Путин не е решил дали ще поиска още един мандат

Владимир Путин заяви, че е рано да взема решение дали да се кандидатира за президент през 2018 г. и че това ще зависи от резултатите, които ще покаже страната.

Обратно в новината

Коментари - Путин не е решил дали ще поиска още един мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Осем от 10 руснаци заявяват че се гордеят със своя президент. Досега не съм чул или прочел подобно нещо от украинец или българин

Богу! Щото да се гордееш с престъпник (убиец и крадец) не е особена добродетел!

Ясно е, че ще се кандидатира, но не иска да плаши народа от сега - все пак доста им дойде на руснаците напоследък.

то и гласоподавателите му май не са решили дали ще го изберат ... а и дали ще доизкара сегашния.... или и там не броят гласовете ;)

Путин,се мисли че е над всичко дори и над Господ.Но ако го питате дали е така с сигурност ще отрече,и ще ви излъже ....държавноста ако може така да се нерече, на соца, винаги е била лицемерна и убийствено егоистична спрямо народа си ,казват че мислят за него а всъщото време се подсмихват под мустак....ленин ,сталин ,хрошчов ,жуков ,брежнев всички техни сателити, те са едни дребни същества които не знаят за какво го живеят този живот,и путин не се различава от тях....този нов филм Игрите на Глада...обрисува точно реалния живот в такива общества като в Русия, разликите не са различни...а можеше да тръгне по съвсем различен път и бързо да се развие и Руснаците да живеят един достоен живот.

За пръв път чувам да се коментира някакъв следващ мандат в началото на настоящия - това само в Русия може да се случи. Абе, страната се тресе от криза, рублата е срината, инфлацията е двуцифрена, води се реална гореща война в Украйна с бомби, жертви и бежанци - тия мужици ми седнали да си говорят за 2018 година. Мъдрите хора казват живот и здраве дотогава! А Путин ми говори за обществените настроения - дрън, дрън, все едно някога те са имали значение в Русия! Чакайте, бе, независимо от пластичните операции, голите снимки и ботокса, тоя Путин все пак е на 62 години, след 4 години, ако е жив, ще е на 66! Това не е младежка възраст - всичко се случва!

Ако истрае до тогава той да не мисли за бъдещия а за настоящия мандат

"По думите на експремиера Михаил Касянов,. . проблемите на президента ще се задълбочат, защото догодина се очаква скок на цените на потребителските стоки заради обезценяването на рублата, така че Путин ще осъзнае, че се нуждае от 'стратегия за излизане от властта". Нет, не надо, остани си на поста, Ваше Величество, че да сринеш окончателно и безвъзвратно Имп.на Злото ! След което да идва напр. Ходорковски, когото ти сам спомена с добро, за да възобнови стабилността в износа на суровини, с/у кльопачка и битова техника ! ;-)

Другарят Путин заяви,че пенсиите ще бъдат индексирани във връзка с това при това по реалната, а не по прогнозната инфлация. Ходорковски има по-малко шансове да стане президент на Русия,отколкото ти самият. Там обикновеният народ го иска мъртъв- не в затвора,а мъртъв.

Путин не е решил дали ще поиска още един мандат Със сигурност мога да ви кажа , че Путин е поискал още един последен но доживотен мандат.

Зависи дали ще закръгли личните си финанси на 50 милиарда$.

Бойко,не завиждай;-). Човекът и да краде,краде от печалбата; ти вече посегна и на пенсионните фондове,след като ошушка здравеопазването.

Тоя КГБ-ист нейстово драпа към властта, нима не въртя разни юридически номера и промени в конституция и се менкат с Медведев като в "тука има, тука нема" Той и Доган такива ги дрънкаше, пък после се оказа че били КГБ-ски тарикатлъци (зер и Доганеца е отроче на ДС) - номера за да се види кой ще изплува като конкурент.

То и другаря Сталин така е говорил, да види има ли мераклии да му седнат на мястото ....

През 98 година руснаците панически изкупуваха кибрит, сол и консерви а сега изкупуват битова техника, коли, апартаменти... Ето до къде докара страната Путин =)))

Солта свърши там преди 3 месеца

И не само солта, брашното, хляба, картофите. Руснаците масово ядат корени, дъвчат дървесни кори и пасат трева. Масови са прояви на канибализъм, след като руснаците изядоха кучетата, котките, мишките, хлебарките... Само Путин - злият диктатор, си позволява месо и то не повече от веднъж месечно. То бива човек да е зомбиран простестър, то бива единствената му цел в живота да са 30-те мижави цента за копи-пействане на псакизми, но някои наистина прекалявате с тъпотиите.

dsco@

Колко от вас гледаха прес-конференцията? Какви са тези глупости за болен и едва ли не умиращ Путин. Ведър, много в час, духовити без подсказки. Цитира Лермонтов, а не Карл Май.

