Повдигнаха обвинения на седмина от групата на Черния Роди

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на седем от общо 9-има участници в организираната престъпна група с лидер Радослав Калчев - Черния Роди.

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха обвинения на седмина от групата на Черния Роди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали ще разкрият с кои полицаи,юристи и политици е делил?Май не.

пушилка... истинската престъпност е в системата на МВР... тази "измет" на снимката е можело отдавна да е зад решетките.. защо е била досега на свобода да тормози народа? защо ги залавят сега, когато е ясно, че ги знаят отдавна? корумпирани прокуратура и ченгета... ТОВА Е ПРОБЛЕМА!

Нащите агенти добре играят ролята на бандити, затова - обвинени-необвинвни ще ги измъкнем...

Граждани не вярвайте ,че това е в името на закона.Защото лично аз имам сблъсък с банда(българи) която е създадена от Руснаци-окупатори в България.Вероятно бандата е покровителствана от виши сили извън закона Защото полиция и прокуратура се плашат от тях

абе какъв роди той си има име?това са две торби с лайна една в главата и една в корема.трябва една дряновица 100/4 и няколко пъти в малката торба

"Радослав Калчев-Черния Роди и Недялко Цветков-Чубака са обвинени задочно, тъй като са в неизвестност и се издирват. Най-вероятно Черния Роди е заминал за Тайланд, а по информация на в. "24 часа" той е в Доминиканската република". Те не се крият! Те са се усамотили и пишат книги за живота си заедно с другите "писатели" и майстори на белетристиката Братя Галеви, познати в писателските среди като Брат Грим, майсторът на мисълта Христо Бисеров известен като Дядодо и небезизвестния белетрист Брендо! България е страна на "писателите" и предстои още "писатели" да се "усамотяват"

Проблема е, че в България много хора искат да бъдат писатели и подражават на тези .....(нямам дума с която да ги нарека)

Поредната наредба !!! Нищо общо с реалноста!!

да им имам прякорите...

Това е наследството на комунизма, анархия и бандитизъм с руски(комунистически) пари.

Това е наследство от криворазбрания демократичния преход,всеки да си прави каквото си иска,с подкупи!През комунизма нямаше престъпност!Както каза и прокурора,те и от затвора си уреждат работите,от което се разбира ,че и затвора,не е затвор!

при комунизма имаше повече убийства -около 200 по статистика от 80-те , сега са около 100 , предимно цигански битови , а тия парцали са типични поръчкови червени лумпени , трябва да се изкарат и милиционерите , които им дърпат конците.

Комунистическите престъпници в България се уляха, защото имат подкрепа от държавните институций, които са си техни. Още през 89 година трябваше да изтребим всички комунистически номенклатури.

"Комунистически" престъпници били,циркажия!Я се скрий ,стига си прикривал поръчителите!Не им ли виждаш мутрите,какви "комунисти" те гонят!Ще си някой боядисан гербаджия,дето имитира демокрация,само че с избиване на хора!

Много пъти съм писал че наистина 89-та танковете трябваше да дойдат и всички от ЦК до девето коляно до стената. Борис първи е бил прав.....в най-ново румънците си решиха въпроса.

Е какви са тези мерки,шегувате ли се,бе!Назначена е мярка "подписка" за убийци и наркоразпространители,тоест на свобода!А ако не дойдат да се подпишат и духнат!Е много несериозно изглежда!Защо ги заловиха,след като после съда е определил мярка "подписка"?

Егати държавниците,знаят,че са резали уши,чупили крака и ръце,убивали от 2004 и сега се сетиха да ги ловят и то задочно.Пълен цирк.

Полицията и прокуратурата искаш да кажеш!

Красьо Черния, Роди Черния.Все бандити свързани с БСП и ДПС и техните обръчи.Христо Кулишев, ТИМ ....и др знайни и незнайни комунистически издънки с руски хастар.

От десет години е действала групата и нито един полицай не е чул за това ? какво е правела полицията и прокуратурата през това време ? или е спала или е вземала пай от групата / от наркотиците и проституцията/ . Нямали още и други подобни групи ???

