Началникът на митницата в Свиленград остава в ареста

Хасковският окръжен съд определи днес постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" на началника на митницата в Свиленград Тодор Караиванов.

Обратно в новината

Коментари - Началникът на митницата в Свиленград остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя да не се прави на интересен, ами да стяга раираната пижама и в пандиз!!!!!!!!! за 10 - 15 години. Елате у дома да видим дали ще намерите повече от 100 - 150 лева. Хайде стига парцали - Мафията, дрън дрън!

Мафията удари мафията. Да си поплачем от съчуствие към жертвата. Разкрили спестяванията му, изкарани с пот на челото и му ги взели. Сега ще живее само на заплата. Ужас!!!

Ако не посочи схемата, как е конструирана и към кой връх води, ще навреди не само на себе си но и на семейството си.

ЗА КОЖАТА НА ЕДИН МИТНИЧАР !

Този не го мислете, първо приемане на подкуп се доказва изключително трудно в съда, дори и с белязани пари,СРС-та и други такива. И второ при такава независима съдебна система, въпросният господин не само ще бъде оправдан по обвиненията, ами и ще осъди ДАНС за нарушаване на човеките му права.

този не просто е вземал подкупи, той е изнудвал хората да му дават пари. Потърпевшите се оплакаха, ДАНС го хвана ( с неоспорими доказателства). Сега остава съда да го осъди. Ама този съд... и тази специализирана прокуратура - изобщо им нямам вяра.

Ама тоя не само е алчен, ами и нагъл! До безобразие!

Всичко ми е ясно, само в едно се съмнявам : "Как мафията му натика насила белязани подкупи в ръцете ??"

ДАНС КАКВИ СА ВИ ТАРИФИТЕ ЗА ПОРЪЧКА НА ПОКАЗЕН АРЕСТ ? ЧЕ ИМАМ ЕДИН СЪСЕД МЕ ДРАЗНИ НЕЩО !

ега ти наглостта и какво общо има с работата му това, че синът му бил много добър акардеонист, мале мила нагли, по- нагли, най - нагли,

Тоя май са го гепили малко преди да отчете касата при браво Вальо, браво Танов.

Бащата митничар краде, синчето свири на акордеон! Идилия!

ВСИЧКО Е СЪШИТО С БЕЛИ КОНЦИ ! 4 МЕСЕЦА ПАЗЪРЛЪЦИ СЪС СПЕДИТОРИТЕ , ОТ СЕПТЕМВРИ ? АМА И ЖУРНАЛИСТИТЕ СА ЕДНИ БЕЗМОЗАЧНИ ПОДЛОГИ !

КОЙТО ,СПИРА НАРКОТИК 112 Кг. ЩЕ ПАДА НА ЗЕМЯТА ПО ОЧИ ! А МОЖЕ И ДА СЕ САМОУБИЕ В АРЕСТА !

Много си *рост. Ама много!

Защо началникът на митницата ще прибира подкупите? Защо ще държи парите в кабинета си? Митничарите прибират парите и после му се отчитат.Тази история нещо издиша.Не го познавам този.Но не ми изглежда глупав,за да държи откраднатото по този начин.

познаваш митничарите! Те са абсолютно нагли! Наскоро имах случай, когато митничар ми проверяваше колата, бръкна да извади цигари от джоба си и заедно с цигарите измъкна и една шепа пари! Въобще не им пука!

На такива места не се слагат умни, а верни. Явно се е надценил, лакомника. Почуствал се е недосегаем. Толков пари, къде да ги държи? В банката, у комшиата?

Тези,които са дали парите,дали са хфанати?

долна работа това комунистите бе...награждават го и то па си знае работата за в джоба цццццц

мафията и митницата в бг са на принципа - ти ли ме бутна или сам паднах -

Ако този е виновен означава, че ДАНС най-сетне си вършат работата и са абсолютно чиста организация откъм влияние .. Ако пък той е чист значи, че ДАНС е партия с някой който му иска главата .. Според мен на база горните съждения трябва да си извадим извод за ИСТИНАТА разбира се има и трети вариянт .. мръсната ДАНС сваля мрсъния митничар в полза на друг мръсен индивид ;)

третият вариант е най-правдоподобен!

ДО СИНЬОР ДОН АМИЧИ-НЕДЕЙ СИ ЧУПИ ТЕЛЕВИЗОРА,ТЕЗИ БОКЛУЦИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ!!!

