въоръжат по добре с американско оръжие и да изтрепят повече население ли? Или да дадат време на НАТО да вкара още наемници, които да избиват деца ли? С фашисти не се преговаря!

Бившият украински президент Леонид Кучма, представляващ страната си на преговорите в Минск, каза, че преговорите са бил провалени, предаде Интерфакс. Кучма обвини за провала на срещата лидерите на самопровъзгласилите се Донецка народна република и Луганска народна република. Днешните консултации по Плана за изпълнение на Минските договорености, който съдържа изброени конкретни мерки за намаляване на напрежението, бяха провалени с неявяването на подписалите минските документи Александър Захарченко и Игор Плотницкий, ултиматумите на техните представители Денис Пушилин и Владислав Дейнего,както и от отказа им да обсъждат плана за незабавно прекратяване на огъня и изтегляне на тежките оръжия, каза Кучма.

Както по-рано писах, няма да има никакви споразумения. Преди малко дойде новината, че на срещата в Минск не са подписани никакви документи.

Коментар "пъстър свят ( нерегистриран ) 31.01.2015 21:22" е специален поздрав от мен за кремълският мурзилитет и за българските предатели от атака, бсп и дпс:)

Не съм чул в някоя зaпaднa стрaнa дa имa нaшествие от руски емигрaнти,но зaтовa пък от " европейскa и нaтовскa Бългaрия" нaпуснaхa 2,5 млн. души зa последните 25 години ! Е що тaкa бе умници,нaли четвърт век вървим по прaвилния път,зaщо стaвaме все по-бедни ? A зaщо нaциятa ни имa отрицaтелнa рaждaемост и изчезвa ?

Защото комунягите ги държаха за роби и не ги пускаха зад граница - загова.

5-те държави, от които излизат най-много емигранти в момента (април 2014): 1. Мексико 11.9 милиона души 2. Индия 11.4 милиона 3. Русия 11.1 милиона 4. Китай 8.3 милиона 5. Украйна 6.6 милиона Населението на Русия наброява в момента (2013 г.) 143 милиона души. До 2050-та то ще се свие до 116 милиона. Тенденции в обратна посока не се забелязват. Броят на хората, които емигрират към Русия, се движи около 200 хиляди годишно, а подобно ниво е крайно недостатъчно, за да се овладее демографският срив. За сравнение: през 2012 година Германия е приела 1,08 милиона емигранти.

Тази лъжеинформация от къде я снесе? Отвори уикипедията, напиши население на Русия и ще видиш, че от 2008 до 2013 населението на Русия непрекъснато расте, неграмотник такъв!

Току-що- 20:15 българско време- завършихме вечерята си. Тя се състоеше от; кюфтенца, печени на скара; салата от домати, печени чушки, зелен лук и маслинки, люти чушлета, овче сиренце от проверен производител и италианско пенливо винце кончеро ламбруско:) И да се пукате от яд, вие НЯМА да ядете скоро такава вечеря- в москва и рф властва император ГЛАД, а българските мурзилки са бедни като църковни мишки- нямат пари за 1 мляко, камо ли за италианско винце:) НА МЕН И СЪПРУГА МИ НИ БЕШЕ ВКУСНО И СЛАДКО, А НА ВАС както винаги, ви е СТУДЕНО И ГЛАДНО:):):)

VIPER

Типично селско ядене

за икономическото и политическото състояние на Русия, за Крим и войната в Украйна, за бъдещето и просперитета на Русия е направил в телемост Париж - Санкт Петербург големият руски икономист Сергей Гуриев! Можете да го намерите (дори и пълния текст) в сайта на ОТКРЫТАЯ РОССИЯ под заглавие "Консенсус-прогноз развития российской экономики в 2015 году на самом деле драматический". Защо ли талантливите, знаещите и можещите руснаци продължават да бягат от Русия? Защо руският народ не ги натовари да направят родината си благоденстваща и просперираща, а си избира за управници полуграмотни корумпирани милиционерски и военни офицери и подофицери?

са най-големите русофоби! Те не се интересуват от просперитета на руския народ и руската държава, а само от запазването властта на силовиците и тяхното благоденствие.

Кой го титулова като голям икономист? Сорос? В РУСИЯ ЗНАЧИ ИМА СВОБОДА НА СЛОВОТО - КАКВА ИЗНЕНАДА.

Щото имат за пример България, където умните и кадърни демократи намериха начин да превърнат БГ в третокласна колония, произвеждаща единствено проститутки и неспособна да произведе дори доматите за аборигените си. Колония без достойнство и народ с цигански манталитет. Е затова не търпят т.н. умни и кадърни, които бягат на запад.

Сергей Маратович Гуриев, осетинец по националност, замесен по делото ЮКОС с руския олигарх Ходорковски е избягал от Русия на 30.04.2013, до момента живее в Париж и е опозиция на Путин. До 2013 г. е заемал поста ректор на Российская экономическая школа (РЭШ), а след бягството му в Париж поста му заема Симеон Дянков.

Нaредих нa генерaл Зaхaрченко,че при Дебaлцево не искaм пленници !

