Ангела Меркел: Санкциите срещу Русия са неизбежни

Германският канцлер Ангела Меркел смята, че времето да бъдат отменени икономическите санкции срещу Русия още не е дошло.

Обратно в новината

Коментари - Ангела Меркел: Санкциите срещу Русия са неизбежни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да се стараеш, Маргарет Тачър няма да станеш. Така и ще си легнеш в гроба недооценена и неразбрана. И забравена завинаги и от своите и от чуждите. Дори няма да те мразят, защото ако те мразят значи още те помнят!

Щатите мачкат и пазар, и пазарна икономика, и целия свят, и Принципите, за да навредят на Русия и преди всичко - на Путин, който пази русите интереси. САЩ и принципи? Абсурд.

Едни съфорумци дето са мобилизирани в тоя тема разправяха, че леля Меркел яде от ръката на Путин. Когато той е в игриво настроение и й разрешава, разбира се. Да има нещо да добавят? Гледам в тази тема пишат, и другите стоят празни. Предполагам, че е трудно 5 човека с проксита да покрият цял сайт. Виж за една новина е друго явно... ;)

Тази баба германка Меркел как не й омръзна като латерна да повтаря едно и също!!! Я си гледай твоя двор, че и той е доста буренясъл!!!

Хахаха. Добреее, щом казваш. :))) Направо идвай тука да будиш заспалите немци, че така страдат, пък не знаят :))

Санкциите срещу Русия са неизбежни, госпожо. След като са "made in USA", за Вас са неизбежни.

Мда, санкциите са неизбежни, но ако може да ги предприемете на пролет, че зимно време ще умрем от студ, акот те решат да ни правят контрасанкции.

Ха-ха...ама ти наистина ли вярваш в извънземни? При $149 за барел бензинът беше 2.60 - при $80 за барел стана 2.40 - по тази логика, за да стане бензинът под 2 лева, петролът трябва да стане $25 за барел! Сериозно ли смяташ, че чалмите (а също Тексако, Шел, Шеврон, БП и прочие) ще допуснат това да стане - защото от тези цени губят не само руснаците, а и всички други износители! А за бензин под 2 лева само ще си мечтаем...или трябва да идем в Емиратите например...

Тази иска да се изкара германския Чъръчил. На тази възраст стават егоисти и не се интересуват много, много за бъдещото поколение. Още повече, когато не са оставили собствено такова.

Меркел е умна жена. Да я сравняваме с Чърчил е смешно. Британският флот командван от Уинстън яде голям пердах от Войските на Ататюрк през 1915 г. Главна причина за това са грешките на Чърчил. През ВСВ той щеше да е никой, ако САЩ не бяха англоговоряща страна. А че са такива, той заслуга няма.

Интересно ми е, ако се изолира Германия, колко ли ще издържи?

Меркел заради самолета ли са сакциите защото вече казаха името и званието на украиския пилот - подполковник от украинските ВВС Дмитро Якацуц със самолет СУ 25 , даже и името на спонсора казаха ОЛИГАРХА Игор Коломойски шеф на батальон Днепър личната му армия . Американски експети го пазят в тайна но излезе и тайната занят , ще личната армия на украински олигарх е свалила полет МН17 . Какво става Меркел Обама не ти ли го каза ?

Съсипа Германия тая продажна лелка наречена Ангела Меркел - от как е на власт Германия вече на практика няма...

Ханс, като не си наясно с някои неша, не се изказвай неподготвен. Като че ли някои колеги пишат коментари, само за да си запълнят времето. Лек ден, уважаеми.

Баба Меркел е в поза Партер спрямо Хамериката май и гледа опулено на изток.!!!

jizast

Сърболята ще видят Европа през крив макарон. Тя икономиката им вече никаква я няма. Ще реват за европейски помощи десетилетия още.

Но май са по-добре от нас.

Като гледам доколко е подчинена на УСА страна като германия и как лелята лиже з...а на обонго и ми става жал за ЕС и бг! ЕС няма бъдеще докато не се освободи от попечителството си!

Мъко Руска мъко, безкрайна си като сибирска степ

Колев, Колев...защо не прочетеш нещичко от немските форуми по адрес на бабата - пък тогава намесвай Русия?

Наборът сигурно приказва за старите? Ако има нови .. Санкции - самоебавка!...мене тва ни мъ грей!

Бабо Вуне, сигурно си била срещу самозадоволяването... от бай Тошово време?? С други думи -изявена дисидентка?!

Новите санкция срещу Русия биха свалили още цената на петрола което пък компенсира Европа и носи още по големи загуби за Русия .

Слабак..пълен!!!!

