Въоръжен мъж уби двама полицаи в САЩ и се самоуби

Въоръжен мъж уби двама полицаи в САЩ, след което се самоуби. Американският президент Барак Обама осъди убийството на полицаите.

Обратно в новината

Коментари - Въоръжен мъж уби двама полицаи в САЩ и се самоуби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въоръжен мъж агент на ЦРУ отива и застрелва двамата полицаи. После се отправя към метрото където предварително е сложен труп ужким на убиеца. Агента си хваща влакчето и ето сценария е готов. Извод: Искат американците да въведат закон за иземване на законното оръжие, но няма причина. Създават причина и самите американци после ще искат този закон. 2+2=666

Ами американски полицаи избиват черни,следователно,черните си отвръщат със стрелба срещу полицаите!

Не им трябва война.Ще се изтрепят сами...

...а колко БЪЛГАРИ в родината на "свободата и демокрацията" са избити като кучета?

Колко?

И там взе да не им понася демокрацията като гледам.... :)))

Ако кажа мъничко, нещичко добро за УСА... ЩЕ ИЗЛЪЖА. ЗАТОВА НИЩО, КАТО ЗА...

Това е то родината на "свободата и демокрацията" всеки ден се избиват масово деца,ученици, полицаи, политически личности псуват Европа и подслушват всички наред ,колонизират тормозят цели народи.

ЗАЩО???ЗАЩО??? ЗАЩО??? Въоръжен мъж уби двама полицаи в САЩ и се самоуби.???

То щото при путлеровата система няма убийства, не се покрива всичко, не се трепят журналисти, неудобни на путлер, всичко е рай, цъфнали и вързали. Та ние така още сме си под руско робство, ама все западът ни виновен - това е заложено в съветската пропаганда. И нали българите сме си тъпички, колко ни е... Дори още вярваме, че автоматът на Хуго Шмайзер (автоматический карабин-АК) е създаден от един тъпанар незавършил училище :))))))

Не мога да повярвам колко болни българи има - да се радват и злорадстват, че двама полицаи са убити долно и подло на работа от един изрод. При това там работят, не като нашите корумпирани и мързеливи плужеци. Ако не сте болни мозъци, значи някой ви плаща за гнусните писаници. И в двата случая сте за съжаление!

...а ти прегледа ли се?

Кофти! Започнаха да се избиват помежду си! Утре няма да имат хора да тръгнат срещу Русия! Големи демократи , няма що! Защо не вземат най напред да си погледнат насраните задници и тогава да учат народите на демокрация!!!

Много примитивно мислене. Някой, носещ сини дрехи се предполага, че е извършил нещо нередно. И идиотът решил да отмъсти като убие други двама със сини дрехи. Други психопати, недоволни от някоя жена блондинка, убиват други блондинки за да си отмъстят. Логиката на психопата...

И тия седнали да ни дават акъл как да живеем....

Търсите сметка от руснаците,че са нападали Украйна,че в България се говори за геноцид срещу циганите,а вие защо убивате негрите?Преди само ги биехте,а сега ги убивате и имате наглостта да давате акъл на другите държави.

що се е самоубил? Нали се е смятал за прав! Тогава няма да се оплакват, че полицията ги изпреварва...

При соца нямаше такива работи - циганите стигаха до 11 клас; работеха, както беше тръгнало щяха да се интегрират. А тия, дето ни разбиха системата и държавата, за да ни научат на демократичен ред от ден на ден все повече изпускат юздите.

Ама тия, за които пишеш, въведоха "демократичен ред"и в Либия, и в Египет, и в Ирак и къде ли още не. Е, резултатите ги виждаме всеки ден....

Празна главо, не пиши наизуст глупости! Кой е щял да се интегрира бе - нали като ги вкарваха цинГаните в долните етажи на блокове с българи да ги "интегрирали" и след някоя и друга седмица (най-много) в блока не ставаше за живеене. Така че мълчи като не можеш да кажеш нещо смислено!

