”Протестна мрежа” със сигнал до прокуратурата срещу Искров

Активисти на "Протестна мрежа" внесоха сигнал до главния прокурор за неизпълнение на задължения от страна на управителя на БНБ Иван Искров около скандала с КТБ.

Обратно в новината

Коментари - ”Протестна мрежа” със сигнал до прокуратурата срещу Искров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван Искров трябва да бъде арестуван,съден и ОСЪДЕН за всички небивалици които изрече/за пари в чували и т.н./за бездействието си и за наглото си поведение

Всяка фирма и фирмичка има т.нар. МОЛ /материално отговорно лице/, което е управителят на фирмата. Този МОЛ носи материална отговорност за всичко, което става във фирмата. И какво излиза: държавата и БНБ си нямат МОЛ и там съвсем безотговорно може да се случва, какво ли не.

На тия ще им повярвам, когато отидат пред НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ да искат РЕФЕРЕНДУМ за разполагането на чужда войска на Българска територия. Другото е прах в очите и заработване на надници.

"Протестърчетата" - поинтересувайте се КОЙ в изявление пред медии Юни 2014, изрече фразата: "Аз като се върна една банка ще фалира, а може и още една ..." Не е ли по добре да започнете със сигналите първо срещу ТОЗИ човек? Ама не можете нали ... мишки такива ... абе що си не ...

Искров носи отговорност за цялостната дейност и състояние на възглавяваната от него структура,независимо че има заместници. Той е бил длъжен да създаде организация и ефективен контрол и да знае какво се случва и какво не се случва в поверената му институция. Всякакви други тълкование са юридически и правно ирелевантни. Това,че са делегирани някои функции на заместник не го освобождават от юридическа отговорност. По тази логика всеки Министър ще се освобождава от отговорност,тъй като е делегирал дадени функции на заместника си. Това не е така и това се учи в юрфака в първите курсове. Всичко друго е смешно и много ни се смеят от Брюксел като ни слушат и гледат. А искров рано или късно "ще гушне" ножминацията "за цялостно творчество"-гарантирано от... Мъжете знаят защо.

Добре на първо време уточнихме, че им плащат. Да попитам все пак те на трудов договор ли са на хонорар ли са. Регистрирани ли са доходите, които получават в НАП, ако имат трудови договори те в НОИ ли са. Изобщо плащат ли данъци

Платени маши, в случая използвани като приносители на особено миризливи доказателствени материали от своите работодатели. Кой ви финансира, г-да и г-ци протестъри? Защо сезирате за пионката Искров /което естествено е правилно,спор няма/, а не сезирате заспалият г-н Главен прокурор за едни други също толкова важни лица по случая? Не очаквайте някой да ви ръкопляска за поръчкови, половинчати и еднопосочни действия.

Тези хора щом не ходят на работа как съществуват. Не вярвам като тревичките да могат да фотосинтезират.

Добре бе ще почакам до като се появи някой от тях пък може и да ми обясни

Веднага обяснявам - да се внушава: " Протестна мрежа са платени провокатори които искат да докопат властта за да крадат от държавата"!

Мануел

а не са ли платени

Сещам се нещо ама не знам дали е вярно

кажете бе кои бяха наистина протестна мрежа

те май не са макай чакай имаше едни

това да не ви да бяха ръкоблюдните студенти

кои бяха протестна мрежа моля Ви припомнете ми

Ами не е верно, 1е стои Искров. КТБ не беше банка, а политически субект. Не се прави , че не помниш Бюреков или кинтите, които летяха във всички посоки! В този формат няма невинни в КТБ и Искров не им е виновен, че са прахосвали кинти наред. Който се е боцнал да си държи паричките в КТБ и не го е било срам какво правят в това време си е за негова сметка.

Протестна мрежа не носи революцията в себе си, зашото са безидейни.

говори глупости..ако има протестиращи дори и няколко, когато искаията са справедливи трябва да се самосезира. това се нарича гражданско обчество. между другото цаца какво стана с камионите с двоини дъна от костинброд.

Да се внушава : " Едни бивши и в момента настоящи управляващи подкараха камиони с двойни дъна към Костинброд да товарят бюлетини през нощта в деня на размисъл"!

Младежите - СА Върхът !

Та господа, дами и полови фалшификати... протестъри-пречкаджии, блокададжии-пречкаджии, окупанти-пречкаджии и т.н. соросоиди, грантаджии и НПО лаладжии? - Питам!... ...Защо ВИЕ, не протестирате срещу жестокостите на фашингтонските СИЛИ ЗА СИГУРНОСТ срещу УСАмайдановците, борещи се за правото си на живот и съдебна справедливост за всички жители на УСА, независимо от цвета на кожата!... Жалки бизашки и лизашки "красиви" и "умни" многоклетъчни, гръбначни двукраки същества... ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ОДОБРИТЕЛНО НАБЛЮДАВАЙКИ САМОРАЗПРАВАТА НА ОБАМА С АМЕРИКАНС-КАТА ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ?!...

