Навършват се 13 години от трагедията в дискотека ”Индиго”

Днес се навършват 13 години от трагедията при дискотека "Индиго" в София, при която загинаха 7 деца, а 12 бяха ранени.

Обратно в новината

Коментари - Навършват се 13 години от трагедията в дискотека ”Индиго” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето на това му се вика българска правосъдна система....на рожденните си дни най-големите мадиоти в световен мащаб си пожелавали български съд да ги съди! Ваша мама корумпирана!!!

Духовната безпросветност след комунизма е най-голямото постижение на сатаната. Ако се направи една статистика за соц . държавите ще се ужасите . Не пускайте децата по тъмните часове, особено на дискотеки, където ги третират с алкохоли, наркотици, цигари и тая сатанинска музика наречена металика, айде се самообразовайте малко, а не да виете след като стане белята, западните народи са много по-просветени в това отношение.

Ти явно в други "западни" страни освен Македония не си бил. :)

Металика?Сашеее много си прост!!!Навсякъде чалга бе пич!!!!Сатанинска?Това сигурно е най-сложната дума ,която знаеш

Ами да не ходят по дискотеки! Там се пие, пуши се и свири ужасна музика. Поне така съм чувал и виждал в клипове, защото никога не съм стъпвал на подобни места.

Разбира се, толкова непристойни места, даже се и пуши ! Да се покаем пред Бога. :(

Виновни са на първо място самите деца. После родителите им, които така са ги възпитали. После идва всичко останало. Хлъзгави стълби и подобни имаше навсякъде - например към метрото тогава. Стъпваш и се пързаляш. Но това не е оправдание за децата. Тъй като обаче не може да се посочи конкретна вина, на конкретни субекти, то това си е нещастен случай. Само по медиите не смееха да кажат, че децата са виновни. Само в анкета тук бе гласувано така. А трябваше да се каже, дори и за възпитанието им. Не да направят нещо и после да сочат друг. Най-лесната жертва бе собственика на фирмата, а него дори не го осъдиха. Неясно защо май му искаха гаранция от 6000лв, след като най-много да му наложат глоба за някакви противопожарни изисквания от 400лв тогава. Това бе една от издънките на съда тогава. А издънките бяха тогава поне 4 за мен, без никакво юридическо основание.

Как можеш да пишеш такива нелепости, бе?!?!?!?!?!

Помните ли това време?! Царят-мошеник беше дошъл, бе излъгал раята, че след 800 дни ще цъфне налъм и нещастията започнаха едно след друго. Индиго бе само началото на нешастията! Горките деца! Отидоха си толкова нелепо, без време, преди изобщо да бяха живяли! Някаква тъмна орис има над България?

Учителка съм и важно за мен винаги е било да науча децата как, трупайки опит, постепенно да се вписват в обществото. Тогава дълго разговарях с учениците, някои от които бяха присъствали на трагичното събитие. Вината е на възрастните - родителите са длъжни да учат децата си как да опазват живота и здравето си, да преценяват рисковете и когато е потребно, да казват категорично НЕ. Ако училището успее да върне своя изгубен авторитет, мисля, че там е мястото освен за образоване, също и за забавления, в рамките на определени норми за морал и безопасност. Това е задача, която трябва да решава цялата общественост - семейство, училище, обществени институции и заведения. Така няма да отбелязваме тъжни годишнини и да страдаме за погубен млад живот.

виновна е европата виновна е държавата виновна е общината виновно е обществото ни да им тежи на съвестта!!!

Виновен е Станишев, виновна е Тройната коалиция!

Въпрос на време ,защото в тези времена това ТАМ ,щеше да се случи ,макар и по-късно .....,ПОМИСЛЕТЕ !

,...И ВИНОВНИ ВСЕ ОЩЕ НЯМА. Това е БъГъ ---2014г.,............и ''УЖ''европейци!?!?

Няма и да има, защото много умело тия които тъпчеха по телата на връстниците си, чуваха как хрущят костите и заглъхват виковете им много удобно се изпокриха зад гърбовете на жертвите. Имаше и майка, която заяви, че още една дъщеря да имала и нея е щяла да награди със съдбата на първата, за щото си е заслужила почивката след тежкия учебен срок! За безумно претрепалите се с коли казваме истината, а тук се крием зад невинни хора. Ама карай да върви, "и сам да съм у трамвайо, па че се бутам"!