циганите стигали до 11 клас, че и доктори на науките ставали викаш? :)) същите говеда си бяха, но нямаше разни хелзински комитети, ДПС, Евророма, арабски емисари и т.н. Това е единствената разлика. Иначе и тогава имаше цигански изстъпления и изнасилвания, но не се вдигаше много шум - нали в социализма нямало престъпления, само при капитализма...

Ам полиц работи така както са и предписали Амер политици.Всичко му е разписано-какво трябва да прави според случая.ример: Влизам с такс кола на едно от най-големите Амер летища да взема клиент. На КПП след като подавам Док с марка $2 с кола ,Компания мое има и име на пътника поемам по моята алея. Този ден има степен БДИТЕЛНОСТ и съгласно разпоредбите трябва да се движа в района на терминалите с вдигнат капак на багажника. Моят поради отслабнали пружини във време на движение без да забележа слиза на 15-20 см преди да се затвори. При това положение ме застига ПОЛ. кола и по мегафона ми казва OPEN YOUR CHRUNK OR FIRE!Отвори багажника или ще те застрелям. Грешката е моя,вдигам капака и напълно одобрявам действията на полицията. Не чака да има труп и тогава да действа.

Братче, това твоето не е работа а живо оцеляване. Пустите му гущери какво ли не правят! Иди в някоя по нормална държава пък и макар и за по малко пари! Не че в България няма ненормалници- напротив увеличават се, но там е върхът! Не бих живял в такива условия никога!

САЩ са ченгежийска държава с много престъпници, затвори и затворници. Но най-големите хамерикански престъпници са във властта.

и наи големия престъпник е техният обонго.

Коледа още не е дошла, а "прасетата" в САЩ ги почнаха...:)

Ето това е Американската демокрация а тука затова циганите си правят къквото искат и милиционерите не смеят да употребят оръжие.Сега ще им се стъжни на чернилките в САЩ.

ще му се стъжни на обонго.

ще им се стъжни на престъпниците!

Демокрация,ама с ясни правила: Като бях лимодрайвер/шофер/ Задължително-черен костюм,бяла риза,черни обувки,косата ако е дълга -за мъж до яката,за жена-също или на плитка, аникюр до 1 см.пола 5 пръста над коляното, обувки-затворени без да се виждат пръсти и пети и 5 см токче.Задължителен деодор.От това говорене тук няма никакъв здрав смисъл. Полза имат само службите-ако преценят,че някой е опасен да го бомбят. 1-ви признак -ако камерата на Скайп се е включила самоволно-значи вече са ви снимали за досие. Чао

В момента САЩ е център притегателно място за много хора от света, и това е нормална тенденция, : най силната и богата държава в крайна сметка, според ФБР само от Мексико и Латинска америка нелегалите са милион годишно, без да броим легалните- е, как човек да се оправи с тези маргинали? И на този фон е нормално там да се говори за масово " чипосване" на населението и други контрамерки, няма как, инак няма да има държава - а там все още има държава за разлика от България... нападнал с нож полицай?- вендага получава пълнител в тялото, и така трябва да бъде, никой няма нужда от кофермани и изтрещялници, диви наркомани и тнт Въпросът е, кога и тук , в ЕУ ще стане така? Може би никога...

Вчера укропите отново са убили едно 9-годишно дете в Горловка!

Нема да изостават от братята! Жалко за детето и за родителите.

И кого са убили "братята", лъжльо?

Детройт, нещо да'н си в лека грешка/ мистейк така да се каже? Полицаите не носят вече 45 кал=11,43 а 38= 9мм кал Берета илиСМ/УЕС, има и други. Основна причина малкият брой на патроните в пълнителя-7, срещу 15 или 17 за 38 кал. Много често имат на кръста по два- пистолет и бърз револвер 6 патрона , но много рядко 45 кал. Последните се срещат по затънтените места Орегон, Юта, Дакотите.. Преди 5 год само на 2 блока от там където живех временно имаше същата гледка- полицай застрелян в полис кола с глава върху волана- сутрината към 7 ч. Този случай сега се преекспонира. Очевидно експеримента за смесване на расите няма да излезе сполучлив. Всъщност Расите -това е волята на Господ-Бог, а вървенето срещу него не е целесъобразно.

