ИД потвърди, че е екзекутирала единия японски заложник

Екстремистката групировка "Ислямска държава" (ИД) потвърди по радиото си, че е екзекутирала японския заложник Харуна Юкава.

Обратно в новината

Коментари - ИД потвърди, че е екзекутирала единия японски заложник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъркате .И двамата са журналисти.Гледал съм клипове и от живия.Не ви е срам да лъжете в коментарите.Меаза дезинформаторите.Няма спасение от тея комунисти!

Защо му трябваше да си вее гз в тези Уса- военни потури ! И да беше питал нашето Слави, защо своя "Хамър", продади ?? леля Дочка, Катуница, РБ

Ха, сега демонстративна екзекуция и на терориската в Йордания.

ЕДНО МИ Е ИНТЕРЕСНО ... В ХАЛИФАТА Е ПЪЛНО С ГЛАВОРЕЗИ .... ОБАЧЕ ИМА ИДИОТИ КОИТО ДА ХОДЯТ ПО ТИЯ МЕСТА .... ???? КАКЪВ ГО ДИРЯТ ТАМ ТИЯ ОТВЛЕЧЕНИТЕ ???

Продават оръжие на бунтовниците, иначе какво ще прави шеф на военна фирма в Сирия. Вероятно от името на САЩ, нали те официално си ги финансират

Значи японците/американците и пр. капиталисти продават оръжие на ИД, а ИД за балгодарност ги избива. Желязна логика, типична за червена промита тиква! Дали и Анджелина Джоли е продавачка на оръжия? И за нея пише, че се мотае по тези земи! Много сте жалки!

Затова държавата ни трябва да въведе смъртно наказание за тероризъм и наказанията да се изпълняват незабавно. Процесът трябва да е военен, тъй като се води война и военен съд трябва да произнася присъдите за терор. срещу НАТО е обявена война, затова престъпленията са военни.

България е обявила война????

Срещу НАТО не се води война, щото нито една от държавите, на територията на която се извършават военните действия, не е член на НАТО. Някой държави от НАТО си врат гагата и си създават работа на военно промишления комплекс. За нашата не ми се говори...

Японците да питат американците - Защо?

ОНЯ ДЕН БАЯ ЧАСТНИ ВОЕННИ КОНТРАКТОРИ ОТ САЩ СЕ СТОПИХА И В ДОНЕЦКОТО ЛЕТИЩЕ :)))

Брат, нещо си простинал!

Харуна Юкава - собственик на частна военна фирма и е заминал за Сирия, откъдето е изчезнал през август 2014 година???? ДИР-е защо не казваш цялата истина? Защото ако японеца е обикновен журналист, "турист" или пилигрим е едно, а когато е военен търговец ВЕЧЕ ВЪЗНИКВАТ ДРУГИ ВЪПРОСИ. КАКВО Е ТЪРСИЛ ТАМ??? А с журналиста Кендзи Гото са приятели и втория е тръгнал да му помогне.