карл маркс имаш предвид ?

dsco@

Не авторът на "Винету". Това е закачка с Великите БГ лидери.

Най-добре е още един мандат. Санкциите не работят , но путиновата глупост работи отлични ... Ще ги закара право в 19 век..

добре де , путин не е решил дали ще поиска още един мандат . а ако реши от кой ще го иска ? те нямат ли конституция да казва колко мандата може да си президент ? как се иска мандат ? а ако не иска пък му го дадат ?

Русия трябва да се обърне към своите корени и да преоткрие българите като формообразуващия елемент на руската нация. Русия се нуждае от бълг. генерали за великата битка за изпълнение на своята мисия!...

кажи ни мисията каква е ! бързо .

... не от български генерали а от български просветители, както е било едно време .... Иначе няма пак да се очовечат ...

И да даде независимост на Волжска България.

Ще поиска и ще продължи да ви дразни, ем да не скучаете. Та нали без мисли за него празните ви тикви са още по-празни.

Като цяло , руският народ е един изостанал , стаден / от стадо / народ .. КОЛКО пъти да го напиша ?? Народ от поколения крепостни , които НИКОГА не са имали частна СОБСТВЕНОСТ - земя, дюкян , работилница, еснаф , калфи и майстори и т.н... Не е имал възможност НИКОГА да се грижи САМ за бизнеса си и интересите си .. Никога И поради географското си положение не е пътувал имал вестници и информация - КАКВО става по света , ТОГАВА , когато през турско - нашите търговци,студенти или революционери са обикаляли и ИЗВЪН границите на империята - и в Европа ..Или са научавали, чрез телеграфа - за един ден или часове- КЪДЕ и какво става из Европа ...)) Те са един изостанал и днес народ- оглупял и робски ..)) И за да го държат в подчинение , МУ внушават , че са един велик, крепостен народ ,неповторим , неразбираем от другите .....:))))) Голяма тема .. Разбира се има един- два процента - елит- научен ,умствен, реформаторски, и т.н. , но и ТОЙ бяга - защото няма просперитет в крепостна държава - и днес ..А в миналото - е избиван от болшевиките и т.н...) Няма какво да научим ,вземем, изкопираме, оттози народ :) Нито политическо устройство, нито икономика, нито иновации...НИЩО , освен тоталитарните хватки на КГБ или дикаторски постулати ...)) Ние, с всичките си недостъци, сме поне ЕВРОПЕЙСКИ народ.. Те са ..крепостни и в 21- вия век . с малки изключения :)) Нещастен народ , с две думи , изостанал ....))) Руснаците са народ МАЧКАН столетия - от царе и генерални секретари..Генетично увредени са - РОБИ са ..) Геройството им стига до напиване с водка и падане под масата :))................. BIG AL

Браво!

Много ми хареса - точно и добре обяснено

Голям умник, голямо нещо! Това за кой народ не се отнася? Може само да сменяш имената!

се прегледа...

защо не влязоха санитарите по време на интервюто? Човекът не е виновен, той не осъзнава, санитарите защо не влязохте? И Сидера, вчера пред Думата - и него трябваше да изкарате увързан в каиши и на носилка. СССР имаше такива добри традиции в психиатричната наука, всичко е пропиляно, ужасно е да се осъзнае това....

леко неадекватен.. Мъ то е от многото слава. То и тук нЕкои се подмокрят пред снимката му.

все ми е тая за тъпия овчи руски народ дали иска да живее в 16 или 17 век-тяхно решение.обаче много се кефя на нашите русофилистици как пикаят газ от злоба и безсилие виждаики потъващия путаник-империята на злото.колкото повече време е на власт путин толкова по-добре за целия цивилизован свят.

Много ми е интересно, дали Путин ще остиска, да не може да излезе да си харчи парите на Запад, а в Норилск например? Щото засега натам е тръгнало. Това им е голямата грижа на новозабогателите соц-колхозници, че искат да си "играят" с големите по целия свят, иначе ще трябва да си харчат милиардите за валенки в Русия.

