”Сони” спря ”Убийственото интервю” за Ким Чен-ун

Американската филмова компания "Сони пикчърс" отмени прожекциите на филма за Ким Чен-ун "Убийствено интервю" в САЩ, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - ”Сони” спря ”Убийственото интервю” за Ким Чен-ун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в същност, филмът е спрян заради известни разкрития от "кухнята" на "сони", които могат да станат достояние на обществеността. договорката е ясна: ние няма да говорим за вашите мръсотии, ако вие не говорите за нашите. да живее свободата на изразяване. баш диктатора заплаши диктатурата на "демокрацията" и се яви като цензур, главен редактор и кобура на халтурата на "западната" "цивилизация" ... хахахааааа

Да предложат на Кимчо да купи оригиналната лента и правата за разпространение. Така ще може да сия скрие там, дето слънце не огрява. Абе къде е Ким-чо? Появили се вече на светски събития, демекпартийни конгреси?

" ... ние отменихме рилийза на лентата,..."За рилийза си има бълг.дума или вие от Дир си превеждате с електр. преводач? Хайде да пишете на български и грамотно, моля :)

да го продадат на Северна Корея и москва за 800 мил. долара. ще са на печалба.

В Русия такива бълвочи не са на почит. То на чалга-гражданки от села и паланки по-скоро ще е хареса

Докато не се разбере-изцяло-сюжетът,е глупаво да изказваме мнения..... Защото,някои неща,не са такива каквито изглеждат!! Освен това,половичнати истини и факти-водят до лъжа!! НО-ако филмът наистина е такъв за какъвто го представят,възникват определени въпроси.... 1)Ким,е всеизвестно,че е диктатор!Дори,още повече- направо Крал във феудални владения,след като е трети наред приел властта направо от баща си... Той говори за "комунизъм",ама и Пиночет говорел за "демокрация"!!Хашим Тачи-също!! Така..... Той е диктатор,но е управляващ държава и жив...Правейки такъв филм,навеждаш на мисълта,че наистина трябва да се приеме за нормално,да бъде убит в името на "демокрацията"!!Тогава,какво те прави различен от самия него?? И във всеки случай,това не е ли тероризъм??Ако не е-тогава,да предположим ли,че ония ненормалници с чалмите `дето пускат подобни клипове за смъртта на западни лидери по ю-туб,не са терористи,и имат право да го правят??Да ни кажат най на края,според тях какво е тероризъм?? Самото деяние,или в зависимост,кой срещу кого го върши?? Докога,фалшивите клишета,ще дават право на едни батковци да се правят на Дядо Господ,и да решават съдбата на всеки неприятен за тях??? Ако все пак,правят такива филми в името на "свободата",кога да чакаме филм с дебилизмите на Буш младши,и паниката на "отдел протокол" на Белия Дом,навсякъде където е бил в чужбина,когато са се опитвали да преодолеят дипломатическите скандали от глупостите които говорел непрекъснато? П.П. ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ,господа "демоКРАДЦИ,заедно с безмозъчните ваши последователи,се печели с достойнство,а не с евтини номера!!! Диктаторите падат с борба и личен пример,а не с долни действия..... Светът става по-добър,когато го управляват по-добри,а не мижитурки с двоен стандарт,превърнали парите в Господ.... Защото,Ким съществува благодарение на вас-а не въпреки вас!!!!!

Напротив, точно заради такива като тебе, които са петимни да оправдаят всеки, който се обяви срещу някой диктатор, подобни диктатори си съществуват безпроблемно! Защото все някой "умник" ще тръгне да ги оневинява и да плюе тези, които са против тях!

dionisiosd@yahoo.com

Ако не беше лееееко бавно развит,щеше да "видиш",че никого не оневинявам,защото ясно пиша,че Ким е диктатор..... Ама ми пиши,ти нещо за -примерно-Пиночет,да видим дали не оневиняваш ти някои...... Обвиняваш ме-в какво?? Затова,защото пиша истината ли?? Че тези които "реват" срещу Ким,всъщност "реват",защото не е техен диктатор,а не защото е диктатор!!! Защо не "реват" те и техните домашни любимци-като теб-за Филипините а?? Я кажи де!! Доказали техните намерения досега,много пъти.... Ама ти,не си разваляй рахатлъка батка!! Най добре е да спиш прав,и да повтаряш аксиоми и клишета,въпреки че фактите те опровергават всекидневно-нали???

Северно корейският сатрап заплашва с убийство всеки ,който се допре до неговата свещена пеперудена особа. Този човек е долен убиец, убийци са и неговите подчинени. В Северна Корея пострадалите от тоталитаризма са неизброими. Трябва да се сложи ембарго на съюзниците на Северна Корея. Западът трябва да осъзнае ясно, че всяка подкрепа за хората, които подкрепят режима в Северна Корея са същите престъпници, които все още водят война с "гнилия капитализъм".

Напълно си прав,до изречението с ембаргото..... Защото,ако се приложи справедливо такава мярка,на САЩ,им е спукана работата заради Клинтън и Буш...За Великобритания и Блеър,да не говорим!! И,защото от ембаргото страдат гражданите,а самите те не са убийци,а потърпевши!!!

Сега следва да направят филм и за Обама. ;) А "тeжка съдба", не е особено голяма заплаха. Може просто да са вярващи и да очакват Бог да ги накаже. ;) Така че едва ли могат да ги осъдят за този изказ. При всички положения това не е филм, с който могат да се гордеят. Дори може би могат да ги съдят за нещо, като заплаха за убийство.

