Бойко Борисов и Дейвид Камерън обсъдиха енергийните проекти

Министър-председателят Бойко Борисов и премиерът на Обединеното кралство Дейвид Камерън обсъдиха в Брюксел европейските енергийни проекти.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов и Дейвид Камерън обсъдиха енергийните проекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашия шут прегръща Камеран, Меркел, Оланд, Обама и Путин, остана само Ленин непрегръщан.

Голямо обсъждане е паднало, докато са разглеждали картите.Айде у лево ,бе!

Чудя се на неадекватното светоусещане и себеоценка на българите, с което претърпяхме и трите си национални катастрофи. Що за малоумни анкети - ще разпределя ли България газа за Европа? Абе, тикви, как може да разпределя нещо една малка страна, която отвсякъде може да бъде заобиколена! Можехме нещо да разпределяме, ако преди 100 години си бяхме запазили Беломорието, за което никой не е претендирал сериозно, вместо да се бием с всичките си съседи за безплодните македонски чукари, забодени в нищото! Но това е в миналото! Сега България трябва да си осигури алтернативни доставки на газ на добри цени, а това се постига с двете най-важни за нас думи - ЕНЕРГИЕН СЪЮЗ в рамките на ЕС. Всичко друго е ала-бала-партакала!

а 400 милиона годишно?

Защо 400, а не 600, и защо милиона, а не милиарда, а може би са само 40 и не печалба, а загуба? Горе-долу така звучат "разчетите" на "експертите" по проекта Южен поток.

Прав си, ноистина някой неща не мога да ги разбера! Примено не мога да разбера как един пожарникар, бивш член на БКП, кандидат за школата на ДС, основател на СИК и протеже на Гоце, може най- безсрамно да се представя за десен политик и да бъде избиран за такъв от "интелигентните българи"? Не ги разбирам аз тези работи!

Голям политик, от Европейска величина е нашия Бойко! Като видя Камерън, стисна му крепко ръката, награби го, млясна го бузата и му прошепна в ухото "АБАУТ ..... АБАУТ ....., а АБАУТ! А Камерън му вика КОНГРАЧУЛЕШЪНС .... и това беше.

Споимнете си Пацо Виетнамеца с кой се срещна. Само със онова недуразумение Путин, на някакво ски състезание. Борисов е уважаван в целия свят, защото мачка Русия както си иска. Велик българин милеещ за България, а не руска подлога.

О господи слез и си прибери вересиите

Това е сарказъм нали?! Щото Борисов си е велик пожарникар, а не политик!

даже и пожарникар не става(по негово време горя Витоша цели 2 месеца),става само за невъоръжена охрана на някои магазин.

Цветане, ти ли си бе ? Казах ти - не хвърляй толкова олио, че става очебийно. По-полека. Истимаро.

Не може да бъде спам, мисъл изречена от доктор Михайлов - лекар психиатър, членуващ в ДСБ, а именно:"-Бойко Борисов е една своеобразна шамандура в българският политически живот."

Като видях тази снимка и веднага си спомних вица на г-н Андреев ( шоуто на Слави ) за Б.Борисов и Д. Камерън. Спомнете си го и Вие.

????????

Г-н Борисов, само говоренето ще ви остане с Камерън, а независимостта на България е на нашия гръб

Му учителка, вчера, се е исповедала, пот страх от анАтема на Метрополита: -Отче, остарех, и преди да се срещна с Буда, ще кажа цялата Истина, а не АБАУТ! Истината Е, че момиченцата ми плачеха "Боико ме БИЕ", а момчетата, "Бойко ме целува" Стаен агент Грга

ще има по трасе Русия - Турция - Гърция - Македония - Сърбия. Проекта да минава през България е окончателно ЗАКРИТ.

И ние ще си направим една отбивка за към нас!:)

А защо е бил изолиран Орешарски? Излиза, че Орешарски е по тъп от Борисов ли? Европейците изолират само хора, който не са послушни. Орешарски не е бил послушен ли? Не е прост селяндур и има аргументи ли? Как така Бо.Бо. стана най-умния?! Да закрием веднага министерство на образованието и всички деца да започват да четат Винету. Основно, средно и више образование- школи на МВР.