Просто Само-Влезте в КТБalive, Колега !... И ! - Ще видите че Не сте прав(а). (Извинете !)

Учудвам се,че при толкова явно престъпление като ограбването на КТБ,до сега главните престъпници Иван Искров,Делян Пеевски и Цветанов не са в затвора.Цяла България е свидетел на престъплението и във всяка нормална държава те отдавна щяха да бъдат зад решетките.Заради тях и заради липсата на съдебна власт сега народа ще плаща дълги години милярди от понижаването на кредитния рейтинг и от удара върху българската икономика.

Уж скандал в семейството за пред хората ? Искров не е ли от тези суперкръгове, които финансират мрежата ? Приятелски огън, недоразумение ?

Ингилък ил катеБейско-частушкови амуниции ?!

Тия смешници от "Протестна мърша" никакви ги нямаше, когато Плевнелиев назначи опасния комунист Близнашки за служебен премиер. Никакви ги нямаше и когато същия тоя Близнашки назначи корумпираното ДС ченге Ваньо Танов за митнически шеф. Никакви ги нямаше и когато Борисов назначи един турчин за зам.-министър на отбраната (дори Орешарски не си позволи подобна наглост). Къде са взели да се врат сега и да слугуват на интересите на някои управляващи, нали уж бяха срещу олигархичния модел и наглата политическа каста????

...че то на всеки мислещ човек е ясно, че бацката яко плаща на проституиращите.След призивите му Искров да подаде оставка, не му се получи и сега на ход са "проституиращите мърши".

най после някой да прогледне истината Естествено е човекът!!! Независим, супер добре платен, некомпетентен и отговорен за всичко! колко време трябваше да се разбере?

В "Протестна мрежа" имаме достатъчно подготвени кадри, които да заемат места в управлението на страната!

Само едно не се сещат юнаците от протестна мрежа. Много е възможно зад Искров да стоят фамилиите Ротшилд и Билдернерг и никой без тяхно съгласие няма да го бутне. Иначе до сега отдавна да си е тръгнал, особено в нашия феодален мащаб. Шефът на БНБ не е просто шеф на надзорен орган, а гарант за стабилността на борда, а зад Протестна мрежа прозират апетитите на хората, които искат да бутнат валутния борд. Няма нужда да изброяваме Саша Безуханова и Иво Прокопиев- все свързани с кораба майка и фалиралите икономически кръгове, които не искат и не могат да изобретят дори четка за зъби. Явно е, че политическата класа не може да прости фалита на КТБ и иска да жертва Искров, но няма политически и икономически ресурс да се наложи.

стига се налива с алкохол и стига се помпа с конспирации бе Искров се "подложи" в прекия и преностния смисъл на думата на царето и няколко след него! това му е гърбът

лицемерие, ама чак такова нещо, плюли са си на сурата тия от протестна мрежа

Протестна Сган ...

Някой знае ли тези юнаци какво работят?

Те не работят, виж им биографията! Те служат, защото не знаят какво е да печелиш прехраната си честно и почтенно.

тези шо не емигрират в любимата си америка fuck off from Bulgaria предатели

Джафкате по вече паднали кучета ( бита карта ) а защо не направите питане и за Плевнелиев за ЛЪЖИТЕ МУ ? Или не му е дошло времето . Вместо да питате за тефтерчето което няма да се появи , питайте за ТАПЕТИТЕ ! Що не отидете да гледате фила ШМЕНДИ КАПЕЛИ ?

Това е упрек към Цацаров, прочети статията, не само заглавието!

Шменти капели е един тъп филм, по-тъп даже от лумпениадата и шорошоидите. Какво да коментираме, Плевнята е един от мафията-Борисов-Цветанов-Генов-Лизашки.

Аз за по-малко от 50 кинта днеска нема да станем от леглото.

Платените протести бяха миналото лято. Пъпчивата лелка, Шамара, Петното, Барека.....Ще има да си спомняш с топло чувство за 50-те лева на ден....

Темата беше актуална преди 3-4месеца. Но гледайки снимката, мога да предложа на тези умни и красиви, тема за протест: По-добро заплащане на нашите сценарии

Искров и Цветан Василев ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПУБЛИЧНО ЛИНЧУВАНИ! или Да ги пуснат на арената като гладиатори да се бият един с друг, а когато единия убие другия = тълпата да убие втория!!! Главите им да бъдат отрязани и да ги побият на кол пред Народното Събрание за назидане на всички АЙДУЦИ!!!!

Вижте бре червени булгаропитеци..... Вижте как се прави общество и как се гони до дупка.... Кажете поне едно благодаря на младите хора от протестна мрежа че ако не са те да ви пазят интереса ще изпукате от глад щото Волен ви държи като зли собачки на една пица цяла седмица...