Всеки носи квот си иска! Демокрация е!

талибаните и ние тук ,,гранатомед,,!!! демокрация!!!

г-н президент барак хюсеин,това ли е демокрация вие черните да убивате полицаи.това не е разрешено на вас мюсюлманите.най-много убити за 200г. държавни глави е в сащ.така взехте калифорния,хаваите...ДИМОКРАЦИЯ!

Барак Обама не е мюсюлманин...и има род от Кения....което доказва,че в САЩ има демокрация

Ефтин софизъм!

Що не остави едно телефонче да ти звънна?

ДЕТРОЙТА е саркастичен или има черен хумор! "черен"хумор ли казах?...хмм... Моля Ви не съм расист,но "Либия не е бяла държава"...култово изказване на прав.ни министър преди години :)

Чернокожият младеж е раздал временно правосъдие на ченгетата.

временно? правосъдие? Полицията не съди,съдят 12 съдебни заседатели-граждани,а Съдията въз основа на това определя размера на наказанието. Наказанието не е възмездие...в случая е криминално престъпление

В Русия не стига че се убиват но има хиляди случай убитите да станат жертва в менюто на руски канибали.....Русия има пандемия по готвене на човешко...книги има писани даже от оцелели..

Яво лекарят не ти е помогнал много. Знам, че се връщаш от преглед, щерев!

В САЩ си има официален расизъм срещу белите - нарича се Affirmative action - често на държавни работни места се назначават по-слабо квалифицирани кандидати афроамериканци. В САЩ бели мъже напоследък се оплакват, че ги приемат добре на работното място само ако декларират, че са гейове. :)

Доскоро официалната политика беше, че най-опастният индивид е бял мъж, около 40те, обикновенно самотен. Виж им филмите! Сега я поизоставиха, даже последните оскари бяха насочени основно към младите бели мъже, но нищо не се получи.

МАЙ СИ ТИ, с едното око и със мноооо слаб правопис :((

ПОВЕЧЕТО ПОЛИЦАИ В АМЕРИКА СА БИВШИ ВЕТЕРАНИ ОТ АРМИЯТА - ИРАК , АФГАНИСТАН И ПРОЧИЕ ... И СЪОТВЕТНО ПОДХОДА ИМ КЪМ НАС АМЕРИКАНЦИТЕ Е КАТО КЪМ ЧАЛМИ И ПРОЧИЕ В ИРАК АФГАНИСТАН И ПРОЧИЕ :)))

ужасно е ужасно е махай се от там бе лъжлив боклук комунистически :))))))))))

Не така грубо! Разваляш лафмохабета. Изпростяваш!

Кротко,малкия.Не си изпускай нервите.От Вашингтонското Политбюро ще ти дърпат ушите.

я погледни в огледалото може и да си чалма при това с обратен уклон като идола ти съсел

В България всеки ден се самоубива един българин! В Европа е 1/10,у нас 1/4 успеваемост... ТОЗИ МЕСЕЦ СГП е внесла обв.акт в СГС срещу вещо лице Живко Палазов-графолог за подкуп!

Аз нямам нищо против. Нека щатските ченгета да убиват цветнокожите жители на страната си. Или пък цветнокожите да убиват полицаите. Тяхна си работа, това им е демокрацията. Но хамериканците бързо да се махат от България с всичките си военни бази, гей сдружения и НПО - та.

Демокрация не е да убиваш? Демокрацията ти дава права,но и задължения! Във Франция арабите също не желаят да се впишат в обществото... Вероятно е въпрос на цвят...

от както съм се родил слушам постоянно за това как ще се срине сащ чаках чаках не се срива компютри извадиха интернет всякакви чудеса 2008 щяха да се сринат много пъти докато ги чакахме да се сринат се срина комунизма обаче ссср варшавския може да ви боли яко ама не се срива сащ а русия ;) отново

Според Еко- още се справяме с последствията от разпада на Рим.

