Джихадисти избили най-малко 1000 души в сирийско село

Най-малко 1000 души са загинали в сирийско село, контролирано от джихадистите на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Джихадисти избили най-малко 1000 души в сирийско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва когато се залови урод от ИД публично да му се реже бавно главата и да се предава екзекуцията по международните телевизии! Така много ще намалеят шизофрениците,желаещи да ходят да се бият за резаните курове!

Дето не искали, да "влязат" в интимни отношения с мъжете? Нашите жени, добоволно, или за пари, предлагат само "Вход" Защо Ани и Виктор, не поканят някоя от тези жени да споделят как отказват, или се съгласяват да "влизат" в тяло на джихадист баба Тодорка

Дори една невинна жертва е твърде много, но все пак нека да бъдем коректни с цифрите- немската телевизия съобщи за 32-е тела в масов гроб.ДИР-а за по-голяма сензация са вдигнали тази цифра на квадрат.

Наистина тези от ЦРУ се оказаха истински главорези.Избиват хора от Пакистан до Сирия без да им мигне окото.Истински демокрадЦи.

Колко демократично! Не бяха тия, онези момчета, на които САЩ и ЕС им подариха оръжие? Не бяха ли тия, онези момчета, дето трябваше демократично да управляват Сирия, след победата? Май те бяха! М-да! Колко демократично!

ционистките дегенерати от сащ и израел разпалиха тази война и насъскаха т.нар. джихадисти!

Тия още малко и ще надминат Путя по кръвожадност...

Стига сте ги наричали тези олигофрени джихадисти ,това тяхното не е джихат ,това тяхното е подигравка със мюслюманската религия и подигравка със човечеството.Това са хора които изпълняват някакви команди от хора които нямат нищо общо със исляма . Спете да наричате тези изроди джихадисти.

Напротив! Докога ще се заблуждавате? ТОВА е истинският ислям. Вижте историята- как е започнала тази религия. Днешните джихадисти не правят нищо ново. Точно същото са правили арабските завоеватели, последователи на Мохамед, още през 6-7 век- началото на тогавашния- първия Халифат. Завладели са цяла Северна Африка, целия Близък Изток- от Испания до Индия. И са извършвали нечувани кланета, геноцид. Да, така е започнал исляма. Това е оригиналния ислям. Само направете паралел с това как е започнало християнството например, 6 века преди исляма. Разликите са очеизвадни!

Какво знаеш ти за исляма , да ти кажа аз за християнската религия. Цар Борис е изклал над 10 000 боляри и техните близки и семейства, великата инквизиция , заличихте индианските племена от лицето на земята натикани във резервати и третирани като животни,хвърлена атомна бомба Хирошима и Нагазаки, през Втората Световна Война над 120 000 000 загубиха живота си,настанихте се трайно около петролните кладенци и съсипвате арабският свят,във Ирак 2001 година 800 000 жени са изнасилени над 2 милиона са загиналите и сега със тази Арабска Пролет беше капак . Та да изреждам ли още. И пак казвам ,че тези не водят никакъв джихд и нямат нищо общо със исляма.

Джихадисти избили най-малко 1000 души в сирийско село Тези повече ми приличат на последователи на Хитлер и Сталин , а не на Аллах.

хайде сега. Малко ли са избитите българи в името на Аллах. Колко по 1000!!!

Просто не е истина!Изродщината на ИДИЛ е в геометрична прогресия от ден,на ден!Думи не ми останаха да плюя и негодувам срещу тази мракобесна групировка. За мен,цялата вина за случващото се е,на първо място за САЩ,които направиха войната в Сирия,финасираха хаоса,джихадистките палачи,уж които били"демократична опозиция".Какъвто и да е Башар Асад,по време на неговия "режим",в Сирия цареше,пословично верско и етническо разбирателство и мир.Камо ли да е провеждан такъв нечовешки геноцид.Цялата отговорност за вече десетките хиляди убити и милионите,останали без дом,е на Вашингтон.И второ,изродите-ислямисти/джихадисти,стават все по-кръвожадни и нагли.Къде сте,"великите"от НАТО,ЕС,САЩ,които забъркахте кървавата баня,да ги спрете?Нали сте "световните господари"????????

ТИЯ СКОРО ЩЕ ДОСТИГНАТ ПО КРЪВОЖАДНОСТ КОМУНИСТИТЕ.

