Сепаратистите атакуват силите на Киев в Дебалцево

Сепаратистите в Донецка област обявиха началото на операция за изтласкване на украинските войски от град Дебалцево. Водят се ожесточени боеве.

Обратно в новината

Коментари - Сепаратистите атакуват силите на Киев в Дебалцево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плевенилиев и Борисов, били поканени в Турция да им връчат медали за вярна, отговорна и успешна служба. Щели да ги посрещат с такива почести като на Кемал Ататюрк и Путин, народа се е струпал с турски флагчета, които размахват по улиците през, който ще мине Плевнелиев, яхнал препускащия Борисов. Ърр, Диии

не им се получава в Украйна! Украинците поизчистиха руската измет в управлението си и нещата станаха различни.

Нещо си се объркал......Не виждаш ли , че ги навряха в кучи гъз и се оплакват на ОБОНГО. И информацията в нашите медии е лъжа.

САЩ фалира няколко пъти през 70-те Британия си поиска златото срещу доларите, които имаше това означаваше федералния резерв да се раздели с 2/3 от златото си, САЩ спря търговията на залато за две седмици, а великобритания никога не видя златото си, сега е същото с германия, германия си поиска златото но и казаха че максимум могат да има дадат 20 процента и то не по рано от 2020 година.

Момчета вазелина пристигна! Да почваме! Осоновното е да повтаряме , какво правят руснаците в украйна. За ласкави думи за Порошенко. ще получите лични ласки от консула с екстра доза вазелин. За лаксави думи за украйнския народ само вазелин. За оплюване, поругаване на честните и невините, получавате двойна доза вазелин . За оплюване на руснаци , внушаване на омраза към руснаците, за възхвала на геноцида срещу тях, получавате вазелин и многократни ласки от цаялото посолство! Късмет и напред! Кончита Вурст с нами !

ВЧЕРА /26 ЯНУАРИ/ ДОНЕЦКОТО ОПЪЛЧЕНИЕ Е ПОЧТИ НАПЪЛНО ЗАТВОРИЛО ОБРЪЧА ОКОЛО УКРАИНСКАТА ГРУПИРОВКА КРАЙ ДЕБАЛЦЕВО, В ОБКРЪЖЕНИЕ СЕ НАМИРАТ МЕЖДУ 5000 И 8000 НАЕМНИЦИ НА КИЕВСКАТА ЦИОНИСТКА ХУНТА. Бойните действия в Донбас продължават по цялата фронтова линия.Най-напрегната се запазва ситуацията в гр.Дебалцево, който се намира на границата между Луганска и Донецка области. Около 8 000 "киборги" на киевската ционистка хунта са се оказали в частично обкръжение от страна на опълчението. Украинската артилерия отговаря с безпорядъчен огън по жилищни райони. Опълчението съобщава, че в гр.Авдеевка ционистите използват населението като жив щит. Според донецкия президент Захарченко, "според данните от радиоприхващането, украинската армия е загубила за последните денонощия на територията на Донецката Народна република 962 убити, повече от 1200 ранени, 456 изчезнали безследно...". В село в района на гр.Изюм ционистите са докарали два мобилни крематориума, немско производство. "Ако военните не погребват своите убити другари според нашия православен обичай, то тогава доста трябва да се замислят украинските майки..." Настъплението на силите на опълчението продължава по всички направления на фронта..."

Абе вие в тая секта какво друсате ?

А силите на Киев какво правят там? За какво е тази братоубиствена война? Нека оставят САЩ да ФЪКАТ ЕС. Тях какво ги засяга това?

И друга опорна точка на десните: България е на сегашния си хал, защото не е имало лустрация. Твърдят, че навсякъде в Изт. Европа, където е имало лустрация, нещата са тръгнали на добре. Искам все пак да ги питам дали и в Унгария е имало лустрация.

