РБ и ГЕРБ ще излязат с общо решение за пенсионните фондове

ГЕРБ и Реформаторският блок ще проведат бързи вътрешнопартийни консултации, след което ще има поредица от експертни разговори за пенсионния модел.

Обратно в новината

Коментари - РБ и ГЕРБ ще излязат с общо решение за пенсионните фондове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само по делата ще ги познаете... - "Ще използвам опита и експерти- зата на г-нКостов" каза Радан в TV -Черния Ваньо съсипа СДС, излъга 2 000 000 десни избиратели, нап- рави криминална преватизация и от 100милр ДМА в бюжета има само 3,2 милр пари и3,6 милр бонове... - ДСБ има 80хил гласа и е извън парламента това е резуртат на И.К. - Сега лаборанта через подлогата провокатор Радан говори от име на 240хил избиратели на РБ и искат да превземат 5 десни партии, като Радан стане ШЕФ, а Костов ВОЖД.. - Провокациите срещу ГЕРБ ще се увеличават с цел съсипване, като съсипа СДС изпълнявайки тайни програми бкп.дс.бсп олигарси... Отворете очи, уши , ум и анализ само на факти, а не на голи думи..

Какво ревете срещу ГЕРБ ТЕ искат да ви защитят от частните фондове и да сложат в ред нещата та като ви оберат после да не обвинявате тях че няма пенсииТова са пирамиди от които един ден ще изреветеБорисов алармира пръв за КТБ и сега за пенсиите че има същата опасност а вие стачки правите Не е случайно това че съвпада този закон със случая КТБ.Защо сте толкова глупави бе хора ДО кога?ГЕРБ искат да предотвратят втора обирация от БКП и ДПС мошениците на БЪлгария и ви го казват а вие какво правите какви ги говорите какви стачки правите.КАквото и да наравят ГЕРБ все ще е от полза за България но разберете че ако сами не си помогнем сега ще стане много лошо Цигани турци крадци убийци всички ще се активизират и край с БългарияИ пак ългарите ще сме виновниТръбват здрави Крумовски закони които да важат за всички еднакво във всички сфери на управление А вие искате анархия.ПОддържайте Борисов и правителството!!!!!!

На болните и пенсионерите! Покрай протестите за пенсионните фондове никой не обръща внимание на факта, че СЕ ПРЕМАХВАТ 30-тина лева инвалидни помощи за пенсионерите с ТЕЛК в ИЗВЪН трудоспособна възраст! В началото на Първия си мандат Боци моментално премахна правото на ТЕЛК-аджиите на 2 (два) автобусни билета годишно, а не повиши пенсиите нито с 1 стотинка!

Му оплюскаха тогава фиска! Дупе да им е яко сега!

Важното че комунистите от престъпното БСП и атакистите не са на власт.

кога е нема снахата. по на маж от мен са справи , май. без да са не мушка не става, чуждо става. дърт си и войник мозе бил се. ни знам те , ни са стистикай, плати на снахата. обижда се пачарвата. и много я харесват, плащай бал не бал, нещо димократско беши. го направи. уж. всекигож. уважавай наградите. ако дългия, приеме награда за екипна работа - бонбон, лично ще се извиня за приказки за некви уши и вилаети. бях писал, китайски..нещо таквоз, за деца. не беше честно, некой пат рекламяа праеш..ни знам. ни са плаши Слави. цел отбор сте, и по моловете ощи. ни са плаши. питай дираджиите - просто требе са напиеш. и забравиш ..че си пил с мен. мухльо!

Управлението на ГЕРБ през времето от 2009 г. до днес, когато Бойко Методиев Борисов&партньори е във властта, е сбъднатата мечта на Чърчил, че и отгоре.! Чърчил е искал да срине София и да я засади с картофи. Борисов срина цяла България. Обаче картофи няма да има, защото няма кой да ги засее. Полските пък струват 0.04 лв. за килограм. Не мога да го разбера тоя какво печели, като унищожава родината си! И колкото и да спечели, той има една дъщеря. Тая дъщеря, дори да си маже филията не с мас, а с платина, колко ще изяде? Колко да ѝ трябва. Цветелина - и тя с една дъщеря. Костов е с две. Е, какви търбуси имат децата им, че нашите деца да стоят гладни?!