Просто умът ми не побира,че в днескашно време може да се случи тази жестокост,ако е вярно по всичките централни новини,като първа новина трябва да видим този ужас?!Демократичният свят да се организира и за една вечер да бъдат ликвидирани тези не човешки същества!!!

Само преди 15 г. това се случваше в Косово, а изпълнителите уви бяха православни.

тъп си, Саше, няма нужда да ти промиват мозъка. Православието не е като исляма и няма начин да избива хора.

какво е това "днескашно" време?

Не бе, ти пък, Путин е виновен. Не знаеш ли кво е модерно да се казва.

серсем, това ще да е наи-умната ти идея

много си тъп ...

Време е тaзи измет дa бъде избитa до крaк!

Еми ходи я избий, кой те спира? Отиваш записваш се в армията на Сирия или Ирак и почваш да се трепеш с джихадистите.

Дa не им симпaтизирaш?

Ето в съвремието нагледно това което се е случвало в България по време на априлското въстание. Българите са възставали турците са ги избивали масово. След поредица от такива случки, западната дипломация, виждаща че не може да направи нищо, подтиква Русия да се разправи с османските главорези. Русия праща войски и за около година ги приключва турците. Сега обаче запада си затваря очите, а и възпира Русия да се намеси. Резултата беснеещи главорези по тези земи. Едно се чудя докога ще се правим на демократи и ще си затваряме очите.

Ако си мислиш, че руснаците са ни освободили от чисто хуманистични подбуди, жестоко се лъжеш. Руският цар нямаше да харчи милиони рубли и да жертва хиляди хора, ако не си е мислел че ще има изгода от това.

Може и да не било от хуманни подбуди, но резултата е бил ползотворен и за нас. Със сегашните ти приятели от запад, само те ще печелят. Рано или късно ще се види кой крив и кой прав, дано да е скоро че ми писна от слепци.

Никой не спира Русия да се бие срещу Исил, бе мършо. Прост Русия предпочита да трепа православни и католици в Украйна.

А светът си трае.

Те сами говорят за себе си. На мен просто ми е беден речника, за да изрека това, което ражда исляма.

Прав си, но това го раждат хората, а не исляма. Дали ще е заради Исус, Аллах или Перун е все тая. Задниците винаги ще си намерят причина да оправдаят това, че майка им не ги е обичала или баща им ги е обичал малко повече от необходимото.

ще ме побърка, невежа ли е? Пише: те са били екзекутирани от бойци на ИД Ало, това не са БОЙЦИ ДРАГА, а долни терористи и убиици на незащитни хора. Управи си подбора да думите си- направиги и на опълченци, пфуй!

Медиите са важни. Затова ги подбират такива, дето не знаят на кой свят живеят.

Май е време да започваме да учим корана, че скоро ще дойдат и тук. Те така са превзели и Константинопол, защото Византия се е счила за непобедима, а на другите държави в Европа не им е пукало.

В Дрезден започнаха отново понеделничните голями демонстрации - НИЕ СМЕ НАРОДА Всяка седмица с повече хора вече излизат 15.000.

Еми, поредните жертви на свободата и демокрацията, кво да се прави.

То жив човек не остана по тия земи, само джихадисти.

На другите им режат главите при най-малкото провинение. Кой нормален ще седи.

тва треа хитлеровите мерки дигат неколко стотин хил армия от врата на врата от дупка на дупка за брадата смажи тая зган ненормална и да се приклуучи докога ше ги тарпиме тия мурши брадати ненормални *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато САЩ ги обучаваха и финансираха, беше нормално да убиват цивилни и никой не го показваше това. Сега когато завзеха територии и не се подчиняват станаха лоши. Няма ли малко лична отговорност на ЕС и САЩ политици и президенти който създадоха ИД.

Стоп,стоп,започва да прилича на глупава мозъкопромивачка!!!Онзи ден 130 ученички в Пакистан,вчера 100 жени пак там днес 1000 души в Сирия?!?!?!Решително започвам да се съмнявам в тези цифри.Сега очаквам да ме обявите за "клетка на ислямисти".Но такова безогледно закръгляване на жертвите заприличва на поредната журналистическа пръдня или на целенасочена дезинформация.Мили журналистчета,хайде като мерим реките кръв да говорим с конкретни и потвърдени цифри,колкото и да изглежда неморално да уточняваме човешката мъка и страдание.Че зер то утре ще кажете че някой изколил 10000000 някакви еди къде си.Не че е невъзможно в този озверял свят ама мерете си по-точно кьорфишеците!