И аз това му викам на Путин но той не та не . Щял бил да внася свинско от Иран .

тази пък ,била дъщеря на Хитлер от замразени ембриони.......и САЩ я държи в ръцете си.....изкъсо да им служи

Меркел е роднина на Хитлер,колко реваншизъм има в тези шваби.

В РУСИЯ СЪМ,В РУСИЯ СЪМ....

ТАЗИ БАБКА Е ЗАВИСИМА ОТ САЩ.ГЕРМАНИЯ Е ЩАТ НА САЩ.В ГЕРМАНИЯ ОЩЕ ИМА АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ,ЗАЩОТО НЯМАТ СОБСТВЕНИ.ДЪРЖАВА БЕЗ АРМИЯ Е ВИНАГИ С ЧУЖДО МНЕНИЕ.

Баба Меркел се държа прилично два мандата. Но през третия се орезили ... Никога не е късно

гарант за "суверенитета и териториалната цялост на Украйна" (?). Германия не е. Та, питам, на кого може да се довери човек и на кого не, след като Русия започна да ръфа парчета от територията на Украйна посредством "богатия" кагебистки арсенал от провокации, интриги, партизански войни и т.н.

Меркел се превръщщав досадна вещица, време е вече да си ходи, да си седи в къщи. Защо няма възрастова граница за политиците? Старостта не прощава на никой.

по-стар от Меркел!

Това грозно лелче става вече досадно ..

Кога ще има резолюция на Е.С срещу САЩ , Могерини подготви ли санкциите и кога Барозу ще ги оповести . Кога ще има официално изявление Обаа да се справи с положението там нищо , че няма изкорени изгорени и бомбандирани хора . Уточнете ги теи работи Меркел и тогава ни кажете вашите мислси защото нещо не ви вярваме

НИКОГА

Разбрахме Меркел ,че много са те послушвали американците , то се вижда . Ще изграеш и Ганкиното хоро на бос крак ако ти поискат !

Затова ли сега се намира на ръба на разпада??? Затова ли е на ръба на страшна икономическа и политическа криза? Затова ли според Reuters Меркел е "политиска глуха"

да това ми напомня за едни дипломатически мисии в ирак , либия , египет , сирия сиерра леон , мали , фолкландските острови ...много дипломация много жертви .

С каква информация САЩ държат бабата?Спомнете си:когато се разбра че американците я подслушват,тя се закани да промени отношението към САщ;отиде във Вашингтон да се скара на Обамчо и се върна в Европа по-тиха от тревата,но заора с пълен глас срещу Русия.Та какво е правила бабата я като деец на ГДР,я по-късно -като чист консервативен немски политик,но според мен яката е сгазила лука и нищо друго не й остава,освен да бъде верен пудел!

Като деец на ГДР в младините е била комсомолка, през 1981 г. била избрана за комсомолски секретар, членувала е и и в Съюза за дружба между ГДР и СССР.

Първо е омъжена за Иоахим Зауър, разведен, след като бившата му вече съпруга го е хванала в леглото с мъж, това е обществена тайна - не я държат с това! Второ Германия от няколко години не може да си върне от САЩ част от златния резерв (немците предполагат, че вече може би няма какво да се върне) Трето- подслушването е с разрешение на правителството - само за 2011-2012 години Германия официално е дала лиценз на 111 американски фирми за, които се намират в Германия, на територията на американските военни бази и имат разрешение да прослушват целия информационен поток - бюджетът на тези фирми е 70 млрд. долара. (Industries LLC, NETZWERK ANALYTIKER ...)Да не се прави на ущипана госпожица Меркел! Може с нищо да не я държат - просто типичен за Европа продажен политик

Popa

Путин заплашил Меркел, че няма да си купи нов Мерцедес, ако Меркел не се откаже от санкциите!

С годините би трябвало да се помъдрява. При баба Меркел е обратното... Тя сама признава, че собствените и санкции нанасят сериозни вреди на ЕС и Германия.

Какви вреди бе глупчо, вреди ни цената на петрола от монополиста. Я помисли на кой повече вреди. Вие русофилите сте много умни. Оправихте Америка, хулите Меркел ,а не може да се освободите от мизерията и комунизма 70 години.

Popa

Ква мизерия, бе! Я проучи какво е менюто на Путин и 108-те негови милиардери! Можеш само да им завиждаш и да се облизваш! Или като Хитър Петър с филията над парата!

да не се изпотите от толкова неуморна работа, нагли лицемери.