Надявам се Европа да помогне не само с пари на Фарашенко...Ами и с такива дефицитни неща в Крайна като ковчези....Защото на укронацитата скоро ще им трябват минимум 5000 -10 000 бройки новички ковчези...Е да фарашенко има и подвижни крематориуми в които гори труповете на собствените си войниците......За да крие истиснките трагични загуби от десетки хиляди от зомбираното си укродебилно население....Както и да не плащат обезщетения на близките и роднините..Такива разобличаващи репортажи по украинската национална телевизия бол!!!

Защо наричат Путин, Хитлер. Обяснете без да псувате, нормално.

Първо ми обяснете кои го наричат така.След това е ясно.

Една от опрните точки на десните, прозападни и съответно антруски и антикомунистически настроените е, че в Източна Европа никога не е имало свобода, и поради тази причина не е имало и икономически просперитет. Въобще, внушава се, че в България няма бъдеще, най-доброто е да имаме за господар САЩ. /А всъщност Русия отдавна не е комунистическа страна, там има пазарна икономика./

Просто идете на русвесна.су, написано на латиница. Там има свежи истински новини. Тук ще ви трият и ще пишете под "древни" "новини"!:)

Ако представителите на определена група могат да докажат, без съмнение, че в обозримо бъдеще правителството няма да представлява целия народ, на него може да бъде предоставено правото да търси и получи поддръжка в търсенето на независимост. Това е и моето разбиране за "сепаратисти" в Украйна и за тяхното право.

ЕК отпуска 15 милиона евро за Киев иначе УСА ще я ФЪКА! Пак!

щеше ли да питаш ако ги отпусне на теб или някой друг русонекрофил?

до 2014 Дончане и Луганчане знаеха за западна окраина че таммммм са някъде на запад , но западенци по природата си доста злобни и завистливи хора имали возможность да си покажат своята "гiднiсть" както през втора световна так и сега. Какво искам да кажа с това - порошенко, яценюк,турчинов и всички скачащи и викаши простотии не са представители на цялата Украина , така и борисов ,орешарски,и този смешник призидент не са цялата Болгария . има хора които наистина мъслят и милеят за Родината . и бегеец това с сигурност не си ти.

nobody

това на какъв е език е ?

Мануел

Асенчо това ти ли си. Нова ли ти е новото никче. Нещо по умно ни мога ли да измислиш

"Ше обсъждаме финансовото и икономическото положение на Украйна, но ние вече стигнахме бъджетния минимум" Жан Клод Юнкер/26.01.15 Ха Ха Евровасалът приключи! Няма мъни за Киевския Вермахт!

Издирва се престъпник с псевдоними "Бонбониерата" и "Грух-Грух"

ЕС предоставя на украйна средства за осигуряване на вода, храна, подслон, топли дрехи. Така общо отпуснатата досега хуманитарна помощ от Общността и отделните държави от ЕС достига 95 милиона евро. Доставени са над 100 танка, 150 бронирани машини, 80 самоходни артилерийски оръдия и друга "хуманитарна" помощ, основно от Полша, Литва, Хърватска, България, Чехия и Унгария.

ЕК и УСА ще доставят и тежки бомбардировачи и ядрено оръжие на Киев за решаване на проблема в Украина.

Соросоиди облякохте ли новата СИ РИ ЗА за гейското ви СИРТАКИ????

НЕ ЗНАМ НА КОЙ МУ ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ ОТ СМЪРТ И СТРАДАНИЕ НА ХИЛЯДИ СЕМЕЙСТВА,АМА АКО НЯКОЙ НЕНОРМАЛЕН БЪЛГАРИН СИ МИСЛИ ЧЕ РУСИЯ ЩЕ МУ ОПРАВИ ЖИВОТА,АКО С ИЗРОДСКИТЕ СИ ПОХВАЛИ ПЪЛНИ ЧАТОВЕТЕ.ТОВА ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА ОЛИГОФР*НИ И НЕ ЗНАЯТ КАК ДА СИ УПРАВЛЯВАТ КОЛОНИИТЕ,ГИ КАРА САМО ДА СЕ ЧУВСТВАТ ОЩЕ ПО-ЖАЛКИ,А И ТАМ ОБИКНОВЕННИЯТ ЧОВЕК ЩЕ СТРАДА ОТНОВО.НО В КРАЙНА СМЕТКА СЛАВЯНО ГОВОРЯЩИТЕ НАРОДИ КОГА СА ЖИВЕЛИ СВОБОДНО???

