Почина зам.-председателят на НС Росица Янакиева

Зам.-председателят на Народното събрание Росица Янакиева почина на 60-годишна възраст тази нощ във Военномедицинска академия, съобщиха от АБВ-Перник.

Обратно в новината

Коментари - Почина зам.-председателят на НС Росица Янакиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда, че я уби грандоманията и алчността на близките и да покажат коя е и какво може за нея. Какво имам предвид, наистина безкръвната операция е нов метод, много скъп за обикновените граждани, но недоказал се по безспорен начин. при него почти винаги след време има рецидив и то често със смъртен изход. По мое скромно мнение ако и беше направена операция с отваряне на черепа вече щеше да е здрава или поне жива.Е, смята се, че това са операции за простолюдието с по малко пари и по непрестижни. Оставям ви с правото на избор, дано не ви се налага!

Абсолютно нищо обидно нямаше в коментара ми, който скрихте. Написах и пак повтарям - амбициозните хора имат нелечимо кръвно налягане, което постепено ги убива!

Тя е най добрият кмет на Перник за последните 30 години. Ако имаше още 239 такива като нея България щеше да е като Швейцария.

Време е и депутатите да разберат че лекарите трябва да бъдат бити по често

Dimitar

Повишаването на кръвното налягане може да е в резултат от форма на гладуване на невроните. (както искате го тълкувайте)

Бих искал да се обърна към всички които смятат ,че българите сме станали по-лоши защото се изказват негативно за покойник ( в този случай гжа. Яанакиева ) ! Не я познавам и не знам какво е направила , НО самият факт че е била в политиката ме навежда на мисълта ,че не е била светица ! Точно в това е проблемът : Българският народ не е виновен ,че го крадоха , лъгаха и продължават да го ТЪПЧАТ политици които са водени единственно от личните си облаги и интереси! Хората се радват на смъртта на някой политик - да ще серадват след като това остана като единственната форма на възмездие и наказание ! Искам да попитам : Защо трябва да се говори добро за хора които цял живот вършат мръсотии , лъжат , ограбват живота и труда на другите и си въобразяват че са вечни , всемогъщи и над всички останали ??? Какво като са умрели ??? Всички ще умрем един ден , но това не дава права на едни да са над други !!! Ако е сторила добро- ще се помни , но трябва да се помни и лошото - защо да си затваряме очите , кого залъгваме с това??? Вярвам в Божието наказание и се надявам всеки който заслужава да си го получи !Разбра се че политиката в БГ е занимание за не дотам честни и добри хора , така че не хората са лоши а политиците трябва да се замислят какви ги вършат приживе !!! Не ми е жал за никой вършил лошотии , защото за всяко зло страдат мноооого добри и чест ни хора а те не са малко !!! Дано Господ да ни опази от всичко мръсно и зло на този свят !!!

"И за живите и за мъртвите, само истината." /римска мъдрост/

Бог да и прости всички гтехове.Колкото до писмото на Цецка Шашава бих и казал че достоини политици в България няма !

Мир на праха и!

и това животно трябва да мре като човек.Тази престъпница,урод,та господ бог не я иска

ОТИВАЙ ДА СПИШ,СТИГА СИ РЪСИЛ ПРОСТОТИИТЕ СИ НАВСЯКЪДЕ.ЗАТОВА ЛИ СЕ ОГРАМОТЯВАТЕ МАНГАЛИТЕ?

модераторите крият коя е росица янакиева защо ли.

Да почива в мир! Достоен човек и кмет! Времето и историята ще покажат кой какво е направил за Перник.

За умрелите от породата на Р.Янакива нито добро нито лошо ,просто нищо.Мир на праха и.

ЛЕКА И ПРЪСТ НА ЖЕНАТА И СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ И!ОБЩЕСТВОТО ВМЕСТО ДА КОМЕНТИРА ТАЗИ ЖЕНА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛИ МНОГО СЕРИОЗНО СЪС КАКВО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ РАЗПОЛАГА КАКВИ ЛЕКАРИ УПРАЖНЯВАТ ПРОФЕСИЯТА СИ В ТАЗИ СТРАНА НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ НА ЛЕКАРИТЕ СЪС ДОПУСНАТИ ГРЕШКИ ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА ОТ ОБЩЕСТВОТО НЕ МОЖЕ ТАКА БЕЗНАКАЗАНО ТАЯ МЕДИЦИНСКА ОЛИГАРХИЯ ДА БЕЗЧИНСТВА ТАКА ВЪРХУ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ ОБЩЕСТВОТО ТРЯБВА ВСЕКИ ДЕН ДА ЗАДАВА ВЪПРОСИ НА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ ЗАЩО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ЛЕКУВАНИ УСПЕШНО ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ И АКО НЕ МУ БЪДЕ ОТГОВОРЕНО ТОГАВА ДА ПОТЪРСИ СМЕТКА ОТ БОРИСОВ!