И аз исках да бъда велик акордеонист, ама тате не беше митничар, да го е...

Герберска му работа, ти го хващаш два пъти как бърка в кацата с мед за час а той вика невинен съм

Израза "те искат контрабандата да продължи", казва много. Митничарите в България са добре, защото са слуги на двама господари- мафията и управляващите. Идва ми да счупя телевизора, когато видя мазните муцуни на управници, да ронят сълзи, че нямало пари за добавки на пенсионерите или за лекарства на децата.

Фактически служат на един господар. Мафията и управляващите са двете лица на едно и също нещо.

тоя иска да се изкара "света вода ненапита"!

Да се обвърже митничаря с Танов и Борисов тролчета - изроди мои. Примерно да се внушава - "Караиванов крадеше с протекцията на Танов и Борисов"!

То това не е необходимо да се внушава ... само погледни колко пъти е лансиран от бате Ваньо

Не е необходимо да се внушава,то е ОЧЕВАДНО.И единият и другият мафиотски кръг си имат митничари.Само някой ,като Ципрас може да ни отърве от тях.

"точката" няма как да пропусне да "цвъкне" едно лайнце! Интересното е , че винаги уцелва точно същината на въпроса!Т.е. тя е толкова гузна, че безпогрешно разпознава къде е проблема и се опитва да го "тушира" с криворазбрана ирония!

Така е никой за нищо не е виновен в тази държава. Няма осъдени всички са оправдани и невинни. Тоя престъпник ако го съдят за тези обвинения в Германия да речем бял ден няма да види !

.....Известен като тошо ПАЯ сигурно пак Мафията му е дала прякора, хахаха

Горкия човечец..... Мафията го замервала с пачки......

Като си се хванал на хорото, трябва да го изиграеш до край (дето се вика - докато смъртта ни раздели). И трябва да правиш, това дето ти казват да правиш тези дето са те сложили там (митничар не се става току така...Там вземат по-трудно отколкото навремето те вземаха комунист. Та ако си почнал да бъркаш в меда - няма отказване, каквато и да е цената...

Или както се казва "като си се хванал на хорото дупето ти все навън..."

Безсилни сме пред мафията,кой знае с какво са го заплашвали,ако не вземе парите,какъв ужас е изпитал горкия Тошко,един съвет от мене Тошко,да съдиш мафията за психически и физически тормоз.

Ако този човек е работил в полза на някой , и както се пише тук този някой са Герб, защо да го арестуват - нали те са на власт ? Друго е ! Или е работил сам за себе си, или пък е удар срещу Танов и Герб ( не случайно гадните журналя на всеки ред го дрънкат и тук следата ДПС е важно да се проследи като се започне от това кои медии тиражират най много новината), или пък е неудобен на някого от сегашните Или пък накрая може и да е честен човек и да не ще да им влиза в тона-знаеш ли... Тя истината е като масло -все един ден ще излезе наяве...! Абе мирише ми на централен Софийски ,ама той вятъра трудно минава през сарайски порти и пак някой дребен ще го отнесе....

пирамидата Митница всеки работи за прекия си началник и за себе си, от най-нисшия да най-висшия!

Тая мафия как не ме удари мене с тия банкноти и аз да се дърпам и да не ги искам,ама от тях да мине ще ги взема.

ами, защото ти си мъж на жена си, а тои е... началник на митницата!

И адвокатите са голяма мафия. Както защитават невинен в съда, така защитават убийци, измамници, крадци.

Za podkop ot 50 euro tova seriozno li go biyrvate Da ne stava vapros za 50,000 euro.Garancia che Tzvetanov i grrb sa v igrata.

Чети добре!!!! На тир по 50 евро!!! На месец минават десетки тирове!!!

Не по десетки на месец, а по 400 на смяна, ерго 800 на ден! Е рачунай!

Трябва Правителството да маха Всичките Шефове на Данъчното и Митницата Наред, заедно с Заместниците им. Няма смисъл да чакат, за да бъде хванат някой с подкупи, защото през това време, тия Кормумпирани Данъчни и Митнически Шефове Домъкват всякакви боклуци срещу подкупи. При предишното правителство, тия взимаха хора без конкурс и сега са започнали да правят разни нагласени конкурси. Като не е Шеф на митницата или Данъчното, такива като тоя ще правят по- малко пакости, а и няма да се занимават на ВСЕКИ 3 месеца, след като са хванали един митничар или Данъчен с подкупи да хващат някой негов роднина. Всичката корупция тръгва от Митническия шеф. Първо да ги сменят бързо, а после, след 3-4 месеца, като ги хванат с подкупи, да ги уволняват. За да не може да Домъкват всякакви Боклуци, срещу подкупи. А новия Шеф, ако му трябват, да взима нормални хора !!!

