Стотина души участваха в протест срещу расизма

Около стотина души излязоха на протест в столицата срещу расизма и дискриминацията тази неделя.

Обратно в новината

Коментари - Стотина души участваха в протест срещу расизма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сите цигане да си отстойм свободията ....

100 протестиращи..., ами има много повече контрапротестиращи! Може би са над 3.5 милиона души/бити, изнасилвани, грабени и унижавани!/

Изгоним ли БХК от България нещата ще потръгнат. В тази връзка да попитам ние кога ще спретнем пак един протест пред антибългарският хелзингски комитет?

Расизъм към циганите няма тъй като и те спадът към индоевропейците. Не са например негри. Дори и по бай Тошово време нямаше расизъм. В детските градини малцинствата бяха с предимство, в летните лагери предимство и безплатно. Дори във Висшите учебни заведения има 10% запазени за тях. По време на байрама циганите мюсюлмани не ходеха на работа, децата на училище. Същото и по Гергьовден за циганите християни (Васильовден - на 01.01. обикновено не беше работен така, че тогава поне не бягаха от работа). Опрощаваха им заеми до 9000лв за трето дете. А сега по време на "демокрацията" им опрощаваме сметките за ток и вода, кражбите, грабежите, изнасилванията, убийствата и т.н. Е ако това е расова дискриминация, де щастие всекиму.

БРАВО на тях! Расизмът не ни прави по-щастливи!

БХК не е искал да извади кинти да плати на повечко народ...

Расистите са свине.Две мнения няма.

Визираш расистите от БХК,нали?

Лицемерието на ФАЩ. До 1987 г. изобщо не е имало расизъм там. Пък и сега няма. Индианците не живеят в резервати. Негрите не ги убиват по улиците.

Веят ромско знаме тези безродници-това знаме,ако върви така,може да е бъдещото на държавата!Ако техен роднина или приятел бъде ограбен,убит и/или изнасилен от циганите,пак ли ще "протестират" продажните копелета?!Без да се обзалагам,твърдя,че тези продажници и/или безумници не са си мръднали пръста,когато са страдали етнически българи!Това е ,както казва Ботев,смешен плач!

зоофили трябва да ги наричат тия - щото тия, които подкрепят са леко далеч от общоприетото разбиране за човек

Вместо да протестират да отидат и интегрират подопечните им цигани. Или БХК само взимат пари, а други интегрират?

Тези 'над 100 човека', са под половината насилени, убити, пребити и ограбени от цигани ЕЖЕГОДНО.

Къде бяхте когато циганите бият,убиват и крадат,или тогава не ви плащат!Няма расизъм в Б-я има тормоз над българския етнос от мургавите ,засрамете се!

ДПС-то,само токова,ли успяха,да съберат,бе?!А къде им са автобусите,сега поне нафтата е ефтинжос,а?!

За толкова хора само са дали пари другарите от САЩ да покажат съпричастност към малцинствата,а не казват защо убиват и бият негрите?

Много си тъп-ама нали си фашист-нормално е.

За много хора може и да прозвучи невероятно, но Хитлер е предоставял убежище и активно е подпомагал Амин ал-Хусейни един от най-значимите идеолози на Мюсюлмански братя. Дори Хитлер е смятал исляма за религия, която би подхождала на войнствените нужди на Нацистка Германия. Почти веднага след встъпването си във власт Хитлер забранява Библията. Накратко: тези, които си приличат се привличат.

Има и снимки - всичко е добре документирано.

Щом стотина стачкуват смятайте за мнението на останалата част от народа.

Дами и господа протестиращи, Мрежа за гражданско действие, както и любимия на българите БХК, С приказки нищо няма да постигнете. Предлагам да действата: всеки от вас да прибере в дома си по едно, две цигански семейства и да работи по приобщаването им към българската нация - хранете ги, обличайте ги, осигурявайте образование на дечицата им, възпитавайте ги и т.н. И не забравяйте - касите с бира да са пълни винаги. Това ще бъде истинска загриженост, а не празни приказки.

И аз подкрепям инициативата! Дори ми се струва, че раннобудните студенти са много по-подходящи! Сиганетата няма да закъсняват сутрин за час!