Комунистически лакеи са тия бандити, свързани с бандита Кулишев , шеф на митницата от с години при БСП.Едно и също котило.

Ти пък,те предприемачите и те комунисти,я па тоя с 49 висящи дела и той !търсите си поводи да пишете глупости!

Никой в Бг не може да ги пипне ,...ТЕ СА работници ,на Бг-ДЪРЖ.ИНСТИТУЦИИ ,И СЕ ЗАКРИЛЯТ ОТ ТЯХ . Кой би си вкарал в затвора ----работниците,особено в България? РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ,....И ВСИЧКИ СА ВСЕ НЕИЗВЕСТНИ ИЗВЪРШИТЕЛИ ....

Не знам, досега никой не ме е заплашвал, но ако някой като този черния ли е , синия ли е дойде да си показва анаболните тлъстини , да иска рекет, откуп или да отправя заплахи-спукана му е работата. С Полицията, следствието и съда нямам работа. Ще ги изтрепя като пилци, ще им запаля колите и жилищата. Чакат ги олово и огън. Може и мен да утрепат, ама ще дам голям отпор- до дупка. каквото повикало-такова се обадило. Иначе, се стягайте-защитавайте се сами- учете самозащитни техники, подсигурете жилищата, колите си, децата, близките. Никога не ходете невъоръжени! Пистолет, бокс, нож, верига, спрей, бухалка....Задължително !!! не се отпускайте никога- очите да са ви на четири !!! Живеем в държава, където на власт са мутрите и за обикновения гражданин никой не го боли оная работа!!!! Така ще бъде, докато не заиграе другарят Калашников- 7.62 мм.

''AKO''бъде осъдена групата ,дали ''СЛУЧАЙНО'' НЯМА ДА ИЗБЯГА В ЧУЖБИНА ? Не че, в Бе-ГЕТОТО това може да се случи ,амЪ все пак????

Всички политически лидери до един ги покрепят ,като БЕЗДЕЙСТВАТ И обясняват как нищо не могат да направят ...!

Според събраните до момента доказателства групата е действала от 2004 година. От 2004 г. , прокуратурата с какво се е занимавала? По-добре да не го казват, че самата прокуратура е за разстрел.

Е,и ако ги предадът на ''СЪДИИТЕ'',да не би да ги осъдят?

НЕ РАЗБИРАМ, РОДИ, МАЗНИЯ, БРЕНДО, ЗЛАТИСТИЯ И Т.Н., ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ СА КОКАИНОВИ КРАЛЕ И БИЯЧИ А КАТО СЕ СТИГНЕ ДО СЪД СА АБСОЛЮТНО НЕВИННИ ИЛИ БОЛНИ ........

Тримата глупака!

сега въпросът е кога ще "духнат" зад граница и двете братчета Михалеви? Колкото до останалите, те ще започнат да се разболяват от труднолечими болести още от следващата седмица!Кой лумбаго, кой зъби, кой диабетик, ще се окаже, че всичките са направо за ТЕЛК!

До тези с подписката: Еййй, да не вземете да объркате пътя до районното с този към Южна Африка! За ставаме,ей!

На снимката виждам един дебелак и от двете му страни още двама такива. Кой от тях е Роди и кои са другите двама. Ако са мутри -хубаво, ако са полицаии, още по-хубаво!! Абе лика-прилика.......

Не знам дали е дебелак,както му викаш на този по средата,но знам че ако ти даде една тупаница във главата,ще те свали на земята като Кличко Пулев,но ти ще си събираш и зъбите от земята:)

Лоена топка, дебелак, че и грозник.

държа в ръката си един 9-милиметров! Целта е достатъчно голяма и широка, за да пропусна!Тогава моята "тупаница" ще е около 500 кг/кв.см.!И ще си събира червата от земята!

Оня ден в Пловдив един такъв с яки тупаници гушна босилека.Кой каквото умее-един бие друг стреля добре.Е кой сега е номер едно.

Мутро-полицаи са и тримата.