Бежанец почина от менингит в центъра в Пъстрогор (обновена)

19-годишен сириец Халед Хасан е починал вчера в бежанския център в Пъстрогор, след като няколко дни се е чувствал зле, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Бежанец почина от менингит в центъра в Пъстрогор (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам идея защо има голям интерес в това, че е умрял някакъв мангал....сичките на сапун! Били хора било хуманно.....имало война....ми да ходят да изтрепят боклуците които са я организирали и няма да има бойна за чии са ни тук? Мангуста в пустинята и да си еба*а майката!

Прочетете интервюто на Маргарита Илиева от БХК... Някой познава ли я лично? Чудя се тази толкова ли е наивна идеалистка или се прави на наивна, за да може да си пълни джобовете?

Дир.бг , правете разлика между "бежанец" и "емигрант"!!! Ако беше останал в Турция е бежанец , щом е дошъл тук - вече е емигрант!

Джипсито бил отказал операция на ухото в Турция, защото решил и побързал да дойде в България! Е, хак му е!

Колко пъти ви казах кое е човешкото и хуманно решение, документи за максимум 15 минути, душ, дрехи, храна, билети на влака и в Париж, Лондон, Берлин, Амстердам, Брюксел, Монако...... в богати, демократични и организирани градове, където да се погрежат за тези нещастни и страдащи хора. Не можеш да очакваш от гол, бос и гладен Ганьо да реши проблема, няма с какво!

И защо новината е, че един чужденец починал, а двадесет и пет годишния геноцид във всекидневните му проявления не е новина. По селата постоянно мрат болни, бедни, гладни, отчаяни, изоставени, ограбени, изнасилени, убити старци. А и не само по селата. Що народ рови по контойнерите. Едни от най-мръсните гадове са по т.нар. "медии".

humfry

Какво се карате за БДЖ и бежанци, а нищо не споменавате за десетината милиарда заеми. Къде са хиляди, къде са милиони, къде са милиарди, и дефицита няма да намалява... В България много се краде, много пари потъват, а нищо съществено за изкарване на пари не се прави. Виновни и наказани никога няма. Ей това е основния и огромен проблем.

1 джагал по малко

някои от форумните русофили го е заразил

Аман от прости хора! На БДЖ може да се подарят и 1 милиард, тя е наша железница, платена с труда на всички хора, които са се трудили в България! А на тези навлеци защо трябва да им плащаме?! Да ни режат главите ли утре! Дошли тук млади, прави мъже, вместо да хванат оръжие и рало и да си оправят даржавата! Те са истински навлеци! Ливан е унищоген заради имигрантите от Палестина!

Кой се е трудил на ТОВА БДЖ? В момента фирмата е само влакове и няколко фамилии потомствени железничари и орди мургави съграждани пътуващи гратис в нея. Гарите и релсите НЕ СА СОБСТВЕНОСТ НА БДЖ от 2004 година. Казах го за да сравните колко много пари в действителност е "малкото доплащане" от 40 милиона лева на БДЖ. Ако имаше журналисти на тази територия, щяха да направят един репортаж колко пълни пътуват пуснатите отново влакове.

ladycrystal@live.co.uk

как да не са се трудили хората? това бдж е строено с труда на некокло покуления - фключително покуленията между двете световни! как не ви е сТрам да не си знайте историята и фактите! тая железница е една от първите в европа! не ви е страм! можело и без железницата! айде тогава да искараме на распродажба и черепите от батак - че пари струва музея - и бадява се плащат заплати за тоя музей!

ми не може да се подарява на БДЖ - по каква логика трябва да се толерират родните мафиоти? за да ни хванат за гърлото още по-здраво утре ли??? от къф па зор требе да се подложа на роден мафиот и далавераджия? бахси сбърканата логика....абе вий сте за психодиспансер бре!

Нагледен резултат от масовите кражби, извършвани във всички социални институции в България: детски домове, домове за инвалиди и психично болни. Логично и последователно, същата схема се прилага и в центровете за бежанците. Да им е на помощ този бог, в който вярват, че от другаде спасение няма! Сега разбирате ли защо нямаме капаитет да посрещаме бежанци? И че е по-хуманно да НЕ приемаме бежанци! А парите за бежанци са хвърлени на вятъра, защото са откраднати!

ваксинирайте си децата, защото с тарамбуките ще идват болести, които бяха заличени от страната през времето на соца!

