Борисов пред US-бизнеса: Не бива Турски поток да ни изолира

Премиерът се надява САЩ да не допусне "Турски поток" да изолира България. Той очаква безопасна технология за добив на шистов газ, защото сега плащаме скъпо.

Обратно в новината

Коментари - Борисов пред US-бизнеса: Не бива Турски поток да ни изолира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То бива тъпънар, ама чак толкова не бива.

виждаш го на снимката

Да намалят цената на тока от американските ТЕЦ-ове и тогава ще повярваме, че се държат добре.

Защо ли като чета си мисля за клипчетата "Тъпи, тъпи, колко да са тъпи" нашите политици.

този урод е на път да унищожи Родината ни! Що ли не вземе някой да го прати на гости при желю желев (лека му пръст), да обсъдят стратегии ...

Добива на шистов газ е единственото спасение за България - САМО ТОГАВА ТЯ ЩЕ СТАНЕ ЕВРОПЕЙСКА И ДОРИ СВЕТОВНА СИЛА...!!!!!! Именно това не искат от компанията на руските мафиоти начело с другаря Путин и плащат на нашите кресливи "еколози" за да плашат тъпичките българи с небивалици за катастрофи при добива на шистов газ... ТОВА Е ИСТИНАТА БЪЛГАРИНООООО... И действай Борисов като стартираш в двата мандата които ти предстоят, добива на шистов газ !

Защо тогава Шеврон се оттегли от Полша и Румъния - надяваха се на големи печалби, охраняваха ги с тежка жандармерия от собствениците на земята, която дупчиха и накрая нищо, само дето взеха на хората земята.

Добро утро, Баце, почвай да дупчиш, нали денонощно мислиш за нас милите ти!

Ясно , в България ще се дупчи за шистов газ. Нали щеше да правиш хъб е, нали в морето имаше газ за сто години напред , кво стана т а сега ще дупчиш за шистов газ. Внимавай щото на лъжата краката са къси.

Преди 2 седмици в "Събота 150" или в "Неделя 150" по Хоризонт Бойко Борисов с гордост заяви че той лично бил провалил вече 3 руски проекта ( съвместни с руснаците). По- късно в новините това вече бепе орязано. На него му е гордост че е провалил руски проекти, но всяко изпуснато левче печалба от там трябва да бъде събирано от обикновените хорица - тия които работят по цял ден и да бъде отбивано от парите които могат да се дадат за здравеопазване, пенсии, образование. Факта който ви изнасям трябва да се популяризира и всеки да знае. И да си опича алъла на следващите избори ще бъде ли допуснат ГЕРБ ООД до властта!!!

Е как Русия да ни продава газта на цени за Германия?Заради това че се отрекохме от нея и се нагъзихме на тези които няма да ни продават газ?Германия купува обеми, несравнимо по-големи от България, просто правило в търговията-получаваш по-големи отстъпки ако пазаруваш повече. Вече не сме им мили на руснаците и са прави хората.Прочетете какви са коментарите за България в руската преса.Проститутка е най-милата дума използвана там за България и това го дължим на политиците ни начело с този нещастник Плевнелиев

Ама то е срамно суверенна държава, да моли САЩ трета държава да не направела еди кво си. А можеше да говориш очи в очи с руснаците.

Нали, сега ще плачеш да не те изолират и не само това...на кой ли му пука за тебе...след като не гониш своя интерес!

Грешиш, гони само и единствено неговия си интерес... а, за интереса на България, и да са му споменали... толкова е нагъл и тъп, че веднага е забравил!

Какво значи "евтин шистов газ"? Американските бизнесмени за какво се натискат с този фракинг: за да възстановят инвестицията и да спечелят или за да добрува българското население?! Колко евтино американците ще продават в България българските природни ресурси? Колкото са евтини тока и водата ли, пренесени до домовете ни от чуждите "инвеститори"?

ГЪРЦИТЕ НАПРАВИХА ТОВА КОЕТО ТРЯБВА. ИСПАНИЯ И ИРЛАНДИЯ СА НАПЪТ ДА ГО НАПРАВЯТ. КОГА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ??? СИЛНА АТАКА СИЛНА БЪЛГАРИЯ!

е ти пъък съвсем се оля :))) айде кажи го сиуно знам че го жеуаеш "СКАКАУЕЕЕЕЕЕЦЦЦ" ,,,ДЕЕБИ ГЛУПАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМАТ СВЪРШВАНЕ И ТОВА СИ Е АКО ИСКАШ Д АПОРБВАМЕ И НА ЖАБА КРАКТА ДА ПОДКОВЕМ КАКТО НА КОН А :) ВИДЯ СЕ ЧЕ КОНЯТ НА СЪСЕДИТЕ СИ ВДИГА КРАКАТА ХАЙДЕ ДА ПОДКОВЕМ И НАШ'ТА ЖАБА А ???