случайно и аз. къв е странен съда без вас. без ваш съдник. не съ ваш. не стурвате и за адвокат. аз съм турчин, като дете съм спасяван от смърт ...от циганин. от навреме инжекциа за тетанус. неговия род е мой род. ако ме намери и ме извини. някога , аз, следих цигани да им чета книги, които бих ги купил. прочетох книги в две села. и съм ги купил други, книги, докторе. циганин, лош доктор. имаше момиче, дебелка не от мен, в иа сте анормалмимай сигрнотото е тва - скараха са заради мен..те имха повече книги от къщи. но не повече от три библиотеки около мен. наизуст. и вече знам. че помним, некои, гога, гогато..и е ми е адвокато на рогите... всичко ко имам, твое е. мога без детски мой труд. развеждаш ма и ако щеш са жени. нищо ми не треба, на вас ви треба. ваша си работа,моя обич много сте яки..ко ша живеете бре лапета. ко ша губите и умирате, юнаци без калпаци.. нема назаем имот и жена! Нема и живот. НЕМА!!!!!!!!!!! смисъл нема, с предател. роб ставаш, на предател. а иначи, обичта , е ..е не химия,н е цел, не утеха, не , може би отмъщение към на чужда жена изналсилвач., кой ша ма помни иначе. кой?

Братя Българи и всички граждани на България - Идва Рождество Христово нека е честито на всички нас. И дай Боже 2015 да е спорна и успешна за всички нас. НЕка не се делим ДО ТАКАВА СТЕПЕН на партии. Ако искаме да живеем в мир, нека всеки допринесе с нещо, макър и малко, без значение в какво другият бил или не бил виновен... От тази история НЯМА КРАЙ. Успех за Бойко, успех за Радан, успех за всички партии БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ САМО АКО РАБОТЯТ ЗАЕДНО В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ. АМИН!

Йоан Глава 15: Защото отделени от Мене не можете постигна НИЩО. Това е Моята Заповед, да се любите един друг както Аз ви възлюбих. Ако светът ви мрази, знайте че Мене преди вас е намразил. Това ви говорих за да бъде Моята Радост във вас Ако бяхте от света, светът щеше да люби своето; а понеже не сте от света, но Аз ви избрах от света, затова светът ви мрази. Ако пребъдете в Мене и думите ми пребъдат във вас, искайте каквото и да е и ще ви се даде. Никой няма по-голяма любов от това да даде живота си за близките си. Вие сте ми близки ако вършите това що съм ви заповядал.

Бе да махнем инвалидските пенсии тия инвалиди само ни тежат на бюджета.Реват че не са интегрирани искат работа ми да ходят куцо и съкато да работят по офисите на бизнесмените и да им се радват сладките секретарки.Куцо и съкато на работа никви пенсии АМАХА излагаме се пред ЕВРОПАТА ако не ще тестват автомати В АРСЕНАЛА И МИНИ

патил човек... не се занимавайте с политика и политици по празниците. оставете гламавите офци да пасат чак до гората. вижте кмета как са мъчи да ви светне, вижте как съседката е с нова прикя,, очувайте се де квичи, и бъдете коледари на чорбаджиите. песен им изпейте нарядени, здраве да им желайте, да са види кой е за парите, и кой от парите такъв е. не чакайте ги, пред портите им пейте. на най- богатия най-много коледари за берекет и здраве. ся видехте ли де ни е колтурната ни комисия - при мен, прошляка. е..благодаря. на ви семки и бонбонки. бонбонки за първите 3. да не съм дедо Коледа че и Мраз.. една бонбонка за цензорката - чоколад,тук ни можи без рушвет, може би ... втора за ..дългия..че са сети де да търси красиво, с джодин. третата..чудя се между мен, омбудсман и некви мои наследници тук...май ще я пазя за някоя баба, съжалявам. не ма питайте за вкуса...чекайте малко да има баба да ви каже. ..всичко ни е дърто...ко да правя.

Браво другари &! Първо фондоветв после банките следват фабриките и земята и всичко по едро от коза да се удъжави И да не забравите да разтреляте враговете

Казанова, ти в кой свят живееш? Не знаеш ли, че МНОГО ОТ ЛИЦАТА, които са с ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, не могат да се вредят за ПЕНСИЯ по болест от лъжци, които с подкуп са на държавна хранилка С решение на ТЕЛК. ПОВЕЧЕ СА ТАКИВА.Да не би и ТИ да си ЕДИН от тях?

само ме возят. и гледам на не пиша глупости от тук. тук писмата са редки.

Тиквун и тоя го пусна на пързалката ...........

Скиор от пързалки не се плаши, напротив.

