Посланик Шаул Камиса Раз: 2000 души в ИД са от Европа

Имаме данни за близо 10 хиляди бойци в Ислямска държава и за около 2000 от тях знаем, че пристигат от Европа, заяви посланикът на Израел Шаул Камиса Раз.

Обратно в новината

Коментари - Посланик Шаул Камиса Раз: 2000 души в ИД са от Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ и ИЗСРАХЕЛ са родители на тероризма.

и да се месите в работите на целия свят, да вземете да изпълнявате решенията на ООН и на Съвета за сигурност, да си предадете ВСИЧКИ ядрени оръжия под международен контрол. Докато не направите това, вашата дума е дума на престъпници и мародери и не струва пет пари.

Модераторче мило,нали се сещаш, че така или иначе хората знаят истината за това кой тласка ислямските фанатици към Европа;-)?

Знаете че Всички го прочетохме, Колега ! ..и ако позволите да Ви попитам : А. Що за държава е И.Д ?! Е. Е ли възможно И.Д да е Сам-срещу-Всички ?! ..а Вие-Лично - каккредитен 'милионер' ли сте ?...куфароносач ? ...дългогодишен 'наш' по братскодружбие в Бл. Изток ?

На персоналните ти въпроси отговорът ми е "не". Тезата ти за ИД каква е? "Путин е виновен"?

Страхът някой да не си направи държава, също както преди години го направиха евреите..

Моята-Лична снапШотка какво-що Стана тук (в Тази дискусия) : - Кристално-Чиста 'картинка' на Реалността на 'наште' ! ерго - Антисемитизъм, изпоовалян в Доказан КаГеБизъм и задунайскогубернистизъм ПЛЮС Връзките от Онова време на 'наште' ! ... И ! - Първосигнален УЖАС на Същите че за тях Иде 'Сега за Тогава !' .

....... що за идиотизъм е това.....

Отде да Знам Защо го имате, Колега ! ... А ! - и да Надебеля : - Създаването на Български Интернет Регистрар ---> Е В Ход. (FYI де)

От еврейчето само лъжи и измами. Гледай го - ако ти хортува харно и мазно се умилква, значи едната му ръка вече е в джоба ти, а в другата крие нож.

По-хуманно ли е да затриваш хора чрез глад, мизерия и унижения? По-хуманно ли е да ги докараш до самоубийство? Едните изверги прилагат тероризма като способ а унищожаване на хората. Другите, със същата цел, чрез политиката си налагат отчаянието, но претендират, че са ангели небесни.

Моля да се чете "способ За".

То бива лицемерие, бива...

Саудитска Арабия е главния спонсор на планирания халифат. Обама (коранския Мехди или по-скоро един от двата библейски "звяра") е главния лобист на халифата. Преди 2000 години са ни предупредили хората, но кой да прочете ...

ИНТЕРЦИОНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА СЪЗДАДЕНАТА ИД. НЕПРЕКЪСНАТИ АГРЕСИВНИ ДЕЙСТВИЯ ОТ СТРАНА НА УСА СПРЯМО СУВЕРИНИТЕТА НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ПРИМЕРНО УКРАЙНА ПРЕДСТОИ МОЛДОВА ГРУЗИЯ ... ЕТО ТОВА Е МОТИВАЦИЯТА НА БОЙЦИТЕ ОТ ИД. МЕТАСТАЗИТЕ ТРЪГВАТ И ЩЕ СЕ РАЗВИХРЯТ ПЪРВО В НАЙ-ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ ЗАЩОТО ТАМ КОЛОНИАЛНИЯ МАНТАЛИТЕТ ДЕМАГОГИЯТА И КОРУПЦИЯТА СА НАЙ-ДОБЕ ОТГЛЕДАНИ И ПРИКРИВАНИ ЗАД Т.Н ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕНОСТИ. ЗАЩО Г-Н ПОСЛАНИКА НА ИЗРАЕЛ НЕ ПОСТАВИ НА ДНЕВЕН РЕД ПЪРВОПРИЧИНИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА НА МАЙДАНА КОИТО СЛОЖИХА НАЧАЛОТО НА ТАЗИ ВАКХАНАЛИЯ В УКРАЙНА ЗАЩО БЕШЕ ВЪЗРОДЕН БАНДЕРОВСКИЯ ФАШИЗЪМ С КАКВА ЦЕЛ И КАК ДЕЙСТВАШЕ ДЕСНИЯ СЕКТОР В УКРАЙНА. И ЗАЩО ТОЧНО ИЗРАЕЛ ПОСТОВА ТОЗИ ВЪПРОС НА ДНЕВЕН РЕД!? В ИД ДЕЙСТВАТ ОСОБЕНО ИНТЕЛЕГЕНТНИ ХОРА КОИТО НАЙ-ДОБРЕ РАЗБИРАТ МЕХАНИЗМИТЕ НА ИНТЕРЦИОНИЗМА.