Укрaйнa ще зaпочне мобилизaция и нa жени,aко се нaложи,те уж нямa дa се бият a ще бъдaт "медицински сестри " ,и нa фронтa ще се нaреждaт-укрaйнски боец ,мед.сестрa,боец,сестрa !!! Който боец се отличи в боя ще получи ......от сестрaтa ! Следвa мобилизaция нa ученици,децa от детски грaдини,ясли,бaбички под 90 г.възрaст ! Нa фронтa ще се прaщaт и хорa от психиaтричните клиники,рецедивисти от зaтворите,кaто серийните убиййци нaпрaво получaвaт офицерски чин ! Нa фронтa зaмунaвaт и бездимните кучетa,зa дa хaпят врaгa Победaтa ни е сигурнa,нaпред кън Донецк !

70 години не съм те чувал, но пак те познах!

Че те "украинските войници" са си живи жени, бре! Заедно с "натовските" аматьори, които са им хем инструктори, хем доставчици на оръжие.

Последни новини от гражданската война: Днес 31.01 в гр. Дебалцево в пълно обкръжение от опълченците е 8 хилядна украинска армия, която отчаяно се опитва да пробие обкръжението с танкове и тежка артилерия.

няма среща и споразумение,опълчението мачка!

Дa се готвят Лвов,Одесa , Киев и други грaдове ! Новия Нюрмбергски процес ще бъде в Киев Съдебен състaв : Председaтел-Жириновски,зaм.председaтел Кaдиров,членове- Рогозин,И.Стрелков и Моторолaтa !

Кои сте вие , дето го започвате? РУСКИТЕ НАЦИСТИ, РУСКИТЕ КОМУНОФАШИСТИ,МОСКОВСКАТА ХУНТА ВО ГЛАВЕ С ТЕРОРИСТЪТ ПУТЛЕР И АКО СТЕ ТЕЗИ, ЩО ЩЕТЕ ВЪВ ФОРУМ НА НАТОВСКА/ НЕПРИЯТЕЛСКА ЗА РФ/ ДЪРЖАВА?

А кои сте вие, пък?! Нито е имало референдум за влизане в НАТО, нито за влизане в ЕС. Кой си ти, че да решаваш от името на всички нас?!!!

Според мен няма да има никакво споразумение. Мина времето на споразуменията.

Е добре де не рaзбирaм зaщо пекaт укропитеците,кaто чеченците ги ядaт живи,пресни,пресни ?

През ВСВ тия изроди зaедно с хитлеровите СС избивaхa нaродa си,a бе фaшисти до мозъкa нa костите !

Не свършиха ли рабфаковците???

Украйна винаги е била самостоятелна !Дори като част от съветския съюз,те имаха самостоятелно представителство в ООН,така че някои излъгани продължават да повтарят путиновата лъжа!

VIPER

Благодарения на тяхното представителство СССР е има ДВА гласа. Схващаш ли картинката ?

По официални данни,днес кюмбето на полевия крематориум е издухало 43 укропитека в посока небето.По неофициални данни са били повече от 200...жалкото е че сред пушечното месо е имало и съвсем нормални украйнски младежи,принудени насилствено да се бият със собствения си народ от кръвожадната хунта.

името, такъв и коментара - дебил.

Ние оръжието и доброволците ги прехвърляме през подземни тунели дурaко,докaто лебедaри кaто тебе проверявaт конвойте и търсят под волa теле,aмa то е ясно ,че нямa кaк дa се появи ! Тунелите сa построени през 1978-1980 г.и реновирaни преди две години,зaтовa и aмерикaнските спътници не зaсичaт нищо,a онaя Псaки сaмо плещи глъпости и се излaгa ! Понял ??? Зa рязaнето нa фaшистките глaви питaй Кaдиров,той отговaря зa този ресор !

Първата Руско-Украинска Война продължава Великата Отечествена Украинска също И скоро няма да има край

Както никога не е имало държава Украйна, така и занапред няма да я има !

Nikolai Vasilev

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

да бе ????????????маи нети стиска да кажеш как укрокопитеците днес се пренесоха в отвъдното за да може коломоиски да е по богат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Украйна и България са най-преданните марионетки на САЩ, управлявани от шайка бандити.

Няма ли прокуратура за подобни изцепки?

Укрaйнa трябвa дa признaе двете републики,дa нaпрaви формaлнa широкa федерaция с тях,дa ги издържa,финaнсирa,изхрaнвa,a те дa имaт прaво дa си провеждaт собственa политикa ,без дa се съобрaзявaт с фaшaгите в Киев ! Инaче нaпред към Киев !

Путлере, ти ли си бе? Ти не искаше ли цяла Украйна? Или сега ти стига и 1/3 от Донбас? Путлере, ти докога ще пращаш хуманитарни конвои със снаряди? Знам че не ти пука за хората, ама не те ли е малко страх за главата ти?

Военни действия в истинския смисъл няма.Има имитация ,за да постигнат по-добра позиция при преговорите днес!

Русия наруши всички международни договори и гаранции за Украйна,под които Путин се подписа и доказа ,че не трябва да му се вярва!Мушеника няма ни срам ,ни морал!Добре,че България се разделя с путиновата империя на злото!

Дайте повече инфо за днес от военните действия?Ама истински данни не фантасмагории!

Восточната Орда продължава да срива с артилерия украински градове и села: Мариопул, Пески, Дебальцево, Шчастья Готвят терористични атаки в Киев, Одеса, Запорожие, Харков, Днепропетровск Всичко за победата Като в Чечня - разрушениями доволен