Руският режисьор Александър Сокуров - в известно интервю още от 2008 год!!!! В гонене напечалби от нефт и газ и трупане на имоти, яхти и коли никой не се замисля за опасностите пред Русия: 1. Предстои тежка Война с Украйна 2. Тежък конфликт с Казахстан 3. Задълбочаване на проблемите в Кавказ - избиването на стотици хиляди местно население от Армията на Руската Федерация няма да мине просто така 4. Квази-проблемът за Русия ще бъде експанзията на Китай в Сибир и изтикването на руското население

Получава се точно обратното 1/Фашистка Украйна се саморазпада 2/Казахстан е в Евразийски съюз с Русия 3/Проблемите с Кавза се решават по дипломатически пътища - /Договор Русия- Абхазия.../ 4/Китай е стратегически съюзник на Русия против хамериканците

Бай Ставри

Ти си в другата, паралелна реалност, в която Ленин е жив, Сидеров - диктатор на България, Путин - диктатор на Планетата, а САЩ е малка бедна държавица по периферията на Необятната Руска Империя, в която постоянно се избиват за парче хляб

1. Армения и тя се присъединява към Евразийския съюз!! Виетнам също 2. Баба Меркел, която е достойна комунистка, германския бизнес повече не я понася и може да й бие шута... 3. Бизнеса се изнася на изток 4. Американските икономисти се опасяват, че до края на 2014 в началото на 2015 Шанхайската златна борса ще събори американската Comex и т.н.... четете какво става по света, а не нашите полуновини.

А Индия може да се откаже от договора с Франция за доставка на 126 самолета Rafale на сума от 20 до 22 милиарда долара, ако Франция не изпълни договора с Русия за доставката на двата "Мистрала". Индия се опасява, че Франция не е надежден партньор. Май-май...лошо за ЕС.

Popa

Великана Китай не е стратегически съюзник на Жужето! Великаните се съюзявят с други Великани, жужетата, дето им се мотляват между обувките, рискуват да бъдат смачкани, ако много си верят носа! Срещата на Г-20 показа отношениего на валикатите към жужетата, просто ги издухват. Жужето се опитва да се присламчи към Великана, обаче, .......! Засега стратегически съюзник на лилипута Пут Ин е само лилипута Ким Ън!

цената на петрола спада защото руснаците изкуствено я държаха високо години наред след договорка с американците. хаиде да не се лъжем

Popa

Договорката обаче се развали! Кво шъ праим сеги?

Санкциите срещу Руска Путиния са не само неизбежни, а и задължителни. Иначе потъващият Пу-таник ще ни повлече в бездната...

Да се чете: "Забавянето на темповете на ръст на германската икономика е неизбежно".

Popa

Неизбежно е, мъ Русия и след 100 години не може да я стигне! Все тича срещу нея и не става и не става!

Бабче, какво означава "ние работим неуморно за дипломатическо решение" на проблема? Казвате му: Айде, Путин, марш в къщи. И той ви поверва, така ли? Ами направете отстъпки. Може пък той да е прав. Това историята ще го реши, но ти вече няма да си канцлер! Твърде много западни държави и техните граждани не споделят т.н. "обща европейска позиция", която всъщност е писана във Вашингтон. Айде стига вече брътвежи! Делете Украйна на федеративни области както е в Германия и да се приключва.

Сега е момента да си върнете на Русия за Втората Световна война.

не защитавай тогавашните фашисти-подсъдно е.

Bell

Ако Меркел е баба на 60, то какво да кажем за дядо Путин, който е на 62? Са въпросът е дали му алармира простата и вдига ли още самолета, завалията.

много живо те интересува самолета на дядо Путин. Гладно ли е дупето ти?

Тъй де, ама и аз искам нещо по-младо, я. Наприемр Могерини, а? Направо изстребителя ще вдигне!!.

Bell

Рашистите вият като бити кучета, защото Германия си е Германия. Няма как в Германия Путин да спонсорира крайно десни популистки анти-ЕС партии, защото там крайно десните им бият един шут в гъза, поради историческите особености на Германия. Т.е. Русия няма как да контролира политическият живот на Германия, двигателят на ЕС!

Германия си е Германия - когато седемнайсетината държавици най-после успяват да се обединят в нещо заслужаващо внимание вече е твърде късно. Светът е разпределен и за Германия няма колонии и място за експанзия. Два пъти се опитват да променят това и ги бият като персийски килим ... На път са да си го изпросят трети път, а ние както обикновено ще го отнесем покрай тях. ДА - Германия си е Германия

С присъщото си перфидно лицемерие Меркел не признава ДНР и ЛНР. Същата тази загрижена за човешките права и европейски ценности Меркел, обаче, изобщо не си мръдна пръста, за да прекрати чудовищните престъпления на киевската фашистка хунта в ДНР и в ЛНР - разстрели на невинни старци, жени и деца, убийства, изгаряния на живо, артилерийски обстрел, бомбардировки и всичко останало от програмата за геноцид на цяло едно население.

