Борисов: Защо софтуерът не сбърка и не намали сметките?

Премиерът Бойко Борисов разкритикува ЕРП-тата, част от чиито потребители получиха по две сметки преди дни.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Защо софтуерът не сбърка и не намали сметките? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде си бе г-н премиер или само знаеш да режеш лентички и да пътуваш с охрана , която получава пари , колкото пенсиите на 1000човека!!!

И на децата са им ясни магариите и селските хитрости на Боко тиквата, въпрос на време е да се самозакопае.

Умен човек, е бившият ти съпруг ...

Нагъл безсрамник!

Бате Бойко опитват се да те работят със стари номера.

Ето така ще бъде и при електронното гласуване. Не се знае на кого ще е софтуера. А Бойко да не задава глупави въпроси, а за два часа може да реши проблема. Всички ЕРП -та вън от БГ

Никаква грешка няма бе,мърши,заплатите ви малки.Щото толкова можете да изкарате,кого обвинявате ?

Ей, хора. Някой знае ли нещо реално, което може да помогне и разреши проблема, защото съм 9989898% сигурен, че ми е завишена изкуствено сметката за тока? Някой успял ли е да докаже подобна злоупотреба? Аз се мъчих преди години и процедурата беше: "плащаш, за да дойдат КОЛЕГИТЕ да проверят дали отчита вярно." Платих си аз, дойдоха хората от "енерго-про",.... и си отчиташе вярно......

Много атакистки боклук,много нещо......Явно путлер е развързал кесията и воленчо раздава ли,раздава рубли......които обаче скоро ще стават само за.....тоалетната.....:-)

и ръждясалия блок,ще бъдат бити и ебани заради геноцида над БЪЛГАРИТЕ !!! те направиха всичко възможно да погубят БЪЛГАРИЯ!! Ще играе АК-47!!! Няма да има прошка драги гробари копачи гробове на БЪлгария и Българщината!!!! Свобода или смърт!!!!

От ебания ДИР ли е че не се трие?

Виждам, че посред нощ доста чекиджии има, които все ебе им е в устата!

Я си е/и, м/м/та!!!

Споко бе кво ревете бе сини аватарчета-ще ви вдигна и сметките на тока и водата и особено на парнуту.Само вальо топлото ли който забравихте ще краде от ТОПЛИФИКАЦИЙКАТА.АЗ СЪМ НЕНАСИТЕН МОНЕЙ МЕЙКЪР И ИСКАМ ДА ПРАВИМ МНОГУ многу пари щото ми е много готинку и топлуууууууууууууу на БАНКЯ да му мислят тия селяндури дето седят на топлу-БОГ НА НЕБЕТО АЗ СЪМ НАД БОГ И НЕБЕТО ЩОТО АЗ СЪМ ВАШИЯ ВЕЧЕН ЦАР ИМПЕРАТОР И ГОСПОДАР и мисля да има демокрация ГЕРБОВА ПОНЕ 100 ГОДИНИ И ДА ЗАДМИНА ВЕЛИКАТА ПАРТИЯ НА КОМУНЕТАТА 100 годишна била ще ви бием и ще ви минем.45 ГОДИНИ КОМУНИЗЪМ СТИГА МА ЩЕ ВИКАТЕ 45 ГОДИНИ ГЕРОБОВИЗЪМ СТИГА!

Плачкаш ли? Плачкай, плачкай!

Ми нали си спомняте как объркахме сметките за ток преди две години имаше стачки аз получих силно сърцебиене лежах в болницата и дойдоха комунетата на власт.Мисля сега да повторя същото нал се задават предсрочни парламентарни избори и ще трябват пари на мойта партия отново да спечели и аз да бъда вашия цар и господар та зарад туй вдигнах цените НА ТОЧЕЦОВ МНОГУ МНОГУ МНОГУ и още повеки ще ги вдигна да не може раята да си плати сметките на тока особено комунетата.Нека ви!

Поредния сценарии на тиквата, но това няма значение. Нали овцете му вярват... ЦРУ ще се окаже агенция за сценарии...

За какво се е вил Римския легионер? Отговор: За пари! Въпрос: За какво се бие натовские войник? Отговор: За пари! Въпрос: За каво се бил Бългрина през турския ГНЕТ? За свобода!!!! За какво се бие ДНЕС БЪЛГАРИНА: ЗА СВОБОДА ОТ СОРОСОВИТЕ КОЛОНАТОРИ!!! ДИЛЕМАТА Е: СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!!! СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО!!!!

IT специалист, и това ли стана? Малко ли му бяха: БКП, пожарникар, охранител, мутра, бодигард, кмет, "премиер", асфалтаджия, футболист, художник, шахматист... P.S. Време е PR-ите му да се замислят ;-

нападение над сайта на деквр що изглежда кат лапешко. некво предупреждения към некой дипутат ли е?

има имунитет, и си малчи за изнудване, да си губи правата на депутат или на държавен служител. не вервам аз на лапешки истории с деквр. а да го гласуват да видим кой против е.

Боко на теб софта ти е яко бъгнат, а чипа ти е изгорял още в симеоново, заради това, че не подлежи на клокване. Просто е фабрично заключен.

у един сервиз.. викат жалим, за твоя дърт айфон джаилбрек нема... като им кютне парламата некой закон, ша видат те има ли го нема ли го. от де накъде ша викат на старото чи ни можи да краде. много невазпитани сервизи. и стикер на витрината немаха. де отива таз даржава без тояга...

Боко, софтуера ти е сбъркан.

бойко тиквата да се маха , неговият софтуер в главата не прави нищо в полза на България държи я на едно и също ниво ниско долу и на колене

може се правля само с ардуер. поне докат Путин измисли си неква подходяща ос.

А кой взима заплата през 15 дни?

тук бачка за заплата? че иза твърда и по мера.. ела при нас, плащаме овреме по нуждите. почти като при комунизама.

за 2000 работни места.. въпреки, че намерих подвърждение за ..подобен бизнес на лица, часни.. и финансиране в Испания, за подобни?! проект от ЕС. може би. и невероятно да ви звучи, на и на вас ша доди ден скоро, за господин за един ден. да ни забравите да ми надуете кавала, от Тошко Колев ми е оставена да я оближете поне. цензорите не са господа, разбира се, нито са за ден...те са на хотела на цетрала у кенефа. айде, дърпайте шалтера..и псувайте понякога. мене ме, разбира се. друг КОЙ нема..

бех отмъстителен и проявих слабост кат некво гевезе. сигур па ще се налага, тука нема как...кат сме си тъпи гьонове. дано да е минало неразположението на снощната ви смяна..и дано е било диария,или поне некво неразположение, а не не опланирано майчинство...камо ли климакт , като климат в ефира. чи тя мойта..само със сабя клима. на жена - НЕ!

"Защо софтуерът..." И от софтуер ли взе да разбира... ;-)))

никой инвеститор ни верва, че некой тук може да работи за 150 евро на месец, без да работи за мафия. това е подигравка не със българските граждани, а със честни, некорумпирани и некорумпиращи инвеститори. световно призната истина.

бизнес. искам документ подписан от Борисов и ЕК, че мога да съм съден и осъден извън България. при таксата за 2 лв..за ново еоод... Иначе, НЕ!!!!!! Дилар, на мафиати не щем да ставаме. все от нещо такива мрат.. Нема да мрем за Путино. Меркел да си умирга за него.

ЕРП-ТАТА ... ДА СЕ ИЗПЛЮЩЯТ ... АМАН ОТ НАГЛЕЦИ