Тук често пишат от пета колона, след което си слагат плюсче или минусче - според това, което им е изгодно. Вие тук след като не харесвате Радан Кънев и Борисов, кого бихте харесали? То се вижда - харесвате тия, които приличат на вас. След като толкова много сте критични и толкова много знаете, ами подайте поне една идея де. Поне малко от малко подхвърлете нещичко. Аз лично нямам много вяра на тези частни фондове - нищо не се говори за тях, хората не са достатъчно запознати, не се дават никакви отчети. Вероятно след години ако някой от тях фалира, пак държавата и управниците ще са виновни и пак ще плаща народа. КТБ нали е частна. Отговорете ми - защо плати държавата гарантираните влогове?. Защо се атакуваше правителството? Нали са частни!При фалит на частен пенсионен фонд няма ли пак да се атакува държавата? За тия неща никъде нищо не се говори. Ама иначе - имате големи уста!

Ние не сме от Турция! Не е по темата, но човека е изкарал инфаркт и се бори за поминък - квас. ...некой път са оливаме тук и са караме...но ПРАВДАТА си е ПРАВДА! - трезвяците в Русия са по-зле от ракиджиите в България и на Путин му е се едно с вазелин. айди весели празници и карайте внимателно да са не срещаме челно или задно по пътища. ако знаете на тоя студ как бавно ядат червеите .....ша ни гризкат до 8 март поне. трябва пусна плъховете от капаните в тавана в гробищата..хуманно е. нема са мъчим заради шофери с оръжие. пускам ги и тва е. добра среща хора след новата, май съща година, и ако немате пари за подаръци - споделете със света червеи и плъхове. на кой му требе, нема отказва я... тъй, майтапи...е, дано се оправим. ще пътувам с дете. дано сте запомнили...за подаръците.

Рамаданчо реве защото веднага ще се разбере , че фонд Доверие е източен от прокопиев Още една студена вода за оглупелия и ошашавен народ. Честито

Ами този е изглежда зле на снимката,сигурно е ударен, и вписан в тефтерчето което изчезна,след като си направи банка ,тиквоча сега си прави и пенсия с парите на хората,защо не и без това те не схващат- такъв е матреала!

Хайде пак каруцата пред коня,първо гласуваха после ще решават!Тъй,тъй!Ама до кога тъй?

Абе хора, вие вечно сте недоволни. Все плюете. Когато Борисов се срещна с Ердоган, пропищяхте света. Когато Борисов покани Путин в България и му подари куче - леле-мале- ужас. Когато се види с лица от Европа - - ближе им задници. Ако се срещне с някой от Америка - плюете същото. Има ли държава на този свят, която да не води някаква политика и да не се съобразява с никого? Що за мислене имате? Що за човек сте? Що за пропаганда водите?

Той не може да комуникира на друг език освен банкянски. Той не може да се възползва от скритите послания в пряк разговор без превод. Каква е ползата от всички тези срещи. Да подарява кучета всеки може.

"Вчера Кънев се оплака, че е търсил Бойко Борисов по телефона, но премиерът не се е отзовал..." И за какво да се отзовава Бойко на куцо и сакато! От РъБъ то нищо не зависи, най - малко пък от Раданчо..!

А от тиквата какво зависи? Лизането на задници щото е тъп и ограничен по рождение и не може нито да чете като хората нито да пише а само стойки чупи. Какво може да зависи от един ограничен телохранител-гъзолизец. Зависи от тези на които той лиже. Това е!

Видя се на гласуването от кого зависи - от мен и Местан.

Тиква, телохранител.. ама печели избори! Демокрация е това мой човек, който печели изборите той лиже циците! Раданчо ще има да си преглъща лигите около Бойко и да му звъни по телефона.. пък белким Бойко благоволи да му отговори!

от частните фондове се пенсионират,тия дето ги управляват и СЕГА са на 55+ отдавна ще са се омели от там и после върви ги търси...

В тези частни пенсионни фондове явно си попълват банковите сметки и хич не им пука за пенсионерите. Като ги гледам някои техни служители досто сериозно захлебват с с парите на бъдещите пенсионери и надали тези пенсионери ще си вземат пенсиите от тях...ще се плучи пито платено, нещо като с КТБ. Бойко с право иска да ги лиши от далаверата на гърба на пенсионерите...и с право! А някои сигурно ще са и за панделата!