финансират се от продажба на петрол. Най-мощният пласьор е Махер Абдула Хасан. Същият им доставя и оръжие.

Един лесен пример цяло ЦРУ се беше заело да издрири и унищожи Бен Ладен-десетки хиляди хора ангажирани за една труднооткриваема цел! Сега 12 000 фанатика се знаят къде са,че даже службите ги знаят поименно повечето и никой пръста си не помръдва за категоричното им унищожаване от лицето на земята!

Израел е най-голямата опасност за световния мир! Израел притежава атомни оръжия, на борда на произведени в Германия подводни лодки, които никой не контролира. Израел си запазва правото на първи ядрен удар срещу Иран, с което може да унищожи от лицето на земята цялата персийска нация и персийска култура. Ако ние сътрудничим с Израел, автоматично ще станем мишена за терористични актове.

ау, какъв ужас

ужас е, защото тези оръжия за масово унищожение са абсолютно неприложими с такава структура, каквато имаха т.нар. "ал каида" и сега ис. на практика не е невъзможно, но едва ли някой разумен би насочил ракетите си срещу брюксе, да речем, само защото там има "спящи" тер. клетки. а тези от службите в случая се явяват като тотално губещи загубеняци, които залисани в онанирането над личния живот на бюргерите си създадоха това поредно, самовъзобновяващо се чудовище.

Войниците се записват там където им дават пари , ако вземат да вдигнат парите в ИДИЛ какво мислите ,че ще стане . То и по Тошово време даваха по няколко лева . В легионите мислите ,че не дават пари ли или в Изрел не дават пари . Посланника е хубаво да обяси и това и онова ,че тези хора от ИДИЛ са обучавани от САЩ .

манго, ти някога за морал чувал ли си?

Айде стига видяхме морала с изгорените хора в Украйна , застерелвани и от снайперисти , бобмандирано цивилно население с бомби и заклана бременна жена . Или бобмата в Хирошима и Назгазаки изпепелени хиляди хора и се водят записки от моралистите американци да се видят последвията за да се види колко по голяма трябва да направят .

И в момента се водят записки от американците да се види кой колко е оскатен Японеца и как е оцелял след като му е отслабнала имуннта сиситема , колко рак са му бичнали и как ще яде и оцелее с един пръст на двете ръце .

за българия повечето са насила вербувани от Махер Абдула Хасан и си седат тука. Ше ги прати чак като ИД клекнат да му пласират амфетките, ако изобщо са навиат

Всяка една държава при създаването си е използвала терора ,като средство за подчинение на завзетите територии. И ирландци и англичани са клали индианци в Северна Америка и много още примери има ама ме мързи да ги споменавам. Въпросът с крайните ислямисти е в това ,че световните сили не искат те да бъде премахнати. Ако искаха нямаше да ги има до една седмица време! Борбата срещу световният тероризъм е доктрина създадена да всява страх сред хората и страхът им да бъде оползотворяван в създаването на нови врагове-терористи и нови оръжия и финансови средства срещу тях! ТОва не е конспирация-става пред очите ни ,всички го виждаме и никой не желае да противодейства! Срещу крайният ислямизъм трябва да се употреби ужасна, груба,внезапна военна сила и обезателно- показен терор , срещу всяко екстремистко религиозно крило по света независимо каква религия изповядва!

...а от Израел има ли???!!!...

2000 "европейци" ?!?

Минус (-), за какво?

Виждам минусите (-) набъват, някой би ли се аргументирал?!?

пишем ти минуси защотo сме загубеняци

аз не съм ви сложил нито минус, нито плюс, но искам да ви кажа, че думата европейци в случая можете спокойно да я употребявате и без кавички. за младежите това е като дрогата, първо се опитва от любопитство, а после се превръща в наслада, порок и напаст. проблемът тук се състои в това, че заплахата е за всички останали- т.е. които не искат да принадлежат към тази група от безбожници, чиято единствена вяра е в сатаната.

Смислен коментар, не го мислех по този начин. Благодаря

Ако се направи анализ на етническия произход на тези европейци, кой знае каква картинка ще се очертае.

А във френския легион само еврпоейци ли се записват ?