Душко, много си изписал, но не си схванал проблема! Този го върна на работа новото правителство през октомври м.г.! Той е човек на Танов!

Много е тажен и с влажни о4и този Тодор,тарси сажаление от Прокорорите,може и да му се помогне,ако даде положината пари сабрани досега от рекетите на трудовите хора,кадето и те хранят дом и семеиство,и тяхните деца искат да свирят,но няма пари за такси всеки месец.....

Спасе,неграмотен си та дрънкаш.Научи се да пишеш,а после давай мнения и съвети!

алооо!има тема

Цялата околия,Свиленградска,заслужава да се из4исти от тези вируси,и там да се назна4ат,4исти и непоро4ни млади хора,но да си разбират от работата,и да са благодарни на вазнаграждението което им се полага!!!

Като е толкова чист какво прави чувал с документи в дома му?

с какви размери е? или си мислите за чувал с подаръци?

тия са хуни ненаситни,не се наяждат лесно,а па тази мижитурка,е голям плъх,като го опандизат ще се сети за много неща,но синът му какво общо има сас свиренето на акордеон,да не ги е веселил като тои е взимал парите???

СВИЛЕНГРАД СЕ ОБГРАЖДА ОТ ЕДНА АРМЕЙСКА БРИГАДА ... НАКРИВА СЕ С БОМБАРДИРИВКИ И РСЗО ГРАД ... ЗАЧИСТВА СЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ С ОГНЕХВЪРГАЧКИ И СЕ ИЗРАВНЯВА С БУЛДОЗЕРИ ... ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМА ОТ ЗАРАЗАТА:)))

A хилядарките в офиса и у дома и те ли са от "мафията"?! Но иначе вероятно е прав - натопила го е КОНКУРЕНТНАТА мафия.

Знам! Следват много минуси, но аз да си кажа! Защо ли започвам да му вярвам, че ТОЧНО в случая са го натопили?

С пари в джоба,в офиса и в дома ще да е натопен правомерно сякаш!

и помни какво си казал. много скоро ще се убедиш, че правилно си му повярвал.

Тия пари да нямат криле как са се озовали в офиса му като не ги е пипал.Ще съдейства на прокуратурата , за да отърве затвора.Какво като има награди да си изтърпи наказанието.

Дано "мафията" да удари всичките долни митничарчета ! Нагушихте се за сметка на хората (държавата) , сега се жалите . Мка ви !

тоя ако го оправдаят си стягам багажа ! Ако с 2 подкупа, чували документи и пари у вас излезе чист, признавам, че сме тотални боклуци ...

Във връзка с новини като ето тази считам кампанията с/у контрабандата за върховен цинизъм:-( Кой знае колко непослушен е станал бушонът, та са решили да го изгърмят :-(

Браво, Митко, за брилянтната операция срещу митничаря! Продължавай все така. Хората като теб ме карат да вярвам, че все още има надежда за страната ни.

През 1996 г.карах такси и возих 3ма млади митничарчета от "калотина"по бардаци. Споделиха ми,че взимат по 1000 дойче марки на смяна и едното момче имаше "Ягуар" и къща в кв.Гео Милев...лично ги видях!!!

Този тип краде от "100"години хора ,самият аз бях митничар 19годдини ,на Капитан Андреево се лапаше страшно ,например ние бяхме на Гюешево и месечно снасяхме на нашия шеф ФОЗИ по 2500 евро от смяна.

Това ще го потвърдиш ли където трябва......

И защо не го каза когато и ти беше сред тях!!!!!! Или " гат яде кифтетата не рива" Всички митничари сте еднакво крадливи. Срам.

Офф-топик: ОТКЛЮЧЕТЕ темата за ЖЕЛЕВ, бре дирници! :))) Това ли ви е демокрацията и свобода на словото?! Глас народен - глас Божии!! Или се плашите от народната любов към политиците ни?? Каквито управниците, такива и медиите! Хаха

При цялото срастване на политически партии (ДПС например), мафия, съд и т.н. сигурно човекът е прав. Ударен е мафията, но тя май е навсякъде. Тези спагети трудно ще се разплетат. Май като гордиевия възел напред с меча.