Истината е , че този парламент е абсолютно неработещ и нелегитимен. 55% интелигентни българи не са представени в него-толкова не гласуваха. Те не виждат в никой от настоящите политици достоен човек да ги представлява. Теоретично погледнато това е най-силната партия-единствената, която ,ако намери своя кандидат може да управлява независимо от измислени коалиции с Рязаните едноцевки и партии от по няколко братовчеда. Причината тези хора да не гласуват е интелигентността им, която е доста над средната-те няма да се поведат нито по несвързаното бръщолевене на Тиквеника от Банкя, нито по мазното и гладко нищоказване на "интелектуалците" от ДБС, нито по комсомолския плам на РБ. Това са истинските БГ консерватори-образовани, отегчени, интелигентни. Който ги спечели, печели 55% места в Парламента и печели България!

Усещам те ,че искаш някой от частните пенсионни фондове да стане министър председател, но в скоро време няма да им се отдаде...вярвам на Бойко , че не би ги оставил да продължават пладнешкия обир над пъдещите пенсионери!

Не си ме усетил правилно.. Казвам това , което казвам-няма човек с квалификация и качества да оглави държавата в момента. Унгарците си имат Орбан, руснаците Путин, турците Ердоган, ние си имаме Тиква-може да е с добри намерения , но си е Тиква....

Радан казва: няма да допуснем влияние на ДПС върху политическата власт и финансовия сектор Според него с това гласуване е бил нанесен тежък удар върху десните избиратели в България. АКО АКО : 1) пенсионната реформа е правилна, тогава която и да е партия гласувала за нея Е ДОБРЕ ДОШЛА. 2) Това, което е добре за България трябва да е добре за Всички избиратели тоест и десни и леви. Въпросът е: Добра ли е? Това Радан не казва. Той също не казва: кои са собствениците зад частните пенсионни фондове; нито казва каква СИГУРНОСТ дава държавата с новата песнионна реформа; нито казва как е на запад и черпи ли се опит изобщо от запада с тази пенсионна реформа. АКО е така, то точно той, Радан е ЗА ДПС и за разкол в сегашното управление и за ПОЛИТИЗИРАНЕ на пенсионната реформа. Иначе, думата трябва да имат експертите по пенсионните дела, а не този не много чист човек, според това което казва в случая.

частните фондове оперират само с процента на печалбата от главницата или при фалит се губи само дивидента,така ,че преди да пишете глупости четете.

защо на обсъждате като нито зависи от вас, нито ще се измисли нещо ново и полезно? национализацията е решението!

Най-важното нещо в България е следното: всеки да получава такъв минимален доход, който да му гарантира нормално, достойно съществуване. Да може, заедно със семейството си спокойно да посреща поне нуждите си от храна, дрехи, сметки и т.н. Да сте чули някой от жалките ни политици да е говорил за това? Не, нали? Няма и да чуете. Защото на тях им е широко около врата. И обясняват, че пари няма. Но всъщност пари има! Но не се разпределят правилно!

Това което казваш е важно за теб и за мен, макар че с много труд на един минимален доход - то си е жива подигравка. За господинчовци като ББ и ЦЦ това не е проблем. Сит на бит вяра не хваща. Те са от друг свят - парите с които са се налапали не са проблем. За тях е важно те да са на върха, отзивите от Брюксел, селфита с Меркел, гъделчета... Във всяка една от тия сметки има по 1100-5000 лв. За някой са много, за такива като ББ за нищо, след като може да изхарчи 17 хиляди наши пари за да иде на работен обяд с Ердоган.

Този Рамадан Кунева, какво толкова го лансират в ДИР-а? Да не са говорители на Реставраторите?

Истината е че управлението на Борисов е пагубно за страната. Създаде се ялова коалиция, колкото да няма нови избори. Около идеята се обединиха половината партии, защото при едни нови избори, както им е писнало на хората и толкова нямаше да влязат и изтърваха лапачката. Сега берем плодовете от това. Бойковци, Догановци, Барековци, РБ и ПФ... всичките са за държане далеко от политиката. Някой направо за в пандиза при манафите.

Ей тоя лумпен за пореден път доказва , че от както РБ и ГЕГБ взеха и си спазариха власта , България се намира на РъБа

от Кунева по въпроса? И вярно ли е че след разправията Зеленогорски бил в болница?

нали беше ЮРИСТ, а след туй АДВОКАТИН... А не знаеш кога един закон влиза в сила... И НАРЕДБИТЕ НЕ ОТМЕНЯТ ЗАКОНА... Духат ти в очите, ама май наистина си реанимирана мумия, та не се усещаш, че си на пързалката... С найлоновия плик - "обещание" от Боцко, по задник та засилиха по нанадолнището... А през това време, те ще си приберат парите... РЕЗЕРВА НА НЗОК - взет през 2009, а УЖ узаконен през 2010 със стара дата трябва да ти говори много... Ама по туй време си си бил МУМИЯ..