Когато говорим за Путин,мислим за Русия,когато говорим за Русия се сещаме за Путин.Те са двете страни на една и съща монета!!Владимир Владимирич,моля кандидатирайте се за 5ти мандат,или променете конституцията ,за да станете пожизнен такъв.Или си върнете изконните земи в Южен Кавказ,Северен Казахстан и Беларусия (посредством законни и демократични референдуми)и нека Русия стане империя,а вие императора с най-ниския ръст в нейната история и най-висок % одобрение:-))

майтапи с Владимирович.. Човекът трЕбва да се лекува...

Аз мисля, че всички тия земи, които споменаваш са изконни земи на Република Монголия и не само те, ами и Москва е длъжна да плаща годишен налог на Улан Батор.

Император Наполеон Бонапарт също е бил с нисък ръст, но това не пречи на французите да го почитат и сега и да стои в пантеона.

уплашен от българи. не му е стискало да воюва срещу нас. ни да дели печалбата. щехме му пратим един Дянков...на аджемията.

показа истинското лице на руската олигархия към България. просто требе ние да подарим адин паметник пред нашия парламент да си го закачи Ердоган на тръбата за газа като обичка на ухо.

да праща в Сибира сякой руснак, кой казва болгарка, болгарский перец, ..... и аресва песни на варналии. тоз човек директно е откачил йоще в ГФР то.

-Тате дай 10 рубли. -За какво са ти. -За дъвка. -Колко струва -Вече 20 рубли. -Мамка му на Путин. Ето ти 30 и бягай да си купиш докато е време, че повече нямам.

Путин без Рассия не може, а може ли Рассия без Путин? Защо му е на Путин още един мандат, след като си има доживотен?

Трудно ще му намерят заместник засега. Освен, ако не възкръснат Сталин. В този случай санкциите ще паднат мигновенно, че даже извинения ще искат евролидерите.

Сталин получи огромна империя създадена от германски аристократи. Успя да изтрепе 1/3 от населението й, нанесе й дълбока демографска и духовна криза и империята пое по пътя на бавното разложение. Изключително слаб политик!!!

два паралелни мандата..Тия няма да се избавят от крепостничеството си с това мислене.

хубавото е, че каквото и да си пишат тук соросоидчетата - от тях не зависи нещо. мечката се прави каквото си трябва и не ги пита ... Путин дори не знае кой ни е премиер! Не му и трябва. Камо ли да се интересува от "мненията" (най-место псувни) на самоуки политикани по форумите. Колкото и да плюете руската политика - това не е важно. Руснаците си го харесват и избират. Кой у нас е толкова харесван от политиците ни?

ами ти у нас си харесван от политиците ни

Ти кат щракнеш с пръсти Путин и Обама ти тичкат и застават на колене, докат Еродоган ти вее с ветрилце, а Сорош ти налива кафето.

Верно не му пука кой ни е премиер, нали държа пудела си серГей да чака с часове за да го приеме.

Надали ще има още един мандат,много е блед от химиотерапия-ха-ха

който с писaне нa простотий тук изкaрвaт жълти стотинки зa дa подържaт мизерния си жaлък животец нa скотове! Ей бъдете блaгодaрни нa Путин,че имa кого дa плюете и дa ви плaщaт,инaче ще умрете от глaд човекоподобни съществa !

скотове сте си в русия

Благодарен съм на Путин,защото в момента зареждам с дизел за 2.18 лева.:-)) И съм благодарен на Сорос,който преди 7 месеца заложи на спад на руската рубла.Взех пример от него и сега съм с 2800лева чиста печалба.Да живее Вова-моя личен дедь Мороз!!

навсегда !!!

ЗА 400лв/м чиста печалба , твърде много писане и щастие за нисък доход:-) Но тук някой драскат по 12ч за такива пари. Днес един писа че купил миналите дни фючърси за брент по 58$. Още днес е +5.7% на барел , и ако е вложил само 5800$ , денс е на +чисти 570%- почти 10% .. Тоя го признавам че има нюх, а пък вие ... утре още в 7ч да сте на линия , докато има ОП за писане, чче после...глад ви чака.

през следващия си мандат ще анексира китаи

100 % ще е президент още един мандат От него да мине за Русия !

Европедали,ама много сте наясно с Русия и руските въпроси! Но за българските мълчите???? Нещо не ви виждам да пишете за заемите на Тиквата и останалата паплач?Нали 1 млрд при Орешарски щеше да е фатален , а сега 8 млрд какви ще са ,бе дришльовци? Седнали с Русия и Путин да се занимават!А затова,че парламента даде предколедно на една германска фирма 2 милиарда ,мълчите! Гола вода сте и кал по главата!

