Писанчев: ДАНС не е виновна, че КТБ е била протектирана

КТБ е банка, отглеждана 10 години, ДАНС не е виновна, че е била политически протектирана, че различни политици са си влагали парите в нея.

Обратно в новината

Коментари - Писанчев: ДАНС не е виновна, че КТБ е била протектирана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Данс не било виновно за злоупотребите в КТБ !!!!!!!!! Ами за какъв х*й ни е тогава ДАНС бе човече ?!?! Само за да си вземате голямите заплати ли бе, а кой тогава според теб трябва да следи за измамите и кражбите в банковата сфера ??? Баба ти Куна от с. Горно нанадолнище ??? Кретени !!!

Тъпак,до тъпака,е това е за съжаление "елита" на държавата ни!!!!Политическа протекция????????????А тая ДАНС ,като има цяло направление ,работещо по злоупотреби в банковата ни система,какво е правило бе хубавецо??То каквото му и името ,такъв и човека!!!

угоени прасенца, които се чудят кое да натопят за заколение по коледа! :-)

Писаната незнае къде се дяна бай Пешо Сертевия, изявления ще ми прави

виновни, но са и отговорни! ОТГОВОРНИ! иначе и те са участвали в протекцията!!

Гледам в новините, че има опашки пред клоновете на банки, които ще изплащат депозитите в КТБ. И си викам: Добре, че всичките ми спестявания са в задния джоб на дънките.

Шампион по щафетно бягане от отговорност и прехвърляне на топка!!! Вицешампиони: Искров, Цацаров и Орешарски!!! Всинца на тлъсти заплати сбирани от данъци!

ujabg

Добре де мамка му стара, аз съм виновен!

Прав си е човекът: КТБ е била политическа структура, а аз допълвам, че и ДАНС е разузнавателна структура, защитаваща политически и олигархични интереси. Така, че всичко си е на място.

ДАНС не може да носи политическа отговорност !!!!!Гола вода!!! На тоя не му е ясно че му се плаща за да върви преди събитията

Знаеш за ГАЛЕРИЯ да докладваш на цъвти, а за КТБ незнаеш.

В заглавието протежирана е по- добре, вм. "протектирана", ако не е искате да кажете проектирана. Както винаги "неизвестен извършител"

Писанчев каза, че ДАНС не може да носи политическа отговорност за това, което е ставало в КТБ. Писанчев , значи ДАНС не може да носи политическа отговорност, но ти нощем може да ходиш в Сараите и да рапортуваш на Падишаха, как Бисеров е хванат от трети служби да пере пари и сега как да го покриваме.

Аве този от нашите ли е?

100%.

Досега научихме КОЙ НЕ носи отговорност за Катебе: Бенебе, Данс, Бесепе, Цв В, Дебелян, Депесе, Ю поток и рассиянците, Цацаратурата, Висшите и нисши магистрати, Правителствата, Комисията за финансов какво беше там и тн А КОЙ??? носи отговорност за Катебе?

Руските шпиони и агенти от там станаха милионери и милиардери.Съсипаха икономиката,обраха банките и Белене и КТБ са продължението...готвиха далавера и с южен поток... и защо България е най бедна?

Отговорност носят стрина Къна, кака Пена , баба Вуна и циганчето Асан.

Мене не ме брой чедо.

Политиците -разбойници-крадци ,...отново ИЗРАБОТИХА НАРОДА ,И ТО ДВА ПЪТИ /за КТБ/.

За пореден път се опитват да вменят задължения на Полицията, защо не са изпълнени от ДАНС. Другари, какво означава ДАНС? Сигурно контрол на банките и борба счерната борса на женския пазар!

Лично Цв.Цветанов награди Цв.Василев - Банкер на годината........ Министърът на вътрешните работи ! Хайде стига плюхте - къде дремаха вс.институции 10 год.?

Още ли има хора, които се интересуват от мнението на Цветан Цветанов? Кога смятат да го прибират зад решетките?

Мда-а-а-а, нещата се изясниха поне за данс.

Писанчо, Писанчо след това изказване трябва да си подадеш оставката, с мотив несправяне с работата и да дадеш възможност на професионалистите в ДАНС да си свършат работата, която ти не успя!!! Аман от политически назначения на хора като теб. Ти буквално признаваш че от ДАНС няма полза!!!

До този от статията, ти да не работиш в Бакалия?нали си шеф на ДАНС и как така не си знаел нищо.Ами докладите от 2010 г. на Майор Орешников нищо ли са.Нали бях в кабинета с теб и шефа на финансово разузнаване когато уважаемият Майор Орешников ти донесе доклада. Подполковник Бай Пешо Ракията

По децата им/КТБ/,ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ---ДПС, БСП,НДСВ....

Та даже и другите им деца ,ДАНС,МВР,СЪД.СИСТЕМА,И ВСИЧКИ ДЪРЖ.ИНСТИТУЦИИ .... Не случайно ,всички доклади за България ,от ЕК на ЕС ,винаги са: ---'''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНОИ ИНСТИТУЦИИ ,НА ВСИЧКИ НИВА''... И още : ''В Бг -СЪД.СИСТЕМА ,всичко трябва да се изчисти ,опорочихме и младите кадри". /К.Пенчев---ОМБУДСМАН на РБ/. И най-точното лафче ,на ПРЕХОДА : --''ИЗЧИСТИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА , И ТЯ ЩЕ ИЗЧИСТИ ВСИЧКО ОСТАНАЛО "...

Който с действие или бездействие допусне извършването на престъпление........... справка НК.

В Бе-ГЕТОТО всичко може ...