това по-горе, както винаги са официалните статистики. числото, което стои под прикритието на черните числа е доста по-голямо. голям проблем е, че в българия вече си имаме не само министри (на отбраната!), а и цяло движение в парламента, които постоянно се заиграват с етнически заплахи за мира, което на практика си е противоконституционна дейност, а борисов пък не се бил "поддавал на натиск." той очевадно споделя ценности, които трябва да са напълно чужди на един цивилизован и разумен човек.

Това движение се появи преди 25 г. , с активното участие и подкрепа на "българските" социалисти и тяхната партия и до ден днешен! Българите обаче най сетне го разбраха (изборни резултати от 2008 досега) и приказките за виновния ББорисов вече не вървят , освен в анонимните форуми на дир.бг .По добре зарежи лъжите и свърши нещо смислено.

вижте, това, което говоря в момента е факт или ще отречете, че борисов и той не се отказвал от "ценности", като министъра на отбраната, които ценности в случая са повече от съмнителни и насочени единствено против интересите и сигурността на българия и ес. това, кой и защо е създал противоконст. движение е ясно, но трябва да ви кажа, че заедно с историята се развиват или израждат и самите креатури. в началото, определените среди и кръгове са смятали, че вечно ще държат под контрол събитията в креатурата си. но на практика се оказва, че това далеч, далеч не е така. подобен пример има и бл. изток и г-н камиса знае много добре как изпуснаха контрола над собствените си създания. така че, по-полека с лигите!

само да ви напомня, понеже паметта ви е твърде слабичка, че в този процес, който вие наричате "преход" няма невинни. в т.ч. и борисов. колкото до това, какво да върша, къде, какво и как да пиша решавам единствено Аз. и когато нещо не е наред, не мога да кажа че е, само защото да не съм бил обидил другаря борисов или друг другар, или другарка. ясно до тук.

И за Десет (Традициите - трябва Винаги да се спазват ! ) - позволете да попитам Най-Учтиво 'плеядата' 'наши' Тук : - А Замисляли ли сте се че очевидно-Замисленото 'осигуряване' на Нюкването-Ни ЗАРАДИ вас и простотийките-ви - Е за час-два Пренастрояемо ?! (, да речем с нещо кат Полет-на-Валкирии чрез дрончета )

Хора ! Българ(к)и от близо-и-далеч ! - ако обичате : А. Прочетете и Разберете-Воистине материала ! Б. Прочетете и Разберете-Воистине дискусията във Форума-Ни (чрез коментарите) ! И ! - Всеки Сам(а) да Си даде сметка какво-Точно се Е Задало у Нас.

Стотина Меркава 4 и няколкостотин пехотинеца и край на ислямистите. Ама Асад не трябва да го има! И американците казаха ,че пречи Асад,да се раздели сирийската територия между Израел и Турция. Този план ще излезе неуспешен. Иначе другият по-може да е успешен.Ислямистка нова държава от сунити противопоставени на Иран и режима на шиитите там! Ей това е добро за всички!

Всъщност - След Тоталното ПОРИЦАНИЕ на И.Д от 'Арабското Братство' - защо пък не ?!

...вечният враг на Израел-Хизбулла-произведение на Иран! Най-доброто решение за Израел би било едните да бият другите,а дотогава ще броим колко европейци са преминали на страната на ислямистите! Американците ще бомбят -тук таме,Асад постоянно ще бъде в война абе чиста работа!

никакви проблеми с никаква миграция няма само русия, защото неиният мъдър ръководител, путин, е взел всички мерки движениетo да е само в правиланата посока, без цветни революции и други издънки

Метрото ? ... Автобусите ? ... А в Санкт Петербург ? - Заразата - Е Навсякъде, Колега ! (Дори И във Вече-заразени-с-друго райони.)

точно това имах предвид

И путин е виновенза предстоящата гражданска война в америка нали така. Само че след края й само русия ще може да запази човешката раса.......

Г-н посланикът няма ли да спомене нещо за охраната на европейските граници по въздух, суша и вода? Защото тези лица не падат в Европа от Марс, нали? Защо например не съдейства за по-бързо укрепване на нашата южна граница?? Израел е богата държава, може да помогне финансово за изграждане на стабилна ограда на турската ни граница, която е и граница на ЕС. Средиземноморските държави също имат проблеми с имигранти, между тях потенциални джихадисти, как се отнася г-н посланикът към тези въпроси, касаещи предотвратяване проникването на джихадисти в Европа?