Ма, другарю Борисов, нали според теб Южен поток още не е спрял? Що си се закахърил а Турски поток, не става ясно?

Защо Боко се обръща към американците по този въпрос? Не сме загубили само транзитните такси. Ще купуваме газ от Турция по нейни цени. Защо да милее Русия за нас, нали от 25 години настояваме за равноправно партньорство?

Я, имало и мислещи хора в България! Сега ли се усетихте, че избрахте тъпанар да ви управлява? У този индивид липсата на какъвто и да е държавнически разум е повече от очевидна. Е, сега Станишев не е удобен за споменаване, щото доста време мина от неговото "управление". Орешарски беше само буфер за идването му пак на власт, така че е повече от ясно кой е надробил попарата в последните 6 години. А сега "кой ми сра в гащите"? Е, нужно ли е да казваме кой, ако не самия ТОЙ? А колкото до руснаците, едва ли ще простят на България простотиите, които натвориха в последните години разни знайни и незнайни доморасли "политици".

Ще се оправим когато проведем нов възродителен процес и се прочистим от соросотутките ,евврогеиовете ,продажниците,некадърниците във властта и циганите.

досега мърсувахте срещу Русия,но май ще й се молите за в бъдеще,помощ от САЩ няма да видим,а само използване и колонизация даим ходим по интересите

Леле ,колко си жалък.Плачеш,а? Когато притискахте руснаците и чакахте комисионни от тях,се правехте на велики и ги обявихте за ВРАГ на Българския народ? СМЕШНИЦИ!!!

Боже-е-е...по-идиотска снимка не намерехте ли, бе? Прилича на малко дете, което току-що е напълнило гащите и очаква шамарената фабрика да заработи...

Щом Путин се заяде с нас, зле ще свърши ! Ако не го чукат от вън, ще го тресат от вътре.

Абе тиквоч нали до вчера един през друг се надпреварвахте да обяснявате,че Турски поток е невъзможен?А сега каква стана тя след като е възможен значи Русия го прави за да ни накаже.Бахти и простия ахмак.

Герб не спира със своята антируска риторика, а сега се сетиха за руската любов към България. Дори днеска по Събота 150 на БНР Грозданова евродепутат от герб, заяви че трябва да се засилят санкциите срущу Русия, а боко се чуди, защо ЮП ни е заобиколил. Да сте чули най-верният съюзник на САЩ, Турция да е заставала с някаква позиция срещу Русия. Ами няма и да се чуете и затова ЮП и 3 нови руски ядрени реактори ще бъдат построени в Турция , защото Ердоган провежда национално-отговорна политика, за разлика от нашите пудели бойко и президенчето, провеждащи васална политика предавайки българските интереси.

АБЕ, ДЕБИЛ, НЕ НИ ПРАВИ ЗА РЕЗИЛ!

Нали Ердоган ти беше Баш личен аркадаш? Пък колко целува ти краката на американците - срам ми е да си помисля и накрая кво?

Е той Ердоган като е аркадаш с Бойко и Бойко като му пуска гювеч фирми на Ердоган да работят по строителството на наши магистрали и работниците да вземат по 2000 евро заплата, Ердоган да не вземе на тебе пък да пусне евтина газ?

Ма моля ти се бе фащ. Какво общо има ФАЩ в тая работа. Когато ФАЩ дава газ им се моли бе червей!

Като гледам любезно предоставената ни от редактора снимка, у мен се заражда желание, все пак за премиер да имаме представител на вида Homo sapiens!

СПОКО!!! Бате ти Бойко има още и много по- идиотски снимки. Пусни една търсачка и ще се увериш!

vseki koito e polzval kala6nik za vazglavnica znae za kakvo stava vapros taka 4e spete spokoino deca

Той заяви, че е оптимист, че правителството ще изкара пълния си мандат и подчерта, че имаме добър президент. ХВАНИ ЕДИНИЯ, УДАРИ ДРУГИЯ. НО ЯВНО СА ДОБРИ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ. ВСЪЩНОСТ БОРИСОВ ЩЕ СЛУШКА - ДЪЩЕРЯ МУ Е В САЩ.

nai dobroto izkazvane na boiko borisov ot kakto e primier i edinstvenoto vav koeto pokazva 4e e ballgarin i milee za sobstvenia si narod i darjava ako prodaljava taka niama koi da ni spre za6toto sme koravi i nema da robuvame na nikogo

Ние сами се изолираме с тези тъпи управляващи. Слушкат САЩ и ЕС, които гледат собствени интерес, а нас кучета ни яли. И ще купуваме от Словакия за да плащаме, а не получаваме такси! И сега ривът....