те са сринати от много време бе пич или нарочно се правиш че не виждаш.ако за теб читав живот е материалното те разбирам защо им се възхищаваш.но има къде къде по скромни държави с по висок стандарт на живот и почти никаква престъпност и всички се намират в европа.ама холивуд яко ти е промил мозъка.а пък ако трябва да сме честни България можеше в момента да е едно от най добрите места за живот в света но уви същите тези твой любими американци дойдоха преди 20 и кусур години и започнаха да купуват политици напазаруваха си марионетки и ни продадоха тяхната безцена демокрация.в резултат на което в страната ни е пълно с курви и проститутки казината са повече от болниците а наркотиците ги нямаме за нищо.честито пич американската мечта е пред теб.прост си много.чакай още идиот като се закачат децата ти на помпите с херц ще прогледниш дебил

ай сакън преди тва пък бяха сссрто та ептен цъфнахме та и вързахме

Всеки божи ден в САЩ стават убийства и се вършат тежки и кървави престъпления. Най-тежките хамерикански престъпления обаче са престъпленията против човечеството в света. Загиват стотици хиляди невинни хора далеч от САЩ. Разрушават се държави, нарушава се екологическото равновесие .... Но всичко се връща

ЗАЩО СА ПРОТЕСТИТЕ - ЕТО ТРИТЕ СЛУЧАЯ КОИТО ВЗРИВИХА АМЕРИА - ЧЕРЕН МЛАДЕЖ НА 19 ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГО СПРЯ С 9 КУРШУМА-ПОПАДЕНИЯ .45 КАЛИБЪР - ВЪПРОСА Е КОЛКО КУРШУМА ТРЯБВАТ НА ЕДИН ПОЛИЦАЙ В БЪЛГАРИЯ ДА СПРЕ ПРЕСТЪПНИК . - ЧЕРЕН ДЯДО НА 60 ГОДИНИ С 6 ДЕЦА - ПРОДАВАЛ СТЕКОВЕ С ЦИГАРИ В НЮ ЙОРК - 5 ПОЛИЦАЯ МУ СКАЧАТ И ЕДИНИЯ МУ ПРАВИ ХВАТКАТА ВЪЛЧИ КАПАН НА ВРАТА ... ЧОВЕКА КРЕЩИ "НЕ МОГА ДА ДИШАМ " А ОНЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА СТИСКА - УДУШИХА ГО КАТО КУЧЕ - ИМА И ВИДЕО - 12 ГОДИШНО НЕГЪРЧЕ РАЗМАХВА ПЛАСТМАСОВ ПИСТОЛЕТ КОПИЕ - ОБАЖДАНЕ В ПОЛИЦИЯТА И ГО РАЗСТРЕЛЯХА НА МЯСТО - ПАК ИМА ВИДЕО . ...

ся глей ко праят наште дето ни съ асоцеиръни

Гей парада не е измислен в САЩ :) Има доказателства за това,още в древна Гърция и Рим...

Грешиш-содом и гомор!

стане престъпление в сащ: ох колко е тежко как се разкапва обществото 2 тона коментари посочиш престъпление в русия: абе не ме занимавай с глупости :)))) добрееееееее

Ти си изключение. Винаги се съгласяваш!

ДАСКАЛИТЕ В ДЕТРОЙТ И ЧИКАГО ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ С ПИЩОВИ, А В ТЕКСАС ХОДЯТ СЪС М16 ДО УОЛМАРТ :))) ... ТАКА Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА

при демокрацията можеш да отидеш където си поискаш :) махни се от сащ да не съм ти го казал 100000 пъти? имаш идеални държави - северна корея китай русия е разбира се ти справедливо не споменаваш че има цели райони в сащ където с десетилетия няма тежко престъпление ама ся кой ги забелязва тея неща

А,ученичките с къси полички,силиконови устни и надпис на клепачите:"искам те" :))

КОНФЛИКТА НЯМА ДА УГАСНЕ СКОРО ... БЕЛИТЕ ИСКАТ ЧЕРНА КРЪВ И ЧЕРНИТЕ ИСКАТ ПОЛИЦЕЙСКА КРЪВ ...

Белите искат да се спазва закона,а черните играят "макароне" в автобус 310. Убитите са латино и китаец...мда.

