24-ма души арестувани при акцията на ДАНС срещу ислямисти

24-ма души са арестувани при спецакцията на ДАНС и прокуратурата в Пазарджик, Пловдив, Асеновград, Смолян и Хасково заради срещу проповядването на война.

Обратно в новината

Коментари - 24-ма души арестувани при акцията на ДАНС срещу ислямисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недай си боже да посмеят да направят дори бегъл опит за атентат някъде в България, ЖАЛНА ИМ МАЙКА ТОГАВ АНА ВСИЧКИТЕ ЦИГАНИ ! КЪДЕТО ВИДЯ ЦИГАНИН НА УЛИЦАТА ВАДЯ БОКСА И ГО СМИЛАМ НА КАЙМА БЕЗ ДА ГО ПИТАМ КАКЪВ Е И КВА МУ Е РЕЛИГИЯТА ! САМО МИ ДАЙТЕ ПОВОД ! САМО ПОСМЕЙТЕ ! БОКСОВАТА КРУШ АВ ЗАЛАТА МИ Е СКУЧНА ИСКАМ ДА УДРЯМ НЕЩО ДЕТ МЪРДА !

Видное че са страхливи и неуки хора.Предполагам,че е пушилка да се отклони вниманието от наистина страшните проблеми /здравни,икономически и тн/в държавата.Тези са лесна плячка -и за избори и за такива ПР акции....

Ако искате да разберете истината за това какво се случва в България напишете в Youtube - ,,България или Афганистан? Махалата в Пазарджик 2012г,, Цял един град се е изпокрил по домовете си и никой не смее да излезе на улицата когато тия ,,празнуват,,!!!

уяс направо!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

дават настоятеля на джамията в маалата в пазарджик питат го и то си казва в очите: разберете в корана го пише един ден всички ще сме мюсолмани на тая планета ...ако не земята то европа със сигурност - до 15г. населението на европа ще е 50% мюсолмани - след 30г. ....

Какво правят крайните ислямисти и джихадисти в страните в които се опитват да наложат шериата - пускат булдозери да сринат църкви,синагоги и джамии,които не им са по безумните идеи.Защо ние "демократичните" се правим на добрите душици и не направим същото?Точно това използват тези проникващи у нас пропагандисти на крайния ислям.В нета има изказване на техен идеолог който казва:Към европейците - с тяхните камъни по техни глави.Така "издояват" малодушната ни демокрация,правозащитност и съдебна система в своя полза.А ние ги гледаме гальовно и чакаме да станат модерни.Наивни глупости!

няма РАДИКАЛЕН ислям

Просто си е ИСЛЯМ. Няма нужда да казваш сладка захар. Тя си е сладка.

Най-после да видим някакви действия от нашата беззъба държава. Дано не са последните и дано се обърне внимание на ислямизирането на България.

абе юрналистите не се ли осещат че така спират акцията, да не говорим че си смучат информация от прастите, изчакаите да мине акцията и всичко ще излезне на яве *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По телевизията арестуваният Муса обвинен в проповядване на радикален ислямизъм в България,се оправдава,че нищо нередно не правел,че това е била религията на Мохамед,който е казал,че един ден целият свят ,ще стане ислямски. Е да попитам аз,това не е ли точно проповядване на ислямизъм и насаждане на нетърпимост към другите религии едва ли не зов за действие в името на ислямизирането? Исползвайки безработицата,беднотията и необразованите хора от ромската общност,той е поставено лице от вън да въвлича след себе си всички роми,които един ден,ще се обърнат срещу всички в България.Значи ние храним едно котило в България,което има намерение да добие голям процент от хора за да се обърнат срещу България и българският народ. БРАВО НА ПОЛИЦАИТЕ И ТЕХНИТЕ ЗАКЪСНЕЛИ ДЕЙСТВИЯ.

PR полицейска акция

Чудя се защо сред задьржаните не е и Сидер Ага...... Нали с неговото златно прьстче докара на власт Доган и Пеевски!!!!

Чудя ти се /четейки коментара ти и неговата връзка с темата/ какво повече си ти - "остър" или "сложен"???