Дава ли си сметка юристът Кънев, че заявеното днес след среща с Борисов Спираме пенсионната реформа до разбирателство в действителност е въвеждане в заблуждение при това не на кого да е, а на избирателите, най-вече на неговите? В цивилизовани държави за това се отнемат професионални права. Юристите са категорични Законът е безспорен факт! Тогава, как да тълкуваме казаното и светкавично тиражирано по всички информационни канали: До приемането на общо политическо решение, наредба по приложението на спорните текстове няма да бъде издавана и те няма да произведат действие?

Закона е факт, но действието му започва едва след обнародване в Държавен вестник. Дотогава няма НИКАКВО ПРАВНО ДЕЙСТВИЕ. Я кажи кои са тези категорични юристи да им отнемем правата като на некадърни.

5% увеличение на пенсиите..2015г.

В едно , малко по обстойно изречение ще ви обясня ВСИЧКО : Сигурност на личните пенсионни спестявания и стабилност на финансовата система, няма да има , поне не и докато в България , икономиката се "командва" и ;дирижира" от калинки , мутри и недоказали се бивши червени комунистически елементи ... Е - който разбрал ...разбрал..Който не... да си пуска тъпите реплики и дуплики... но запомнете едно накрая- КОГАТО СЕ СЪЖИВИ "НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ПРОИЗВОДСТВОТО" В БЪЛГАРИЯ , ТОГАВА И ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЖИВЕЯТ БЕЛИТЕ ХОРА ПО СВЕТА ... А ПРОИЗВОДСТВО С ТИЯ БОКЛУЦИ-ПОЛИТИЦИ И ПАРТИИ , НА ТОЗИ ИЗМИСЛЕН ПРЕХОД-СКОРО НЯМА ДА ВИДИМ...........................

Аааа и да допълня , скоро няма кой да ви открехва , след като сте толкова тъпи , че от тъпнята си и задръстеността си ... слагате минуси на истините от които ви боли... Ходете , гласувайте си постоянно за вашите любими палачи , мрънкайте .. , оплаквайте се .. и не чакайте нито ЕС нито САЩ ..нито пък Русия да ви обърне внимание .. докато сте толкова заслепени от достойнството и честта които любимите ви политци притежават ... Вярвайте им .. кохато плюят другите ... и не им вярвайте ..когато казват , че мислят за ВАС- защото те никога не са мислили за вас .... Заради наивитета ви и простотата ви ...ще загинете като нация .. а БЪлгария - ще се превърне скоро в територия а не държава... И вината ще е не в оня който е ял от паницата ..а който му е дал да яде..,,, тоест вие сами ще сте виновни за гибелта си ..слагайте си "минуси"..мене ми дреме .. аз не съм в България и скоро с това тъпо БГ-племе . май няма и да имам нищо общо..и май така ще е най-добре....да останат циганьорите- да се гаврят с баламите и слабите ..и с терикатите ...

Сложих ти минус, защото виждам, че те впечатлява и се палиш... един тъп минус...

Явно има някакъв замисъл - да разкарат всички българи от България...

Пеевски (Доган) си правят каквото поискат. Горанов е едно измикярче с алчни мераци. А ние, ние го поемаме, с мерак.

Може ли някой да обясни има ли разлика между "укрити" и невнесени вноски. Защото моят работодател не ми беше внесъл над 20 000 лв. за 7 години /а ми ги е удържал/, но в документите за пенсиониране декларира, че тези пари ги дължи. Дали ги е внесъл в НОИ не знам. Ще има ли наистита съд за такива като него и Ковачки /на когото НОИ му разсрочи 14 милиона лв. невнесени осигуровки/. Ако продължава практиката с разсрочване на задължения на работодатели нищо няма да постъпи в НОИ и хората ще продължават да получават мизерни пенсии.

радан боикан цветан а страната като обран бустан

Ще ми палща частния фонд пенсиите когато си види ушите без огледало!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няма как да ти плаща пенсията Пенсионния фонд, защото в него отиват само 5%, а в НОИ 17,5% от заплатата. Т.е. ПФ може да ти плаща около 20-25 % от пенсията. Другите трябва да ти плаща НОИ. Ако ПФ действа успешно тези 25% може всъщност да станат и 90% от сумата която получаваш всеки месец.

И като РъБъ и ГеРБ се разбират за пенсиите защо ни е парламента!?!

Дираджиите,на тоя булгар що не му затворите кранчето на горивото. Мен ме триете за нищо....да не е ваш човек.