след като европеиците смятат че границата ни с турция е вътрешна граница на европеиският съюз!!! нали знаеш, те гледат регионално на въпросът!!! когато е за границите на други народи не са националисти!!!

Третата световна война между исляма и християнството е на прага на западната цивилизация! Страшното предстои!

Не бива ! .... Не бива Дори да се помисля за-Допускане на и-Вероятност !

Просто не знаеш колко си прав, са съжаление

За войната, колкото и да не ни се иска - писано е. Видението на 22 християнски пророци (от цял свят) е, че събитията от библейските пророчества ще започнат с астероид, който ще падне западно от Пуерто Рико (Карибския басейн). Божият съд ще бъде насочен към Америка - това ще е началото на края на САЩ. Цунами ще помете източното крайбрежие, а последвалото земетресение ще предизвика разцепване на САЩ на две половини: от север (Великите езера) до Тексас (Мексиканския залив). Големи части от Калифорния ще потънат. Мюсюлманите ще се възползват от ситуацията. Същото ще направи и Русия, която заедно с някои централно-американски държави, Мексико и Куба ще победят САЩ в рамките на 1 час (астрономически). Русия ще срине и Турция и ще се насочи към Йерусалим, където армията и ще бъде разбита (не от израелците), за да се сбъднат пророчествата и Израел да пречупи коляно пред Месията (Христос). Не искам да плаша никого, но това е предупреждението на нашия Господ. Който има уши нека чуе.

Свинското е причината да избягат! И кюфтетата с повече лук!

Шило

Сериозна цифра! Интересно ми е какво е мотивирало тези хора да изоставят всичко, за да се включат към ислямистите. Авантюризъм? Недооценяване? Комплекси?

Безработица ?

Шило

Може, ама чак до там човек с акъла си едва ли ще го докара.

Оръжието им е КОРАНА и неговия закон ШИРИЯТА! Мотивацията им е да се наложат едни норми на поведение които за носителите им са свързани с разбирането за един по добър и по РАВНОПРАВЕН свят! В техния свят изграден на принципа ЧУЖД - СВОЙ , има БРАТЯ които са не само по оръжие , но и по съдба, и ВРАГ в лицето на същата тази ЕВРОПЕЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ в която съществуват в едно неравностойно положение. КАКВА Е ЦЕЛТА НА ИД? Естествено Европа в която в латентно състояние се намират стотици хиляди техни подръжатели със социален статус подобен на техния! Епидемията в Европа ще избухне толкова по скоро колкото по бързо се влошава финансовото състояние на държавите от стария континент! Мисля си, че държавата която първа ще пламне от вируса на ИД е Франция! Да им е честито на ФРАНСЕТАТА! Не ги виждам папагалите как ще се оправят с тези имплантирани номади които са пуснали в своя двор!

Да. ... Съобразно ДАННИТЕ - присъединяването на Европа 2 (към която Сме И Ние) към Стара Европа - Бе с Основна ЗАДАЧА Сериозни Източно-Европейци/ки да поемат РЕАЛНО Управлението на Евросъюза ! НО ! - поради : ->Доказаните ПРОСТОТИЙКИ на 'наште' ! И ---> Успешното-им Съешване с техни Безподобия Навсякъде !, И -----> Традиционното хъкомъкане/столотоплене/държане-наИ-дветеРъце-ЯсноКъде на Оксиденталците ! - Днес Европа Е на Това дередже.

Въпрос : - имайки предвид Доказаното керваниране на 'бежанци' до у Нас от рафиковите автоджамбази (Тъй де ! - кккапитолиЪ !) под Зорката охрана/чадър от 'наште' --- Е ли Спонтанно Човек да очаква че Са И в Този трафик ?

Аааа - алаукба !, поживить-Богь тов. Рафика... скандирате 'наште', А ?! --> А ?! ...и Докога ТАКА бре ?!

СвръхСложна Комплексна Тематика. СвръхПремерено Изказани Данни от г-н Раз. .. И ! - СвръхТочно отразяване от Дир.бг. ( Chapeau !, Елица.)

Ба ! - мъ Само туимъ от 'наште' ли Са туканка ?!

досега видяхме други санкции!!! финансови такива има ли за джихадистите или направо ги финансират от футболни клубове закупени от катарци и арабски шеихове!!! или както нашите нпо-та??? работещи ,,безработни,,!!! едните създават джихадисти другите ,,еничяри,,!!!

забравил е да добави Канада и още 50 страни - CBC

Канадианците - Никога Не се церемонят както Всички Знаем, Колега ! - Само за 2012 - Експулсирани НАД 3К индивида. Включая - Отколешни Данъкоплатци.