И как ДАНС е пропуснала това отглеждане на КТБ цели 10г.Значи това 10г.престъпление вие сте го проспали ,но големите заплатки си получавате.

Той не познава или не иска да изпълнява ЗМИП-закона за мерките против изпирането на пари, и задължениета на Главната дирекция " Финансово разузнаване"-ДАНС.Всяка търговска фирма получаваше заплашителни писма отКавръкова-шеф на ФР със заповед за разработване на куп мероприятия по проверка на контрагентите.В този кмплекс от мероприятия има и такива,които са си чисто оперативни и трябва да ги извършва ФР,но то ги прихвърля на търговците и ако не го направят с срок и с необходимата изчерпателност слезват солени глоби.Този писанчев е учудващо неграмотен.

ОТВОРКО ,ЗАЩО ДАНС "СПА" ПРЕЗ ТЕЗИ 10г???????????????

оДговор! Защото Бг-СЪД.СИСТЕМА Е ОЩЕ В ОТПУСК ,.....от 1989г . Или с една дума ,...КОЯ ДЪРЖ.ИНСТИТУЦИЯ ,РАБОТИ в Бг???

Поредната доза свободни съчинения по темата КТБ. А нещата са ТОЛКОВА ПРОСТИ. БНБ контролира дейността на банките у нас. Първият сигнал за проблем трябваше да дойде от там. А от там, всъщност, НИЩО не дойде. Само нелепи бръщолевиния от страна на главния банкер Искров. Нелепи и противоречиви. Като допълнителна мярка за контрол се въвежда и одита на дейността на банката, извършен от НЕЗАВИСИМ одитор. Одитът (който струва скъпо и прескъпо) би трябвало да засече някакви проблеми. KPMG не засякоха НИЩО. Най-накрая, финансовото разузнаване е ТРЕТА, независима степен на контрол. И от там нищо не засякоха. Оказва се, че или всички тези служби са си вършили съвестно работата и всъщност, с КТБ няма НИКАКЪВ проблем (Лъки, ти си геврек), или в България НИКОЙ не си върши работата. И разбира се, за това плаща обикновения българин. 2.6 милиарда... засега.

Проблема е само един : Политическите НАЗНАЧЕНИЯ .

Това като историята а спрасето по коледа... Гледаш го, гледаш го и накрая оооппп. Пържолкиии.... Та и с КТБ така... "А на Вуте му е най-любимо, като пие, като яде и КТБ..."

КТБ я отглеждали 10 год, а ДАНС-а колко години е отглеждан?

!!!? къде спа 10 години ДАНС ? колко години ви трябват да разкриете измамата ? Данс не поема политическа отговорност , НО ПОЕМА ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКИ НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ !

Абе тоя дрънка невероятни глупости! Едва ли не финансовото разузнаване няма отношение към фалита на КТБ и работата им е .... да не правят нищо по въпроса! Рабители при "определени условия"! Прави ни на луди в опита си да оправдае провали при проспиване на фалита!

Не се ли уморихте да говорите общи приказки бе Писанчев, от КОЙ е протектирана, от Фидел Кастро или от емира на Катар, хайде назови няколко имена

Нямам пряка представа за този Писанчев,но казаното от него не ме развесели, а разгневи.Поработвал съм в този сектор и гледам на нещата съвсем професионално.Този човек не е в състояние да обясни за какво е получавал заплата.Но той не е виновен-виновен е този ,който го е назначил.И за съжаление той не е единствен.

Желязна милиционерска логика. За какво са тогава тези хрантутници, закривай и да отиват да стават пазачи (невъоръжена охрана) за по 200 лв на месец.

Да защитим ДАНС от нападките на Мракобеса Борисов и Реформаторската му шайка! ДАНС е прекрасна структура, която вчера залови ракия без акциз и 500 литра нафта, което напълно я оправдава, че проспа КТБ, Белене, Бисеров, корупцията в Правосъдието.. абе, май всичко останало! На ДАНС може да се разчита само ако европейска служаба за сигурност ги хване за ръка и заведе на местопрестъплението и им посочи виновници, като съдейства за ареста и обвинението. Ако тази служба работеше, Парламента щеше да е преместен в Централния затвор!!!

Прав е.ДАНС не трябва да носи политическа отговорност, а наказателна.

Изключително странно изказване. Значи шефът на ДАНС заявява в прав текст, че от ДАНС няма нужда.

Писанчев ми прилича на хомосексуалист.

Мамина златна писанка...то чеп за зеле не става от този, а той взел да лее мозък!

А къде е Сертов разузнавачо?

не може И да си политик, И да си престъпник...

,,опитът при нас ,,продължава,,!!!

фъф Бг ,всичко може .

Реално аферата КТБ ощети много по-голям кръг хора (не само вложителите си), като доведе до намаляване и на лихвите по депозити и сметки във всички останали банки.

Дори да не можеш да СПРЕШ злото, никой не може да те накара да му СЪДЕЙСТВАШ!

на ктб, като "статут" са участвали политици, олигарси съдебни структури и всички силови звена, закрилящи ги; взимали са суха пара и сега се правят на нежни!!

Вече е ясно!Никой не носи отговорност за нищо! Битият бит,е....я- е..н Ние,ние сме виновни!

Значи откраднали милиарди и ДАНС нищо не знае....Ами да си върнат заплатите за проспалото време.

"Писанчев каза, че ДАНС не може да носи политическа отговорност за това, което е ставало в КТБ." Че кой те кара да носиш "политическа отговорност"?! ДАНС и ти в частност като неин шеф носите ПРОФЕСИОНАЛНА отговорност, нещастнико!