Никой в Западна Европа, включително Меркел, не се заинтересува, кой уби по най-зверски начин стотина човека в Одеса.

Вувузел

Мъ те хора ли бяха! Кво търсиха в Украйна, Що не си седяха в Русия! Кво направи Путин в "Норд Ост"? Удуши зверски 200 човека, невинни, с отровен газ! Ти що не протестира тогава! Ами 300 души, предимно в Беслан!

Popa

Да не споменаваме, че Путин затри 200 000 чеченци, предимно деца жени и старци! Кво са 100 души, които се оказаха 40 и самоизтровени със същия путински газ!

Като толкова искат санкции за Русия(под давление на САЩ) ,защо не си изключат газовите кранчета??Защо Украйна не се откаже от газопровода си?? Това е пак вид санкция за Русия?? Ама НЕ!! Спряха износа от ЕС на домати, картофи,мляко...и кой пострада??- селскостопанския производител, но правителствените джобчета остават пълни!!!!!

Пострада обикновенния Руснак! Путин си кльопа сьомгата, народа се облизва!

edin77, признай си, напушен ли беше, когато писа, че Русия са я изхвърлили от БРИКС. Ако не си признаеш грешката, ставаш човек, на чиито писания не може да се вярва! За тебе е въпрос на чест (ако я имаш) да изчистиш този инцидент от биографията си.

Не се притеснявай за народа:))) Народа продължава да си хапва хайвера, който ти ще гледаш само на снимка:)) Защото за жълтите стотинки които ти плащат няма да можеш да си го купиш!!! :)))

бабешки братвежи.

Не мие ясно как активно работят?!?! Като финансират и подкрепят унищожаването на населението в две области, като прекриват воените престъпления на украинската армия?!?! КАК?!?!

Баба Меркел остаря и изпърдя.Време и е за заслужена почивка.

Лицемерие и демагогия! Западняците първи в Европа нарушиха международното право. С бруталното разбиване на Югославия. Сега, тези, които първи нарушиха международното право, обвиняват Русия, че нарушава международното право!

Който вие повече и по силно, накрая неговата версия става истина!!! Тук целта е само една да се повтаря, че Русия е виновна независимо че те започнаха всичко!!!

Значи ти приемаш,че съвеЦкото нахлуване в Унгария и Чехословакия беше по международното право?

е даи да се върнем още 20 години .

Германия и Русия са несравними по стандарт на живот страни. Господ е дал цялата менделеева таблица в недрата на руската земя, но е намалил сивото вещество в мозъците на клетите руси. Така че, руснаците трябва да се вслушват в съветите на страната с най - силна икономика в Европа. Да слушат и да се учат.

Правилно! Да слушат и да се учат! Германия е държава от илядо години, а Русия от 21! И тръгнала да учи бащите как се правят деца! Кога станаха калайджии, кога им почерня задника!

Казана дума - хвърлен камък! edin77 не бягай от въпроса! Ти написа поне 20 пъти, че Русия са я изхвърлили от БРИКС. Вярно ли е? Ако не е, веднага да си посипеш главата с пепел!

Незнам нарочно ли го правите, ама преди да пишете почетете малко!!! Не ни излагайте пред чужденците :)))

Германия да внимава,защото и Русия може да постави някои изисквания,които произтичат от историческият факт за резултатите от Втората световна.Никой не е отменил подписаните документи за края на войната, нали? Руснаците много отстъпиха от документите,които са правен факт и носят права,задължения и т.н. Но те направиха грешка веднъж,а свобосата се губи постепенно. Германия диктува като победител, а това не е така.

Човек ако посети едно руско и едно германско село, ще бъде доста озадачен от това кой е победител от ВСВ.

Ходил ли си, че се опитваш да правиш сравнения!!!! Не гледай клипчетата в тубата които са снимани за пропаганда от украинските тв-та, защото мога да ти покажа много по грозна картинка в центъра на столицата ни!!!

Така е, ама бетонните глави не искат да приемат действителността. Те си говорят за пропаганда и т.н!

А бе не е победител, ама Германия я има, СССР го нема! Кой ли е победителя тогива!

Другари прости, по прости и от проста мрежа. Как ще коментирате мнението на вашия любимец Херман Ван Ромпой. "Украйна трябва да се федерализира и да се прекрати войната, тъй като тя може да се пренесе на континента и ще бъде по страшна от времето на Балканските войни". Предупредих ви да си купувате дървен материал за .......

Треснала те е яко фантазията! Амфетамини?