Бихте ли Успяли да обясните Защо точкувате ?

Има си закон за причина -следствие . Или както ние , Българите , казваме : Каквото повикало - това се обадило. Инфото на посланника не е актуално , пък и безкрайно не ме интересува. Да се оправят ! Само по-далече от България и жидове и миндили ! Стига ни , че с тяхното любезно съдействие ни се натресоха всякакви орки ! Иска им се да ни натресат техните фекалии , няма да стане ! Със здраве : )

Абе така-и-така Отново ме РАЗСТРЕЛЯХА 'наште' ..:-))))))) - ако позволите да Сме Тотално Откровени : А. НАД Една-Трета от Българ(к)ите - СА в Целево-оркестриран Exodus ! ...такова НЕЩО Тази Планета Ни е виждала Ни е чувала Б. НАД 440К 'братушки' - Са Вече с Наши папири ! ... И ! - ей го в на - Арестуват ги за добърден дет се казва (, Незабавно при Започване на Целта им с Нашите папири !) В. Колко 'бежанци' Са Вече у Нас я ?! Г. Имаме 'отбрана' Селекция Чак от Мали и Афганистан ! - Е, Как-Аджеба и Защо стигнаха Баш у Нас ?! И ! - като Всички Знаем : - когато Потомците-на-Давид си Отидат от Дадено Място - Там настава Содома-И-Гомора.

нкрая пак братушките ще трябва да ни вадят от фекалиите....тужно много тужно,колко слаба и неподготвена се оказва европа Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица. Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Просто СТЕ жалък. Как обьiчно. (Извинения !)

п.с. А Съвпадането на точкуванийствътъ - Е дет се казва Азбучно относно какво-Точно Става.

Америка има интереси в целия свят! Любовта към Америка се разраства с високи темпове в целия свят.

америка не съществува, за да я обичат всички глупаци в целия свят

Посланик Шаул Камиса Раз, дайте данните на тъпаците от ЕС ида се забрани на тези джихадисти да стъпват в Европа.

безплодни са опитите зверствата и простотиите на путин и приятелите му да се приписват на нормалните страни и хора

Теб май ти плащат за всяко споменаване на Путин. Баси нещастника си, колко ли мизерен трябва да ти е животеца?

животът ми е прекрасен и ще споменавам путин докато руснаците го изритат. светът би бил прекрасно място без путин и неговите дивашки изпълнения

.....Посланик Шаул Камиса Раз: 2000 души в ИД са от Европа... --- абе не разбрахте ли че цяла България заедно с Македония, беломорска Тракия, Добруджа и покрайнините са там, а? ---

фактите съобщени от посланика са добре известни на всички...по-добре ще бъде ако ни каже нещо повече за халифа,който ги ръководи..в смисъл него кой го ръководи..

Макдоналсите, естествено.

Ами те казаха - печелят по 2 млн. рубли , пардон , долара на ден от продажба на петрол !

петролът го продават на приятелят на ,,орханчо,,- ердоганчо!!!

Моите уважения към Г-н посланика, но данните му май са силно занижени. Наскоро излезе информация, че само от Франция ислямистите от ИДИЛ са най-малко 4000 души при официално обявени 1000. А от Англия сигурно са повече. Всъщност проблемът е на Европа и нейното дундуркано мюсюлманско население с огромни права и никакви задължения.

как кои ги финансира? путин ги финансира

Нямаш себеуважение, поне ни кажи че го правиш от глад, за да ти влезем в положението и да не те презрем.

момчета, много са ви задръстени главите

Това за смелоста ще стане , когато в един прекрасен петък гласът на ходжата приканващ за молитва, прозвучи от Айфеловата кула , кулата "Елизабет" (може и от "окото на Лондон') и тв кула в Берлин....но ще е мнооого късно !

Господине вече цяла България знае, че ИД се състои от американци, канадци, французи, а може би и израелски граждани що ни пълните главите с плява?!

Това за бройката ислямисти от Европа го знаем. Ще имате ли смелоста да направите и следваща крачка, да кажете поименно, кой ги пусна тия хора в Европа. И как точно там станаха джихадисти. Интересувам се лично, защото както я караме, скоро в списъка ще бъдат включени и български джихадисти. Случката днес в Пазарджик е доказателство за това. Чакам отговор на въпроса. Сигурен съм, че това,което пишем се чете където трябва. Хев а гуд ивнинг.

То вече има много вербувани. Тука за това отговорник е Махер Абдула Хасан. Търси в гуглето.