Жълт код за силен вятър, настъпва астрономическата зима

Жълт код за силен вятър е обявен за всички 28 области на страната. През нощта настъпва астрономическата зима.

Обратно в новината

Коментари - Жълт код за силен вятър, настъпва астрономическата зима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропусна майсторлъшкото мезе.

До тук есен-зимата си беше направо мека и ако не бяха пороите...

между жълт и зелен код? Какво значи ЖЪЛТ КОД колко му е силата? Какво се прави при него?

Денят на Зимното слънцестоене е и първият ден от годината по древния български календар. Настъпващата година е расате (коч, овен) и това ще се случи днес в 23 часа и две минути по българско време, когато на изток ще настъпи пладнето на 22 декември. Годината би трябвало да е 7525 по Българската ера, но съществуващите до момента данни за това са непълни. За съжаление у нас повече се говори за китайския календар със същата 12 годишна цикличност, но за българския се знае твърде малко. А той дава най -голяма точност при компенсиране на разликите между астрономическата и календарната години. Честита Българска Нова година!

наистина голям студ направо е скована земята

имали валежи, завивай се и лежи.

Ебаси.

тате ма-а пръжки с лук...

8-9 градуса...На това "студ" ли му викате....

да направим молебен за сняг, че пролетта наближава и нима да видим сняг, ако върви все така, а?

За какво ти е сняг. Не казвай само, че миналага година като нямаше сняг и не е имало вода. Това иди го кажи на хората от Варна, Мизия, ... Язовирите все още са толкова препълнени, че се чудят какво да я правят тази вода. А както се видя и без сняг годината беше доста плодородна. Снега е за да пази от студа, а такъв няма.

Бяла зима Пухкави снежинки снощи заваляха, вили и градинки вече побеляха. /2 Като в одеало, семенцата малки, а децата чакат весели пързалки / 2 На-на, на-на, на-на / 4 Весела коледа на всичкииии !!!

Когато снежинките бавно падат в нощта, когато декември изпраща последната вечер с тъга, аз тихо ще шепна: Бъди щастлив в любовта!

къртиш мивките снежке разрева мъ

Ще имало вятър и веднага "жълт код"....... ,само да шзшкат хората ! Ми зима е,какво да има ?

Мая Манолова и Сталинка Георгиева са най-голямите виновнички за упадака в България, те са символ на духовната зима у българина.

Млади хора, осъзнайте се и спрете! Не свързвайте всичко с политиката! Има вечни неща, които ще останат и след като партии и политици си заминат. Коментирайте според темата на статията, а не като развалени грамофони. Явно са верни проучванията, че много младежи не разбират съдържанието на прочетеното.

Зимата отдавна е настъпила - и в душите ни, и в бита ни, и в икономиката, и в политиката, дори и в погледите ни, та сега ще вземем да се уплашим от някаква си астрономическа зима...Хайде холан!

ей,най накрая позитивизъм!следва ПРОЛЕТТА!!!!!