след като "ид" е призната за терористична организация,всички последователи и проповядващи джихат с външна помощ извършват престъпление срещу човечеството ,та нека наказанията да са съобразени и с международното право,подобно международния съд в хага!

абе,прасчо от дпс-то го избраха с гласовете от столипиново!я да се размърда,виж какво става в неговия избирателен район,проповядват джихат,а той им е преставител в нс!

".....заради срещу проповядването на война." ????? Защо не казвате нещата с истинските им имена!? Това е антитерористична акция! Арестуваните са заподозряни в тероризъм на територията на България!

вас с геипера га ви пуснаха? а колко пица изядохте у мазата?

Всички тези брадати имами, проповядващи джихад и подстрекаващи ромите с/у българите и България, да бъдат еднопосочно изпратени до източната ни граница със забраната повече да не бъдат допускани в Българиая.

изключително явление е да видим, че държавата имала съпротивителни сили да предприеме действия срещу такива, които са заплаха за всички общности, които населяват земята. ако това остане единствена акция и няма реално продължение в съда, то можем да кажем, че пистолетът е бил газов и засича. за онези, които подценяват джихадистите, ще трябва да им обърнем настоятелно внимание върху факта - към каква част от населението са насочени усилията им за набиране на привърженици. за целта е необходимо само да се видят статистиките с гласувалите по райони. ако перифразираме песента "две праскови (посях) и две череши" с "две кибабчитъ (опекох) и две кюфтетъ" - пак става описателно.

Пушилка!

Сега и да спрат дизела и нафтата дедо контрабанда идва от Сирия и Ирак, на тези не им трябват банкови сметки всичко минава бартер или кеш. Армията на Мордо се въздига нищо добро не я чака средната земя.

И Местан има брада, но не е арестуван.

Чудя се..какви ислямисти става от циганите, те припадат само като им правят имунизация, представям си нещо друго,много страхливо племе...

Най-лесния начин да разбереш какви са, като влезнеш сам в гетата им и пренощуваш.

По принцип циганите не участват във войни така че едва ли ще отидат да се бият за Ислямска Държава.

КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ БЪДЕ ПРАТЕНО В ЗАТВОРА ЛИЦЕТО ДИЛЯН СЛВЧЕВ ПЕЕВСКИ? ОКРАДЕ ПАРИТЕ ВИ, НАППРАВИХА МАФИЯ ОТ ДПС, ЗА ДА СИ ПЪЛНЯТ НЕНАСИТНИТЕ ТЪРБУСИ. СЕГА ВИ ГЛАСИ И ДА СЕ ИЗКОЛИТЕ... ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ?????

Акцията не трябва да се провежда от ДАНС и прокуратурата а от агитките на "Ботев Пловдив" и "Локомотив Пловдив". Пускат ги във махалата полицията завардват изходите никой да не бяга от м.....тата с дълги бради и ще видят един излямизъм и тероризъм.

Според ПИК арестуваните са повече от 100, пичове. Така нареченото малцинство се организира, събира съюзници сред циганите, облича се в бойни дрехи, изразява всички символи на Ислямска държава и чака своя момент. Време е ДПС да даде обяснение за всичко това! Време е онова, което наричаме армия да започне с преглед на бойната готовност, преглед на запаса на армията и организиране на нови бойни формирования сред цивилното население. Започне ли нещо всяка проява на милост трябва да се наказва строго.

Добре де - Борката(първи) как ги покръства - бой и кръста на врата! Кой не иска - него, жена му , децата му и целият му род.... Ама сега е светец! Бай Тодор ги натири - пък го свалиха! Сегашните ги оставиха и сега на - искат джихат! Е, Боко да иде да ги нарита...

Ти добре спомена бай Тодор , аз малко му поприкрих портрета в дрешника не го изхвърлих (нищо не се знае) , ако го намерят може ли ми фърлят едн бой профилактично ?

Стига бе! Те на мохамеда се молят и не ги бият - ти за Тодора се кахъриш! Нали е демократия - 'ма за 'секи случай да се вардиш...