Точно такова е мнението и на моето GP. Тя каза, че е ужасно това, че бежанците се разхождат навсякъде из София и сеят екзотични болести и зарази, някои от които са отдавна забравени или никога не е имало в България! Живота на българското население се подлага на огромен риск от заразяване с непознати болести!!!

И аз веднъж се опитах да го обясна тук на противниците на ваксините! Но като се случи един-два пъти, тогава ще се усетят. В Сирия имат детски паралич например, защото сега с войната не могат да ваксинират децата. Тъпите ислиямисти убиват жените, които ходят по селата да имунизират децата - масово явление в северен Ирак, Сирия, май и Палестина. Защото Алах не искал... Не знам... Това са изроди тези терористи там. А тези жени са истински герои, които въпреки огромната заплаха се опитват д аимунизират, колкото с еможе повече деца.

Тази болест заразна ли е?

Щом се нарича ВИРУСЕН менингит,естествено,че е заразен.Менингита е прихванат от вирус,а не от настинка.Иначе,щеше да пише менингит,защото може да се получи и от настинка.

Да бяхте написали преди колко време е влязъл в България.

Кога ще проумеят продажниците управляващи страната, че трябва да спрат нашествениците да влизат в страната? На влезлите до сега в страната трябва да се прилагат дезинфекционни процедури. Около лагерите на мигрантите трябва да се изгради и строго охранявана санитарно-охранителна зона. Охраната, която контактува с тях трябва да спазва строги правила и карантина. Шепата испанци пристигнали в Америка не са избили индианците с мечове и мускети, а с вируси и бактерии.

Нашите и да го проумеят са с вързани ръце. Виждате - ГЕРБ, БСП, разлика няма, няма и алтернатива. Докато не го проумеят весокоплатените чиновници в Брюксел, живеещи в друг свят, нищо не може да се промени. Проблемът не е само български - при съпоставимо население с българското в Унгария са влезнали 43.000 "бежанци", а Швеция планира да приеме тази година 100.000, Германия - 200.000.

Слама ли имате в главите си незнам. Че са имигранти - така е. Ама си изливате гнева на неправилното място. Всичките пари отпуснати за бежанците през последните ТРИ години са общо 900 хиляди лева. В същото време, не без активното ваше участие онзи ден управляващите подариха 40 МИЛИОНА лева на БДЖ. Ще ви го нарисувам цветно, белкем ме разберете. Това са парите за над 120 ГОДИНИ гледане на бежанци в България.

Тъпанар жалък. Чужденците ли са приоритет на държавата, БЕ? Льохман.

Казвам, какви колосални суми потопихте в тази бездънна яма БДЖ. Идиот. Хубаво е чукча от време на време да е и читатель. Писането е лесно.

По-добре чужденци с изградени трудови навици, отколкото роми без трудови навици! А в това отношение сирииците не можеш да ги сложиш на едно ниво с мургавото местно население - каквото и да е, арабеските са по-свестни от тях!

Не забравяй, че влаковете на Бдж-то обслужват много трудещи се, ученици, които пътуват всеки ден от малки селца до съседни по-големи градчета и нямат друг превоз ! Ти как можеш да сравняваш важната роля на БДЖ за стотиците хиляди български граждани в провинцията с някакви си навлеци, дошли от Африка и Азия, които дори не са и бежанци, а икономически бегълци от смотаните им държави ! Да си зарежем българите и да обслужваме чужденците, това ли искаш ти, говедо тъпо !

Това, което се случва, е ужасно. Тези хора не знаят ли, че на Запад не ги искат? Не виждат ли, че за нас са непосилна тежест и нямаме възможност да им осигурим условията, които очакват? Защо продължават да прииждат? Не само ограда по границата, нужни са и надписи на английски и арабски, че не бива да си правят никакви илюзии и по-добре да се връщат обратно откъдето са дошли. Ако им харесва Турция, нека се заселват там. За нас са чужди и нежелани!

че не ги искаме,виждат че тук няма какво да "спечелят",даже нали някои се бях изказали,че България не им харесва защото била бедна страна,но за жалост ние сме на пътя и трябва да минат през нас за да отидат в Германия и други европейски страни,а нашите политици когато прибират пришълец получават допълнително пари за него които си прибират в джоба и това тях ги устройва,а не мислят за НАС!

Като се здушат с циганьора, и завъртят далаверите на пълен оборот, България много ще им хареса !

добро не получаваме от тези ама управляващите ни тъпо и упорито прибират,освен чума и престъпления от тези нищо друго не ще да видиме