щом си такив защо коментираш тук, сложи си пречупен крıст на лика си това ще ти отива .

айде научи го тоя български - че пишеш все едно си от Марс.

Bсички опити за вıзхвала на расистки идеи трябва да се сıдят, дир бг трябва да цензурира коментари които хвалят расизма

Точно така!!! Расисткото и дискриминационно получаване на помощи на етнически принцип трябва да приключи веднъж - завинаги! Трябва да се приключи и с расистките-етнически партии на Местан и Исмаилов.

явно между тях няма роднини на изнасиленото в тоалетната дете. или на рязаните с моторна резачка старци. иначе - на преброяването колко от тях са обявили етноса си като цигански ?

стотина хранещи се по непеотата гейчета. поне половината - бели цигани.

Ама с очила!

Правата свършват там където почва исляма - Ислямска държава го показва и доказва всеки ден! Политиката на ислямските държави спрямо другите етноси също е пример за това! Просто Европа трябва да следва стрикно този принцип но гледан през призмата на собствените и интереси !!! ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН !!

правата свıршват там кıдето започва балканският манталитет и национализıм, исляма е релıгıя която ще я има и ще сıшествува завıнагı. B света няма такава сила която да я махне , а такива антиислямисти като вас ги има само на балканите .

То и никой не иска да я премахне изцяло, просто Исляма няма място в светските държави.

...и да не пропусна да те попитам, тези 15 000 от анти-ислямския протест в Дрезден балканци ли бяха? ;)

i_iskren@mail.bg

Тъй като последователите на исляма си мислят, че корана е книга вдъхновена от Господ - някой би ли коментирал следните две сури, отнасящи се за слънцето: Коран Сура 18:83-86 И те питат за Зу-л-Карнайн. Кажи [о, Мухаммад]: Ще ви известя нещо за него.Наистина го укрепихме Ние на земята и му дадохме път към всяко нещо. И пое той по един път, докато стигна залеза на слънцето. Намери го да залязва в кална вода и намери там хора. Рекохме Ние: О, Зу-л-Карнайн, можеш да ги измъчиш или да им сториш добрина. Сунан Абу Дауд 3991 Абу Дар каза: Стоях зад апостола на Аллах, който яздеше магаре при залез слънце. Той попита: Знаеш ли къде залязва слънцето? Аз отговорих: Аллах и апостолът му знаят най-добре. Той рече: Залязва в извор с топла вода." Всяка книга на Стария и Новия Завет носят нещо ново в цивилизационно отношение. Другият ми въпрос е какво ново (в контекста на Библията) е донесъл корана?

Предлагам на всички нормални, честни, плащащи данъците и сметките си български граждани да дадат на прокуро БХК за политиката си на геноцид срещу изрядните граждани. БХК прави това като насърчава социалния паразитизъм и внушава на социалните паразити че имат само права и никакви задължения. Тази организация трябва да бъде обявена за незаконна а членовете и съдени за уронване на държавността и заплаха за националната сигурност , чрез насърчаване на битовата престъпност в особенно големи мащаби! Социалния паразитизъм няма раса или националност - всяко съвпадение с опретелен етнос е случайно ;)

СКЪПИ ПРОТЕСТИРАЩИ,ВЯРНО Е ЧЕ ИМА РАСИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ,НО ТОЙ Е НАСОЧЕН СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ.И АКО МИСЛИТЕ ПО ДРУГ НАЧИН ТО НАВЯРНО СТЕ ИЛИ ПЛАТИНИ ИЛИ НЕНОРМАЛНИ.

ДИР, защо не си допишете заглавието на статията си ? Например- Стотина души участваха в протест срещу расизма ПРОЯВЕН ОТ ЦИГАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Няма ги вече "умните и красивите". ГЕРБ се върнаха на власт и спряха паричните потоци към организаторите. Теми като расизъм не са интересни за тях!

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ! Стига сте слугували на това циганско катунарско племе!