Бойко, към какво призоваваш НАТО? Много странно звучат думите ти, забравяш че НАТО НЕ Е ИКОНОМИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ! Нещо много страшно крие призивът ти към Русия, към Турция или към двете заедно. Внимавай повечко, какво говориш, защото ако се упука ти ще си се изтягаш по някой от блажените си острови, но ние нямаме къде да избягаме от панелките, дето и тях искате с гадни саниращи хитрости да ни вземете. Не така! А за шистов газ не си и помисляй, да си го вадят у тях, в дворците и ранчата си. И само като си помислим за концесията, която ще дава само 1 % на нас (както е за златото) затова че ще ни тровят и излагат на риск от трусове, айде мерси. Не ни прави на глупаци. Ти със сигурност ще имаш полза, но ние само зловеща вреда. Не си го и помисляй. Вредно е за прословутата ти харизма.

Прав си ! Казано е,какъв народ такива и държавници! Дезорентиран без идеали народ сме , глдащи в очите задокеанския ковбой какво ще му нареди. Казаха ни Русия ви е враг- и залаяхме като бесни палета против освободителите ни...! Заслужаваме си съдбата ....

гробокопач на България! Схваща ли какво говори ?

Ха, добоутро! "Дори да мине през Турция, той не е алтернативен поток. Само че тогава България ще е наказана и няма да взима транзитните такси." - когато миналата година ББ крещя от Вашингтон за спиране на газопровода, за санкции срещу Русия и за сваляне на правителството, не се ли сети за това? Не се е сетил. Ами какво прави в управлението на държавата, след като се сеща като след дъжд качулка? Не някой друг, а политическият елит наказва България, задето го храни и търпи.

Какво значи "евтин шистов газ"? Американските бизнесмени за какво се натискат с този фракинг: за да възстановят инвестицията и да спечелят или за да добрува българското население?! Колко евтино американците ще продават в България българските природни ресурси? Колкото са евтини тока и водата ли, пренесени до домовете ни от чуждите "инвеститори"?

Ти как мислиш? Спомни си американските (на САЩ) български централи! 10 пъти по-скъп ток ни продават сащарите НАШИЯ ток, защото ние сме под писали най-умния договор. А ако пък цената отговаря на себестойността ега ти ефективното производство! ЗАЩО СА НИ ТОГАВА ТАКИВА ЗАТРИТИ ИНВЕСТИТОРИ? Дошло ми у къщи да ми продава на мен моята покъщнина десет пъти по-скъпо. А за газа хем ще ни дерат с цената, хем ще ни разрушат и отровят най-плодородната земя. И още - та ние сме в една от най-земетръсните зони! А фракингът e да дърпаме дявола за опашката и да сложим на челата си надпис РЕЦИДИВИСТИ - ГЛУПЦИ-САМОУБИЙЦИ. А правителствата изобщо не ги е грижа домовете им са на хиляди километри от тук. Тук сме ние.

Ех Боко , ПОДПИСА ТРИ ДОГОВОРА С ПУТИН ЗА ЮЖЕН ПОТОК , ИЗЛЪГА ГО , ДАВАШ НА ЯНКИТЕ БАЗИ ЗА БЕЗПИЛОТНИЦИ , И СЕ ПРАВИШ НА МИЛ С РАШЪНИТЕ! ПУТИН ТИ Е ПОДПИСАЛ ВЕЧЕ ПРИСЪДАТЕ! СКОРО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕШ В АТОМНА ЦЕНТРАЛА И ЩЕ ЗАСВЕТИШ КАТО МОИСЕЙ СЛЕД СРЕЩАТА СИ С БОГА! Въпроса е с кой радиоактивен изотоп ще те превърнат в прозводител на ток. Мисля, че вече са го избрали. ЩЕ ИЗГОРИШ ЗА ДА СВЕТИШ НА ТЕЗИ КОИТО ПРЕДАВАТ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ. ТОВА С ТЕБ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ Е ПОКАЗНО!

хубаво казано

Кое му е хубавото на пълни лъжи? Путин сам обяви патока за приключен. Договорите тайно ги подписа Орешарски, а КТБ падна. Производителите на ток не знам какви изотопи произвеждат, но раздържавените преносители на ток подготвиха почвата за костинбродския пуч. ЕФтина, популистка манипулация.

В страната на умствените Слепци , ...Идиота Боко е цар , а "президента" Плевнелиев е неговото Магаре ! Ужасно е !

Днес модератора е простак!

Натовските и европейските партньори на българския политически елит заобиколиха България с ЮП още миналата година. Орешарски, Борисов и Плевнелиев що спаха тогава? На американският бизнес му е през онази работа, дали ще изтрови водата и почвата на България. Ако имаха нови технологии, защо не ги използват в САЩ? Защо така, Рекс Тилерсън (председател и изпълнителен директор на петролния гигант Exxon Mobil) се присъединил (като частно лице) към съдебен иск за спиране на строителството на водна кула за фракинг близо до неговото имение и конюшнята му в Тексас? А, Борисов?

кога ше го изхвурлим този мутраген от булгаря за предателство на националните ни интереси