Освободиха директора на Агенцията по заетостта

Освободен е директорът на Агенцията по заетостта Асен Ангелов, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Освободиха директора на Агенцията по заетостта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А. Ангелов и Агенцията в последната година източваха бюджета по заетостта чрез т.н. Българо - германски предприятия в 6 града на страната. В тях няма нищо германско. Вкарали са наименованието "германски" за авторитетет и така лапат доста милиони чрез всички Бюрата по труда в страната.

Това е мощен държавен инструмент за пране на мръсни пари с държавно участие.Масово се крие реалната безработица,а офертите им за работа са направо "изцедени" от общата мизерия в страната.Основният проблем за състоянието на България е именно този техен инструмент.

Аз го харесваш, защото беше единствения ръководител на Агенцията, който беше умен,възпитан и интелигентен, за вметка на дивите селяндури, които назначаваха преди него.

А харесва ли ти, че ще ти намалят заплатата? Не знам за теб, но аз взимам 500 лв, а за разлика от доста хора в тази агенция не си бъркам в носа по цял ден. Почти всеки ден съм на работа по 10-11 часа. После пиша обяснения защо сутринта съм закъснял с 2 минути. Рядко срещано лайно си беше Ангелов. За една година толкова заплахи не бях чувал. А това, което се направи е да се източат пари от обществени поръчки за абсолютно безсмислени придобивки. Единственият вариант да го харесваш е да си ПР-ката му, която клатеше и уреждаше. Нали беше много обиден, че никой не се записва за великото коледно парти, което се организира именно от онази пача на четвъртия етаж.

Този на снимката ако бяха го държали за шеф на Агенцията още няколко месеца щеще да "рапортува", че в България няма безработни. Сега продължете с уволненията в Бюрата по труда. - Какво правят експертите по квалификация? Агенцията и Б. по труда са напълно безполезна структура от 2 години!

Само за заплати на чиновниците ли служи или за нещо като сериозна защита правата на всички от незаконни уволнения и съкращения!? За първото безапелационно е така, но за второто ги няма никакви и всеки нов политически работодател си прави каквото си иска и следвайки този пример и всички други работодатели си нарушават законите и уволняват когато когото и които си искат, а тази агенция дреме летаргичния си сън, но не забравя да си вземе заплатите и бонусите.

Сменете адреса - явно не правите разлика между Инспекция по труда и Агенция по заетостта. Куци коментари заради куца гражданска грамотност!

Ред е на шефа на Национална Агенция по Приходите . Раздвижете ги малко ,че са се срастнали с удобните си кресла ,привлекли са куп приятели и роднини в агенцията и толерират безнаказано само некадърниците и търтеите ,за пчеличките никой нехае .Нужен е ръководител от типа Москов-желязна ръка ,смелост и свободен ум.

link

не се прави така..

Стига сте злобяли без да знаете нищо за него. Човекът си е много свясен. Само, че е демократично мислещ. Това, че махат хора като него си е страшничко. Кой знае кой му е харесал мястото.

Не са ли излишни всички тези структури-агенции,дирекции и прочие в една БЕДНА БЪЛГАРИЯ С ЛИПСВАЩА ИКОНОМИКА???

Агенции , управления, са абсолютно излишни, достатъчни са министерствата, които са също ужасно раздути. Вижте само как звучи "Началник на кабинета на кмета на... Пазарджик !" Тези структури се самовъзпроизвеждат и задушават всичко живо и работещо! Агенция по заетостта са за Борсата, даже и извън нея!

...,а дали ще го видим утре пред някое "Бюро по заетостта" ???

i kato go vidi6 ste ti stane edno hubavooo... nali!?