сега и това ли е лекарска грешка ?

За такива като вас дето не знаят какво е аневризма, и то в мозъка - вземете да се ограмотите. Лекарите направиха всичко възможно за нея, някои и това не доживяват при тази диагноза. Казвам го от личен опит. И стига общи приказки, особено по отношение на лекарите . И по-млади хора си отидоха от аневризма без да им се окаже подобно лечение. Хайде със здраве и повече четене и по-малко общи приказки!

Научи най-сетне този правопис! Какво е това твое "възмОтена"? А пълният член? Иначе, всяка кончина си е жива загуба, можеха да я спасят. Беше едра жена, перничанка, боркиня, но и направи много неприятни работи, беше излишно пробивна и властна. Ето, Творецът си каза думата и нея вече я няма, отиде си като прашинка в небитието. Това е урок за нас, още живите и топлокръвните. Можем в такъв момент само да кажем "Бог да я прости" и това е. Защото да хулиш паднал или мъртъв противник е все едно "на умряло куче нож да вадиш", както мъдро е казал народът ни.

А какво ще стане със Платинените пластини,които не и помогнаха,и ги сложиха безплатно от Държавния Бюджет.

Но си отиде и ако наистина сме християни, да се помолим за грешната й душа, защото приживе тя не беше от праведните миряни, меко казано. Беше опонент, но не исках, далеч на исках такъв край! Нека това още веднъж да отрезви лапачите и политиците, че в един миг всичко свършва и е смешно да се пънкаме за материални блага и тленни и лъжовни перспективи. И нека кажем - Бог да премери и опрости греховете й. Защото в Него е силата и само той ще отсъди на всекиму заслуженото. Амин.

Трябва да има още много подобни новини,на народа му се яде жито,всеки депутат допуснал Българският народ да стане роб,на ЕС,И САЩ,трябва да си платят пред Бога.като тази жена,никой не отива при Господ ей така,за всичко си има причини,явно много е крала тази.

Забрави да добавиш и всеки депутат допуснал народа да стане роб на Русия!!! Да не смяташ че да си роб на Русия е рая? за теб можеби, след като получаваш Рубли!!!

Някой не се пише с истинското си име, а го модифицира, за да не стане ясно чии за.ник са лизали на времето тия, които са го кръщавали! Но лизането е в гените - преди един за.ник, сега друг....Остава само навика и неприятната миризма!

bibi, Съжалявам, но аз не съм никак даже възмОтена!!!

Съжалявам, но аз не съм никак даже възмОтена!!!

Мир на праха и! Това е поредното доказателство, че здравеопазването ни е критично.

и как стигна то тоя извод ?

За пореден път съм възмотена колко сме гадни и прости... Как може да се радваме на нечия смърт?! За покойникът или добро, или нищо е казал някога умния български народ! Но явно от него не е останала и капка следа....

A ти явно си проста, скъпа Биби, или най-малкото глупава.. Хората говорят истината и то с болка и горчивина, застават с ИСТИНСКИТЕ СИ ИМЕНА над написаното! Това не ти ли прави впечатление?! Нима не е истина за грабежа и за тоталното мафиотизиране на Перник, за липсата на помощи при земетресението и за ФАЛИТА на общината?!! Що за лицемерие е "или добро или нищо"?! Напротив - говори се това, което е направил приживе човека, а ако този човек е мошеник и бандит - с това ще се помни!! Така помнят перничани своята бивша кметица: с всички тези "прекрасни" слова по неин адрес! За съжаление у нас няма правосъдие за гадовете, няма и възмездие.. Затова разчитаме на Божието правосъдие. А дали тази жена е Рая или Ада това никой не може да каже..

Боби, напълно те подкрепям и заставам зад теб. Прав си за всичко което изброи. Иначе Биби, единственото за което съм съгласна с теб е за това, че българите сме прости и дори направо съм возмОтена... Толкова ли беше трудно да завършиш 1-ви клас и да се научиш на правопис??