Всички войни на Русия са отбранителни и много справедливи-затова и тя се разширява и заема половината земно кълбо! А преди дори притежаваше и Аляска, и Европа до Берлин, но имперският президент Путин ще се опита да й възстанови традицията за разширение (чрез отбрана разбира се)

другари смело, трепете това укро ПРАСЕ дебелоооо

Не ми се пада до нивото на проЕврогейските платени мажоретки. Само искам да окуража ОПЪЛЧЕНЦИТЕ като им кажа, че ние в наше село духом сме с тях. И желаем по-скоро да унищожат КАФЯВАТА ЧУМА от гейевропа. За съжаление България е поставена на колене от ЕвроАтлантикоГейските сили и материално неможем да помогнем. УСПЕХ БРАТЯ от ДНР и ЛНР ние сме с вас в ДЕЛОТО ПРАВДИВО! БОГ С ВАМ! АМИН!

Ех ПАРТИЗАНИ!!!

Айде наште! Долу фашистите и техните съветници!

Те не са фашисти ,а еврейски слуги,а иначе си прав!

шерев,трол нешастен недеи да плашиш хората,че не се знае нишо,продазникоооо

Нашият майдан беше на 10 ноември 1989,ама тогава не подозирахме, какво ни се готви,докато тъпите украинци пак се тикат да влизат в разкапаната еврогейска кочина,въпреки ,че ни имат за пример!!!

nobody

грешката ни тогава беше, че избрахме БСП да ни прави конституцията, а и не приехме лустрация на всички ДС агенти и прочие пасмина която е колила и бесила преди 89-та. С което другарите ни накараха да напразим прехода, и същевремнно си окрадоха 50% от България. ЕС не ти е виновен с нищо, че си гласувал за БСП/ДПС и/или не си гласувал нали ?

nobody

намразим прехода

Имаш много здраве ако мислиш ,че нещо е зависило от това ,кого сме избрали,ренегатът Горбачов ни продаде на запада без пари по време на съглашенията в Малта и лешоядите веднага ни разфасоваха!!!

Щом бюрократите от ЕС ИСКАТ М И Р ---ЗАЩО финансират и въоръжават Украинците майдановци????САЩ и НАТО също пращат пари и оръжие в УкрайнаІІ КОЙ иска конфликта да продължава??? И простака разбра че САЩ са в основата на проблема!!!

Поне официално го правят,а не като Русия да се правят ,вижте ние сме за мир ама какво правят тези наши танкове, бтр,ракети и оръдия не знаем. Отделно едните защитават суверинитета на една държава а другите "единствено" ги интересувало руското малцинство а не някакви си територии който според такива като тебе били подарени и Украйна е измислина държава.Ей ще дойде време Русияя и Турция ще ни разделят помежду си и тогава ще видим вас Псевдонационалисти

nobody

всъщност не се разбра, ти що за ''мир'' предлагаш? Украйна да не си търси заграбеното от Путя - кой еал, еал - как се ожени, а ?

Як пердах са яли руските орки при опита си да преминат р.Северен Донецк!!Стотици трупове на руски "почиващи" са осеяли бреговата линия.!!! Останалите орки бягали обратно към русия да вземат купони за водка...Откъм Дебелцово медиите,дори руски такива, не съобщават за движение на руски войски. Миньорите чакат от путя пари , но от моцква им казали да действат

Дядо Сорос и Виктория Нюланд така ли ви казаха? А понички и гевреци дадоха ли ви? :)

Нека малко по-смислено да ти сведат инфото, че нещо не ти се разбира, или от теб така излиза?