Оганизационен комитет събщава, че ще се проведе демонстрация на гражданите против - каруците са препускащи кранти и цигани без документи и право да сноват из улиците - протест с искане циганите - охранени, ползващи неограничено фондовете на държавата, да си плащат тока, водата и другите такси.- против нежеланието да пращат децата си на училище и да произвеждат неуки лумпени - против ДПС с неговата мръсна роля на подстрекател на размирици - плод на лидерите им, до един офицери на ДС на Тато - против нападенията над жените ни, бандитизма, потурчването и въвеждането на джихадизма с неговите външни атрибути . бурки, бради, потури, шалвари, обрязвания и прочее идиотизми от 13-ти век - настояваме за разрушаването на гетата като огнища на опасни тенденции, за които ще платим висока цена. Политиците да коригират подходите, критериите и целите си така, че да осигурят страната и Европа от терора на мангалоидите.

Всеки от тези "братя" да отиде на дежурство в Спешна помощ и да придружава екипите в невралгичните райони. Може също така да остави паважа и да се премести в което и да е селце - там ще срещне прегръдката на своите братя.

много сте прав.Аз също искам тия протестиращи "българи" да отидат по селата,в които циганите избиват,пребиват беззащитни хора и да живеят там.Също защо не кажат какво представляват циганските побои над лекари.А бхк е антибългарска и захранвана от Сорос организация.Но за това положение наистина са виновни хората начело на държавата.И от тях трябва да се търси сметка също.А не да пращат полиция срещу хората,а да си изпълняват задълженията,за които са избрани.

Тези ...., не знам какво определение заслужават, за какво протестират, м? Да ходят на село, където циганите се гавриха, влачиха, пребиха, счупиха костите, ребрата и заплашиха с резачка възрастните хора, да кажат на тях да са толерантни! И на дядото, който е гледал безпомощно, как му обират ореха, и не е посмял да излезе, защото циганите са го заплашили, че ако го направи ще го заколят, да искат толерантност от хората, които са им обрани мазета, реколта, стоката изклана, а колко българи, възрастни хора избиха по селата за пет лева, колко излъгаха по телефона! Млади, здрави, прави цигани издевателстват по села и градове! Трябва ли някой от тези протестиращи да стане жертва на такъв вид посегателство, за да разберат, че само с плакати нещата няма да се оправят? Дали изобщо си дават сметка, колко е писнало на българите от циганската престъпност! Вместо да ми протестират да отидат в "Шекер махала" в Петрич, да обяснят на любимците си защо им спират тока! Но те си казаха, че ще си крадат, че нарочно не се женят, за помощи за самотни майки, че къщите им са незаконни.... Протестиращите си мислят, че всичко опира само до думи, които се определят като расистки, правят се че не разбират сериозния проблем с циганската престъпност. И за да не ми приписват расистко изказване, ще допълня, че работя с колежки циганки, и знам че има и свестни от тях. Които си заслужават обидните реплики, те сами си знаят, че е така, няма какво да се правят на ощипани моми! Въпросът е, как протестиращите ще допринесат за изкореняването на тази циганска престъпност, за да няма "расистки" изказвания и след това тъпи протести!

Тези сладури не са ги били цигани (както наскоро в автобус 310 в София), не са ги ограбвали великите джебчийки. Ако им се случи, тогава друга песен ще пеят.

предлагам ромите да имигрират в тяхната прародина - индия. Tам те ще се чувстват истински щастливи. Tе обичат боклуци и животни по улицата, къщи без дограма, а също и да не е чисто, защото не им отговаря на естетическите разбирания. Tяхната свободолюбива душа се потиска от изискването да се спазват закони, затова да не се мъчим да ги интегрираме в Eвропа. да си живеят в индия. Tам могат да участват в любими за тях развлечения като например: побоища, кражби, заплашване с ножове и други веселби. да не измъчваме горките роми с цивилизация и закони, а да ги пратим там, където ще се чувстват истински добре - в индииските гета.

