Евродокладът хвали прокуратурата, но не и съда

Положителни са оценките за главния прокурор Сотир Цацаров в евродоклада. Но не са такива за Висшия съдебен съвет, за изпълнителната власт и Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Евродокладът хвали прокуратурата, но не и съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли значение,какво пише в доклада? Ние нали знаем каква е ИСТИНАТА?! Нужни са ни СПЕШНИ ДЕЙСТВИЯ,а не да чакаме някой си "Дядо Иван"!

браво на Цацаров, той е героя на новото време, той е нашия комир. Как го оцениха тези с тази сбъркана система? Имам чувството, че не живея в тази страна, някой раздава оценки на посоки, без да го е грижа дали въобще поне малко отговарят на истината, или пък не им пука за тези които ги четат.

Според мен прокуратурата има пропуски ...Цацаров кажи си !

Около Бисеров, , Белене, Цанков камък, аферата Сименс и течовете на секретна информация от ДАНС не искам да се шуми тролчета - изроди мои! Да се фокусира вниманието на балъка върху Борисов и ГЕРБ!

Тези не са добре,пък може добре да им е заплатено.

Ами нали (хар)Мониката и Съсела затова се преселиха там. За да плащат...

Ivan

А за наркотрафиканта Боко Тиквата!?

Как няма да я похвалят прокуратурата!?! Този стожер на справедливостта хи хии....ако не бяха се намесили прокурорите Цветанов и Борисов бяха подготвили 5-6 камиона с двойни дъна за фалшиви бюлетини. Те Сарафов и Цацаров щяха да ги сгащят на местопрестъплението в Костинброд, (тъкмо товареха първия камион им се обади бдителния гражданин Бареков) ама тези нагли мошеници избягаха през задния вход а ха хаа...та и номера на камиона не можаха да запишат. Даа...трябва да ги хвалят...молодци!

Тази Гърция хептен ги обърка, един доклад не могат да насочат там ,където трябва.

Сабал хайр! Прочетох с удоволствие коментарите. Толкова ми харесаха, че помислих да не са писани от един и същи човек. Не съм убеден, че в България са останали, чак толкова много интелигентни коментатори. Униженията в нашата страна станаха прекалено много и едно от най-голямото от тях е нашата правосъдна система.

Ето ползата от членство в Европейския съюз! 90% от обикновените българи виждат къде са проблемите в държавата, а останалите 10% крадат и лъжат най-нагло. Тези 10% мислят, че някой им вярва, но са на възлови позиции и никога не биха се махнали доброволно! И, естествено, Европа сочи точно към виновниците! А на времето щяха да линчуват един американски посланик за думите му, че съдебната система е с "краката нагоре"! Боже, пази обикновените българи!

90% от твоите 90, са същите крадци и лъжци, като представителните 10, само че без достъп до големите каци с мед - факт достатъчен да се чувстват дискриминирани. Бог да се смили над шепата честни и почтени, които не намериха начин да се махнат от тази воня!

Аз да питам как така критикуват Народното събрание? Ми то в него почти единодушно подкрепят правителството. А правителството е съставено по заявка и с одобрението лично на Дол. Какво не му харесват на това Народно събрание, не мога да разбера!

jingiby

Е какво излезе изпълнителната, законодателната и съдебната власт под ножа, но без Цацаров!

Tези охранени евро "специалисти" нито могат, нито искат, нито ги интересува да разберат за какъв пълен разпад иде реч...Това би трябвало да е наш проблем, но нас ние грижа какво са написали в Брюксел.В случая тройката ни устройва

Те организираха разпада, а сега се правят на загрижени... ... и продължават с йезуитско двуличие и фанатизъм да унищожават всичко работещо в БГ.

Редакторът отново не е разбрал основни положения от текста! За този редактор Висшия съдебен съвет е равен на съда. Мойто момче, висшия съдебен съвет управлява цялата съдебна система - съд, следствие и прокуратора, а не само съда. В днескашния ВСС доминираща роля имат прокурорите - те са повече от съдиите там ! А 1/3 от него се назначава от народното събрание - т.е. от изпълнителната власт. Във ВСС в момента няма нито един представител на ВКС - т.е. на наказателните съдии в България ! Откъде ви събраха БГ журналята ?! Ами вие верно не чететенищо и пишете после глупости.

Нещо пак не си разбрал. Или май е по-лесно да хвърляш твърдения в пространството за неграмотните. Чл. 130, ал. 3 от Конституцията: Единадесет от членовете на Висшия съдебен съвет се избират от Народното събрание и единадесет - от органите на съдебната власт чл. 17, ал. 3 от закона за съд. власт: (2) Органите на съдебната власт избират от своя състав членове на Висшия съдебен съвет, като съдиите избират шестима, прокурорите - четирима, и следователите - един

Колко наказателни съдии има в момента във ВСС ?

