Над 1000 деца се маскираха като коледни елфи и джуджета

Малко не достигна на София, за да подобри световния рекорд на Гинес за най-много елфи и джуджета, събрани на едно място.

Обратно в новината

Коментари - Над 1000 деца се маскираха като коледни елфи и джуджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато се прави опит за подобряване на рекорд на Гинес трябва да се следват правилата на Гинес. И въпреки, че не са счупили рекорда съм сигурна, че всички са се забавлявали много и са получили много други награди.

А Църцикус е на дядо мраз мишлето ли?

Да не показвате "Доктора"на Общината, как брои умрели в Парламента! Заради васс , ма претриха тука, пот гъбръ ! една бабичка

Аз мисля, че е крайно време министерствата на културата и образованието да се намесят активно в популяризирането на красивите български традиции сред децата. Българската Коледа е много красива и може да е много привлекателна за децат, стига да я опознаят. Ние нямаме нито джингълбелс, нито джуджета, елфи, дядо коледи, снежанки, деды морозы, нито снегурочки. Това са чужди персонажи. Имаме Бъдни вечер с Бъдника, сламата, постната трапеза, детските игри. Имаме и Коледа с празничната литургия в Църквата, Коледарските песни, които се изпълняват от момчета, обединени в дружини, между които има и състезателен елемент. Имаме дарове за коледарите, сурвакане - за малките деца, ходене на гости у кумове и роднини, играене на хора и ръченици, детски игри и веселба за всички!

От другите мурафети на разбирам? дедо Ратко

"Хиляди" означава две или повече от две хиляди. Повече от две хиляди би означавало нов рекорд. Неграмотна работа.

Как слатко пееше , Дон Менико Медуньо: Марина марина марина, те вольо тей бакат козааа... А сега, от сутрин до ваучер, млади и стари съ дирът: Тулибу- дибу, дауч йююв гейзъъъ.. една бабичка

на организатора, ми става ясно каква грандиозна идея му е дошла на ум, къде го намерихте другаря?

Ало българи, какво общо имат ДЖУДЖЕТА с Коледа - най голямият религиозан празник - раждането на Иезус Христос. Правите цирк от празника! Ха, ха, ха.

По православно му се казва "Бъдни вечер" което означава " да пребъде" което е свързано с надеждата, а който иска да пазарува в моловете и да си представя че това са подаръци от дядо коледа. Това е пазарната икономика в действие. Нали не сте забравили "Черния петък". Е те това е. Дедо коледа е края на черния петък и като няма сняг той идва с тира на кока кола.

аз имам нова революционна идея за деца и малолетни! с нея ще разбием и Гинес и оо-нето. и ангелите ще паднат от небето от изумление, а господа ще се изчерви от срам от нас и ще се скрие в рая си! и така: всеки мол бардак за малолетни! това е новиат демократичен бг-стил! с него към европата и гинеса!

........... деца се маскираха като коледни елфи и джуджета......... ----- а защо не се маскирате като коледари? нина нащят барод не е създал образи достоини за гинес, а? или все трябва да се правите на западняци? на година сигурно ще маскирате децата като лесбийки, травестити, геиове и т.н. за да покажете толерантност и подражание на запада?

Имаме си тук един, прави ни смях, Ташак връш ташак ! Като го погледнеш бес маскирофка катохуй в главата, а народа галено му вика "Тиквата"? Ми не е лошо, ха ха ха, да се посмеем малко, а ? една бабичка

Какви елфи ние не сме ирландци, за ако бяха коледарчета. Живея в Ирландия и тук не се маскират по нашите обичаи.

Пречат ли ти? Ако не ти пречат, какъв е проблемът? Или просто си мрънкаш?

Ако си О- кей, Преичи на Ми , пижамата Тьи !

В навечерието на светлия ХРИСТИЯНСКИ празник раждането на СПАСИТЕЯ нашие деца биват подвеждани по чужди ивредни влияния-вярвания и оподобяване на сьщества от магията езичеството и нисшия астрал-елфи и джуджета вместо да са КОЛЕДАРЧЕТА с носи и сурвачки пеещи традициони песни за здраве и берекет за новата година

Уау! Колко свежо и нестандартно! Сигурно е било много готино за децата!

Хм, а защо не 1000 и прочие коледари + 1000 и... каба гайдари. Що пък елфи.... ?! Сещам се за един виц, дето един захапал лайно, за да се престори на гЪз...

пълна олигофрения отвсякъде!

Чуждо на българщината, просташко, обезличаващо и вредно събитие!!! В българската културна традиция няма дядо Коледа, елфи и джуджета. Всичко това е продукт на меркантилната представа за Коледа!!! Срам за България и българите!!!

БРАВО! Браво за инициативата! По това време по случайност бяхме в този МОЛ и наистина видяхме как добре беше организирано, каква радост имаше сред децата!!! А и защо да не се съберем поне в тези светли празници и да направим и ние нещо велико! И ако всички деца и от ИКЕА бяха дошли,а там имаше повече от хиляда, т.е. да се бяха обединили двете вериги...ех, щяхме да счупим рекорда!!! Светли празници на всички и светло бъдеще на България!

Ружо, ти дубре ли си ма, или кметицата повечко е почерпила за полу- изравненея Световен рекорт Сичката Й работа , е такава на нея! Полу- направено, полу- ненаправено?

"Стремим се да направим детството отново модерно" е глупост на месеца! Не е лошо децата да бъдат вдъхновявани към смислени каузи със съдържание, а не само форма. Най-голяма картичка, най-дълга баница, най-много джуджета и най-еди-какво-си са признак за тежък комплекс и простотия.

Ринг Мол тъпни

Уф, каква тъпотия.