Асенчо много ти зле пропагандата. Кат гледам що народ те псува и ругае. Сега разбра ли кат ти приказвам, че соросите бъдева ти плащат парите. До беше взел да отидеш да отидеш да биеш рашъните, а не да стоиш та топло тука

Киев столицана на Донецка народна репулика в състава на Руската федерация.

така и ще бъде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мирише на скорошен преврат в Пусия..Елцин пияницата не успяха да сваляр ,но побъркания Путин ще го...

БРЦК

80% рейтинг - кой смее да го свали с такава подкрепа ?

Тук непрекъснато има коментари кой от къде взима оръжия и пари за тази война. Войната е скъпо нещо. Вярно е, че в Луганск имаше няколко военни завода, но защо мислите, че тяхната дислокация не е била известна на украинските военни. Те почти влязоха в Луганск и би трябвало да са разрушили военните заводи. Донецк също е под обстрел непрекъснато. Не мисля, че опълченците биха могли да водят война вече месеци наред без така наречената "логистична" подкрепа. Киевската власт също получава пари от ЕС и САЩ. Тези пари също отиват за оръжие. Защо е необходимо когато споделяме нещо да си затваряме очите за едната половина. Не ми се нрави властта в Киев защото тя се появи с коктейли Молотов, но ако искаме да имаме вярна представа за събитията трябва да проявяваме обективност. Двойните стандарти да ги оставим за политиците.

Войната е просто бизнес. И докато има келепир, ще има и война.

дебаицево е бит камък ами м просто укрите сами се оставиха в обкражението на миниорите от донбасс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Доскоро жителите на Дебалцево си правели майтап и махали буквата"Д" от надписа на табелата на града! Та се налагало Кметът да ходи всяка сутрин да проверява табелата и да рисува махнатата през нощта буквичка! :) Но сега вече след тоя погром на укрите Дебалцево" официално ще се прекръсти на ЕВРОМАЙДАН-ЕБАЛЦЕВО! :)

Стягайте си багажа овреме и заминавайте за пусия че не се знае после.....

Брюкселската хунта отново налива грешни пари на киевската хунта, крайно време е нормалните хора от запада да осъзнаят ,че ги управляват престъпници и терористи!!!

Една атомна бомба в куфар отнесена до стените на кремъл ще положи началото на мира както американците секнаха амбициите на фашистка Япония.А и Украйна 100% има някоя друга советска бомба...

Dimi

Твоето място е в психиатрията...

Спокойно, бе хора. Не е толкова прост човека, плащат му да пише глупости. Кат гледам, сега му плаща Путин.

Щерев,изпускаш си нервите май, соросоиден боклук мръсен!Идва и вашият край, отрепки васални,както и този на колониалните ви господари!

Не бързай да се мъти водата защото 89г ви простихме....сега няма да има прошка.Мери си думите,че преклонена главица сабля не я сече.....изменници.

Как е възможно да си толкова ограничен?Това с атомно бомби в куфарчета от холивудски филми ли е ?А американците това с атомните бомби го могат,а дали за разлика от теб не са си направили анализ на ситуацията.

Путин е психично болен!

Разбира се че е болен-болестта се казва любов към родината! А ние сме...здрави!

ПАРИТЕ ЗА ПРИДНЕСТРОВИЕТО! Сега ще видят дали се ядат ракети и танкове.

Ракетите и танковете ще ги ядете вие соросоидите,защото ще се стоварят върху вашите глави!

Спукана му е работата на тоя Порошенко. Армията му издиша от всякъде въпреки помощите от вън. Въпрос на време е съвсем да загубят инициативата и да се разпаднат. А че се бият и руски военни там е ясно за всички.

едно летище не можете да превземете от няколко месеца!

Тия "опълченци" от къде намериха въоръжение за такава мащабна военна операция? Може би сред тях има и самоуки военни умове, които да я подготвят.