Българите сме пословични със воята толерантност. Почти към всички, даже и към вековните си оробители - турците. Защо напоследък българите се изправиха масово срещу бай Мангал? Някой задава ли си този въпрос? И защо няма никакви настроения срещу евреи, арменци, руснаци, даже срешу сирийските емигранти няма настроения. А само срещу мангалите. Отговорът е прост и всеки който не си зарива главата в пясъка лесно ще го открие. Циганите са паразити. тяхната цел е единствено да смучат като пиявици от държавата. Те не плашат данъци, не си плашат тока и водата, возят се в градския транспорт без да плащат (интересно, защо не съм виждал циганин в маршрутка, който да не плаща). Циганите не с еосигуряват, нито социално, нито здравно. Но пък техните претенции са най-големите. наоследък станаха особено нагли на базата на синдрома за безнаказаност. Българите никога не са обичали тези, които са с привилегии. И партийните велможи по времето на милиционеро-социализЪма, и мангалите сега. Българинът не иска да плаща, за да може някой да си живее както си иска без да спазва никакви закони. Като скот. Всъщност д-р Москов когато е казал че бай Мангал живее като скот, той може би е мал пред вид великия американски писател Скот Фицджералд. А мангалите са си помислили друго. Ама тия т.н. антирасисти сигурно не знаят кой е тоя Скот Фицджералд. И всъщност "скот" е едно доста срещано име в англоговорящите държаваи. Озачава най-общо "шотландец" или "шотландски". Е, ао някой се чуатва като добиче, когато го нарекат скот си енегова лична работа. А на тези т.н.равозащитници им пожелавам да ги набарат мангалите, да ги скъсат от бой, да ги оберат и накрая да се изгаврят с тях в някоя кална канавка. Тогава те ще разберат що е то скот и има ли той почва у нас.

КГБ, разкри се че си Скот Фцджералд!

Тези стотина предатели и българоотстъпници да се изпратят в столипиново по тъмно,още утре ще са най-върли ромофоби!!!!!!!!!!!!!

българите сме доста толерантни. B моя град има много арменци и други етнически групи. Bсички те се позлват с доверието на обществото. Bзимат ги на работа, а хората живеят почтено и мирно. Pомите не се ползват с особено доверие, защото отказват да се образоват и не само. Hяколко пъти ставах жертва на посегателства от роми, слава богу не фатални, но защо трябва да се търпи това? Kак така българите толерират всички малцинства, освен ромите? Mоже би причината е все пак у ромите?

Няма да има расизъм когато: Ромите започнат да работят ,да си плащат данъци ,ток ,вода , да има съдебна система и за тях .Когато спрат да крадат безнаказано .Засега всичко сторено от тяхна страна е расизъм спрямо българският гражданин

Apollony

Дали някой от тея "протестиращите" ще има смелостта да влезне довечера по тъмно сам в циганската махала????

Така си е, мислите само ти, Красьо Кънев и Местан.

Pазбира се, че протестът е платен.

представител на малцинствата крадял жици и релси - българският хелзински комитет го защитава. да бъдат дадени на съд, задето необосновано защитават престъпници и по този начин насърчават извършането на престъпления.

''Pомите'' са расисти, всекидевно подлагащи българите на побоища до смърт и въоръжени грабежи. Tормозът извършван от роми е безнаказан, нетърпим и може да бъде опреличен единствено на тероризъм.

"Трябва да стане етническо прочистване, за да спрем да се оставяме да бъдем управлявани чрез болезнено изпитания метод на "разделяй и владей", отговарям аз.

наи бързо става по метода на тато.

Тея направо ме разбиха, по големи социопати ня бях виждал. Останах потресен като го видях това по телевизията. Тези или са болни или са им дали от ДПС достатъчно пати за да се изправят срещу народа си. Пожелавам им на всички до един да изпитат терора на циганите, както го изпитват хорицата по селата. Защото когато мнгустите нападат възрастни хора, по няколко пъти докато не остане нищо, убиват и бият, тия измикяри не излизат да скандират нито държавата я има. Когато някой каже нещи срещу мнгуста, има държава и всички в нея сме расисти, а мнгустите са епопея на мира. Плюя на всички ви, плюя и на тези дето са ви дали пари да го направите и ги проклинам до девето коялно.

Тоя протест срещу циганите ли е насочен, защото от тях по-големи расисти няма?

Да. Ако добре разгледате снимките, ще разберете че е против расизма наложен от циганите върху българите.

"Не!" на жестокото пребиване, ограбване и убиване на българите от представители на циганското малцинство! "Не" на терора, наложен от това малцинство над народа ни!" Не" на такива псевдо защитници, подтиквани от вредни за държавата ни сили!

Болни мозъци излезли да протестират ....