А поне някое пистолетче та макар и газово намерено ли е , щото с книгите ли ще ни трепят или ще ни просвещават . Похвално е ,че все пак са се научили да четат на арабски което не го вярвам ! Да арестувате и Китаеца от Биг Брадър щото и той има брада , а кого биете малко ще признае и с кого е спал напоследък ...

600-700 полицейски служители, 200 автомобила, отделно цивилни отцепки на всяко кръстовище, още толкова "уши" на възлови места, дежурни, командировки, извънредни...За 24 ром-а ? С комшиите щяхме да ги натръшкаме за 20 минути бе...само с два стари Форда , един газов пищол и едно мачете.... Много шум за нищо.

Само приказки... Или се грабвайте и ги наритвайте (причини за това бол) или си мълчете!

Недим Генджев: В джамии се проповядва радикален ислям , щом го е казал Той Човека от Държавна Сигурност е вярно . Питам се следното дали законните не пропоядват БКП ( и тези станаха като нашите попове да се чуди на кой ръка да цекуваш ) . Бившият главен мюфтия Недим Генджев предупреди, че редица джамии в цялата страна, които са без имами, са потенциални места за разпространение на радикален ислям. По думите му в България има 331 джамии без проповедници.

Циганите хвърлят флашки ,а дупетатите драскат в тефтер,къде са те,къде сме ние

А защо не последва такава операция срещу всеизвестните мутри, наркобосове и подземни босое , а? А на мени ми иззеха колелото и щайгата с джилязо, което набрах в близкия завод. На комшийката са иззели тавата със слънчогледа, а на комшията- ваксата и сандъка... Голяма полицейска операция, няма що...

А сега ревете срещу "ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС". Прав си бех, ама сега ше го разбЕрете. Ваш ТАТО

antani

Прав е човека, ЦАЦАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА

По една свиска опашка в задника и пърлене на бради - така се оправя циганин!

Ако циганите са бич , то цигани превърнати в ислямисти са тотална опасност. Ако модератора изтрие коментара, означава , че подкрепя разрухата на страната.

Ако на циганите в Пазарджик им обръснат брадите всичко ще се оправи!

Sm3hurk0

Мнного сте ефективни... Изпратили сте толкова много хора и само 24 задържани... разделено на изброените градове се пада по по-малко от 5 човека в град.... Не разбирайте погрешно, че ако напиша, че полициата е неефективна - ще ми изтрият коментара.

малко са поне 100 трябва да са .

Сега ги нахранете обилно със свински кюфтета от парламентарния бюфет

В затвора Ахмед, Мюмюн, Асан и циганската измет с брадите от маалите ще станат примадони за обща употреба. Ако не умрат при неизяснени обстоятелства преди това. Най-тежките наказания за мангасарите.

НАЙ-ПОСЛЕ ШАНС ДА СИ ЗАРАБОТИТЕ ЗАПЛАТИТЕ! "Службите са ги следили няколко месеца. Претърсени са над 40 адреса и са иззети доказателства за проповядване на антидемократична идеология, което се наказва с до 3 г. затвор или глоба до пет хиляди лева. За пропаганда за война пък се предвиждат до 8 г. решетки."

Браво ДАНС! Добре свършена работа!

КОЕ ПОТОЧНО ИМ БЕШЕ "СВЪРШЕНАТА РАБОТА" ? АРЕСТУВАЛИ ШЕПА МАНГАЛИ, КОИТО СЛЕД 2 ДНИ ЩЕ СА СИ ПО ДОМОВЕТЕ И ВСИЧКО ОТ НАЧАЛО... ТУК ТРЯБВАШЕ БРАДИ ДА СЕ СКУБЯТ, ЧАЛМИ ДА ХВЪРЧАТ И КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕ!!!! А ТЕ- 2 БУСА СЪС ЗАКАЧУЛЕНИ ПИШЛЕМЕТА, ХОДЯТ КАТО БАБАИТИ И СИ ГОВОРЯТ НА УШЕНЦЕ. ПЪЛНА СМЕХОРИЯ!!!