Ивелина Василева: Европа може да ни накаже заради боклуците

Опасността България да бъде санкционирана от Европа заради боклуците не е отминала, обяви министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

Обратно в новината

Коментари - Ивелина Василева: Европа може да ни накаже заради боклуците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не "може", а "ще ни накаже".

Националните предатели точно така вкараха България в криминалния Еврейски съюз на крадците-с уговорката,че ще има разни "проблеми" заради които няма да ни изплатят почти нищо от договорените средства при присъединяването ни в криминалната организация.ЕС ограбва България още от първия ден.

Popa

Нема да ни накажат! Никой няма да накаже България заради руските боклуци, които кльоцат тук във форума!

Заради руските може и да не ни накажат, ама заради продажните боклуци, като теб, със сигурност ще го отнесеме! Нещастник!

В СТРАНАТА, КЪДЕТО ДУМАТА "БОКЛУК" СЛУЖИ И КАТО ОБИДА КЪМ СЕБЕПОДОБНИЯ ПРОБЛЕМЪТ С ОТПАДЪЦИТЕ Е СХОДЕН С ПРОБЛЕМЪТ НА ЗАПАДНЯЦИТЕ: ДА СЕ ПРАВЯТ ЛИ СЛЪНЧЕВИ БАНИ НА ТРЕВНИТЕ ПЛОЩИ ИЛИ НЕ. ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КРАЛИ БОЙКО, В КОЕТО Е МИНИСТЪР И ЕВЕЛИНА ВАСИЛЕВА, ТУРИ ТОЧНА НА ПОСТРОЯВАНЕТО НА КАНАЛИЗАЦИИ В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА. ДРУГО НЕ МОЖЕ И ДА СЕ ОЧАКВА В СТРАНА, КЪДЕТО ЗАДНИЦИ, ПЛИСКАНИ ОТ СЕЛСКИ НУЖНИЦИ, СА ОТОРИЗИРАНИ ДА УПРАВЛЯВАТ И ДА НАТОВАРВАТ С НОВИ И НОВИ ЗАЕМИ ГРЕШНИЦИТЕ-ДАНЪКОПЛАТЦИ.

аз не знам за европа, но тоя "бог", дето е с вами ще трябва да го накажем заради подкрепа на разрушението по света. да не кажем, че трябва да го пратим в пъклото заедно с лъжепророците си. не четете Библията, другари депесари и атакаджийчета. вие сте битата карта и това ще ви бъде доказано, защото вие дори не сте националисти, а предатели на всичко Свято, което е вградено у човека от Бога! за вас Аз ще мълча, за да се гърчите в собствените си спазми.

В Белгия и Ирландия си имат жив плет, който е чудесен камуфлаж за свинщината, която крие. Общо взето където има скришно храстче е идеално за боклуците. Все пак там плащат такса смет на килограм.

Министърката, колко кинти са опукани в закрития (нейсе) отдел международни програми и проекти,а??? Кукувиците там освен да шарят по комадировки насам-натам и да редят пасианси на компа, друго не правеха;)... Кадрите от времето на триглавата ламя да се изтребят и после ше има депо за бая боклук кадъни... Какви са тия сирийски булки в екото??? Арабките са известни с мръсотията си, мадам експерт;)...

БОКЛУЦИТЕ СА ПРЕДИМНО В ПАРЛАМЕНТА, НО ЕС ГИ ДЪРЖИ... ЧИСТКАТА ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!!!БГ ВЪН ОТ ЕС!!!!!!!

СкараБЕЙ, турска пидлого. Ти вън от ЕС, България си е на правилното място.

почистването трябва да започне от атака. там що боклук е подметен под килима на костинброд - и майя - протестърката от перник не може да ви каже. а петното направи кодекс! за избори на вече избраните от сатаната на юдете!

Европа да санкционира самите боклуци в държавната администрация и управлението! Ама не ще, удобни са някак си, послушни са!

Всяко населено място е длъжно д а неутрализира з а своя сметка опасни силно радиоактивни проблеми създадени от минали войни..сег а терористи ползват тов а некадърно министерство д а ограбват милиарди от бедния народ з а д а пречат на основните задачи на пратени з а прераждане като човеци с две ръце два крака и къси пишки..

очаквам да ни глобят и заради боклуците,които са се натрупали в парламента, министерски съвет и други държавни институции, ама се опасявам,че нямат изриване, като ги види и чуе авропата ще се смае от калта....

Бати Боце, примерно, един завод за отпадъци го строи веч десетина годинки, та относно глобицата нека да се отнесат лично към неговият джоб- ще поместят змии и гущери вътре и ще си набавят париците за глобицата!

Може да ни глобят и за липса на канализация в някои квартали на Столицата.Фекалии и отходни води се изливат по улиците на кварталите около Витоша и се вливат в дерета и реките които минават през София.Проблемът с липсата на канализация се прикрива и отлага във врвмвто.

Европа може да ни накаже заради боклуците, които ни управляват!

