Рогозин: ПРО на САЩ не възпира руските стратегически ракети

Американската система за противоракетна отбрана не е в състояние да се справи с руски стратегически ракети, заяви вицепремиерът на Русия Дмитрий Рогозин.

Обратно в новината

Коментари - Рогозин: ПРО на САЩ не възпира руските стратегически ракети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искаш мир, готви се за война. Не го е казал Путин, древните римляни са го казали. А те са ги разбирали тези неща, въпросите за мира и войната...

поне водката им е на недостижимо ниво. Dържи още от Kоледа.

Разбира се, че съжалявам (аз съм от Русия), но както се казва - втори път няма да чака. Ако сте живели в Съветския съюз и сега Русия, ще разберат каква огромна разлика. И Гайдар не е съветник, той е от началото на 90-те години.

Преди тридесетина години Маша работила в завод за самовари. Веднаж в ГУМ-а пуснали самовари и тя хукнала да си купува самовар. Гледат я приятелите и я питат -абе Маша ти в завод за самовари рабитиш, не можеш ли оттам нещо... - Не може, голяма е охраната - Ами поне на части, днес едно утре друго и ще си го сглобиш - Тъй и правя, ама като го сглобя, я картечница става я автомат Калашников ...

Рогозка, много ефтин бензина батка. Мани ги ракетите, те американците одавна ви ги набиха в задния двор.

И тоя не е го слуша главата!

Орките, предвождани от нискоръстия Саруман се въоръжават.

РОГОЗИН Е СИГУРНО ,ЧЕ Е 100% ОТ СЕЛО РОГОЗЕН,АМА МАЛКО СИ Е ПОРУСНАЧИЛ ИМЕТО,ТАКА ДЕ

Вирее ли в Русия акъл или всичко е безкрайна тайга на смиреното страдание?

Гумата на баща ти е била пробита.

Колко далновидни са били ръководителите на СССР, че са създали и развили до това ниво тези ядрени сили. Ако сега я нямаше Русия , Земята щеше да е една безкрайна Ирако-Сирийска пустина по която в пълно бойно снаражение , гордо щяха да крачат американските умиротворители.

колко е гадно че има още една държава в света която малко от малко може да се противопостави на САЩ....друго си е и ЕДНА да няма....за такъв сценарий си мечтае всеки престъпник- да извършва престъпления и никой да не смее да му каже нещо, камо ли да му се противопостави! Да живее Америка- там е истината и живота и смъртта...

Глупендер, има поне десетина държави с ядрен потенциал.

Я-а, какъв тъпунгер а пък министър!

Никоя друга държава освен Северно Корея и Русия не заплашват света с ядрено оръжие, което в крайна сметка ще убие и тях! Това е безсилие и малоумие!

Да лъжеш хората е престъпление, но да лъжеш себе си е диагноза. Коя държава използва ядрено оръжие срещу мирни хора??? Коя друга държава в близкото минало изби милиони хора с жимическо оружие??? Историческите факти не могат да бъдат изопачавани

Не се самозалъгвай. Погледни този и Жириновски.

Тъпанар, само САЩ заплашват света с постоянните си военни набези. И те са тези, които убиха милиони като хвърлиха атомни бомби.

Приятелю нещо не си добре с историята , в последният век Русия е започвала повечето ВОЙНИ - с Финландия , Полша , Корея , Виетнам , Афганистан , Грузия , Молдова , Чечения . Запада и Сащ са се намесвали в защита на нападнатите .

Кое не е вярно в това което написах? Въпроса е към тези дето сложиха минуси!

Тези войнолюбци вярно ще разпалят някаква война с безумните си мозъци!

Браво на руснаците! Хората си подържат ядрения арсенал...А не като краварите които изволниха една камара генерали и персонал заради престъпна небрежност! А и всиски видяха аккво могат да правят краварските ракети......ДА СЕ ВЗРИВЯВАТ!! То не бе Антарес, то не бе Спейс Шип 2, то не бе Драгон Х която се размаза по земята като сръбска плескавица:))) Ясно е че хамериканските технологи са много хвалби а накрая нищо, чист въздух под налаягане!!!

Не ги възпира защото те отдавна са мухлясали и изобщо не могат да излетят. Познаваме много добре руските ракети и знаем че освен да ги тътрят по площадите на манифестации за нищо друго не стават.

Мухлясала е празната ти мозъчна кутия. Много познавачи се навъдихте. айде чупка.

Такъв си го натресохме с нашите продажници, дето Бойко ближе американски, та нали щерка му там живее. Велика гражданка на америка е дъщеря му бе. А ние тук да гинем от бомбите на русия. Предатели!

Дъщерите на Путин и на Лавров също живеят на Запад ,а не в Русия ,руски лизачо.

h 1

по-точно ГЪЗО-лизачо !!!