- ПИОНКА?

А казвахте че по-прост от мене нема да се рОди, а.... Ха-ха-ха-ха-ха!

Няма и не е имало по -велик държавник за последните 100 години. Още папате това, което се построи по негово време.

И камерън си е на мястото, и ЕС си е на мястото, само се чудя какво прави нашия случайник в голямата политика. На пистата на Европа между останалите политици , този дебил изглежда като прасе на хиподрум, съзтезаващо се с арабски коне. Само като се сетя как беше захапал Меркел се изпотявам от срам.

Тоя като някаква селска мома се хвърля в прегръдките на всеки,за да се докаже колко е велик,лъха на простотиятяа на бай Ганьо отвсякъде,шут.

Едно време имаше точно такъв плакат като тази снимка, в огромен размер - бай Тошо и Брежнев точно така прегърнали се и потупващи се. И отдолу надпис: "от векове за векове".

И се целуваха троекратно! Сега поне тая простотия не правят ....

Газовите сънища на простия плащаме ние.Защо не питате, колко струват преводачите на вИНЕТУ.Бриджбелотският гений за 50г.е научил 50 думи на руски и една на английски.Боже, каква тиква ни управлява!

Какво плащаш ! На теб ти плащат да плюеш ?И ако в Брюксел, нямат преводачи, нека Станишев му превежда! Хем с това ще свърши, първата в живота си работа.

Аз ви казах - ще доставяме алжирски газ през Англия. Важното е да сме независими от Русия.

Може да диверсифицираме с норвежки през Грузия.

Къде къде е по-добре, да плащаме транзитни такси на Турция за нашия газ, отколкото да прибираме транзитни такси от газ за цяла Южна Европа. Независимост да става - нищо да не зависи от нас.

Що бе, ще караме на кенчета от кока кола, пълни с шистов газ от Америка !

Бойко, Бойко по-добре да беше върнал мандата...стана за смях

Че те поправям. "От кога пожарникарите ...." :)

кои е луд да инвестира за хъб??? ,,..Експерти предупредиха, че постоянно падащите цени на петрола са докарали британската петролна индустрия в Северно море близо до колапса. Петролният магнат и съветник на британското правителство Иън Вууд предупреди, че като резултат около 10% от работните места в сектора може да бъдат съкратени..,,???

Нещо подобно е и при шистовите производители в Сащ, скъп производствен процес, ниски цени .. голяма бомба се заформя. И един бонус - ниските цени на петрола застрашават и възобновяемите источници

2 млр.евро от з15 млр. за европата???

То е ясно,че"в България сме поставени в неизгодна ситуация",но никой дори не смее да каже,кой ни постави в нея...

аспарух ! той е виновен . или трябваше да си остане в степите , или да мине още триста и петдесет километра на запад !

Капка в морето, само ж.п. отсечката Видин - Метковец ще струва близо 2 милярда евра, да не говорим за жп линията Пловдив - Септември, Харманли Димитровград и т.н. За Струма и Марица и Хемус съвсем да не споменаваме, Боко пак не знае за какво иде реч.

Политиците ни като най долни просяци тръгнали из европата пари да просят. Абе аланкоолу като свършат подаянията кви ше ги диплиш. Икономика глупако, за собственна икономика тря да работиш а не за подаяния да хленчиш. Ма тия работи във Винету не ги пише. Казват, всеки народ си заслужавал управниците. Хак ни е .......

гаси компютърчето и почвай да спиш , щото утре трябва да дадеш личен пример как се работи ! и не ми пиши че не си тук а в русия , британия или канада . не пиши и че си компютърен гений или си в болнични .

Оставка!!!!!!!!!!!!!!!

оставиш, погз ще се целуне, ще премести портофела от левия в десния джоб, а после го отворя прет телевизиите: Виште колко пари донесох за България, нали ! Цонка

РАБОТЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

С ликвидирането на енергийните проекти се ликвидираха и възможностите за крадене на комунистите. Тази година и руски туристи няма да има и ще се ликвидира и бандитския комунистически туризъм. С комунистическата партия е свършено.