4 милиона лева = 2 млн. евро! За това ли става дума?

Да бяха само тези 4 млн лева, ще им ги простим. Обаче те се канят да опоскат 8 милиарда за една година.

тази статия а за путин , та за това !

и зaвинaги ще остaнеш тaкъв !

Хаха, е ако той не иска още един мандат, да сложи марионетката си Медведев и готово... И изобщо, руснаците могат да си спестят организирането на избори - просто да ги сменят тези двамата докато не умрат и готово :)))

ТОЯ ЧОВЕК СПРЯ ХАУСА В СВЕТА !!! НИКОИ НЯМА ПРАВО (СТАВА ВЪПРОС ЗА СЪРБИТЕ ОТНЕХА ИМ КОСОВО - ТАМ КЪДЕТО СЕ РОДИЛА СЪРБИЯ !!!И НАПРАВИХА НАРКОПРИТОН И АМЕРИКАНСКВ БАЗА С НАЗВАНИЕ КОСОВО - НАСЕЛЕНА С ТЪПАНАРИ АЛБАНЦИ) МИЛИОН УБИТИ В ИРАК - ТОВА НЕ СА ХОРА (КАКТО ВИКА ЯЦЕНЮК НА СВОЯ(НЕ НА СВОЯ А НА УКРАИНСКИЯ НАРОД ЧЕ ТОВА НЕ ХОРА - СИГОРНО СА РАСТЕНИЯ !!! ЛИБИЯ - НАИ УМНИЯ АФРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ - УМРЯ КАТО СВИНЯ ОТ (ОТ ОРЪЖИЕТО НА ХАМЕРЛЪКА И ДОБИТ ОТ СВОЯ НАРОД )ХАМЕРИТЕ СА И ГНУСНИ ПОПИЯРИ ГЛЕДАЩИ КАКВО ПРАВИ ДРУГИЯ

Ирак преди 2001 г е 23 милиона сега е 34. Явно яко избиване е ставало. Сърбия се е родила в Област Рашка и доста по късно превзема Косово. И що народа му уби най-умния африкански президент? Виж са, това че си тъп и прост не е наш проблем.

Рассия е Империята на Злото 2 и аз ще се радвам да се разпадне. За целта Пу Първи трябва да остане доживотен диктатор

КАЗА ХАМЕРСКАТА ПОМИЯ

Ходи да се запасяваш с рубли. Или се нареди на опашката заедно с другите руснаци за виза за САЩ. Една пиклива Гърция е пълна с орди руски прислужници, да ти се пикам и на вожда щом този иначе наистина велик народ да мизерства по други страни

марш у русия калинчо. тук говорим български или в наи-добря случаи англииски, а може и турски.

Standard & Poor's е променил кредитния рейтинг на Русия от ААА на АХАХА

A аз четох, че е променен на ХАХАХА!

това същите ли са, дето даваха на ИПОТЕЧНИТЕ БУМАГИ в САЩ рейтинг ААА+ малко преди да се срине пазарът през 2009 г.?

Това е виц,защо се впрягаш?!

Да стои до фалита му пожелавам и да предаде Русия точно като мечо на верижка - както разказа във малоумната си пресконференция

"Точно така" да стои до край и да "разсипе" Русия ....................Така , като гледам Бойко -мутрата скоро ще ви разсипе държавата -"кротко и целенасочено" Глупак

Чакай пак ти твоя Местачо и бат сали да те оправят, може но отзад

То така и така сами ще му го дадат. Баси мамата, то бива-бива тоталитаризъм, ама такова чудо и при Брежнев не е било бе! Значи било вярно, че дребосъците-мъже са много амбициозни, безскрупулни и страшни.

Кaкво ти е виновнa Русия,зa тъпия ти живот ( и нa всички бългaри рaзбирa се ) вече 25 г.следвaме европейски път,7 г.вече сме членове нa ЕС и лижеме подметките нa Брюксел и Вaшингтон,теб Русия ти виновнa ,не се излaгaй,бъди реaлист

че не го следваме, а имитираме, че го следваме. Някои решиха 89-та с един куршум да убият два заека, но нЕкакси не минава номера.

Айде на бас че ще поиска

Цар путин все още не е решил отказва ли се или не от царството си !

Дебил е нa мaйкa ти синa !