Те да не са от село. На брой са 10 милиона и територия, повече от България. Дори и фабриката за муниции е в Луганск. Пита се, украинската армия от къде си намира муниции. КОЙ, КОЙ я спонсорира, кой й плаща да воюва. Кой поддържа войната?

Убедихте ме. Аз наивно предполагах, че идва от изток, като хуманитарни конвои.

Шматко Източна украйна е с най големия военно промишлен комплекс в Европа, могат да си произведат всичко от танкове до самолети, там е произведен най големия самолет произвждан някога, и най страшното атомно оръжие произвеждано някога. Ама си достоен наследник На Бай ти Ганьо

Ами само от превземането на летището имат 59 танка и доста друга техника. Така че самите укропи ги въоръжават! :)

Единственото нещо, което е по-лошо от това да си враг на Америка е да си приятел с Америка, т.е да си приятел с тропическа маймуна, която всеки момент може да те сготви.

Т, слез от клона!

да натъпчат Порошенко и компания в сградата на радата и да направят с тях това, което те направиха в Одеса

"Московската "СБ Банк", която напоследък има проблеми с ликвидността, от днес е спряла да изплаща средства от сметките на физически и юридически лица. Това предаде ТАСС, позовавайки се на съобщение на сайта на банката. Банката е сред стоте най-големи в Русия по обем на активите и работи основно с малки и средно големи компании." Рейтингът на банката е понижен от "В-" до "СССР" :)))))

В АМЕРИКА ОТ 2500 БАНКИ ПРЕЗ 1990-ТЕ ОСТАНАХА САМО 160 ?:)

ПИПО

100 на Ротшилд и 60 на Рокфелер :)

В България, една банка (КТБ) клекна ,па се уджири цялата държава (((

Лемън бравърс имаха рейтинг ААА+ седмица преди фалита,което преля чашата на голямата пирамида!

Бегеец, пак си смени ника. Стотици никове използваш. Искаш да ни изкажеш личното си мнение, както е прието във форума. Или да ни представиш една фалшива реалност, правейки ни на маймуни? И да представиш едно фалшиво българско обществено мнение, което неориентираните да последват? Ти подиграваш ли се, на нас, българите, г-н измамнико?

За да се приключи с геноцида в източна Украйна е необходимо освен автоколона с хуманитарна помощ за Донбас, руснаците да изпратят и една друга колона към Киев, иначе хунтата няма да се спре сама. А санкции ще има и с колони, и без колони, ами поне да се спасят хората от изтребление. Тогава обаче е възможно да се намеси и НАТО, което всъщност е и целта на черния маймун, а неговите европейски марионетки най-вероятно не ще се поколебаят за поредна световна война, отново в Европа разбира се. И въпреки си мисля, че така или иначе западът ще успее да предизвика война и поради това надали е нужно Русия да изчаква.

Днес: Путин нарече украинската армия - чуждестранен НАТО-вски легион Украйна въведе извънредно положение в окупираните територии Русия не бе допусната на съвещание на ОССЕ На 29-ти се събира ЕС за въвеждане на нови санкции Първата Руско-Украинска Война продължава

Извинявай, това бее -гееец, кръстоска между овца и гей ли е? По интелект го докарваш съвсем точно. И като има руско-украинска война, защо никой никога не ги е виждал. Нито ООН, нито ОССЕ. Не е допусната Русия в на заседания, където плаща един от най-големия членски внос. Няма да го плащат и ще си отидат. Европейските страни ги търсят вече. Антиамериканизма в Европа вече става прекалено силен, не си ли информиран. Вече европейски правителства ще почнат да подават оставки. Ако Меркел изкара до следващите избори, ще е политически труп. Да си запознат за разногласията й с партньорите в коалицията, за неразумните разногласия с Русия? А колко европейски държави са против санкции срещу Русия?

ПИПО

Недей така, че съвсем ще го объркаш. То и без това в главата му е една каша...