Това състезание за превъоръжаване се случи веднъж! (студената война) И изхода беше фалит и разпад на СССР! Това могат да си го позволят работещи и силни икономики! Само с продажба на природни ресурси не става! Русия е обречена! Тежко на народа им !

Да, но тогава условията яха други и управляващите бяха други. Земи се образовай малко тъп Историк.

Ще му се на Рогозин ......

Явно Запада трябва да почне яко въоръжаване, с Русия по друг начин не може да се говори!

Нормалните държави проучват далечния космос, създават технологии в полза на човечеството, откриват лекарства за борба с болестите, увеличават жизнения си стандарт, докато ненормалните се въоръжават и дрънкат оръжие.

Да ви таковам тъпата майка руска,смрадливи сделанние!

Иди да ги нариташ бе отворко.

Да не предпочиташ да им целуваме задниците?

Още един "таковач" не си е извадил тъпата глава от задника--така си лекува хемороидите.

Някой изненадан ли е от факта, че Русия мисли само за въоражаване? Имперските стремежи на Русия са още от времето на руските царе.Тази държава само на думи се "бори за мир. Руснакът от край време мисли как да направи танк, а не може да направи един свестен автомобил за обикновения човек. Тези "миротворци" винаги са се готвили за война и за световно владичество.

Aко Путин не отговори нa ядрен удaр Aз системaтa "Периметър" поемaм комaндвaнето нa ядрвните сили,нямa нaдеждa зa врaговете !

Мъртвешката ръка на зомби от мавзолея ли е ? :)))

Самите руснаци, чувстват, че с политика ала Сталин в 21 век, някак не върви, но не знаят и те самите какво да правят. Хем да са в безопасност, хем да бъдат достатъчно уважавани. Имаха база в Крим, за какво им трябваше, този цирк. Играчка плачка.

Гледам тук защитниците на едната теза казват Путин агресор, Путин като Хитлер, Путин иска кръв, Путин луд и трябва да бъде спрян. Давайте да обявяваме война, Нато вперьод и да го почваме... И се чудя аджеба....колко умствен багаж има някой, който обявява война на човек, когото смята за луд и който държи куфарчето с червения бутон на най-големия ядрен арсенал в света? А? Колко му е багажа?

само не казвай че си се притеснил за психическото състояние на идола си. Никой не иска да му обявява война, но същевременно не може да му се позволи да 'Хитлерства' без последствия.

Mитя, Рогозка, ти менЯ уважааш ли ма ?! Я пий 1 водка, настръхни откъм гърба, събери смелост и се изцепи колко кораба издялахе тази година, колко мАтори КОВРОВЕЦ, колко чушкопека ?!

Чушкопеци в Русия не правят. Чушкопекът е българско изобретение. А в Русия вече и свястни тенджери вече не правят. Имам руска тенджера работешща под налягане. Малко е тежка, но няма да я нося в раница. Няма тенджера, която да се конкурира с нея. С руски гумени ботуши съм ловувал двайсет години. Можеха да се лепят, не се хлъзгаха. Но сега и в Русия не произвеждат такива.

Не е важно ПРО дали спира руските ракети, важно е Европа да плати за ПРО-то.

тоа рогозин много прилича на нашият украински жид станишев ..да не са братчеди нещо ..ако има тука червени бантускотове аналисти да се обадят моля ..

КАТО ГИ НАСТЪПЯТ ПО МАЗОЛА И РАШКИТЕ ОРЕВАВАТ ВСИЧКИТЕ МЕДИИ КАК ЕДВА ЛИ НЕ ТЕ ХЕРУВИМЧЕТА БЕЕЕ.... Я, ИДЕТЕ ДА УДАРИТЕ ПО 1-2 БУТИЛКИ ВОДКА, ЧЕ ДА ВИ СЕ ВЪРНЕ САМОЧУВСТВИЕТО И ДА СПРЕТЕ ДА ХЛЕНЧИТЕ. АМАН ОТ ВАС БЕ ПИЯНДУРИ....

Кажи и напише нещо разумно!

Не смятам че Путин е толкова изкуфял та да ликвидира човечеството с термоядрена война. Виж ако е Ким Чен Ун бих се стресирал от такава новина. Никой няма да отстъпи в Украйна. Путин ако даде на задна ще бъде свален а сега Русия ще се срине и пак му се пише лошо. Дайте сега да затрием човечеството.

само американци са ползвали атмно оръжие:) и само т еимат полза от войни и конфликти, русия без конфликти стигна до втора икономика в европа, америка беше пред фалит сега ще им копуваме оръжието за да запълним бюджета им

Ша знайш, Американците на нас чакат да им оправим икономиката.

Руснаците са жалки!

пъхк краварите са "велики" зер

От новините:три американски дрона ликвидираха трима от "Ал кайда"

А останалите 200 милиона?

когато на някои водата е до устата, тои иска другите да ги няма и тои с тях. какво ви направиха путяги, кои напада суверенна дърява, кои не зачита собствените си договори. стигнахте безпътица и се заканвате. това до нищо не води. само плащате на гладни и мързеливи тролове.