от мизерния брои коментари се натрапват два извода всички са щастливи от прокуратурата и от съда по свобода на словото сме номер едно от некъде си

ДРЕМЕ ИМ НА СЪДИИТЕ ЗА РАЗНИ ДОКЛАДИ. ЗА ТЯХ Е ВАЖНО КОЛКО ПРИТЕЖАВАТ ОТ БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ.

всичко е супер!

Българсия Съд е честен и справедлив!Ако не вярвате питайте Брендо!За него си е ОК!Обаче за кокошкарите дето немат пари за рушвети-ЗАТВОР!

Че как няма да ги хвалят след като нашите са им такива верни СЛУГИ и съсипват България за да им угаждат да си пълнят гушите ! И кого си мислите чед ще излъжете с такива евтини статийки ?! Този народ яде хурката на продажници вече 25г. , така че с някакви си ''похвали'' от великият ЕС и някакви си там еврогейски и демократични ценности не можете го излъжете!!! Както и гърците ви го показаха - все по-малко са вярващите в този съюз, за който нашите '' мили и продажни политици ''така драпат да ни набутат и еврозоната , дето другите вече се мъчат как да излизат !

Четвъртия Райх= Евросъюза нибил издърпал ушите и ни потупал по рамото !??? Вън от НАТО и ЕС !!!! Не на новото Робство ! Това е решението за 7 милионна България !

Тази новина ми звучи като...хитлер похвалил властите в Освиенцим за сериозния напредък в правораздаването, но и критика към прокуратурата - много се бавела (ниска производителност)

Последни и най-жалки както винаги. Български изроди, не ви ли омръзна да сте винаги най-долните мърши на света? Или на вас така ви харесва? Български мърши прокажени.

продъляваме напред

...ЗАПОМНЕТЕ- ЦЦ+ЕС+МАФИЯ +....МАСОНИ И ИЛЮМИНАТИ = МАФИЯ ОТ ВИСШ ТИП= НЕВИДИМА МАФИЯ... КОЙ НОРМАЛЕН БГ ГРАЖДАНИН БИ СИ ПОМИСЛИЛ, ЧЕ ЦЦ Е БЕЗПРИСТАРСТЕН СТРАЖ НА ЗАКОНА И СЕ БОРИ ТОЙ ДА БЪДЕ СПАЗВАН?!

Аха. Всички са сатанисти и дяволи- свободни задари- Мутрата, Цецо, Цацата, Гоце, Плювню, Костов, Симон Втори Плешиви, Радан, Куневица, Станиша, Миков, Каракачана, Бюрека...Всичко е поклонник на велелзевула.

ЦЦ нали е осъден? Защо не е в затвора?

Български мърши скапани, няма по-долно племе от вас. Противни български свине, гнилата ви държава изчезва с по 100 на час.

...ПАРВИЛНО ПА- ВЪСТАВАЙТЕ, ДОКАТО ОЩЕ ВИ ИМА, ИНАЧЕ РИСКУВАТЕ ДА НЕ ДОЧАКАТЕ СОБСТВЕНОТО СИ ПРОСВЕТЛЕНИЕ...Т.Е. ДОКАТО ВКЛЮЧИТЕ, ЧЕ НЕ Е ТОЛКОВА ВЪВ ВАША ПОЛЗА ДА СЕ ПРОДАВАТЕ КАТО (ЗАЩО КАТО) ПРОСТИТУТКИ, НА КОЙ ПАДНЕ, НАЙ ВЕЧЕ НА САЩ!

Браво ! А най-добрият самоук прокурор е Красьо Черния, можете да го направите заместник на лъскавата от мас Цаца.

Тоя доклад го е писал БРЕНДО в жанр: крими-хорър с елементи на слугинаж, по спомени за Иво Карамански, пътеписите на Поли Пантев, с мирис на самоковските компири Косъо Самоковеца и Юри Галев, духът на пътешествениците братя Галеви, като фабулата се върти около въпроса къде са Мето Илиянски и отрочето на Венци Стефанов, а отговора на всички въпроси се крие във финикийските знаци дето всички тия герой и техните достойни наследници евентуално, може би са споделили с БЪЛГАРСКИЯ СЪД, ПРОКУРАТУРА и СЛЕДСТВИЕ!

КРАДЛИВИЯ ЛУКАНОВ ПРЕХОД НИ Е...А М...А.НЕ СМЕ ДЪРЖАВА А ЦИГАНИЯ,МОЖЕ БИ ТОВА ЩЕ Е БЪДЕЩОТО ИМЕ НА БЪЛГАРИЯ.КАТО ЧУЯ ГЛУПАЦИТЕ ,КАКВО СМЕ БИЛИ ПОСТИГНАЛИ ЗА 25 ГОДИНИ И КАК ТРЯБВАЛО ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ МИ ИДВА ДА ГИ БЛАГОСЛОВЯ С НАЙ ДЪЛГАТА СРЪБСКА БЛАГОСЛОВИЯ.