не ми дрънкайте глупости ами кажете на путин да отиде да защитава руснаците в сирия и ирак от сащ и пешмиргите!!! нали путин каза че където има руснаци ще ги защитава в грузия защити в укайна защити в ислямска държава що не ги защити????? аааааааааааа

Я прочети заглавието пак!

първо правило на русофилската пропагандорика: само русофилът има право да се отклонява от темата :)))

И в България има подобни процеси, дали ще се потушат или подпалят с пълна сила...

Не, това не се случва само в Америка. И тук психарите са толкова опасни, колкото и там и навсякъде другаде. Сещаме се за тях, когато стане кърваво убийство, след поредните драми и трагедии. Пред телевизора е по-удобно, а и какво те интересува какво става у съседите. А там - кръв, писъци, трупове.Всеки пети българин е страдал от често психично разстройство поне веднъж в живота си. Предполага се, че близо 200 000 българи са с психични отклонения. От тях около 150 000 са регистрирани в психиатричните отделения само за година. Българите все по-масово страдат от депресии и психични разстройства.Най-много хора у нас са болни от шизофрения и психични разстройства - над 36 000 човека. 27 000 са с разстройства на настроенията. Проблеми с психиката заради злоупотреба с алкохол имат 13 000 (неофициално те са много повече), толкова са и българите, чиито стрес и депресия са се задълбочили до перманентно психическо отклонение. В същото време България е на последно място по разходи за психично здраве.КАМБАНАТА ОТДАВНА БИЕ...!!!

Като докараме хамерикански ченгета, нещата ще се оправят

Нещо ти убягва ставащото по света. Върви подмолна тенденция, инспирирана от (!...), да се настройва не-бялото и нехристиянско население с/у бялата християнска част на човечеството. Самият Бамби декларира, че е мюсюлманин и подкрепя създаването на световен халифат. Няма място за самозаблуди и лицемерие. Ставащото в Бл. Изток е само част от този сценарий.

ИЗДАВАНЕТО НА РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА ОРЪЖИЕ САМО С ФИКТИВЕН ПРЕГЛЕД ПРИ ПСИХИАТЪР /ПСИХАР/ Е ПОВЕЧЕ ОТ НАЛОЖИТЕЛНО ДА СЕ ЗАБРАНИ ! ЖИВЕЕМ ВЪВ ВРЕМЕРАЗДЕЛНО,КОГАТО НА НИКОЙ НЕ МУ"ПУКА" ЗА ДРУГИЯ ! ИНАЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА "ХРАНИМ" ТЕЛЕВИЗИИТЕ СЪС СТРАШНИТЕ СЮЖЕТИ НА ДРАМИ ОТ ЕЖЕДНЕВИЕТО НИ ! ПОЛИЦИЯТА Е БЕЗСИЛНА...!

Бели ченгета убиват чернокожи младежи. За отмъщение чернокож младеж убива две ченгета. Други ченгета подгонват младежа и го застрелват в метрото. После се появява съобщение, че младежът се е самоубил. Това вече сме го гледали и на кино

За всичко е виновен Путин и Русия.

Гнила държава са САЩ , и това ще ми го дават за пример. Имало ли е такъв случай в България? Или масови убийства както по техните колежи,МОЛ-ове или библиотеки, някой да превърти и да убие 10 - 20 човека.Хич не ми трябва скапаната им демокрация. От там дойдоха и гей паради и щуротии всякакви.

Мъж застреля в колата им Борисов и Горанов и не се самоуби.

лелеле пииич, това е много яко:)))) сега как ще запалят подметки... без това форума е пълен с герберасти днес.

АЗ ВИ ПЕЯ ОТ ГОДИНИ ЧЕ ЧЕРНИТЕ ПРИ НАС ЩЕ ХВАНАТ ПУШКИТЕ ... А ВИЕ МИ ВИКАТЕ КОМУНИСТ И РУСОФИЛ :))) ...

отиди в грозни там е спокойно особено миналата седмица .... .... ...... .... много си лесен тъпчо

ИДИ В СИРИЯ ИЛИ ИРАК - И НИЕ ИЗБИВАМЕ ЧЕЧЕНЦИТЕ ТАМ :)))