12 ранени след челен удар между джип и микробус

12 души са ранени при челен удар между джип и микробус на пътя Шумен-Карнобат. Бъдещ баща пък оцеля, след като колата му падна от 5-метрова височина в изкоп.

Обратно в новината

Коментари - 12 ранени след челен удар между джип и микробус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В сравнение с войната по нашите пътища, случващото се в Украйна прилича на детска игра!

Джигитите се превръщат в бедствие за държавата. Властта не желае да оправи нещата. Геноцидът продължава...

За съжаление джитите са деца на демокрацията,който оцелее оцелее. Лошото е че повличат след себе си много кадърни хора:((

Потърси в гугъла: "ПТП 1988година" С изненада ще разбереш, че през 1988 УБИТИТЕ на пътя са били хиляда двеста и нещо. За 2013-та убитите на пътя са около 630. През 1988-ма превозните средства са били 3 пъти по-малко отколкото през 2013-та и въпреки това убитите са 2 пъти повече. Само, че тогава ДИР нямаше, а в "Работническо дело" такива неща не се пишеха. Сещаш ли се?

Всъщност потърси: Статистика на пътно транспортни произшествия Убити и ранени при ПТП за периода 1951 2010 г. 2013 е на равнище убити при ПТП 1964-1965-та.

Той хасковския шофьор не е видял предупредителните знаци на отклонението, щото те са били отнесени барабар с насипа чакъл сложен и той да спира ако някой се обърка, от някой преди него и пътя е бил хлъзгав от де що е изтеклото от предното возило. Пък и за негово нещастие е имало силна мъгла. Все пак може да се каже, че е късметлия да се отърве без драскотина.

младежът дали има шофьорска книжка .В този случай пробата е без значение.

Драги сънародници, имайте предвид, че всички автобусни шофьори са абсолютни кретени, който карат с поне 120. Нищо, че отзад возят цяло гробище хора. естествено, че може и водачът на джипа да е виновен. Нека не издаваме присъди понеже някой кара джип и е на 22. Моля Ви. Наистина......

Май някой иска да прикрие 22- годишното шафьорче на тойотата.

сниман е само буса, има една отдалече на двата автомобила.Въпросът е кой е карал джипа и защо не са го снимали (джипа)?? Пак е на наш човек.

а представете си че са обстрелвани с ракети и снаряди , ами ние за един месец ще сме свършили и ще останат само кучетата и котките.

Все още нямало информация кой е навлязъл в насрещното....Е от 20 човека участници в инцидента никой ли не Ви каза?!?!?!?!? Вие докато разберете вече ще е станала друга катастрофа драги служители на кат!!!

разположението на буса в/У ясно виждащата се хоризонтална маркировка,ми се струва ,че той не би трябвало да се намира там,като и добавим...14 души "дървосекачи" от Котленско...съвсем възможно е водачът на буса да е "карал" курс при някой от ДАИ ,който не си е вземал заплатата ...няколко години !!!

Но малкцина виждат! Защо не дадат снимка на джипа, та да видим той как изглежда и в кое измерение се намира! Освен това, младеж на 22 г кара тойота Land-Cruiser! Нещата трябва да започнат оттам. Явно някой богат и влиятелен чичко му я е дал да се повози, или да свърши някакаква работа и младежът се е помислил за велик. Тази машина е с 6 ц. и не знам си колко коня и лесно увлича и човек лесно може да я изпусне!...

Всъщност най-популярния двигател е 3 литра 4 цилиндъра дизел.

Махнете безотговорните водачи от пътя!!! И глобите да се увеличат в пъти! Който не ги плаща да му се конфискуват и колата и книжката, както се случва в нормалния свят!!!

глобите не ги оправят - факт - отнемане на книжката поне за пет години, после проверовъчен и тогава евентуално за една година книжка- после пак проверовъчен, а при второ нарушение - отнемане на книжката до живот - това може би ще помогне малко, стига разбира се да не се делим както винаги на нашите и всички останали

Дебре и новина. Дори 666 и гагнама са написали смислени работи. брей че чудо.

