Българите от Фалун Дафа: Нямаме политически намерения

Българите, които бяха задържани в Сърбия арестувани заради планирано участие в неразрешен антикитайски митинг, са се завърнали тази нощ в България.

Обратно в новината

Коментари - Българите от Фалун Дафа: Нямаме политически намерения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са някакво крило на "проституираща мрежа", но даже и да нямат нищо общо с тях, финансирането им е от едно и също място.

Прощавайте,дир.бг- какво не ви хареса в коментара ми? Това си е чиста секта, а колкото до платените им услуги в случая- колцина българи,загрижени за човешките права в Китай дотолкова,че да отидат на собствени разноски зад граница, познавате:-)?

нямаме никакви политически намерения ! а какви ? икономически ? що не обменяхте опит в китай ? ние и там имаме посолство , щеше да ви помогне да си дойдете - след 30 г .

Сръбските власти са ги задържали поради опасението, че с вида си, е възможно някой от участниците да стресират месното население

Интересно кой ли плаща на теб пък да постваш привидно различни коментари, и ти като си толкова голям националист как помагаш на страната си леейки расизъм и антихуманизъм?

Удивително е, как българи са толкова съпричастни към нещо ставащо в Китай. Да сте чули китайци да протестират срещу примерно, цената на тока в БГ или пенсионната реформа или правителството или съдебната система? Въпросът е кой дава парите? Щото всичко става с хора, но не доброволци за кауза, а добре платени по накяква причина готови на всичко предатели.

Така е. И е супер смешно хора, заети с изцяло политическа дейност (членове на забранена политическа формация) да твърдят, че нямали политически "намерения". А какво имат - политически цели може би? Много добре са ги опандизили сърбите.

Всъщност е тъпо да очакваш всички да повярват на лъжа, съшита с бели конци. Как може някой да се върже, че правиш религиозен митинг против ръководството в Пекин и това да не е политическа дейност?

Толкова ли няма проблеми тук у нас, в България, та тия, меко казано родоотстъпници, са се загрижили за жълтурниците... Защо ли намирисва на антибългарския хелзингски комитет?