Ще я запомним само с това че унищожи Перник и съсипа живота на всички перничани... естествено с изключение на тези които са се облажили покрай нейните далавери!!!!!

Мир на праха й!

Бог да й прости! Но се вижда как след токова рушвети и измами, отива си без нищо от това на онзи свят. Ще остане само това, което е направила. А то, според потърпевши, никак не е добро. Струвало ли си е тогава.

Напълно сте прави за земетресението, на нас например ни бяха изпадали тухлите от стените, пукнатините бяха огромни, даже и армировката беше изкочила, но не получихме и стотинка защото не бяхме с връзки, независимо че подадохме молби веднага и бяхме едни от първите в списъците. Само тези с връзките получиха пари и то немалки суми - по 15, 20 хиляди лева, макар и щетите им да бяха буквално козметични. А ние сиромасите дето сме без връзки и с жилища и къщи руини пасти да ядем, нали??...

Най-гнусното в цялата тази история е, че има среди, които ще изкарат от поредния изкъчил се най-горе на стълбицата на Смирненски в една светица, на чиито портрет всеки ще трябва да се кланя, щото е от партията на пес - хохегер. Владетеля на Бузлуджа. Никаква разлика с повелителите на идил.

Какво означава изкЪчил, изкълчил ли имаш предвид или изкачил?

Така ще се случи и със саниренето.

най-искрено съчувставам на перничани за сполетялото ги нещастие през май 2012 г. но не мога да приема, че само РЯ е виновна за неправдите допуснати с компенсацията за пострадалите. Ако вдигнете малко по-високо главите си и имате спомени от това време ще си отговорители, къде беше държавата в лицето на изпълнителната власт, кой определяше критериите как се оценяват щетите, какви документи и на кого да се предоставят, в какви срокове и още много неща, независещи от тогавашната кметица. Може би ви пречи Люлин планина?

За да са давали на някои,а на други не,значи изпълнителната власт е отпуснала пари,малко или много са отпуснати,а работа на местната власт е да ги раздели по равно на нуждаещите се когато няма достатъчно.Не на едните 15-20хил. на други нищо.Във Варна след наводнението в Аспарухово беше същото,на едни нищо на другите да има повече.А централната власт отпусна 325лв. на всеки нуждаещ се,но когато опря работата до местната стана като в Перник.

А Боко Тиквата и Цецко Ушето,кога???

ти си наред брато, много си зъл, взимай си чао с близките, скоро пътуваш при твоите!!

Когато Началника реши.

Съболезнования към близките и. Жителите на Перник най-добре знаят за нейните качества като човек, политик и градоначалник, но все пак да спазваме максимата: "за мъртвите или добро или нищо". Все пак каквото и да е направила не заслужава да си отиде толкова рано. Тази жена има семейство и близки, за които света започва и свършва с нея. Да почива в мир.

Тя си отиде прекалено късно. Точно когато нанесе най-големи вреди на обществото в което съществува и за което не направи нищо друго освен щети. С което не можете да отречете, че свободата, която ви е дадена е без граници. Нали така.

Нека си припомним "антипротестите", които бяха организирани и финансирани от община Перник. Обществена личност, на която е гласувано доверието да управлява от името на всички не участва в протести, които подкрепят поредната хунта, ограбила България, не, а цялостното население.

Когато стана земетръса, и трябваше помощ за бедствието, се обади на всички нейни близки, да подадат молби,че са им паднали комините, да вземат по някой лев. А на тези дето наистина им паднаха няма. Явно клетвите я стигнаха!!!

Бог да прости тази жена ! Гърция загуби вчера и Демис Русос- поклон пред големия талант !

Съжалявам че ще го кажа, но Росица Янакиева беше безспорно най-некадърния и най-вече най-крадливия и подкупен кмет който Перник някога е имал !!! Съсипа из основи град Перник и се гаври с нас(жителите на града) вече цели 2 мандата. Града е в руини, хората прескачат кратери, безработицата е тотална, анархия и корупция цари из целия град. Всички кафенетата около хотел струма работят най-безсрамно като дискотеки въпреки че изобщо нямат такъв статут. При дадено им работно време до 24 часа те си работят буквално денонощно!!! Същите тези кафенета до хотел струма са разположени в самите жилищни блокове и тероризират живущите по цял ден и цяла нощ. Трясъка и тътена са неописуеми, децибелите и басите на колоните им също. Цигари се пишат на корем във всички заведения в Перник и вътре става буквално лисичарник! Пуши се навсякъде независимо дали да има разделение за пушачи и непушачи. И как да не е такова беззаконие в града след като от полицията не упражняват какъвто и да било контрол върху заведенията в града, нито по отношение на ТОТАЛНО неспазваното работно време от тях, нито по отношение на супер силната музика която ечи, трещи и се чува понякога на километър-два разстояние. Най много да дойда да дойдат да ги почерпят и да си приберат рушвета!! Същото се отнася и за останалите контролни органи в града - самата община, РИОКОЗ(ХЕИ) и т.н.