Некви предложения да дадеш или важното е комунистите да няма какво да крадат.

И ти си ясен!

Прав си , само ще допълня- с цяла България ще бъде свършено. Не знам дали си я чувал тая поговорка която я няма никъде по света само за нашенско е валидна- ще си изкарам окото да я яд тъщата , че има кьорав зет

Хе хе, аз работя с китайските комунисти и печеля отлично, а ти ще си останеш бедна въшка.

нещо за хъба?????????

Т.Живков бил на посещение в едно село и на площада баба Вуна го питала: -Тодоре, защо се целуваш с ония от Африката? - Защото се обичаме!- отвърналТ.Ж. -Ама мене, които са ме целували на млади години, всите са ме прекарали! - казала бабата.

Всеки народ е мъдър! Африканските също...

пацо орешарски го пускаха само в северна корея

То на боцата това ще му е ходенето. Другото ще е на синьото килимче за набиване на чембери!

ugz@dir.bg

то и това му стига да докараш 4 милиарда плюс при всички останали дето карат минуси..

виж путин . той и от икономика разбира дори .

И не само! Школата си е школа! Нивото си е ниво! Държи се като благородник! Виж в погнусения от снимката не виждам особена школа и ниво. Не че разбирам от тия работи, но от достойнство разбирам.

Джак искормвача, а сега, РБ стенье от Бойко целувача ? Цонка

ОТРЕПКИ НЕДНИ, вие кого си ислите че представяре и защитавате, бе? скоро няма да ви има и вас и децата ви! подлоги с подлоги!

На краден кашкавалец ли се надяваш?

надасе ма нямаааа .

Патокът отлетя а с него и мераците на комунистите за крадене. Да крадеш от голям енергиен проект не е като да крадеш пити кашакавал от сиромашка мандра.

По-добре от голям енер проект, отколкото директно от сметките на хората, и то на куп, веднага и всичко! За къв "кашкавалец" говориш не те знам?!

ББ, ПИЙ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ОТ НАС...СЕГА...ПРИ СЛЕДВАЩОТО БРИТАНСКО ПАРВИТЕЛСТВО....ЩЕ ПИЕШ ЕДНА ОТ...НДЖЕЛ ФАРАДЖ.....ДРУЖЕ, ВИЕ НИ ПРИНАДЛЕЖИТЕ......И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОТРЕЧЕ

МАЙ ДИСТАНЦИЯТА НА ЦЕЛУВКАТА Е.....ДОСТА ГОЛЯМА??!!! ДРУГО СИ Е ...НАПРИМЕР БРЕЖНЕВ/ХОНЕКЕР, А??!!!ТОГАВА ИМАШЕ И ПОДПЛЪНКА НА ЦЕЛУВКАТА:))))))))

тъй де . те брежнев и живков си пъскаха и език дори .

Хм, нито съм герберист или бойколюбец, но след като при Орешарски бяхме завряни в глух коловоз от др. стани от ЕС - демек никай не искаше да разговаря с нашите първи Мъже и Жени, сега да един месец Бойко се целуна с Юнкер, Меркел ,и о не, но да, и с Камерън. Дано само братската обич и солидарност да ни си остане само за пред камерите...

Всичко това е потупване по рамото, за да не дадат нищо, затова, че ни накараха де си го втъкнем сами с всички енергийни проекти. Напразни са надеждите...

Не бързай! Всички знаем съдбата на предателите.

докато вие обсъждате, ще обсъдим тиквената оставка, че аман от гъзоблизци.

голяма навалица ей . не можеш да се вредиш ли ? да беше папкал като ти казваше мама .

Като се хвалите че са ви обещали подкрепа и инвестиции, що не казахте и вие какво обещахте и какво се спазарихте. Нищо на този свят не е безплатно или безвъзмездно. Колкото до Камерън , той толкова уважава България че..........думите са излишни.

С енергийните проекти всичко приключи. Остава само тръбата построена от Живков. Може и да е за добро, а може и да не е. Енергийни проекти в булгаристан в близките 50 години няма да има. А след 20 години може и булгаристан да го няма.