Дааа, май не е като да изсипваш напалм и бомби във Виетнам или Ирак.

Те това е реклама! Сега броя на потенциалните зрители ще скочи до небето! А иначе филма ще е обичайната тъпа комедия.

На кой му дреме, филма и без това ще е страшно тъп...

Ясно, че ще е тъп, затова го рекламират така. Сега всеки ще иска да види за какво става въпрос толкова, че са се възпалили севернокорейците.

каква свобода какволичностно развитие в Кравария....ура господа...таме свободата естествено

Човек да види трейлъра и веднага му става ясно за какво иде реч. Обаче всички скачат ужилено. Най-вече севернокорейците. Филмът е по модела: "Отиват едни двама кретени някъде, идват едни други кретени с тъмна власт и ги карат да направят нещо (убийство и тн), те отиват притеснени с трудно-невъзможен план, само за да разберат, че въпросната мишена всъщност не е толкова лош човек, а точно обратното и започват да му помагат." Елементарно е, но просто всички се изпонасраха без да са проучили каквото и да било :)

САЩ се уплаши от КНД възможно ли е това?!

Преди повече от 60 години, американците в корейската война и 20 години по късно във виетнамската война, не си взеха поука. Сега "разбутаха" арабиите и укрите, като си мислеха, че ще успея6 да направят някакъв "прелом" в катастрофическата си политика на "канонерките". Днес дърпат за опашката спящият своят зимен сън руски мечок, за да им позволи да си направят "мегдан" и на Червеният площад". Тук в България ИМАМЕ ОЧАКВАНЕТО, предсказанията на Вангелия Гущерова най-сетне да се сбъднат, ОКОНЧАТЕЛНО.

Верно ли и двамата сте толкова наивни, че не виждате американската реклама в това? Или просто много ви се искат някой работи да са така както си мислите?

Защо не направят комедиен филм за кралското семейство в Саудитска Арабия?!

Щото нали имало някакво анти ислямистко видео в тубата и демократичните революционери в Бенгази нападнаха консулството и утепаха шефчето..

щото после няма кои да сваля цените на петрола *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

фашистката пропаганда се посра за пореден път.

Много ми е интересно, като са такива демократи Хамериканците, биха ли показали в кината си филм, в който убиват Обама в белия дом, било то и комедия ... ?

маймуната по-скоро в зоопарка ще я покажат

Там затварят в затвора автори на стихчета против обама. Факт.

Хахахахаха :) Обама си го разкатават по телевизията най-редовно. Има го достатъчно в тубата. Знам, че ви е трудно да си го представите, ама така се случва при ония дебели тъпаци там.

и си вярваш на това???? ха ха ха ха.

Тежко обвинение!! Дай нещо по конкретно,защото наистина не изглежда правдоподобно.....

А на мен ми е интересно, като са такива демократи Путлеристите, биха ли показали в кината си филм, в който убиват Путин в Кремъл, било то и комедия ... ?

stamovbg@gmail.com

тука не става въпрос за руснаците въобще глупако ханс. Става за това, че американците правят филм за атентат срещу съществуващ държавен глава, на съществуваща суверена държава, и то по поръчение на ЦРУ !!!

Руснаци не е идиоти за да се развличат с едно планирано убийство. Филмите които снимат имат различна насока - погледни нещо от Михалков, Бондарчук, Шахназаров. Не съм сигурно че ще ги разбереш,,защото много те личи чалга-възпитание

аз не бих се шегувал с човек които накара цял народ да си смени имената, паспортите, само и само да няма 2ри с неговото име. просто за лудите трябва изолация, макар че народа му страда, и човек като гледа снимката е възможно да стигне до извода че не е само тои луд

А стига бе, сериозно ли са си сменили имената? Това откъде го знаеш, да не би някой севернокореец да ти го е казал?

kumalissa73@

Не бе, таковата...по сиенен казаха...

Свалиха си гащите пред терористите.

приликата с действителни лица или събития е случайна :)

Да пускат филма по торентите!! Всички ще го водят!!

И да го убия какво толкова, друг ше дойде. Просто Северна Корея е толкова увредена и гнила, че ще и трябват векове, за да стигне западните народи.

PR ще нажежът страстите и ще го пуснат! Като Кличко и Кубрат Пулев ще има няма да има!!1

Luna0102

Снимката така ме разчувства, то не бе любов , то не бе чудо. Другарят Путлер има само 80% подкрепа, да се учи от другарят Ким, той има 108%.

Не 108% а 180%! Не може да е толкова близо до Путин!

Luna0102

Моля те дай шанс на другите да харесват наследника му Маймун Ун.

"Сони" се набутаха яко! Шубето е голям страх!

Гадове! Ще си го гледат само двамката с Путя!:)))

Дори да ни бяха показали лентата и филма , нямаше да добием по-добра предства за севернокорейския режим.Реакцията на хакерите и последвалите терористични заплахи ни разкриха по-добре картината за Ким Чен Ун.. Това което трябваше да ни покжат, вече ни е внушено, до степен да го почувстваме.

филмчето е пълна боза, от най-вкиснатте... сложен е за американските телета и ги обърква защото не се сещат къде да се смеят. можеше да се спретне много читав филм по темата но "демократите" не дават, да не се събудят зомбитата в молЪ

Брей какъв хакер си имаме! Хакнали са те тебе в мозъка. Преди да гледаш филма НАИСТИНА е по-добре да не пишеш глупости.