Страшното мина. Иде ужасът.

Не разбрах какво не ти е ясно??? Нападението на талибаните над училище в Пакистан и избиването на деца и възрастни, не може да стане едновременно с екзекутирането на жени и откриването на масов гроб с избити през лятото хора в сирийско село, така ли????

Сульо, като си толкова претенциозен и искаш новините да са много "екзактни" - тефтера, молива, лаптопа и прав ти път в сирийската ппустуш да броиш трупове по ями и канавки, че да предавш на всички информационни агенции истината. А да, ама ако те отвлекат брадатите, не чакай някой да плати милиони за кожата ти.

Ами провери в някои чужди медии бре човек! Aз нищо не намерих в BBC,CNN and WSJ. Интересно кой е източник на новината?

Лошо е да си тъп...

Защо се правите на ибрямбашии???Не казвам че ИД са светци или че не вършат идиотщини!Аз съм против извратените журналистически стремежи към сензации и платените им внушения по системата на Гьобелс-"Лъжа повторена 100 пъти става истина".Не е все едно 10,100 и 1000 нали,а после лесно може да се каже "Е,малка грешка с 1-2 нули,какво толкова".Важното е да се размътят мозъците в някаква посока,не конкретно за ИД а изобщо!Или не вярвате че става това?Значи сте наивници!

Разбира се че има и са над 100 хиляди в Сирия, това че умишлено се скриваха тези новини в западните медии, по други медии ги имаше, масови гробове, обезглавявана и това от преди 3 години. Сега когато ИД не са вече приятели на САЩ, ЕС, Плевнелиев показва се част от истината за ИД, масови гробове има на всякъде, при колониализъм всичко се документира с доказателства за в случай марионетката да се отметне от подчинение, както и стана с ИД. Сега бомбат ИД и създават нова умерена опозиция.

Тези наистина освен от диктатура от друго не разбират! Казвал ми го е човек, който беше в Ирак, когато загинаха и наши военни там. Думите му бяха тези освен от бой по кратуните от друго не разбират. Вижте ни нас - уж сме европейска държава, уж сме интелегентна нация в сравнение с тези дебили, а що народ още си мрънка за татовото време

Сещам се за хубавият филм "Да разлаеш кучетата" с Робърт Дениро и цяла плеада други звезди. Това всекидневно "Джихадисти убиха 100+ души едикъде си" започна да прилича точно на сценарий за медийна война. Не казвам, че не е истина, просто е като някаква паралелна реалност - брадати получовеци избиват стотици и хиляди хора дневно, с т.нар. Цивилизован свят просто гледа и отчита числата. Къде е ООН, къде са международните организации, как е възможно това да продължава и ескалира безнаказано?! Какъв е смисъла от пуста цивилизация, щом 25-30 хил неандерталци могат безнаказано да правят каквото си пожелаят. Сори за малко незвързаните ми мисли, ама наистина това е като някаква мноого лоша и лишена от всякаква логика шега.

Съвсем са ти свързани мислите. Това е просто сценарий и прелюдия към нещо много по-голямо.

То туй да не е Югославия, или Сирия, или Украйна, че ООН и международните организации, да вземат отношение. Те вземат отношение, когато са засегнати интересите на САЩ. Ти още малко ще кажеш да вземат отношение и по правата на човека в Катар и Саудитска Арабия, или в Израел.

Българският Хелзингски Комитет сигурно има становище. ;)

Задайте си въпроса кой има косвен интерес да вербува наемници за да извършват неща, от които да се страхува и трепери цял свят/обикновения човек/. Сякаш големите сили нямат сила да ги изпарят с едно натискане на копче. Задайте си въпроса, дали не е изкуствено създадена тази организация за да бъде преследвана еда по-далечна цел.

така е като сащ се изтеглиха преждевременно от размирния регион Обама е виновен за това решение -ако бяха стояли там никаква ислямска пасмина нямаше да има

ба щяха си имат за нимание да гърмят хамвита..то си свършиха работата хамериканците там ексон са инвестирали 26 милярда в северен ирак кюрдистана за разработване на залежите там и така

Що ми се струва, че докато имаше диктатори там на хората им беше по-добре...

Трънглив се оказва пътя към демокрацията.

Т.нар. "демокрация" - "власт на народа" е само маска на демонокрацията - власт на демоните.

Е те вече плачат за Кадафи и за Садам, ама е късно. Кадафито ги беше натикал на кучето в г. тия ислямисти.