Путин казал така, ЕС събира основа, а ти правиш само купчини с г.вна)))) освен това ,друго не можеш и да направиш))от безсилие и злоба))

тука много писачи са се загрижили за Русия, не берете грижа, руснаците са свикнали да побеждават

Руснаците са свикнали да побеждават ли?ВСВ на един убит немски войник между 15 и в някой битки до 25 убитисъветски войници.При евентуална конфронтация на Европа и НАТО изостаналата наемна путинска войска е обречена.По цялата империя ще падат ракети.РУСКИ и самолети.В Украйна войната ще свърши за часове в полза на Европа.На Нас фактически.Защото България е в Европа.

ПИПО

Айде пусни си Трансформърс и после си лягай.

И си мислиш, че аз ще отида да се бия срещу руснаци, за да защитавам финансовите интереси на евреите, управляващи САЩ? Ти добре ли си. Направо ще ги поканим руснаците. Аз лично ще ги разведа, къде е Плевньо, и къде са всички соросови организации. Да видя как България ще прати войски в Русия да се бият.

Силно се съмнявам,че сте българин.По скоро атакист.

Ами щом горещо защитаваш прорусопутиниски интереси, ясно е за кого бихте воювали срещу България и Европа

Путин съзнателно съсипва Русия с бъдещото възстановяване на Украинската инфраструктора и репарации за хилядите изгубени животи.Без съмнение роднините на падналите ,,отпускари"също ще имат право на обезщетение.Тези за чиито роднини няма ни вест,ни кост.Изгорени набързо или закопани без да се обозначи гробът им.

Порошенко съзнателно съсипва Русия с бъдещото възстановяване на Украинската инфраструктора и репарации за хилядите изгубени животи.Без съмнение роднините на падналите ,,АТО" също ще имат право на обезщетение.Тези за чиито роднини няма ни вест,ни кост.Изгорени набързо или закопани без да се обозначи гробът им.

ДИРНИЦИТЕ ТРИЯТ КОМЕНТАРИ КОИТО СА НАСОЧЕНИ ПРОТИВ ФАШИСТКАТА ХУНТА. И ВИЕ ДИРНИЦИ СТЕ НА СТРАНАТА НА ЗЛОДЕИТЕ КОИТО ИЗБИВАТ ДЕЦА И ЦИВИЛНИ ХОРА НЯМАТЕ СЪВЕСТ ПРОДАЖНИ МИЖЕТУРКИ!!!!!

Когато фактите говорят драги ми микимаусчета и боговете мълчат. Офанзивата на Новорусия вече е в пълна сила и колкото и Киевските власти да твърдят че просто се сменят позициите на армията , това си е живо и класическо "скъсяване на фронта" от времето на Хитлериска Германия ,но накрая така го скъсиха че останаха само 500м. колкото е обиколката на Райхстага. Тя баба Меркел ги разбира тези неща щот нейната баба и ги е обяснила навремето.

ЕДНСТВЕНОТО НЕЩО КОЕТО НЕ МИ Е ЯСНО Е : - ДАЛИ УКРАЙНА ЩЕ ИМА ИЗЛАЗ НА ЧЕРНО МОРЕ ИЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЛЗВА ИЗЛАЗ ПРЕЗ ПОЛША НА БАЛТИЙСКО МОРЕ ?:)

Голямо напъване и истерия пада тук. До такива крайности и направо шизофренични твърдения се стига, че човек се чуди: платени руски хибридчици ли са налазили форума или някои просто се гъбаркат с тази сериозна тема. Може би и двете, но нормален и непредубеден човек няма да пише простотии. Няма как да мислиш, че путинистите ще победят целия свят, дано нормалността надделее в Русия и обратното броене да е само за полковник Путин.

Що бе,"сталинистите" го направиха през 1945-а.

Германия не беше целият свят, а ако не бяха американците и англичаните, "сталинистите" щяха да си дъвчат валенките.

за кой цял свят става дума, за оня 1% на милиардерите ли