Да се приеме закон с който 1. инсталирането на видеокамери в превозните средства да е задължително; 2. записите от тези камери да са веществено доказателство за поведението на шофьора в съда.

Да направят закон,за задължително инсталиране на Камери и черни кутии във автомобилите и микробусите.

Няма лошо обаче айде ми кажи как ще инсталираш камера в 20 годишна кола, каквито са повечето у нас. Акумулатора нема да издържи....

А ти колко ток мислиш, че харчи една такава камера?! Щото това са глупости.

Тогава ти ще си първият, който ще реве тука по форумите, че някой прави далавера и прибира комисионни от камерите. Който каквото и да направи, българинът все ще мрънка и ще се оплаква.

тези пишлемета като се качат на джипове мислят че карат бетер бе и не ги е страх от нищо.

За съжаление масова практика е самочуствието на водача да е обратно пропорционално на неговите възможности.

22 годишен мъж????????? тва си е жив келеш бе с на тати "жипа"

Тц,не е на тати.Подарен му е от тати за някой рожден ден.

Кога ще дойде времето, официално мангалите да са отделен клон на човечеството.

Защо на човечеството ти за хора ли ги имаш?!

Моля ви се, изкарайте полицаите по пътищата - това вече не се търпи. Пред 4 дни пътувах и за 200 км, от които 100 на магистралата, 2 пъти да ме отнесат - веднъж идиотът караше посредата, а вторият път изпреварваше в завой с ограничение 60! Може да има проблеми в КАТ, но... без КАТ по пътищата си е баси руската рулетка.

Смядовските полиция е на работа до 17.00ч, не че през останалото време не се крият като мишоци някъде. След 17.00ч в Смядово няма полиция, чака се от Преслав.

А в същото време чета новина за Украйна: Двама убити при обстрел на тролей. Петима убити и трима ранени при обстрел на Дома на културата в Донецк... Схващате ли иронията? Пак добре че нямаме убити.

Що мислиш, че в Украйна няма автомобилни катастрофи ли?

На България не и трабва война,всеки ден умират невинни хора.Това никога няма да го разбера.Трабват промени в закона -22 годишен с джип замислете се .В Европа до 21 години нямат право да карат коли с по-голям кубик от 1,2.

22 е повече от 21

След 21 ако мине пред кат мойе да кара по - голяма кола ако не си остава с 1,2кубика.

Кубиците отдавна вече не са мерило за това, какво може една кола. Пример - Ford Fiesta от 2014, с двигател EcoBoost I-3 - 101 к.с. при тегло 1100 кг от кубатура само 998 куб.см! Това нещо издухва отвсякъде масовия "гоуф тройка" с двигател 1.6l - 75к.с., при тегло 1600 кг и дори по мощния вариант - 101 к.с. и тегло 1650 кг.

...лятото карах такова чудо ,с 4-ма бая едрички възрастни +едно дете+ багаж...да му се чудиш от къде вади тази тяга от ....1 000 кубика... Е направихме реклама на "Мото пфое"...

Браво Теньо! Жив и здрав :-) Който в смел да има деца си има и добър късмет :-)

Голям късмет е изкарал наистина. Като видях снимките на опелчето по таван в изкопа направо чудо че няма и драскотина.

22-годишен мъж с джип. Голям мъж ! Или прекалено голям джип ? Или прекалено малка отговорност на мъж ?

Или пиян шофьор на буса?

stan_posta@

В 9:20 сутринта ? Или недоспал ? Кой го знае.

се обадиха веднага. Нещо комплексите ви са големи колкото зиловете ви. В България колкото по-голям камион ( жиб ) имаш, толкова си "по-личен" юначага. И газене по пътя наред. Щото другите са "малки". Жалки двуноги сте вие.