........Евродокладът хвали прокуратурата, но не и съда.. --- Туи все едно да похвалиш лявата половина на един задник и да наругаеш дясната. По принцип е възможно, но иначе си е тъпо. ---

Ха-ха-ха. Браво бе ! И аз така мисля- ГЕРБ и БСП са двете бузи на един задник- гол и окъсан- българския... А пък ДПС са отворът, откъдето излиза кървавицата...Миризлива и мазна... СДС и ДСБ са къдравата вълна по задника и лайняните космати медали и фъндъци... С една дума- всичките партии са миризлив задник осран.

Правилно ли схващам - хвалят Цацаров и възприемат неговата теза, че Стратегията за съдебна реформа е много обща и липсват срокове за изпълнение? Май критикуват недоразумението, натрапено за Министър на правосъдието ? Ах, тези лоши еврочиновници - хора на Делян Пеевски!

според теб европеиските стани едвам изтраяха без нас - богатите, свободните от източния блок. без нас - умирачка за тях. както виждам трябва да затворим западната ни граница - щото каkто са хукнали западняци към нас - ще ни изядат.

ЗА КАКВО ГИ ХВАЛЯТ,НАЛИ И СЪДЙ И ПРОКОРОРИ СА СТАНАЛИ КАТО ПЕЛИКАНИ ОТ ПАРИТЕ НА БАНДИТИТЕ?

за какво е хвлбата - за костинброд или за фалирането на ктб?

НК си е от тошове време. Основната му идея е да пази другарите и за още по голяма сигурност в съда са другарите на другарите.

трябва си нов съд и прокуратура дебелакът цацаров е като пеевски

Прокуратурата в Благоевград помогна на техният човек да ми окраде складът,сега чакаме някакво дело с 300 молби и жалби,което се влачи със скоростта на прострелян охлюв,слава богу че има надежди за Страстбург,а от Евросъюза разправят че имало напредък.Тия пак хвърлят пясък в очите на простият българин,който не знае в кой свят се намира.СЪВЕТ КЪМ БИЗНЕСА,ПРАВЕТЕ СИ ДОГОВОРИТЕ НА АНГЛИЙСКИ,СПОРЕД НЕМСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.на българското правосъдие можете само да се пика*те за удоволствие

И какво му харесаха на Цацаров? Истинските гадняри се измъкват безнаказани най-редовно. Защо Василев не е арестуван още? Какво ставо с Бисеров? Как няма осъден нито един крадец на държавни пари?

Правосъдното министерство да вземе за база германския НК. ВСС да вземе още некой милион бонуси.

Една Сириза й трябва на България и 100 % лустрация за десерт.

Как да очакваме положителен доклад за борба с мафията и с корупцията, след като мутра с криминално минало е премиер, а ефективно осъден за подслушване отговаря за незаконните СРС-та ? Смешно е !

Много интересно защо именно на ТАЗИ мутра има доверие цяла Европа, а твойте идоли не искат и да ги погледнат. Трол.

Точно така е но гледам минусите и се чудя хората приспани ли са или прекалено опростачени та да не виждат , че една проста мутра ни е мин.председател и един тип осъден с ефетивна присъда е шеф на парламентарна група .

Малоумниците, се чудят ...

Ти си, смешен ... Палячо!

Да си чувал нещо за Трактора откак го няма Станишеф?

Хвалят прокуратурата? Защо? Щото фалираха КТБ?

положителен- народа взе правосъдието в ръцете си с убийства....

Да се махат всички и както е казал Гео Милев да изгорим сламата. Гърция и Румъния ще се оправят. Да пометем тия некадърници и крадци.

Евродокладът е "справедлив" и мери с "еднакъв" аршин Гърция, България и Франция! Да се напикаеш от смях! Един трилион евро за Гърция аванта, а БГ населението да мре от глад и мизерия! Ура! Ура! Ура! Да живее спръведливостта! В ЕС никакви препарати и ГМО-та - не си и помисляйте, ще си подпишем утре договорче - ТПО и ще си ги внасяме барабар със забранените хормончета от САЩ! Ура! Ура! Ура! Ще има ТСВ да пуснем бомба на българите, защото са в НАТО, удобно е как да не им пуснем нали са съюзници, пък и руснаците ги имат за роднини, какъв кеф ще бъде предупреждение "казвам ти дъще сещай се снахо!" Хем съюзници, хем не ни пука за тях щото са от изтока, хем ще стреснем руснаците, двойна печалба! Да ви ........ мамата!

Този "евродоклад", вероятно е писан от Цацаров ...

Преуспелия бизнесмен е хванал за топките и Европейската комисия ! Друга причина някой да хвали прокуратурата-НЯМА.