Според Вас сега Перник ще цъфне, като гледам новите в кметската и общинската управа. Горко ни.

виждаш ли разлика в това от което се възмущаваш в София(нали казват, че тя е близо до Перник) и други градове и особено по курортите. По твоите критерии всички кметове са като РЯ. Защо ли не се възмущаваш от тях?

Е нали вие си я избирахте 2 мандата !!! какво се оплаквате???

За гушналия босилека, или добро или нищо. По добре нищо. Бог си знае работата!!!

Според мен тази жена беше отдадена на града си и беше чудесна като кмет. Не знам дали беше "лакомия", "кариеризъм", може и да греша, но всеки човек, като се поблазни за по-висок пост, но където не му е мястото и не е полезен, съвестта започва да го яде и рухва. Пак казвам - просто хипотеза, мир на праха й!

Светла й памет! Съболезнования към семейството! И нека Бог да прости и на пишещите тук злобари - те не знаят какво правят!

Не ви ли е срам? Даже пред смъртта нямате респект! Какви хора сте, бе? Не политианствайте, а се замислете, чи никой не е вечен...

уважение, почит се казвана български. БеСиПе нещо сбърка пак пенсионната реформа - искат аз да работя до 72, а тая на 60 ритна камбаната ?! Нещо не ми излиза математиката, внасям цял живот осигуровки, а не мога да си ги похарча. Май искат да храня циганите и т.нар. бежанци с по 16 деца които само спът и се еб*т ?!

Това какво общо има с темата, че един човек си е отишъл? Чешайте си крастата !

Днес да не е Задушница?

За такива, които пращат в лагери опонентите си - не подлежат на респект. А за такива, чиито стремеж не, а пълзението към върховете на властта е било само самооблажването - респект не може да има, още по-малко уважение за делата на лактите, които са използвани. Но утре, като умре Р. Овч. вие ще можете пак да ни призовавате за респект към някой, който никога не е имал респект към другите и най-вече лично самоуважение, каквото тези от рода на пълзящите хора най-откровено нямат.

Айде хаирлия .....чакаме следващите!

Ами ако си ти? Даже няма да те пишат по форумите, защото си никому неизвестен!!!!!

На всички е ясно за какво говори човекът, само на продухани комунистически мозъци като твоя не е !

остават още към 7млн.,не са малко,но ще почакаме и после ще празнуваме,светът ще бъде едно по-добро място

брее много мили, съчувствени и богати хора има тук - съберете парички на бедното семейство, левче не им е оставила, тя беше идеалист и работеше за народа и България. Хайде всички DMS ROSI00001 помогнете на бедните хорица да си платят данъците на вилите, на апартаментите в Милано и Виена, бъдете хора поне днес, просто замълчете и пратете по нЕкой лев...

Бог да я прости! Беше по-свястна и по "мъжкарана" от много наши политици!

Стига глупости! Нито е за прошка, нито е била свястна!

Съпартийника й да си помисли за пенсионната реформа......На 60 си отиде,а не се е преработила...

светла и памет на жената,сравнително млада, а злобните коментари си ги спестете, не е мястото и времето тук. На мен ми беше много симпатична.

Вие госпожа ще защитавате статуквото до последен цент-нтер, с който ние ви угояваме, като социална помощ, за да може вие да ни плюете денонощно на воля и да си въобразявате, че с поредния си кокошкарски коментар влияете на общественото мнение. Ако изморена сте - починете си, както е направила другарката.

Фалира Перник и си замина, нормално за комундел. Иначе забележителна кариера - от типично чиновническа нагаждаческа длъжност на държавна сигурност 'директор на Окръжния младежки дом' до кмет на район, че и кмет на град.

Завършила химия, но работила като енергетик в Топлофикация? И какво направи след земетресението? Още им стоят на хората потрошените къщи и живеят във фургони.

......защото там горе нищо материално не се носи!