Щяхме да го видим , ако "Протестна Мрежа" бяха излезли миналата година срещу ИФ , ЦЦ , ББ ... нещо не ги видяхме да протестират ??? Сега просто се опитват за замажат тези инициали за сметка на Д.П. :)

Охххх дявола как чете евангелието.... Част от Протестна мрежа беше Февруари , както и сега са активни срещу ББ - така че теорията отпада...

На колене робе - кажи благодаря на мутрите, които плащат, за да тровите обществото ! И не забравяй, че парите ги изкарваме ние - работещите, а вие проституиращите можете само да ги крадете - изкарването не ви се отдава, трудно е ! А докога ще изкарате на просия ?

усер - дай ПИК номер отворко да видим от кои работещи си ....

Които ние да платим! Ние обичаме своите богаташи и искаме да станат още по-богати с 5 милиарда! Ние сме номер 1: най-големите идиоти на планетата, които искаме истински господари, които заслужено да ни ритат в муцуните!

Хептен се осраха! Няма никакви ББ и ЦЦ, има само един- Д.П. Е, ако тва не са идиоти, здраве му кажи!

Кутев е събрал всички тролове под знамената.

Навсички стана ясно ,че основните заговорници за обира на КТБ са Искров,Пеевски и Цацаров,а ятаците са М.Манолова и корумпирания Бареков!Всички те са затвора и всяка европейска държави ще ги осъди на бързо и без задръжки,безкомпромисно!

Много помните!Забравете ги както батко,топлото,бисерчо,бб,цц и т.н.

"Добре дресирани гладни кучета чакат покана за хранене" Да ги ВИДИТЕ ПРОСТИТУИРАЩИТЕ...

живеем в епохата на : ,,секс,петрол,джихад и политикопроституиращи,,!!! сорос, юбер алес!!!

да протестират за ЦЕСИИТЕ НА ПЕЕВСКИ И ПРОКОПЧО - за кредитите им от КТБ, "ПРЕПРАНИ" ПРЕЗ ПИБ!!! ЗА ЛАФКАТА, ЮП, ЦИГАРЕНАТА ФАБРИКА В ПЛОВДИВ, некакво си ГАРАНЦИОННО ФОНДЧЕ и още знайни и незнайни "далаверки"..

копиe: ,, Искате ли да се обзаложим, че ако правителството на ГЕРБ предложи Пеевски за шеф на ДАНС, няма да има протести?! Флоров, Борисов, Цветанов Стоян Тончев Искате ли да се обзаложим, че ако правителството на ГЕРБ предложи Пеевски за шеф на ДАНС, няма да има протести?! Безмълвни са и за споменаването на Флоров като шеф на ДАИ! Платени протестъри! Платени протестъри! Ууууууууууу! Валери Тарандов Само отбелязвам, че един достоен полицай, който си е заработвал по 20 кинта го снимали и ще го уволняват, но иначе, че назначават Флоров за протестърите не е никакъв проблем, разбира се. Иван Петров Лукчо министър на икономиката, Таньо Ванов шеф на митниците, Флоров шеф на ДАЙ. Следващото е аз шеф на Русенската опера и балет! Така де, нищо не разбирам! Иван Величков Председателят Бойко не е назначил все още съветник по спорта в политическия си кабинет. Мисля, че най-подходящият човек за тази позиция е Гълъбин Боевски. Компетентен е човекът, даже знае и португалски език/в Бразилия го говорят/. Явор Дачков А далаверата си върви. Потрес, този е за затвора беше хванат с наркотици в колата и направи кариера в МВР-алтер егото на Цецо. Трафикант на високо ниво. Георги Дренчев даи, даи, даи на флоров, даи, даи

Асенчо ли написал това

Да им кажа ли , че и те участваха в сценария за КТБ

Само ,доказва, че е изпълнявал поръчка на държавата, т.е. на политиците, които са в основата на казуса с КТБ. Затова Искров е неприкосновен и имунизиран с/у съдебно дирене.

Лошото е,че освен до кюлчета,някои прибягват до АК .

ПРОСТИТУИРАЩАТА МРЕЖА за това: "ЕК одобри държавната помощ за ПИБ!!! ЕК установи, че ликвидната подкрепа от България за ПИБ е в съответствие с правилата на ЕС за държавната помощ." ПРИ РАЗРЕШЕНИ 3,3 МИЛИАЛРАДА ЗА ПОМОЩ НА БАНКИТЕ... А сега си прочетете и за НОВИЯ МИЛИАРД ЗАЕМ ЗА ПИБ... Вече са 2,23 МЛРД...

Тези ми приличат на дебили. Да не мислят, че никой им вярва на поръчковите изпълнения. Кого обслужвате сега. Май сте в ролята на най дрвната професия.

и аз искам да получавам заплата, за да протестирам с/у всички и всичко. дори с/у себе съм готов да протестирам. свържете ме с някой от протестърската рибарска мрежа, моля ви. а, сетих се, ще ида при лакея на Сорос - бившият комунист другарят Тиквуний.