ЛУМПЕНЕ! ПРАВИТЕЛСТВОТО Е НА ВЛАСТ ОТ 1 МЕСЕЦ! КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА БОКЛУЦИТЕ, ДЕТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ 25 години, ИМАХА 5 ПРАВИТЕЛСТВА И ДОКАРАХА МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА НА НАРОДА! КР.ТЕН"!

drago_stz@abv.bg

Ами нали преди това същото ни управлява 3 години .Или си спал зимен сън

Естествено, че ще ни глобят. Няма държава с толкова задръстен от боклуци парламент и цяло бунище за премиер

НАКАРАЙТЕ ЦИГАНИТЕ ДА ОЧИСТЯТ ГЕТАТА И МАХАЛИТЕ, ИНАЧЕ НИКАКВИ ПОМОЩИ И ДЕТСКИ. УРИВАТ ДЪРЖАВАТА С БОКЛУК. САМОКОВСКИЯ КМЕТ ДАВА ПАРИ НА ТЕЗИ КОИТО ДАВАТ ОПРЕДЕЛЕНИЯ ТРУД, И ГРАДА СЕ ОЧИСТИ!!!

Европа да си еб. п.....а ма.на.

Такива като тебе македонците наричат ТАТАРИ! Явно не си европеец! СИГУРНО СИ РУСКИ ЕМИГРАНТ или античен ТАТАРИН от ТАТАРСТАН! България е в Европа и Аз като Българин съм Европеец

За какви боклуци става дума ? На паветата много боклук верно е !

ДО МИНИСТЪР:Че вие,все сте боклуци,от години насам,пък никой не ни е глобил.Сега ли най-после,ще се случи!?Че и кого ще глобят?Не вас,боклуците,индивидуално и персонално,за това,че превърнахте България в сметище.Ще глобят пак нас,простите,бедни,данъкоплатци,изхранващи политическия боклук,като вас.

наистина е пълно с боклуци у нас

за боклуците в народното събрание ли ще ни глобяват или в министерски съвет?

А боклуците откъде дойдоха ? От Европа- стари автогуми- хиляди, камари....Стари коли, перални, печки, хладилници, фризери, стари дрехи и дрипи, парцали- секонд хенд... Отделно храните и другите хранителни отпадъци из хипермаркетите.... За това и трябвахме на Европата - за депо за отпадъци.

Вече 5 години се реши въпроса с боклука на София.Браво на кмета Борисов.

"Европа" или по-точно тези, които узурпираха това географско понятие, ни третират, като роби, прибират ни ежегодно таксите за членство, увеличават ни ги, после ни третират несправедливо и неравноправно, върхът на гаврата са тези санкции!

Новата симпатична министърка д а не с е притеснява много от глоби.по добре навреме да спре изграждането на ненужни вредни и опасни сметища с ограбвани пари от БЪлгарския народ з а да не с е вдигне рязко такса смет и да не бъдат ограбени имотите на важни преродени в тази Божествена страна а с ония мръсни копелета които ползват така наречения Евросъюз има кой д а се справя

Ама как така ще ни глобят? Нали Тиквата каза, че в Европа били доволни от управлението на държавата ни и ни вярвали? А сега - ще ни глобят за буклуците... Ами ако е така, махнете го най-после този криминален ГЕРБи да се върнем в Европа на чистата политика!

А най-големите боклуци са в парламент и правителство!

jingiby

Как няма да ни глобят? Да си спомним за завода за боклук в София. Той беше козът на Борисов, когато стана кмет на София през 2005 г. Обещанията му не се материализираха, а вместо това столицата се изправи пред няколко поредни тежки кризи с боклука. Спънките пред завода през годините бяха много. Първата поръчка за избор на изпълнител беше на толкова висока цена, че от Брюксел ни спряха поръчката през 2010 г. След това всичко започна отначало, и доколкото разбирам ще имаме готов завод, но през 2016 година. Ако пак не стане някой гаф...

всичко мога да разбера и ще го разбера, само едно никога не ще ми стане ясно, а именно: защо винаги нещото трябва да стане/нестане по най-усукания път. по пътя с най-много жертви, загуби и разрушения. може би не съм прав, защото търся логиката на онез закони, които са просто неотменими.

Вие само спечелете изборите и ще помагам няма да наказвам.

бабче уточнявайте се, кои ще спечелят и от кои избори, че то така и баба знае да говори на ангро по няколко часа. аз лично не мога да те издържам повече.

не вервам това да стане. българският народ се самонаказва, като ги избира на водещи позиции. абе дира, вашето ботче от женски род ще го засегнат ли съкращенията на бюджета на бъсъпъ, а? все пак тия пари на партиите ние ви ги плащаме.

искам да кажа, че не може така - ние да ви плащаме за да ни цензурирате. в съдебната система и прокуратурата ги има много от тея, дето европата искала да ни накаже, ама е де!

Дам,в парламента има много боклуци които трябва да се изчистят.

В заглавието думата "политици" е заменена с "боклуци" и се е получило чудесно! :)

деер

Какво ми пука? Нали си живея в боклуците? Те хората ни го казаха -тоалетна..

Дошел, вишел и си отишел ...