Често казваме, че човек е единственото животно, което два пъти се спъва в един и същи камък. Но тук случая е друг. Родителите дори не разбират, че ГОЛЯМАТА ВИНА Е ТЯХНА! И може да повторят. И после да твърдят, че виновен е ...........камъка

Всякакви клубове и дискотеки са само едни агрегати на наркомания, проституция и криминални елементи. Ако имах властта щях да ги забраня.

Ти щеше и секса да забраниш като корен на всичкото зло, ако имаше властта! После може и яденето да забраниш, защото "Рънътъ праи борбътъ"! Да ви имам и моралистите да ви имам!

А ти вероятно си от някоя от категориите боклуци, споменати от Иванов ?

Вярно е! Разговарях с мои ученици за атмосферата в дискотеките. Разказаха ми ужасяващи неща. Чудя се къде е контролът и има ли го изобщо. Какво правят деца под 18 години на такива места?! А що се отнася до секса, той наистина може да бъде много опасен, когато е безразсъден.

Вижте смешните наказания, наложени от СЪДЪ спрямо виновните лица. Е, не е ли пародия на съд този СЪД ??? За убийство на питбул на мутра ще ме осъди СЪДЪ 2000 лева , а за 7 детски живота - по 5-600 лева глоби и 1-2 години условно. Смешници, фигуранти, циркаджии, клоуни, кукли на конци, платени гъзоилизачи, пионки....чучела....

Бг-СЪД е в отпуск от 1989г.,все още!

Работи си бе! Но не в интерес на Темида. Тая кучка не плаща добре

И нарколаборантите от Ялта са си на свобода и си продават и си правят партита и на никой не му дреме. А да обвинявате децата, че са се блъскали на стълбите и сами са се убили е нелепо. Ако организацията Ялта беше нормална организация, а не сбирщина от връзкари и наркопласьори, щяха да предвидят много добре какво може да се случи във входа на едно мазе с голяма тълпа.

Практиката на българския съд е да извърта нещата така, че накрая жертвата е виновна и наказани няма. Българският съд е съучастник на престъпниците.

Но тогава Той и нас уби ! Дъртия Кокондер се появи, Примиер: НВ СВ а некойси ББ мупазеше ГЗ ? Богу-боязливата бабичка

А млолетните дебилчета са си същите след 13 години - като се съберат на тумба пак започват да се блъскат , бутат , пищят ... и все някой друг им е виновен когато стане беля . Но ако охраната им беше раздала по 1-2 шамара за усмиряване нямаше да има пострадали . Обаче маминките и татенцата щяха да вдигнат вой : "бият ни дечицатаааа" ... А така и никой не се поинтересува кои точно копеленца започнаха мелето . За да бъдат надлежно ошамарени и заведени при родителите на загиналите и ранените да обясняват защо . демокрация , нъле тфу

Точно така. Никой не каза, че в онзи ден деца убиха деца. Никой нямаше смелост да каже, че основната причина беше лошото възпитание на хлапетиите. А днес те са още по-невъзпитани, невъздържани и агресивни. Не ми се мисли какви ще са наследниците им.

Аз затова не искам децата ми да се родят в България.

Много добре си спомням този трагичен ден, но най-малкото дете, което загина беше на 10 години, който и да е виновен, мили родители пазете си децата и не ги оставяйте да ходят, без да знаете къде са и с кого са !

Толкова струва живота на тези7 деца и 12-те ранени................................

За съжаление е така. Но има Господ, той рано или късно възмездява.

Има... феодално-закърнели идиоти, с въображаем приятел със свръхестествени способности. Тая планета и човечеството по-специално няма да го бъде, докато има хора, с ограничено виждане. Религия в 21 век е най-тъжното нещо... Ама вярвайте си де, ваше право си е.

КОЙ КОЙ КОЙ беше съдия по делото?

Смешни присъди, все едно "да не правите повече така".

да прегледат отново заснети филми и снимки з а наличие на бяс убиец направил трагедията би трябвало в различни режими вкл в около видимия диапазон да с е види..инач е изглежда като светло обемно петно