Рядко тъпа муцуна, представям си и акъла му колко е!

черничкият в белия дом е рядко остър шъ знайш....

Мале мале, някои оцапаха гащите само като четат.

А някои говняно-кафяви другари,дето величаят-тези,дето им снасят рублички,са оцапани много отдавна!...

бомби ще паднат и у нас, нз на кво се радваш, тъпите путлерасчета неразбирате, че за мижикистан ние сме никои, последна спирка преди проливите, залатие пески и тн. Е вижте ги, че с турция ще правят бизнес

Що да не правят бизнес с турците, с нас като не става...

да, напикахме се от смях... пак изцепки на др. Рогозин. Не знам кого плаши с тея 100 самолета дето са направили... Те в Китай произвеждат повече. В щатите също. А иначе вече ти го написаха - срещу руските ракети и руснаците нямат щит, така, че ослушвай се сирените за тревога.

С изказването си,тов.РогоЗКин,уплаши две гарги и една крадлива сврака...браво!

Защо българите имат такова робско мислене...сега злорадстват и чакат да видят колко зле ще стане Гърция, как английския език бил предпочитан пред руския...Истината е , че и Гърция и Русия са уважавани в целия свят и са на светлинни години пред бЪЛГАРИЯ.... така че не се надявайте някой народ да стане по-зле от българския, тези народи просто нямат ""българските качества""- злоба, завист, робска психика...

От Че лайнари,поуки-не щем!

то и Боко Хъба разправяше колко е зле Гърция голям майтапчия че и хъба му зеха че на труско-гръцката граница ще го правят а Боце че дуа супата и че пърди в тръбите за газ.....))))))

Всичко много добре, бе товарищ Рогозин, но колко тенджери произведохте? И защо се въоръжавате до зъби, след като никой не ви е нападал дори тогава, когато по собствените ти думи , сте били отчайващо зле. На всички е ясно, че оръжията ви трябват не за самоотбрана, а за да разговаряте с другите държави от позицията на военната сила. Този подход е контрапродуктивен и изключително опасен за всички, на първо място за вас.

таквиз кравари тхъпи кат теб да им чупим тиквите затва ...))))

Ми нормалное е ....Те хамериканските кравари не можеха да прихванат старите ракети Скъд а какво остава за Воевода- Сатана? ПРО им от Пейтриът през 1991г на времето не можеше да свали дори старите иракски Скъд от 60те години .!!!...>А какво остава за новите руски модели с маневриращи ядрени бойни глави и десетки хиперзвукови пенетратори А?! Дори старите Р-36 Воевода-Сатана можеха да носят до 40 бойни глави, въпреки че стандартно носи по 10 бойни глави заедно с 40 маневриращи примамки...Това значи че Краваристан за да унищожи само една ракетна Воевода трябва да изтреля между 50 и 150 антиракети!!! И то само срещу една руска!! А хамериканците имат едва няколко десетки!! Краваркското ПРО дава една грешна и измамна илюзия на хамериканските политици и сенатори че могат да се защитят от ядрен удар.....Което е наистина ОГРОМНА ЗАБЛУДА ЧЕ МОГАТ ДА ОСТАНАТ БЕЗНАКАЗАНИ АКО ЗАПОЧНАТ ЯДРЕНА ВОЙНА!!!!! И ТОВА Е БЕЗПОДОБНА ГЛУПОСТ!! ПРИ ЯДРЕНА ВОЙНА НИ ГОСПОД НИ ДЯВОЛА ЩЕ СПАСИ КРАВАРИСТАН ОТ ЯДРЕНО УНИЩОЖЕНИЕ!!! НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ С ТЯХ ЩЕ ЗАГИНЕ И ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!!!

да ама нали се сещаш, че и Русия ще стане на стъкло. В момента е малко вероятно американците първи да стрелят. Но противно на филмите дето се тиражират постоянно със сигурност ще отговорят.

big_uncle@dir.bg

Ако някой натисне копчето, ще са точно тези откачалки от Пентагона - параноята така ги тресе, че отърване няма. А имат и опит... Впрочем не е важно кой - просто при една такава война победител няма да има - дори противникът да не може да отговори, ветровете ще свършат мръсната работа и ще ни насипят атомчета по главите...

всичко се доказва с опит! обява;-безплатни уроци по англиисти език и втора;-безплатни уроци по руски език.търсенето до днес е 25 към 2 в полза на англииския.е такова е истинското съотношение м/у русофили и нормални.

когато си тъп е за цял живот

казал вдлъбнатия и цъкнъл минус,без да му мисли!

налагането на сериозни ограничения върху възможностите за учене на английски - понеже уронвало патриотизма на младите..

да те трябва да почват да учат китайски + така ще има повече време за водка, ето това е живот!